(prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7! - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-20, 20:12   #3451
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!

TŻ znalazl ogłoszenie na gumtree, że jakiś bar poszukuje kelnerek topless. Umowa o pracę, 3,5 tys na rękę. idziemy?
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:13   #3452
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

broda do gory, cycki do przodu i naprzod;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:13   #3453
dariawyl
Przyczajenie

Mutny
Dzięki taki trochę śmieszny ten mój kierunek- technologia żywności i żywienia człowieka, specjalność biotechnologia żywności niepraktyczna ta długa nazwa :P

Marlena1988
po nicku wnioskuję że jesteśmy w tym samym wieku tzn ja mam jeszcze 22 a TŻ 25. wspólne mieszkanie jako test osobowości też tak do tego podeszłam i wynik testu jest następujący:
dopiero po miesiącu wyszło na jaw że TŻ najchętniej wyrzucałby brudne talerze i kupował nowe zamiast je myć no i okazało się, że komputery to nie tylko jego praca, pasja ale też nałóg. kto ma partnera programistę ten mnie zrozumie co to za gatunek w sumie na razie nie mam pracy więc to w zasadzie mój obowiązek bo płacę za utrzymanie w naturze - piorę, sprzątam, zmywam, odkurzam, prasuję

aluniaaa też miałam takie marzenie no i się udało. Wiesz, nie czytałam wątku od początku i niewiele o Tobie wiem ale może jest jakaś szansa żebyście wynajęli pokój albo może coś w akademiku

BeautifulShe no ja mam nadzieję bo jeszcze trochę i zacznę myśleć, że to wspólne mieszkanie to pomyłka bo wiadomo - ma już kobietę jak na tacy, po co się oświadczać jak i tak mieszkamy razem :P taką teorię sobie wymyśliłam

O jeny jaki tu ruch na forum! muszę chyba wymyślić jakiś system sprawnego przeglądania nowych odpowiedzi tak sobie Was czytam i już mi tu dobrze
dariawyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:13   #3454
1988Marlena
Zadomowienie

Znikam. Papa

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:15   #3455
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
TŻ znalazl ogłoszenie na gumtree, że jakiś bar poszukuje kelnerek topless. Umowa o pracę, 3,5 tys na rękę. idziemy?
Gaja, ty mozesz - zgrabna z ciebie

Cytat:
Napisane przez dariawyl Pokaż wiadomość
aluniaaa też miałam takie marzenie no i się udało. Wiesz, nie czytałam wątku od początku i niewiele o Tobie wiem ale może jest jakaś szansa żebyście wynajęli pokój albo może coś w akademiku
No to powiem tak, ze zadne wynajmy, a tym bardziej akademiki nie wchodza w gre

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:17   #3456
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss_bennet Pokaż wiadomość
Nie, myślę, że nie mówili mu nic takiego. Nawet niekoniecznie by tak musiało być. Bardziej chodzi o morale, wujek ksiądz, dziadkowie i rodzice by chyba dostali zbiorowego zawału. W dodatku siostra mojego M. bierze ślub teraz w kwietniu i jakoś przed ślubem nie mieszkali ze swoim narzeczonym. Akurat ja uważam, ze to bardzo źle, ale rodzice będą mieli lepszy powód by psioczyć.
Dzisiaj na onecie był coś z stylu "artykuliku" o tym... O, takie badziestwo: http://sympatia.onet.pl/0,2278,13056...,artykuly.html

Cytat:
Miss, bardzo spokojnie do tego wszystkiego podchodzisz. Oby więc było tak, jak sobie zaplanujecie
I w sumie racja - "póki cię finansuję nie masz nic do gadania". Argument kluczowy wszystkich rodziców

Bjuti, a po co Ci TŻ u gina?

Nie ratuje? Ani ciut ciut? To co za facet

Miss, ja nie udaję, ja jestem. Lubię jak mnie chwalą, ale po 5 min czuję się dziko Dziś np. przyjaciółka nr 2 podarowałam mi ot tak z niczego kilka ciuchów, które mi się podobały. Ja oczy jak 5 złotych i pytam ZA CO? A ona, że za to, że jestem. Nie no, słodkie to, kochane i w ogóle, ale...aleeee...noo...troc hę się zażenowana poczułam, bo nic nie zrobiłam, żeby sobie zasłużyć na prezent

Zgłaszajcie się dalej. Ja lubię pomagać
Po to do gina żeby się przyzwyczajał facet Że to są też jego sprawy i w ogóle Ja z nim do lekarza chodzę, jeżdżę po Polsce załatwiając różne wizyty itp Więc mnie się też coś należy W sumie to bardziej mi chodziło o to, żeby zainteresował się TYMI sprawami kobiecymi Bo mnie trochę kiepsko odpowiadają tabletki i chciałabym coś z tym zrobić No i żeby mi nie zarzucał różnych rzeczy. Jak mu się kiedyś wymsknęło, że dla mnie taka wizyta u ginekologa to przyjemność bo mnie dotyka gdzieniegdzie i po prostu... Ale to było dawno jak jeszcze nie znał "szczegółów" wizyty i nie widział, w jakim stanie po badaniu wychodzę

Cytat:
BeautifulShe no ja mam nadzieję bo jeszcze trochę i zacznę myśleć, że to wspólne mieszkanie to pomyłka bo wiadomo - ma już kobietę jak na tacy, po co się oświadczać jak i tak mieszkamy razem :P taką teorię sobie wymyśliłam
To dobrze trafiłaś, bo my już do takiego wniosku też doszłyśmy

Marlena
papa

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:18   #3457
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:
Miss, bardzo spokojnie do tego wszystkiego podchodzisz. Oby więc było tak, jak sobie zaplanujecie
I w sumie racja - "póki cię finansuję nie masz nic do gadania". Argument kluczowy wszystkich rodziców

Bjuti, a po co Ci TŻ u gina?

Nie ratuje? Ani ciut ciut? To co za facet

Miss, ja nie udaję, ja jestem. Lubię jak mnie chwalą, ale po 5 min czuję się dziko Dziś np. przyjaciółka nr 2 podarowałam mi ot tak z niczego kilka ciuchów, które mi się podobały. Ja oczy jak 5 złotych i pytam ZA CO? A ona, że za to, że jestem. Nie no, słodkie to, kochane i w ogóle, ale...aleeee...noo...troc hę się zażenowana poczułam, bo nic nie zrobiłam, żeby sobie zasłużyć na prezent

Zgłaszajcie się dalej. Ja lubię pomagać
Piona, też tak mam: lubię, jak się mnie chwali, ale potem to już wstydniś.

Sugerujesz, że za spokojnie do tego podchodzę?
Po prostu myślę, że każda z Was miała tutaj dziś poniekąd rację w wypowiedziach. Wiadomo, że nie jest to dokładnie to, o co mi chodziło, ale muszę rozumieć pewne rzeczy, akceptować, bo inaczej się pozabijamy. Muszę docenić jego intencje i szczerość, tak jak pisała alice. No i jak poczekamy sobie jeszcze troche, to MOŻE nam to na dobre wyjdzie, bo później by jeszcze było nie daj Boże tak, jak pisze Bjuti, że to wszystko moja wina.
Jak będzie chciał, to sam przylezie...
Stary 2011-02-20, 20:21   #3458
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
taki trochę śmieszny ten mój kierunek- technologia żywności i żywienia człowieka, specjalność biotechnologia żywności niepraktyczna ta długa nazwa :P
to ja mam podobnie, choc prosciej - dietetyka:P
a w ogole to czesc
gdzie studiujesz?
Stary 2011-02-20, 20:23   #3459
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Miss, jasne, że tak. Ja to bym już obmyślała plan zemsty, zakładala konto na sympatii i planowała przebieg rozmowy kończącej związek, a Ty z taką wyrozumiałością i spokojem Podziw laska, podziw!

Ala, co Ty tu za herezje głosisz. akurat jest największa

Bjuti, o matko! Po tekście o przyjemności też bym zastosowała podobną taktykę

Ala jest bardzo antywynajem. bardzo bardzo. I antydzidzi, tak na zaś mówię

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-02-20 o 20:24
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:29   #3460
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu myślę, że każda z Was miała tutaj dziś poniekąd rację w wypowiedziach. Wiadomo, że nie jest to dokładnie to, o co mi chodziło, ale muszę rozumieć pewne rzeczy, akceptować, bo inaczej się pozabijamy. Muszę docenić jego intencje i szczerość, tak jak pisała alice. No i jak poczekamy sobie jeszcze troche, to MOŻE nam to na dobre wyjdzie, bo później by jeszcze było nie daj Boże tak, jak pisze Bjuti, że to wszystko moja wina.
Jak będzie chciał, to sam przylezie...
Ale ja Kochana nie piszę, że to będzie Twoja wina czy coś Po prostu piszę żebyście doszli do wszystkiego Razem, a nie jedno ciągnąc drugiego Bo jak ktoś będzie nie do końca zadowolony (możesz to być ty, może to być on) to bardzo możliwe, że się poważnie popsztykacie A tego nie chciałabym Dlatego ważne jest, by znaleźć wspólne wyjście z każdej sytuacji, na które oboje się zgadzacie Kompromis

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Miss, jasne, że tak. Ja to bym już obmyślała plan zemsty, zakładala konto na sympatii i planowała przebieg rozmowy kończącej związek, a Ty z taką wyrozumiałością i spokojem Podziw laska, podziw!

Ala, co Ty tu za herezje głosisz. :pupa: akurat jest największa

Bjuti, o matko! Po tekście o przyjemności też bym zastosowała podobną taktykę

Oho Tak mówisz zawczasu komuś nowemu Alusiowe tematy "tabu"

No wiesz... Ogólnie pierwszy mój lekarz był taki - babka - że wyszłam z płaczem bo tak bolało Drugi lekarz miał gdzieś czy mnie przebada, czy nie, czy da opakowanie tabletek czy dwadzieścia Teraz mam trzeciego lekarza, prywatnie, strasznie drogi ale za to za każdym razem pełen zakres badań robi, odpowiada na wszystkie pytania itp. Jestem ogólnie zadowolona z niego ale badania też niemiłosiernie bolą Więc moja mina, jak wychodzę z gabinetu musi być piękna :/

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 20:29   #3461
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
Ale ja Kochana nie piszę, że to będzie Twoja wina czy coś Po prostu piszę żebyście doszli do wszystkiego Razem, a nie jedno ciągnąc drugiego Bo jak ktoś będzie nie do końca zadowolony (możesz to być ty, może to być on) to bardzo możliwe, że się poważnie popsztykacie A tego nie chciałabym Dlatego ważne jest, by znaleźć wspólne wyjście z każdej sytuacji, na które oboje się zgadzacie Kompromis
Ja wiem. Chodziło o to, że później w razie czego, byłoby że to moja wina. A tego to ja też nie chcę.

Gajaa, no ale widzisz - ja chcę z nim być, a nie się rozstawać. Może o to chodzi. Wkurzył mnie, no ale co? Najlepszym się zdarza.
Stary 2011-02-20, 20:31   #3462
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Marlena1988
po nicku wnioskuję że jesteśmy w tym samym wieku tzn ja mam jeszcze 22 a TŻ 25. wspólne mieszkanie jako test osobowości też tak do tego podeszłam i wynik testu jest następujący:
dopiero po miesiącu wyszło na jaw że TŻ najchętniej wyrzucałby brudne talerze i kupował nowe zamiast je myć no i okazało się, że komputery to nie tylko jego praca, pasja ale też nałóg. kto ma partnera programistę ten mnie zrozumie co to za gatunek w sumie na razie nie mam pracy więc to w zasadzie mój obowiązek bo płacę za utrzymanie w naturze - piorę, sprzątam, zmywam, odkurzam, prasuję

O jeny jaki tu ruch na forum! muszę chyba wymyślić jakiś system sprawnego przeglądania nowych odpowiedzi tak sobie Was czytam i już mi tu dobrze
No ja w Trzech Króli skończyłam 23 lata, a TŻ we wrześniu skończył 24 - więc rocznikowo jest między nami 2 lata róznicy, a w realu rok i 4 miesiące
No to TŻ dobrze ma z Tobą No ale wiadomo że skoro nie pracujesz to chyba coś tam w domu trzeba zrobić a wynajmujecie mieszkanie? czy akademik czy cóś?

Kurde miałam już iść dawno

Znikam juz.

Stary 2011-02-20, 20:32   #3463
dariawyl
Przyczajenie

aluniaaa e to Wy tak na poważnie tzn kupić chcecie gniazdko z TŻem?

BeautifulShe no nie gadaj, że ten mój wymysł sprawdza się w praktyce

kasia.diet hej studiuję w Poznaniu na u.przyrodniczym, a Ty to już indywidualne dietki układasz? wydałam Cię teraz zaczną się zamówienia
Stary 2011-02-20, 20:34   #3464
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem. Chodziło o to, że później w razie czego, byłoby że to moja wina. A tego to ja też nie chcę.

Gajaa, no ale widzisz - ja chcę z nim być, a nie się rozstawać. Może o to chodzi. Wkurzył mnie, no ale co? Najlepszym się zdarza.
No i się nie rozstawaj Kochana

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 20:34   #3465
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ala, co Ty tu za herezje głosisz. akurat jest największa

Ale nóg to pozazdroscic

Słuchajcie sie Gai, Gaja prawde wam powie

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-20, 20:35   #3466
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
kasia.diet hej studiuję w Poznaniu na u.przyrodniczym, a Ty to już indywidualne dietki układasz? wydałam Cię teraz zaczną się zamówienia
nie ukladam bo na bezrobociu siedze nie ma dla mnie roboty..
daria a Ty po swoim kierunku to co wlasciwie bedziesz robic? bo biotechnologia zywnosci brzmi powaznie
Stary 2011-02-20, 20:37   #3467
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz... Ogólnie pierwszy mój lekarz był taki - babka - że wyszłam z płaczem bo tak bolało Drugi lekarz miał gdzieś czy mnie przebada, czy nie, czy da opakowanie tabletek czy dwadzieścia Teraz mam trzeciego lekarza, prywatnie, strasznie drogi ale za to za każdym razem pełen zakres badań robi, odpowiada na wszystkie pytania itp. Jestem ogólnie zadowolona z niego ale badania też niemiłosiernie bolą Więc moja mina, jak wychodzę z gabinetu musi być piękna :/
Kochana, a ile placisz za wizyte? Bo ja tez chodze prywatnie do babki i jest mega delikatna, moge ci dac namiary jak chcesz

Cytat:
No a czemu nie? Ta minka na koncu mnie bojowo nastawila

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-20, 20:39   #3468
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Sąsiad raz na tydzień/dwa proponuje mi mały numerek - dotąd odmawiałam, ale przy najbliższej okazji chyba dam się skusić bo mam ochotę na seks a TŻ ma mnie w dup*e - coś mi się od życia należy
buehehe. ja cie rozumiem, tez lubie sobie pogadac, glupot sie naopowiada a pozniej az burak na twarzy ze o czyms takim sie mowilo
Cytat:
A ile macie lat?

No ja bym chciała zamieszkać z tż choćby po to zeby sprawdzić jak nam będzie razem, czy nie będziemy się żreć o byle co, czy on mi będzie pomagał w pracach domowych, no i wogóle. A to ze człowiek "przyzwyczaja" się do siebie to wydaje mi się normalne i nie trzeba się tu doszukiwać wygaśnięcia uczuć czy nudy. Poprostu Wasz zwiazek dojrzewa, nie jest już zauroczeniem, zakochaniem a prawdziwym dorosłym związkiem w którym trzeba się zmierzyć z przyziemnymi problemami. No i wiadomo że w takiej sytuacji jak Ty jesteś że nie masz tu znajomych jest Ci ciężej bo nie masz jakiegoś "odskoku" od codzienności i tż-ta Poszukaj jakichś koleżanek choćby na forach regionalnych albo poproś tż-ta zeby zapoznał Cię z kilkoma koleżankami - może poznasz kogoś ciekawego
no wlasnie, dla nas mieszkanie razem to wlasnie taki ostateczny test czy pasujemy do siebie czy nie a faceci nie wiem co mysla ze to juz wyrok ze zamkniemy ich w zlotej klatce i nie wypuscimy;/
Cytat:
Piona, też tak mam: lubię, jak się mnie chwali, ale potem to już wstydniś.

Po prostu myślę, że każda z Was miała tutaj dziś poniekąd rację w wypowiedziach. Wiadomo, że nie jest to dokładnie to, o co mi chodziło, ale muszę rozumieć pewne rzeczy, akceptować, bo inaczej się pozabijamy. Muszę docenić jego intencje i szczerość, tak jak pisała
bo zwiazek to sztuka kompromisu i kazdy z czegos zrezygnowac musi dla wspolnego dobra
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:40   #3469
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:

BeautifulShe no nie gadaj, że ten mój wymysł sprawdza się w praktyce

No niestety tak to jest Faceci mają teraz wszystko, co kiedyś mieliby po ślubie dopiero Czyli całe mieszkanie z dziewczyną, wspólne zakupy, wspólne robienie obiadów, jakby wspólna odpowiedzialność za wynajmowany pokój/mieszkanie, seks To wszystko facet miał po ślubie, więc pewno z tych względów też się wcześniej zaręczali A teraz ma podaną całość na tacy więc... Po co? W sumie co się zmieni po ślubie? Mieszkać dalej razem będziecie, dalej zakupy wspólne będą, odpowiedzialność za wszystko... Dalej to samo praktycznie tyle, że "z papierkiem" Sprawa małżeństwa jest indywidualną sprawą każdego z nas, ale niektórym odpowiada takie życie bez ślubu, a niektórzy sobie tego nie wyobrażają Najważniejsze to zobaczyć różnicę pomiędzy tym wszystkim "przed ślubem", a "po ślubie"

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 20:41   #3470
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:

Coś Ty??? Bolą? jak to bolą? mnie tam nic nie boli może na "koźle" za przyjemnie nie jest, ale do bólu tego nie można zakwalifikować Za to uwielbiam usg no jak za mocno przyciśnie głowicę to zaboli trochę, ale i tak to lubię
Ja Ci współczuję normalnie ja bym zwariowała gdyby mnie tez miało boleć bo u gina to dość często bywam

Już po raz trzeci się zegnam
Dobranoc!!

Stary 2011-02-20, 20:43   #3471
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety tak to jest Faceci mają teraz wszystko, co kiedyś mieliby po ślubie dopiero Czyli całe mieszkanie z dziewczyną, wspólne zakupy, wspólne robienie obiadów, jakby wspólna odpowiedzialność za wynajmowany pokój/mieszkanie, seks To wszystko facet miał po ślubie, więc pewno z tych względów też się wcześniej zaręczali A teraz ma podaną całość na tacy więc... Po co? W sumie co się zmieni po ślubie? Mieszkać dalej razem będziecie, dalej zakupy wspólne będą, odpowiedzialność za wszystko... Dalej to samo praktycznie tyle, że "z papierkiem" Sprawa małżeństwa jest indywidualną sprawą każdego z nas, ale niektórym odpowiada takie życie bez ślubu, a niektórzy sobie tego nie wyobrażają Najważniejsze to zobaczyć różnicę pomiędzy tym wszystkim "przed ślubem", a "po ślubie"
Zgadzam sie z KAŻDYM słowem!

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-20, 20:43   #3472
dariawyl
Przyczajenie

Marlena oczywiście, że ma dobrze! może aż za bardzo bo go trochę przyzwyczajam do takiego stanu. powinnam zacząć wymagać żeby mi trochę pomagał to może doceni mnie bardziej
między mną i moim TZ też są dwa lata różnicy. widzę, że między nami jest bardzo podobnie ciekawe który z nich pierwszy zapyta o rączkę
Mieszkanie jest własnościowe więc dzięki Bogu nie ma czynszu bo chyba byśmy nie uciągnęli tego gospodarstwa domowego
Stary 2011-02-20, 20:46   #3473
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Kochana, a ile placisz za wizyte? Bo ja tez chodze prywatnie do babki i jest mega delikatna, moge ci dac namiary jak chcesz
Dużo płacę, aż nawet nie chcę mówić Dziękuję Kochana ale chyba nie będę zmieniać lekarza jak na razie Jest dobry, ma dobre oceny ogólnie, jest wykwalifikowany i w ogóle

Cytat:
Coś Ty??? Bolą? jak to bolą? mnie tam nic nie boli może na "koźle" za przyjemnie nie jest, ale do bólu tego nie można zakwalifikować Za to uwielbiam usg no jak za mocno przyciśnie głowicę to zaboli trochę, ale i tak to lubię
Ja Ci współczuję normalnie ja bym zwariowała gdyby mnie tez miało boleć bo u gina to dość często bywam

Już po raz trzeci się zegnam
Dobranoc!!
Mam jakieś zgięcie macicy za duże No i ogólnie lekarz bada mocno, żeby dokładnie wybadać. Znaczy mocno naciska. Usg jak robi to też boli :/ Nie wiem, pewno spięcie i stres też swoje robią ale nie aż tak :/ Ja po badaniach zazwyczaj mam małe problemy w chodzeniu Znaczy tak przez chwilę. Ale wszystko mnie w środku boli cały dzień

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 20:49   #3474
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Ok, jak bedziesz chciala to daj znac to ci dam namiary na moja (choc chyba kiedys dawalam)

To nie dobrze z tym chodzeniem a w koncu wykryli co ci jest? nie wplynie to jakos na przyszlosc? rozrodcza?

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-20, 20:49   #3475
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam sie z KAŻDYM słowem!
Dziękuję

Daria super z tym mieszkaniem!

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 20:50   #3476
sylvi_86
Zakorzenienie

aaa zampomnialam wam napisac co dzisiaj tz powiedzial, a powiedzial ze jest lepiej odkad sie rzadziej widujemy bo moze sie za mna stesknic, bo ostatnio ma taki okres ze po pracy chce sie polozyc spac jest taki zmeczony a przez to ze nie odpoczal tyle ile chcial to wylewal swoja frustracje na mnie. i nie wiem co o tym myslec. skoro teraz potrzebuje miec ode mnie wolne to co bedzie po slubie
Stary 2011-02-20, 20:52   #3477
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
aaa zampomnialam wam napisac co dzisiaj tz powiedzial, a powiedzial ze jest lepiej odkad sie rzadziej widujemy bo moze sie za mna stesknic, bo ostatnio ma taki okres ze po pracy chce sie polozyc spac jest taki zmeczony a przez to ze nie odpoczal tyle ile chcial to wylewal swoja frustracje na mnie. i nie wiem co o tym myslec. skoro teraz potrzebuje miec ode mnie wolne to co bedzie po slubie
O, fajnie powiedzial. Znaczy, ja to tak odbieram przynajmniej a to co po slubie to nie masz co myslec bo to bedzie inaczej bo nie dosc, ze z dala od rodzicow to jeszcze przeciez bedziecie razem, on bedzie mogl sie polozyc spac, bedziecie miec siebie na miejscu, a tak... Widocznie doskwieralo mu to, ze pomimo zmeczenia "musicie" sie widywac... dojechac do siebie itd...

Małżeństwo 06.09.2014
Stary 2011-02-20, 20:54   #3478
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
O, fajnie powiedzial. Znaczy, ja to tak odbieram przynajmniej a to co po slubie to nie masz co myslec bo to bedzie inaczej bo nie dosc, ze z dala od rodzicow to jeszcze przeciez bedziecie razem, on bedzie mogl sie polozyc spac, bedziecie miec siebie na miejscu, a tak... Widocznie doskwieralo mu to, ze pomimo zmeczenia "musicie" sie widywac... dojechac do siebie itd...
no tez mi sie wydaje ze to dobrze bo w sumie fakt widywalismy sie dzien w dzien i w weekendy a z tego co wiem wiekszosc z was ze swoimi widzi sie tez raz kiedys
Stary 2011-02-20, 20:54   #3479
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Ok, jak bedziesz chciala to daj znac to ci dam namiary na moja (choc chyba kiedys dawalam)

To nie dobrze z tym chodzeniem a w koncu wykryli co ci jest? nie wplynie to jakos na przyszlosc? rozrodcza?
To jak nie wytrzymam to poproszę o namiary
A co do badań... No wykryć nie wykryli bo wszystko jest ok Tylko ta macica zgięta za bardzo ale ponoć to nic strasznego jeszcze nie jest. Głównie ostatnio pytałam o to czy nie powinnam zrobić badań wątrobowych - nikt mi takowych nie robił przed przepisaniem tabletek. Więc się dowiedziałam, że nie muszę Jeszcze pytałam czy branie tabletek 8 lat bez przerwy (tak planuję) nie ma jakoś wpływu na płodność/niepłodność No i czy powinno się czasem robić przerwy w braniu tabletek - nie trzeba ale jak kto uważa. Ani to nie zaszkodzi więc... Ogólnie jestem zadowolona z niego Tylko boli

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-20, 20:56   #3480
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Dużo płacę, aż nawet nie chcę mówić Dziękuję Kochana ale chyba nie będę zmieniać lekarza jak na razie Jest dobry, ma dobre oceny ogólnie, jest wykwalifikowany i w ogóle

Mam jakieś zgięcie macicy za duże No i ogólnie lekarz bada mocno, żeby dokładnie wybadać. Znaczy mocno naciska. Usg jak robi to też boli :/ Nie wiem, pewno spięcie i stres też swoje robią ale nie aż tak :/ Ja po badaniach zazwyczaj mam małe problemy w chodzeniu Znaczy tak przez chwilę. Ale wszystko mnie w środku boli cały dzień
tylozgiecie szyjki macicy tak sobie strzelilam ale pewnie to wlasnie to W takim razie smutna PIONA... przez to sa bolesne okresy itp ale z tego co moj lekarz mi mowil, to po porodzie powinno ustapic wiec bierzmy sie do roboty;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości