|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
TŻ znalazl ogłoszenie na gumtree, że jakiś bar poszukuje kelnerek topless. Umowa o pracę, 3,5 tys na rękę. idziemy?
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
broda do gory, cycki do przodu i naprzod;D
|
|
|
|
#3453 |
|
Przyczajenie
|
Mutny
Dzięki taki trochę śmieszny ten mój kierunek- technologia żywności i żywienia człowieka, specjalność biotechnologia żywności niepraktyczna ta długa nazwa :PMarlena1988 po nicku wnioskuję że jesteśmy w tym samym wieku tzn ja mam jeszcze 22 a TŻ 25. wspólne mieszkanie jako test osobowości też tak do tego podeszłam i wynik testu jest następujący: dopiero po miesiącu wyszło na jaw że TŻ najchętniej wyrzucałby brudne talerze i kupował nowe zamiast je myć no i okazało się, że komputery to nie tylko jego praca, pasja ale też nałóg. kto ma partnera programistę ten mnie zrozumie co to za gatunek w sumie na razie nie mam pracy więc to w zasadzie mój obowiązek bo płacę za utrzymanie w naturze - piorę, sprzątam, zmywam, odkurzam, prasuję ![]() aluniaaa też miałam takie marzenie no i się udało. Wiesz, nie czytałam wątku od początku i niewiele o Tobie wiem ale może jest jakaś szansa żebyście wynajęli pokój albo może coś w akademiku ![]() BeautifulShe no ja mam nadzieję bo jeszcze trochę i zacznę myśleć, że to wspólne mieszkanie to pomyłka bo wiadomo - ma już kobietę jak na tacy, po co się oświadczać jak i tak mieszkamy razem ![]() O jeny jaki tu ruch na forum! muszę chyba wymyślić jakiś system sprawnego przeglądania nowych odpowiedzi tak sobie Was czytam i już mi tu dobrze
|
|
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
Znikam. Papa
|
#3455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, takie badziestwo: http://sympatia.onet.pl/0,2278,13056...,artykuly.html Cytat:
Że to są też jego sprawy i w ogóle Ja z nim do lekarza chodzę, jeżdżę po Polsce załatwiając różne wizyty itp W sumie to bardziej mi chodziło o to, żeby zainteresował się TYMI sprawami kobiecymi Cytat:
![]() Marlena papa
|
|
#3457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sugerujesz, że za spokojnie do tego podchodzę? ![]() Po prostu myślę, że każda z Was miała tutaj dziś poniekąd rację w wypowiedziach. Jak będzie chciał, to sam przylezie...
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ogole to czesc ![]() gdzie studiujesz?
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Miss, jasne, że tak. Ja to bym już obmyślała plan zemsty, zakładala konto na sympatii i planowała przebieg rozmowy kończącej związek, a Ty z taką wyrozumiałością i spokojem
Podziw laska, podziw! ![]() Ala, co Ty tu za herezje głosisz. ![]() Bjuti, o matko! Po tekście o przyjemności też bym zastosowała podobną taktykę ![]() Ala jest bardzo antywynajem. bardzo bardzo. I antydzidzi, tak na zaś mówię
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-02-20 o 20:24 |
|
|
|
#3460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Tak mówisz zawczasu komuś nowemu Alusiowe tematy "tabu" ![]() No wiesz... Ogólnie pierwszy mój lekarz był taki - babka - że wyszłam z płaczem bo tak bolało
|
|
#3461 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gajaa, no ale widzisz - ja chcę z nim być, a nie się rozstawać. Może o to chodzi. Wkurzył mnie, no ale co? Najlepszym się zdarza.
|
|
#3462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to TŻ dobrze ma z Tobą No ale wiadomo że skoro nie pracujesz to chyba coś tam w domu trzeba zrobić a wynajmujecie mieszkanie? czy akademik czy cóś?Kurde miałam już iść dawno Znikam juz.
|
|
#3463 |
|
Przyczajenie
|
aluniaaa e to Wy tak na poważnie tzn kupić chcecie gniazdko z TŻem?
BeautifulShe no nie gadaj, że ten mój wymysł sprawdza się w praktyce kasia.diet hej studiuję w Poznaniu na u.przyrodniczym, a Ty to już indywidualne dietki układasz? wydałam Cię teraz zaczną się zamówienia
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słuchajcie sie Gai, Gaja prawde wam powie
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma dla mnie roboty..daria a Ty po swoim kierunku to co wlasciwie bedziesz robic? bo biotechnologia zywnosci brzmi powaznie
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a czemu nie? Ta minka na koncu mnie bojowo nastawila
|
|
#3468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz ma podaną całość na tacy więc... Po co? W sumie co się zmieni po ślubie? Mieszkać dalej razem będziecie, dalej zakupy wspólne będą, odpowiedzialność za wszystko... Dalej to samo praktycznie tyle, że "z papierkiem" Sprawa małżeństwa jest indywidualną sprawą każdego z nas, ale niektórym odpowiada takie życie bez ślubu, a niektórzy sobie tego nie wyobrażają
|
|
#3470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może na "koźle" za przyjemnie nie jest, ale do bólu tego nie można zakwalifikować Za to uwielbiam usg no jak za mocno przyciśnie głowicę to zaboli trochę, ale i tak to lubię Ja Ci współczuję ![]() Już po raz trzeci się zegnam ![]() Dobranoc!!
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3472 |
|
Przyczajenie
|
Marlena oczywiście, że ma dobrze! może aż za bardzo bo go trochę przyzwyczajam do takiego stanu. powinnam zacząć wymagać żeby mi trochę pomagał to może doceni mnie bardziej
między mną i moim TZ też są dwa lata różnicy. widzę, że między nami jest bardzo podobnie ciekawe który z nich pierwszy zapyta o rączkę ![]() Mieszkanie jest własnościowe więc dzięki Bogu nie ma czynszu bo chyba byśmy nie uciągnęli tego gospodarstwa domowego
|
|
|
|
#3473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Kochana ale chyba nie będę zmieniać lekarza jak na razie Jest dobry, ma dobre oceny ogólnie, jest wykwalifikowany i w ogóle Cytat:
No i ogólnie lekarz bada mocno, żeby dokładnie wybadać. Znaczy mocno naciska. Usg jak robi to też boli :/ Nie wiem, pewno spięcie i stres też swoje robią ale nie aż tak :/ Ja po badaniach zazwyczaj mam małe problemy w chodzeniu
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, jak bedziesz chciala to daj znac to ci dam namiary na moja (choc chyba kiedys dawalam)
![]() To nie dobrze z tym chodzeniem a w koncu wykryli co ci jest? nie wplynie to jakos na przyszlosc? rozrodcza?
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Daria super z tym mieszkaniem!
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
aaa zampomnialam wam napisac co dzisiaj tz powiedzial, a powiedzial ze jest lepiej odkad sie rzadziej widujemy bo moze sie za mna stesknic, bo ostatnio ma taki okres ze po pracy chce sie polozyc spac jest taki zmeczony a przez to ze nie odpoczal tyle ile chcial to wylewal swoja frustracje na mnie. i nie wiem co o tym myslec. skoro teraz potrzebuje miec ode mnie wolne to co bedzie po slubie
|
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to co po slubie to nie masz co myslec bo to bedzie inaczej bo nie dosc, ze z dala od rodzicow to jeszcze przeciez bedziecie razem, on bedzie mogl sie polozyc spac, bedziecie miec siebie na miejscu, a tak... Widocznie doskwieralo mu to, ze pomimo zmeczenia "musicie" sie widywac... dojechac do siebie itd...
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do badań... No wykryć nie wykryli bo wszystko jest ok Jeszcze pytałam czy branie tabletek 8 lat bez przerwy (tak planuję) nie ma jakoś wpływu na płodność/niepłodność No i czy powinno się czasem robić przerwy w braniu tabletek - nie trzeba ale jak kto uważa. Ani to nie zaszkodzi więc... Ogólnie jestem zadowolona z niego Tylko boli
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak sobie strzelilam ale pewnie to wlasnie to W takim razie smutna PIONA... przez to sa bolesne okresy itp wiec bierzmy sie do roboty;D |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

niepraktyczna ta długa nazwa :P
w sumie na razie nie mam pracy więc to w zasadzie mój obowiązek bo płacę za utrzymanie w naturze - piorę, sprzątam, zmywam, odkurzam, prasuję 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a wynajmujecie mieszkanie? czy akademik czy cóś?
nie ma dla mnie roboty..
Dziękuję Kochana ale chyba nie będę zmieniać lekarza jak na razie