Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gadamy :) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-20, 18:52   #3301
Mitonic
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
A moje włosy są dzisiaj po prostu brzydkie.
Szampon z serii Joanny Jedwab chyba im nie podpasował, ale stosowałam razem z odżywką Ceramidy i nie wiem które z nich jest winne. Będę musiała w jakimś innym zestawie przetestować.
a moje są dzisiaj super, takie miękkie i błyszczące, ale OMO im zdecydowanie służy, i ten Biovax do osłabionych i wypadających, dodałam do niego parę kropli gliceryny, łyżkę miodu i parę kropli olejku migdałowego i efekt jest bardziej niz zadowalający
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:00   #3302
patu323
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
a moje są dzisiaj super, takie miękkie i błyszczące, ale OMO im zdecydowanie służy, i ten Biovax do osłabionych i wypadających, dodałam do niego parę kropli gliceryny, łyżkę miodu i parę kropli olejku migdałowego i efekt jest bardziej niz zadowalający
ooooo, OMO
a ja mam prośbę- mogłabyś mi powiedzieć jakie odżywki używasz i jaki szampon? albo jakie już miałaś i jakie są wrażenia? o ile to nie problem, byłabym wdzięczna, bo ja swoją przygodę z OMO zaczynam dopiero
Stary 2011-02-20, 19:01   #3303
n0emi
Zakorzenienie

patu akurat unikanie fryzjera to nie grzech, czasem potrafia zrobic wiecej zlego. Mi tylko TZ podcina wlosy i w wakacje bedzie tez ok 2 lat bez odwiedzania fryzjera. Moim wlosom wyszlo to na dobre.

A zaraz naolejuje

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

kocurzyco to ty zawsze mialam dlugie wlosy? podobaja mi sie twoje nawet przed pielegnacja, jakos bardziej ci sie falowaly co
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:03   #3304
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
patu akurat unikanie fryzjera to nie grzech, czasem potrafia zrobic wiecej zlego. Mi tylko TZ podcina wlosy i w wakacje bedzie tez ok 2 lat bez odwiedzania fryzjera. Moim wlosom wyszlo to na dobre.

A zaraz naolejuje
jasne, ze nie grzech, ale tak jak mówisz- jak się podcina zniszczone końce. a ja przez te ponad 2 lata nie podcinałam wogóle. a że wtedy bardzo tak nie dbałam o nie, to jednak te końcówki zniszczone były...
Stary 2011-02-20, 19:09   #3305
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
ooooo, OMO
a ja mam prośbę- mogłabyś mi powiedzieć jakie odżywki używasz i jaki szampon? albo jakie już miałaś i jakie są wrażenia? o ile to nie problem, byłabym wdzięczna, bo ja swoją przygodę z OMO zaczynam dopiero
Kochana, ja do OMO stosuję zazwyczaj te odżywki, które mi już ciążą a końca ich nie widać, dzisiaj była to Placenta, nałozyłam obficie, na całe włosy (oprócz skalpu) i zmoczyłam skalp (tylko tak żeby tej odżywki nie spłukać) i umyłam jajecznym z AB od Asi, spłukałam to wszystko i nałożyłam Biovaxa z tymi dodatkami, podtrzymałam z pół godziny, zmyłam i na koniec dałam Ziaję z jojoba b/s.
ja robię tak, ale nie wiem nawet czy to prawidłowo
Stary 2011-02-20, 19:09   #3306
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
jasne, ze nie grzech, ale tak jak mówisz- jak się podcina zniszczone końce. a ja przez te ponad 2 lata nie podcinałam wogóle. a że wtedy bardzo tak nie dbałam o nie, to jednak te końcówki zniszczone były...
a no tak nie pomyslalam
Stary 2011-02-20, 19:12   #3307
saming
Zakorzenienie

Ja w sumie swoje powinnam podciąć ale jakoś mi szkoda... Trochę sama sobie obciachałam to nawet tak nie widać że są krótsze... widać dłuższe mam niż mi się wydaje.

Co polecacie na porost? Oprócz Rzepki czy Jantara...

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:14   #3308
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w sumie swoje powinnam podciąć ale jakoś mi szkoda... Trochę sama sobie obciachałam to nawet tak nie widać że są krótsze... widać dłuższe mam niż mi się wydaje.

ja polecam wodę brzozową miałam po niej takie same efekty jak po Nerilu
Stary 2011-02-20, 19:17   #3309
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana, ja do OMO stosuję zazwyczaj te odżywki, które mi już ciążą a końca ich nie widać, dzisiaj była to Placenta, nałozyłam obficie, na całe włosy (oprócz skalpu) i zmoczyłam skalp (tylko tak żeby tej odżywki nie spłukać) i umyłam jajecznym z AB od Asi, spłukałam to wszystko i nałożyłam Biovaxa z tymi dodatkami, podtrzymałam z pół godziny, zmyłam i na koniec dałam Ziaję z jojoba b/s.
Dziękuję
a biovaxa po każdym myciu stosujesz, czy od czasu do czasu?
a Ziaja z ojoba nie ma silikonów?
ja jutro będę chodzićw poszukiwaniu odżywki dobrej napiszę jaką udało mi się dostać- tylko już się boję, ile pieniędzy zostawię... za dużo mam produktów do kupienia- i w ten sposób olejek kokosowy przechodzi na następny miesiac, a tak chciałam go wypróbować... no cóż, muszę poczekać trochę

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:

ja też powinnam juz, ale czekam do wiosny tak mi szkoda każdego cm...
nie mam mocno zniszczonych, jeszcze kilka dni temu pisałam, że nawet nie mam końców rozdwjonych, a dziś właśnie znalazłam pierwsze rozdwojone włoski... ale dosłownie kilka tylko... więc może wytrzymam do kwietnia gdy już nie będę ich męczyła grubymi szalikami, kurtkami, czapkami...

olejek rycynowy i mi służy Wax- mam po nim sporo baby hair

Edytowane przez patu323
Czas edycji: 2011-02-20 o 19:19
patu323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:20   #3310
n0emi
Zakorzenienie

ale tak teraz pomyslalam, ze na pozna wiosne bedzie rok czasu jak moje wlosy nie poczuly nozyczek. I jakos nie widze, zeby trzeba bylo podciac... tak mysle w czerwcu podetne, chyba ze jakos zniszcza mi sie koncowki kazdy cm jest na wage zlota
Stary 2011-02-20, 19:21   #3311
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:

kocurzyco to ty zawsze mialam dlugie wlosy? podobaja mi sie twoje nawet przed pielegnacja, jakos bardziej ci sie falowaly co
Zawsze mialam dlugie. Do komunii mialam wlosy do PD W 5kl obcielam do brody, w 6 na chlopaka a potem znow powrot do dlugich.

A fale to od koczka. Moje wlosy sa raczej proste 1b/1c. Pusza sie i kreca przy twarzy jak wyjde na deszcz.
Sprobowalam kiedys kreconej pielegnacji to zrobily sie jeszcze bardziej proste
Cytat:
Radical, Alpecin, Seboradin, Olejek rozmarynowy.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:21   #3312
n0emi
Zakorzenienie

mam nadzieje, ze do czerwca nie zwolnia tempa, bo siostra poprosila mnie do bierzmowania i chce, zeby wloski jakos ladnie wygladaly
Stary 2011-02-20, 19:22   #3313
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
ale tak teraz pomyslalam, ze na pozna wiosne bedzie rok czasu jak moje wlosy nie poczuly nozyczek. I jakos nie widze, zeby trzeba bylo podciac... tak mysle w czerwcu podetne, chyba ze jakos zniszcza mi sie koncowki kazdy cm jest na wage zlota
ooooo, długo. i nie masz rozdwojonych wogóle? ani suchych? to brawo
widać pielęgnacja im bardzo pasuje jak takie zdrowe
Stary 2011-02-20, 19:28   #3314
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję
a biovaxa po każdym myciu stosujesz, czy od czasu do czasu?
a Ziaja z ojoba nie ma silikonów?
ja jutro będę chodzićw poszukiwaniu odżywki dobrej napiszę jaką udało mi się dostać- tylko już się boję, ile pieniędzy zostawię... za dużo mam produktów do kupienia- i w ten sposób olejek kokosowy przechodzi na następny miesiac, a tak chciałam go wypróbować... no cóż, muszę poczekać trochę
Tego biovava miałam bo był dołączony do psikacza z tej serii, użyłam go raz w tygodniu a ziaja ma silikon, dimethicone
Stary 2011-02-20, 19:33   #3315
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Ja dzisiaj umyłam włosy inaczej niż zawsze, nie głową w dół tylko w wannie lejąc prysznicem z góry i są fatalne strasznie się spuszyły Wczoraj tak ładnie wyglądały, takie wygładzone i błyszczące były obfociłam je https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=90669 Muszę w końcu do fryzjera pójść na podcięcie, w ogóle nie mogę się zebrać

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 19:35   #3316
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Tego biovava miałam bo był dołączony do psikacza z tej serii, użyłam go raz w tygodniu a ziaja ma silikon, dimethicone
czyli nie dla mnie... chcę, by włoski odpoczęły od nich
Stary 2011-02-20, 19:40   #3317
saming
Zakorzenienie

Cytat:
ja polecam wodę brzozową miałam po niej takie same efekty jak po Nerilu
Miałam, w sumie nie wiem czy jakieś efekty po niej są

Cytat:
olejek rycynowy i mi służy Wax- mam po nim sporo baby hair
Babyhair to ja ma po rzepce, a ja po prostu chcę przyspieszyć porost włosków.

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Radical, Alpecin, Seboradin, Olejek rozmarynowy.
Olejek rozmarynowy...?
A Alpecin gdzie można kupić? Bo nigdzie się z nim nie spotkałam.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj umyłam włosy inaczej niż zawsze, nie głową w dół tylko w wannie lejąc prysznicem z góry i są fatalne strasznie się spuszyły Wczoraj tak ładnie wyglądały, takie wygładzone i błyszczące były obfociłam je https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=90669 Muszę w końcu do fryzjera pójść na podcięcie, w ogóle nie mogę się zebrać
Ja zawsze myję tak ajk Ty dzisiaj. Głową w dół to nie dla mnie bo potem mi się strasznie puszą.
I sama nie wiem czy dzisiaj umyć włoski czy poczekać do jutra.

Mam ochotę na jakiś szampon ziołowy + SIAM Albo sam ten Jedwab żeby go przetestować bez odżywki.

Stary 2011-02-20, 19:57   #3318
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Olejek rozmarynowy...?
A Alpecin gdzie można kupić? Bo nigdzie się z nim nie spotkałam.
A to juz dziewczyny z PL musza Ci na to pytanie odpowiedziec.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:00   #3319
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Na tym zdjeciu byly ok 5 lat niepodcinane.
:O ja po niepodcinaniu parę miesięcy nie mam już czego podcinać, bo nic nie zostaje. Wykruszone, połamane, 4 miesiące bez nożyczek i wyglądają jakby mi ktoś poobgryzał włosy na dole a! I nigdy nie farbowalam, nie suszyłam, nie prostowałam, odkąd pamiętam używałam odżywki... mam takie cienkie i slabe włosy z natury, za to jaki kolor.. chociaż tyle mi się dostało od natury.

Cytat:
Poczatkowo podcinalam co miesiac, zeby stopniowo zejsc ze zniszczonych koncowek. Teraz juz trzeci miesiac nie podcinalam. Za miesiac ciachne. Nie sa zniszczone to nie ma potrzeby.
Moje końce po podcięciu są ladne tydzien, później znowu wyglądają tak samo. Podcinam co 2 miesiące, mam już naprawdę dlugie hery ale jest ich tak malutko, są takie cienkie, słabe.. Eh. naturalny blond, zazwyczaj blond włosy są słabsze niż ciemne (to moja mongolska teoria, nie ma potwierdzenia nigdzie poza moją głową )

Cytat:
2 lata smutno mi jak to czytam.

Ej, a możliwe że przez to że mi końce obcina mama/ koleżanka tak mi się niszczą? Dodam że koleżanka nożyczkami fryzjerki, więc to chyba nie ma nic do rzeczy, że omijam fryzjera szerokim łukiem.

Cytat:
Jaaaka ilość. Mi 1 odżywka po myciu d/s i jedna b/s to już maksimum, moje cieniutkie włoski tak łatwo obciążyć i przekarmić. Najlepiej chyba jest kiedy używam 1 odżywki po myciu, i maski raz w tygodniu, na 10 minut.

Jak już się wyżalam, to powiem że ostatnio znowu bardzo wypadają. Eh. Nie wiem czy to nie z powodu uczelnianych stresow które mi nie wypadają, ale wyciągam sobie wlosy calymi kępkami. Kupiłam Merz Special (bo skrzypy mi nigdy nie pomogły) i rzepkę do wcierania, oby ustalo

Saming Alpecin chyba w aptece typu DOZ powinien byc

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2011-02-20 o 20:02
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:06   #3320
n0emi
Zakorzenienie

patu no wlasnie nie mam zniszczonych koncowek, mysle ze dlatego, ze njczesciej mam wlosy zwiazane i konce sie nie obcieraja.

Maryho moga to byc nozyczki, ale z drugiej strony jakos nie wierze, zeby w osiedlowych salonach fryzjerskich byly zawsze ostre nozyczki ile razy ja podcinalam zwyklymi i jakos nie zauwazylam roznicy.
A moze byc tez tak dlatego, ze chodzisz w rozpuszczonych wlosach i koncowki narazone sa na jakies urazy mechaniczne. Ja radze po kazdym myciu czyms zabezpieczac te koncowki
Stary 2011-02-20, 20:07   #3321
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
:O ja po niepodcinaniu parę miesięcy nie mam już czego podcinać, bo nic nie zostaje. Wykruszone, połamane, 4 miesiące bez nożyczek i wyglądają jakby mi ktoś poobgryzał włosy na dole a! I nigdy nie farbowalam, nie suszyłam, nie prostowałam, odkąd pamiętam używałam odżywki... mam takie cienkie i slabe włosy z natury, za to jaki kolor.. chociaż tyle mi się dostało od natury.

Moje końce po podcięciu są ladne tydzien, później znowu wyglądają tak samo. Podcinam co 2 miesiące, mam już naprawdę dlugie hery ale jest ich tak malutko, są takie cienkie, słabe.. Eh. naturalny blond, zazwyczaj blond włosy są słabsze niż ciemne (to moja mongolska teoria, nie ma potwierdzenia nigdzie poza moją głową )

2 lata smutno mi jak to czytam.

Ej, a możliwe że przez to że mi końce obcina mama/ koleżanka tak mi się niszczą? Dodam że koleżanka nożyczkami fryzjerki, więc to chyba nie ma nic do rzeczy, że omijam fryzjera szerokim łukiem.
jest to możliwe, ale pod warunkiem, ze te nożyczki fryzjerskie są nieodpowiednie, tępe. Bądź bardzo nieumiejętnie włosy są obcinane, przez co się miażdży włos. może spróbuj raz pójść do fryzjera dobrego i zobaczyć czy będzie tak samo.

Edytowane przez patu323
Czas edycji: 2011-02-20 o 20:14
Stary 2011-02-20, 20:12   #3322
n0emi
Zakorzenienie

no dziewczyny ale zmotywowalyscie mnie tymi zdjeciami ale i zazdroszcze po cichu..
Stary 2011-02-20, 20:13   #3323
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
patu no wlasnie nie mam zniszczonych koncowek, mysle ze dlatego, ze njczesciej mam wlosy zwiazane i konce sie nie obcieraja.
a ja baaardzo nie lubię nosić związanych. bo jakoś mi mniej wygodnie, nie mogę się oprzeć dobrze o coś, czuję cały czas nawet lużny kitek. no i bardziej mi się podobają rozpuszczone
prawie cały czas takie noszę choć wiem, że niestety się bardziej wtedy ocierają... ale nie potrafię inaczej
jedynie w lato upinam w mega upały. wtedy to konieczność

Edytowane przez patu323
Czas edycji: 2011-02-20 o 20:19
Stary 2011-02-20, 20:19   #3324
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Kurcze, chyba bym się poskładała ze śmiechu gdybyśmy dostały za to bany. Nie powinno tak być. U nas naprawdę panuje wysoka kultura języka, i przecież nikt nie obraża się za poprawianie no bez kitu. Są takie fora od których czytania mnie oczy pieką, tak źle potrafią ludzie konstruować swoje wypowiedzi. Nie mówię już nawet o ortografii bo sama nie jestem z niej najlepsza. Administracja powinna być dumna że na wizażu taka kultura a nie wlepiać ostrzeżenia za poprawianie ludzi
Ja strasznie żałuję, że na Wizażu nie można poprawiać błędów, bo efekt jest taki, że w przypadku, gdy ktoś zrobi błąd, a drugi ktoś go poprawi, to karę otrzymuje ten drugi... Brak pozwolenia na poprawianie cudzych błędów to tak naprawdę przyzwalanie na ich robienie

Cytat:
Ale Ty nie masz grubych nóg, ja raczej mowie o poważnie puszystych paniach, a nie o kimś kto ma w swoim mniemaniu za duże uda
Mam grube uda. To nie tylko "moje mniemanie", ale niezaprzeczalny fakt. Zresztą nie tylko w moich oczach, moje nogi- właściwie to tylko uda, są grube.

Cytat:
A ubierasz tunikę/ dłuższą bluzkę czy tak z tyłkiem na wierzchu?
Potrafię i z tyłkiem na wierzchu Ale wtedy mam trochę dłuższą bluzkę, chociaż nie taką długą jak tunika- ud nie zasłania.

Cytat:
Wlaśnie o tym mówie. Cieszę się że ta dziewczyna dobrze się czuje w swoim ciele, nie wstydzi się go, ale czemu ja muszę je oglądać?
Bo jej się takie ciało podoba Takiej osobie za to może się Twoje ciało nie spodobać.

Poza tym- niby tak się mówi, że otyłość i nadmierna chudość to taki sam problem, ale ja się z tym nie zgadzam. Otyli mają gorzej. Jak taka bardzo chuda dziewczyna wyjdzie na ulicę to się nie musi cała zasłaniać, "bo ludzie mają prawa nie oglądać jej tłuszczu", a otyła już musi

Cytat:
Niech każdy nosi co chce w granicach jakiejś ogólnie przyjętej estetyki, paradowanie w prawie że rajstopach bez spódnicy przez osobę otyłą nie mieści się w tych granicach.
Granice ustalają sami ludzie. Granice bardzo szybko się zmieniają.
Kiedyś nie do pomyślenia było chociażby założenie butów na obcasach do długich spodni

Cytat:
Sama nie mam figury modelki, ale zawsze staram się że moj tyłek na nikogo nie wyjeżdżał.
Jak komuś mój tyłek nie pasuje, to niech nie patrzy po prostu. Nikomu się nie stanie nic od tego, że ja się wbiję w obcisłe legginsy Zwłaszcza, że kto by miał oceniać czy ktoś jeszcze może czy już nie może ubrać się w daną część garderoby To wszystko kwestia osobistego wyczucia.
Stary 2011-02-20, 20:29   #3325
Jennifer85
Zakorzenienie

Ja juz w domku Cos bym zjadla ale nie wiem co...

kocurzyco jak sie czujesz w brazie?

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 20:45   #3326
saming
Zakorzenienie

Maryha, no właśnie w DOZie nie spotkałam się a Alpecinem...

Stary 2011-02-20, 20:47   #3327
Chatul
ma zielone pojęcie

A ja właśnie nałożyłam na włosy odżywkę. W końcu zababrałam się ostatnio za zużywanie szampony i odżywki Yes To Carrots

A Kallosa Placenty w najbliższym czasie nie zużyję- oddałam TŻ-owi. Bardzo mi się ta odżywka spodobała
Stary 2011-02-20, 20:49   #3328
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Granice ustalają sami ludzie. Granice bardzo szybko się zmieniają.
Kiedyś nie do pomyślenia było chociażby założenie butów na obcasach do długich spodni

Jak komuś mój tyłek nie pasuje, to niech nie patrzy po prostu. Nikomu się nie stanie nic od tego, że ja się wbiję w obcisłe legginsy Zwłaszcza, że kto by miał oceniać czy ktoś jeszcze może czy już nie może ubrać się w daną część garderoby To wszystko kwestia osobistego wyczucia.
ale na chwilę obecną przynajmniej są wyznaczone granice tak, że nie wypada wyjść w np samych stringach na ulice. a dla mnie jeśli dziewczyna ma bluzkę do pępka i do tego dosłownie przeźroczyste legginsy, tak, ze widać wzór i kolor jej bielizny, to jednak jest to stanowcze przekroczenie granicy. a właśnie tak wyglądała dziewczyna opisywana przeze mnie.
obojętnie jak by ta dziewczyna wyglądała, czy ma sylwetkę modelki, czy jest otyła, to po prostu nie jest odpowiednie...

Edytowane przez patu323
Czas edycji: 2011-02-20 o 21:08
Stary 2011-02-20, 20:56   #3329
n0emi
Zakorzenienie

Chatul ja zgadzam sie z toba z tymi leginsami, jakos nigdy mnie to nie razilo.

Patu a ja po domu nie lubir w rozpuszczonych chodzic, jakos we wszystkim mi przeszkadzaja no a ost najwiecej czasu w domu siedze.
Stan wlosow moze sie zmienic jak znajde prace a ide do urzedu w nast tyg
Stary 2011-02-20, 20:56   #3330
moooniek
Zakorzenienie

a ja byłam u fryzjera 2.5 tyg temu, a znów mam wszystkie końcówki rozdwojone.. a prawie dziennie je obcinam sama..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości