|
|
#3511 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Witaj Daria.
![]() Cytat:
Znowu z D. poszaleliśmy. ![]()
|
|
|
|
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór a zarazem Dobranoc. Właśnie wróciłam do domu z pracy. W weekend przepracowanych 26 h na pełnych obrotach czyli - padam na twarz. Muszę to "odespać"
jak to mi się uda to tutaj zawitam i nadrobię zaległości
|
#3513 |
|
Konto usunięte
|
Co do numerków i zdrady, to faktycznie jak już przestaje zależeć to zaczyna się myśleć o takich rzeczach...
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Raczkowanie
|
Nic sie nie zmieniło oprócz tego że teraz zawsze,wszędzie razem wychodzimy <widujemy sie jedynie w weekendy z racji jego pracy
> i od czasu"związku" nocujemy wspólnie. Wczoraj uświadomiłam sobie ze to On jest miłością mojego życia, że od tych 9 lat tak naprawde to tylko Jego kochałam a P. potwierdził tym samym
|
|
|
|
#3516 |
|
Zadomowienie
|
Uroki pracowania w Galerii handlowej i na dodatek w kawiarni na stanowisku barmanka
ale co jak co kawę pod każdą postacią robię boską <skromniś>
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chora
|
|
|
|
#3519 |
|
Konto usunięte
|
Soul odsypiaj teraz.
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Raczkowanie
|
Wspólne zamieszkanie jakoś nie jestem do tego przekonana pozatym ciężko by było P. pracuje w W-wa a Ja w Krakowie. Temat "przyszłość" już dawno przerobiony ale bez żadnych konkretnych postanowień
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia przyjazn ,zauroczenie jest mylona z miloscia ,nie wiem z dystansem do czegos takiego podchodze ,to ze sie tyle lat przyjazniliscie ,a jednak nie "zeszliscie sie" ,nie byliscie para to tez nie bez przyczyny sie dzialo.Ciekawe co twoj tz o tym mysli,bo dla mnie to jest hardcore ,chces zareczyn po 2 miesiacach zwiazku ,ale ja to jestem stara
,nie znam sie na dzisiejszej mlodziezy :brzyda l:
|
#3523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla mnie to duży plus i to, że mogę sobie zarobić na siebie . Ale koniec tego. idę spać Dobranoc wam
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu mysle ze moze na razie sprobujecie po prostu byc ze soba bez zadnych zareczyn bo to bez sensu.. musicie najpierw normalnie ze soba pobyc a pozniej myslec o zareczynach
|
|
|
|
#3525 |
|
Raczkowanie
|
Oboje uważamy ze może te 9 lat było taka próbą, opcją przetrwania uczucia, a jednak przetrwało.
|
|
|
|
#3526 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj sobie z D. leżymy w pokoju, jego siostra u siebie. Przyszedł na górę ojciec D., bo szukal mamy D. Chodzi tak i mówi - jest córka, jest syn i synowa, a żona gdzie?
Fajnie zabrzmiała ta synowa.
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Soul, a czekoladę też?
dziś znalazłyśmy z przyjaciółką taka świetna pijalnię czekolady. Zwykła mleczna 7 zł, z bajerami 8-9. Zamówiłam sobie mleczną z cynamonem i się zasliniłam ![]() Obejrzeliśmy właśnie z TŻtem "monsters". Polecam. nietypowy film o kosmitach i inwazji ![]() 26 h! Szalona! Idź spać! JUŻ! ![]() Witam wszystkie nowe Kinia, nie choruj! NIE MASZ PRAWA chorować, wiesz? Gajka Ci nie pozwala ![]() Bywają szalone związki, gdzie zaręczyny następują po kilku miesiącach. Kwestia szczęścia, odwagi i wzajemnego zaufania Moja nauczycielka od wfu była z takiego małżeństwa. Niestety się rozpadło po iluś tam wspólnych latach i 2 dzieci ![]() Isabelle, jak słodko. Synowa. Całkiem ładne słowo, jeśli jest wypowiadane przez TEGO człowieka. tak samo jak narzeczona i żona. Mi się do tej pory ciepło na serduszku robi, jak TŻ czasem o mnie powie per narzeczona
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-02-20 o 22:44 |
|
|
|
#3528 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam te dni kiedy oboje jedziemy do moich rodziców< nawet jako"przyjaciele" jeżdził ze mną> świetnie dogaduje sie z moją mamą i z tata czasem siedzimy wszyscy przy piwku.Rodzice traktują Go jak syna
A samo dogadywanie sie P. z moimi rodzicami jest dla mnie bardzo ważne
|
|
|
|
#3529 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zareczac sie po to, zeby tylko sie zareczyc to bezsens pierscionek to juz jest powazna deklaracja, a jak sama piszesz np do wspolnego mieszkania nie jestes jakos przychylnie nastawiona... chyba warto jeszcze poczekac... ja sama jestem w zwiazku z przyjazni, jestesmy ze soba prawie 5lat, a jednak pierscionka jeszcze nie ma... no nie wiem jak Ty do tego podchodzisz... ciezko okreslic... na pewno dostaniesz kiedys w najmniej oczekiwanym momencie![]() Cytat:
sama cos o tym wiem zanim ja sie zeszlam z moim T. tez przez pare dobrych lat sie przyjaznilismy a teraz szczesliwa para od 5lat;D
Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-02-20 o 22:49 |
||
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekoladę z bitą śmietaną i np różnymi syropami smakowymi i np posypka cynamonowa cuda i dziwy powiem tyle
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
o, mrrrr! Soul porywam Cie i adoptuję! Za czekoladę wszystko
![]() idę spać. Dobranoc
|
|
|
|
#3535 |
|
Zadomowienie
|
a w mojej pracy mogę ją jeść bez końca bo jest w wersji 'Lite'
ok już serio idę spać
|
#3536 |
|
Raczkowanie
|
Czyli wychodzi na to że z przyjaźni rodzi się miłość. Hmmm nie chodzi tu do końca że nie chce z nim mieszkać < juz była akcja o wspólne nocowania, rodzice inaczej podchodzą do tych spraw, a wspólne zamieszkanie to by był armagedon multum pytań naciskań i wogóle > Bo moja siostra "wzór" dla mnie<tak sądzą rodzice>związek identyczny jak mój po 3 m-c bycia razem sie zaręczyli i po roku od zaręczyn był ślub , po zaręczynach juz mieszkali razem
|
|
|
|
#3537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3538 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie miłość z przyjaźni to trochę inny stopień zaawansowania Dlatego myślę, że powinnaś dać się rozwinąć temu związkowi jako "Związkowi" Jak tak szybko u was wszystko idzie to sądzę, że nie powinnaś się niczym martwić, bo czas zaręczyn na pewno gdzieś tam blisko majaczy Nie mniej sądzę, że i tak si,ę to wszystko u was szybko potoczy dlatego nie powinnaś naciskać, jak coś to delikatnie podpytać ale na tym koniec. Żeby facet nie zaczął uważać, że jednak masz swoje czarne strony i, że strasznie Ci chodzi po głowie pierścionek, pierścionek, pierścionek Isabelle znowu szalejecie? Synowa ![]() Soul 26h? Strasznie dużo!!! Wykończysz się!Cytat:
![]() Dobranoc Gajuś
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WitamKaziutka są takie dwa piękne, diabelskie przysłowia: ,co nagle, to po diable" i ,,jak się człowiek spieszy, to się diabeł cieszy". Myślę, że mocno adekwatne do Twojej sytuacji Przyjaźnić się z kimś a być z kimś w związku to kolosalna różnica. Mam wielu dobrych przyjaciół (mężczyzn) z którymi znamy się od lat. Ale przyznam szczerze, że gdyby przyszło mi teraz związać się z którymś z nich czułabym się trochę tak, jakbym była w związku z własnym bratem. Całkowicie inna sytuacja. Myślę, że dwa miesiące to stanowczo za wcześnie na zaręczyny. Jesteście pewni, że odnaleźliście się już w nowej sytuacji, gdzie jest między Wami coś więcej niż przyjaźń...? |
|
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
daj sobie i swojemu Tz czas
jesli on tylko bedzie na to gotowy, to doczekasz sie pierscionka i zareczyn ale jak kazda dziewczyna na tym forum, poradze Ci: nie naciskaj tym bardziej, ze macie krociutki staz(ktory nie musi swiadczyc wcale o trwalosci zwiazku oczywiscie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Przecież jakby naprawdę mu zależało to by przyjechał choćby miał kolegę sobie zwerbować, albo od kolegi auto pożyczyć, albo zrobiłby coś żeby ten mechanik się ruszył!!

jak to mi się uda to tutaj zawitam i nadrobię zaległości 

W sumie miłość z przyjaźni to trochę inny stopień zaawansowania
Wykończysz się!