|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- heheh dla mnie to jakaś straszna innowacja ![]() ![]()
#1742 | |
Zakorzenienie
|
Hehe no pewnie, w koncu sie stara chłopak :P
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Po 1 fajnie, że się dziewczyna akceptuje jak wygląda ale mogła by się zastanowić co na siebie zakłada ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czekoladka trzymam kciuki żeby zaiskrzyło ! spadam do łóżeczka bo i tak ledwo na oczy widze DOBRANOC !!!
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-02-20 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Kotka
no ładnie wyszło ![]() ![]() Yatamanka ja jakbym się zdecydowała to na kegla rosyjskie. Pani z kegla bardzo miła, odpisuje na wszystkie pytania, nawet napisałam jej jakie kolory u mnie widzi i jaki kolor. |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | ||||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale podobnie jak dziewczyny myslalam,ze beda troche dluzsze ![]() ale jest super i od razu gestsze sie wydaja ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
Wogóle dziewczynki powiem wam ze mam straszne siano z włosów
![]() Jak wyschna samoistnie to nic nie widac. Ale wczoraj wysuszyłam je suszarką, podprostowałam końcówki, i jak dzisiaj wstałam to byly tak suche, tak poplątane ze ledwo je rozczesałam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc blondyny
![]()
#1750 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ja teraz robie tak,że myje glowe,czekam az same wyschna, prostuje i pozniej juz do kolejnego mycia tylko czesze wloski ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tak tylko jesli je wysusze suszarka ![]() I to juz kiedys miałam, nawet przy ciemnych włosach. Wysuszone, wyprostowane włosy na nastepny dzien wygladaly jak siano (ale nie takie jak teraz), wyschniete samoistnie - normalnie. ![]() Susze generalnie rzadko kiedy włosy, tylko mam z objetoscia przy nasadzie glowy problem, oklapniete zawsze mam. A tu bez suszary ani rusz, a zwiazywanie gumka wysoko tez nie zda egzaminu bo mnie potem bedzie wszystko bolec ![]() Ale nie susze, bardzo rzadko, tylko na wyjscia... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 | |
Magda ;)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
Do mycia:
-Babydream -fioletowy szampon Joanny Odżywki i maski -odzywki które zostały mi z farb -teraz stawiam na maski najbardziej i na zmiane robie co 2 dni WAX do suchych i zniszczonych z L'biotica, i WAX w tubce z Beauty Formulas -na mokre włosy Joanna Mak i Bawełna -na suche spray Schauma do suchych i zniszczonych z kokosem i masłem shea ( w wiekszosci tylko na koncowki ) Do stylizacji uzywam pianki z Tafta - power mousse czy jakos tak ![]() Wogóle dziwne to jest bo jak nie wysusze ich i same wyschna to widac ze konce sa do sciecia, ale mimo to w dotyku nie czuc ani troche że są wysuszone. Same końcówki moze delikatnie. Po wysuszeniu i wyprostowaniu jak te poplątane rozczesze grzebieniem z szerokim rozstawem ząbków to w dotyku tez są mieciutkie itd, lekko bardziej suche - ale wygladaja jak totalne siano... Końcówki wtedy sie nagle rozdwajają, łamią, gdzie normalnie tego nie widac :[ Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-02-20 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole to Joanna nie odzywia tylko daje wizualny efekt.. więc lipa.. Shauma tez jest do... kitu.. sama mialam i wiem o tym ona obciąża wlosy, nie regenreuje, a wlasnie wrecz potrafia wlosy po niej wygladac jak siano.. jedynie Wax tutaj może coś zregenerować.. Postaw na olejowanie - zobaczysz zakochasz się w tym ![]() No i maska Dolce.. koniecznie - to jest cudo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak wysusze suszarka to ich juz tym sprayem nie psikam. Generalnie problem jest tylko wtedy jak je wysusze suszarka ![]() A włosy olejowałam długi czas i jakoś tak... wielkich cudów nie było ![]() ![]() Dolce niestety nie mam jak zakupic bo nie ma u mnie nigdzie. A z allegro samej jednej rzeczy nie opłaca mi sie kupowac. Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-02-20 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a moze kupisz ta maske herbala?? Mi super podpasowala,wloski mieciutkie na maksa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale co innego jak nie on ![]() ![]() No nic, nie ma co biadolić - trza się cieszyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak czułam, że żmijeczki padną ![]() Z tym, że nie podeszły i nie skomentowały to nie ma się co dziwić.. chyba by je wypaliło z zazdrości, jakby przyznały, że ktoś ma coś lepszego ![]() A reszta? Widać jakie obeznane ![]() Właśnie dlatego boje się chodzić do fryzjerów ![]() Cytat:
![]() ![]() Zdecydowałaś się na przedłużanie ![]() ![]() Teraz zbieraj do skarbonki i działajcie z TŻ ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale może warto sporóbować? Jak nie to poszukasz czegoś innego.. Czemu tak ciężko trafić na farbkę, która nas zadowoli w 100% ![]() Ja jeszcze pochodze z tym co mam na głowie tak do końca lutego. Chciałabym wymyslić inną kombinację, spróbować coś położyć bez podkładu. I nie wiem czy wybrać coś z prof L'Oreala? Czy z Goldwella, skoro tak dziewczyny zachwalają? Tylko czy ósemka z wodą 12 nie klęknie u mnie na odroście ![]() Brr..jakie te blondy czasem są skomplikowane ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale jak chcesz jakiejś zmiany, to może spróbuj jak dziewczynki polecają Stockholma? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I kolor ładnie dobrany i widać, że jest ich więcej ![]() Zciachajcie jeszcze tylko te końcówki i już w ogóle super będzie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Magda ;)
|
Dzisiaj ja pierwsza
![]() wstawać blondasy ![]() ja dzisiaj na 8 do 18:30 na uczelni,chyba tam umre ![]() a żeby mi nie bylo za fajnie,to na dokladke.... jutro tak samo ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
Princeska
ale masz plan Ja mam te 2 dni też długo i zawsze jestem głodna a tu nawet nie ma jak zjeść bo okienka nie mam ![]() Kotka jak tam po nocy włosy? Dasz zdjecie w kucyku, proszę? Nie bolą Cię te zgrzewy? Jak Ci się czesze? |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
kotka, jednak zrobiłas
![]() ![]() a ja dziewcyznki przyciemniam do średniego blondu, zeby odpuscic na jakis czas farbowanie ![]() ![]()
#1761 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Bunny chciałabym żeby to było fotomontaż
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
agatko, wstawie, własnie spłukałam i zdziwiłam sie, bo ostatnim razem kolor 950 wysedł mi ajk ciemny blond a teraz sredni blond, to juz an mokro widze ze to sredni blond.. tylko cos rudawy na mokro. Wtedy chyba ktos cos podmienil w opakowaniu, bo patrzac po mokrych, to liczyłam na ciemniejszy efekt!
Jak wysusze, to na pewno pokaze ![]()
#1765 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() poprzyglądam się tej farbie więc ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
Kitkulka oryginalna laska
![]() też się czaję na stockholma albo 219 ![]() Bunny co myślisz czy wyszłoby to u mnie jakoś mega popielato? Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-21 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja takim zupełnie gorącym nigdy nie susze, zawsze mam ustawiony na sredni na początku i potem zmniejszam na zimny nawiew. Susze najpierw góre i odbijam włosy od nasady, później dół. Prostuje na najnizszej temperaturze i u mnie to jest jakos 140-170 stopni i prostuje tak od ucha w dół, czyli od połowy włosów. Suszarke to mam jakas stara, tzn stara, nigdy na nia nie narzekałam wiec została i jej nie wymieniałam. Prostownice tez mam taka byle jaka - z tego wzgledu ze prostuje baaardzo rzadko, i nie całe włosy a jakbym kupiła lepsza to bym prostowala codziennie ![]() No ale pewnie masz racje z tą wodą :/ Dobrze że nie susze często tych włosów. Dzisiaj juz same wyschły i jest ok ![]() ![]() A z tym uniesieniem włosów u nasady musze cos innego niz suszenie wymyslec ![]() A powiem wam ze dzisiaj wracam na uczelnie i pierwszy raz mnie laski zobacza w jasniejszych włosach. Dzizyz, juz słysze te komentarze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie tak myślę i chyba dam tej Londzie jeszcze szansę a Farbę zdążę jeszcze zmienić.. Blondy.. od czasu do czasu mnie to zaczyna irytować ![]() ![]() Widzisz.. ja mam w sumie dość jasne włosy ale ciepły odcień z rudawym połyskiem i to wszystko wychodzi przy farbowaniu - więc też potrzebuję silniejszej farbki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że się ze mną zgadzasz ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Zakorzenienie
|
Princeska jak będziesz to napisz mi ile zajęla ci droga z tego brazu do blondu czasowo? ile bylo pomiedzy farbowaniami mniej wiecej?
Bo przygotowuje material o tobie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.