|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe |
|
31 | 44,29% |
| Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer |
|
5 | 7,14% |
| Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 |
|
12 | 17,14% |
| Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI |
|
0 | 0% |
| Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI |
|
2 | 2,86% |
| Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI |
|
7 | 10,00% |
| Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 18,57% |
| Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
Cytat:
![]() a co se bedziewsz zalowac ![]() a ja obejrzalam swietny film "listy do julii" normalnie az sie poryczalam ![]()
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer
ddaaiissyy mnie uczulił krem z AVENE kiedyś
też apteczny, także nie ma reguły ...choć np takich czysto drogeryjnych to boję się już kupować, bo im więcej funkcji ma tym bardziej mi szkodzi |
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
andziotku, ja podzielam Twoje zdanie i też stronię od wszelkich kremów drogeryjnych typu loreale, olay itp..Nie to że je neguję ale osobiście jakoś te apteczne bardziej do mnie przemawiają.. Czasem zaszaleję z jakimś clinique czy clarins ale to tak od czasu do czasu, gdy mam wolne pieniążki a pewnie w najblizszym czasie będę miała inne priorytety aniżeli kremiki za 2 stówki
Na szczęscie małż rozumiał te moje szaleństwa ![]() A czy avene uczulił Cię w trakcie ciąży czy jeszcze przed ? Kurcze, przecież to tez takie delikatniusie kosmetyki........ Ciekawe jak morii nuxe podeszło ![]() aguś czy to jakis melodramat był?
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-20 o 22:31 |
|
|
|
#3004 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj cały dzień spędziłam u rodziców. Najpierw pyszny obiadek - roladki, kluski, kapustka. A potem oczywiście ciacho maminej roboty ... zjadłam 4 wielkie kawałki, a reszty grzechów to już nawet nie wymieniam ![]() Mały dawał taki popis kopania, że wszyscy jak zaczarowani patrzyli jak brzuch się rusza, a później po kolei ręce przykładali do brzucha i się cieszyli jak małe dzieci
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Zadomowienie
|
daisy dzięki Skarbie
kiedyś używałam tylko Xerial mleczko i peeling na skórę na ramionach - zwalczało mi "kaszkę", ale potem zaprzestałam, wczoraj sobie kupiłam zamiast mustelli nawilżającej właśnie xerial 10 balsam i mam nadzieje że będzie mi na moją skórę lepiej. mustella mi świetnie służyła, ale ta cena i miałam ją zaledwie na 3tygodnie, a xerial to 500ml.moja skóra w ciąży zrobiła się taka, że jak się podrapię to leci jakby łupież tak mi się w ciąży wysuszyła.miałam sobie jeszcze kupić żel do mycia xerial, ale narazie sprawdę balsam. a z biodermą może poczekaj do "po ciąży" - różnie rzeczywiście teraz reagujemy na rózne kosmetyki. mnie np uczuliła ......... oliwka J&J jak wlewałam kilka kropel do wanny .... , musiałam potem brać wapno ... to samo po oilatum.
|
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak niedziela u rodziców ! U mnie nadal nie widać skaczącego brzuszka Zazdrosczę !! W ogole Gabryska jakos leniwie sie rusza a to juz 25 tc..
|
|
#3007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc to korzystnie i za odwagę ja poczekam jeszcze kilka lat, max do momentu kiedy dziecko zacznie szkołę - wtedy cce już być w "docelowym" miejscu żeby małemu nie zmieniac otoczenie i coś zakupimy a jak idzie sprzedaż mieszkania? ja ciągle szukam dla rodziców. i fajnie żę Ci tak skacze i czuć, u mnie tak nie czuć jeszcze ah ten tłuszcz .
|
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez Słonce miałam to samo ze skóra, tak b. przesuszona była.
A xerial na brzusio tez bedziesz kładła? Ja nim obecnie smaruję łydki i ręce, choć brzusio tez czasem sie zdarzy Przeciwko rozstępom kupiłam rowniez apteczny http://allegro.pl/elancyl-krem-przec...380222231.html Chyba duzo taniej wychodzi niż mustella i aż 400ml ! Tak więc jakbyś chciała ją czymś zastąpić to polecam. Są tez mniejsze opakowania. Odpukac, póki co ani pół rozstępu. Xerial, na pewno Ci nie zaszkodzi, miziaj się spokojnie To ze mi skaczącego brzucha nie widac, także zwalam na tłuszcz hihihi A krechy na 30 lat także baaaaaaaaardzo się boje.............. ale kurcze....... no nic, jutro sie okaze
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-02-20 o 22:45 |
|
|
|
#3009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale braliśmy mniejszy kredyt na przełomie grudnia/stycznia na zakup mieszkania z ogródkiem i różnica między tym, co wyliczyli w Open Finance i Expanderze, a rzeczywistą ratą kredytu wynosi jakieś 70 zł i dodatkowo musieliśmy za 1880 zł wykupić ubezpieczenie na 3 lata od braku wkładu własnego. Zobaczycie, co wam jutro powiedzą, bo to naprawdę od bardzo wielu czynników zależy, ale sprawdźcie kilku doradców kredytowych i kilka banków, bo oferty naprawdę bardzo się różnią. |
|
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka.M rewelacja mieszkanie z ogródkiem ! Gratuluję, swietna sprawa.
Jutro jak mówisz dowiem się co Pekao oferuje no i zamkniemy ten nieszczęsny kredyt o którym wcześniej pisałam i tak dobrze mi doradzałas Monia, nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę, ze bedziesz miała bliziutko rodziców
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Moniquac, no mnie też ta Mustela wkurzała, że taka niewydajna. I tak nie mam pewności, czy pojawią mi się rozstępy, czy nie. Byle systematycznie odżywiać. Może kupię na sam koniec ciąży. Czekam jeszcze na jakąś fajną cenę olejku Eucerin, a jak nie trafię, to zostanę przy Babydream [olejek wieczorem, balsam rano]
A Xerialik super, zresztą i te nawilżające i złuszczające![]() Ddaaiissyy, z tego co pamiętam, pierwsze wrażenie u Morii po Nirvanesque super )) Też do niego wrócę, tylko wykończę ten Effectival Na dzień mam ten z wit. C i filtrem z TBS [rewelacja!]Andziot, ja do twarzy też omijam drogeryjne. Do ciała różnie, raz lepszy, raz gorszy. Na pewno z drogeryjnych omijam J&J i jakiś Dulgon, bo mnie mocno uczulają. Z aptecznych nie lubię Vichy, no tylko ich antyperspirant lubię i stosuję latem ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- O kurde, kredyt na 30 lat brzmi poważnie
|
|
|
|
#3012 |
|
Zadomowienie
|
daisy - brzuch sobie "miźnęłam"
lekko xerialem, a ten elancyl mam też w domku i smaruję raz... na dwa tygodnie jak mi się przypomni - narazie 3 kreski na biodrach i chyba dzisiaj rano zauwazyłam na wewnętrznej stronie ud . za kredyt - lece do wyrka.daisy - jeszcze nie wiem czy się uda coś im tu kupić, gotówki będzie niewiele. w najgorszym wypadku wynajmą mieszkanko na jakiś rok, jak ja do pracy będę musiała wrócić, więc jeszcze nie wiem czy jest czego zazdrościć, ale bardzo bym chciała ich mieć bliżej mary - własnie.... strasznie szybko mi się zużywała, chociaż jestem w niej zakochana - prawie tak jak w nuxie do buzi .buziaki Kochane! dobranoc. Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-02-20 o 22:53 |
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
A możecie polecić jakąś dobrą odżywkę do paznokci? Najlepiej jakiś lakier, a nie oliwkę
![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- I GDZIE WY DO MACIE TEN TŁUSZCZ, MOTYLA NOGA?
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tłuszcz Kochana..... jest gdzie sie gromadzić . u mnie bo u daisy to nie wiem gdzie ona sobie go ubzdurała .dobra - nie ma mnie .
|
|
|
|
|
#3016 |
|
Rozeznanie
|
Jak to mówi mój mąż "kto nie ryzykuje, ten nie żyje". No mi się to też nie uśmiecha i nie była to łatwa decyzja, bo teraz można mieć dobrą pracę, a co będzie jutro tego nie wie nikt. No, ale po przemyśleniu wszystkiego, zaryzykowaliśmy. Niestety, ale większość młodych ludzi żyje teraz z perspektywą spłaty kredytu przez 30-40 lat. Smutne to, ale prawdziwe. Teraz pozostaje nam tylko liczyć na to, że nam się po drodze noga nie podwinie, albo na wygraną w totka
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Moniczko, dzięki za propozycję odżywki
Mnie się zrąbały pazury, mam tragiczne, a też biorę Femibion, więc zwalam na Hankę, że mi wszystko wyjada ![]() Agnieszko, przypuszczam, że za jakiś czas stanę przed podobnym wyborem i tak samo, jak Ty, zaryzykuję Zdecydowanie lepiej spłacać kredyt za swoje mieszkanie/dom, niż płacić za wynajmowanie ![]() Wpraszam się na parapetówę-grilla na świeżym trawniczku Trzymam mocno kciuki!
|
|
|
|
#3018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem.. zobaczymy jak to w banku jutro bedzie, idziemy tylko sie dopytac co i jak. ooo fajnie, ze Moria zadowolniona Bo by na nas psioczyła, ze tyle kasy wydała i lipa ahhh no wlasnie, pamietam jak kupilas ten z TBS ! dawno w galerii nie byłam tu w krk (bo w czestochowie nie ma) to nie omieszkam go obkukac. Witaminka C pewnie ładnie rozjasnia koloryt. Tylko chyba poprosze najpierw o próbke. Mają tam? (nigdy nic w TBS nie kupowałam, wiem wiem... wstyd ale nie )Na pazurki mnie pomogła polska firma Joko https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wa.html&next=1 i jeszcze spa do paznokci od nich mialam, tu masz w ogóle wszystkie dostepne https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.php tanie jak barszcz ale wg mnie b. ok Cytat:
na pewno sciagniesz Rodzicow ! Tego mooooooooooocno Ci zycze
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Ddaaiissyy, dzięki za propozycje pazurkowe [to drugie coś źle wyskakuje
]! Na coś będę musiała się zdecydować. Nie spodziewam się jakiegoś efektu kosmicznego, ale niech chociaż twardsze się zrobią![]() Obczaj ten TBS, wg mnie jest super. Rozjaśnia, nawilża i jest idealny pod podkład. Wiosną chciałabym już przejść na apteczne filtry, a pod nie LRP Active C, ale teraz jeszcze zachwycam się tym TBS i będę wracać Co do próbek, to nie wiem. Nigdy nie dostałam żadnej w TBS Słabo się starają. Ale może niech Ci przeleją z testera? Chociaż wit. C z testera, to jakościowo pewnie marnie, ale chociaż sprawdzisz wchłanianie i zapach [cudny!] ![]() Dobra, lecę, bo nawet jeszcze pod prysznic nie dotarłam ![]() Słodkie buzi, Mamuśki!
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
ide spac
|
|
|
|
#3021 |
|
Rozeznanie
|
I znowu pierwsza
![]() Miałam głupie sny i strasznie mnie bolał do tego kręgosłup. Zaraz zbieram się do przychodni - dziś badania a jutro USG ![]() Dziewczyny potrzebuje sprawdzonego przepisu na tort na urodziny mężula. Warunki postawione przez jubilata to - banany i galaretka, znalazłam jakiś na necie ale nie przemawia do mnie w pełni http://www.cincin.cc/lofiversion/index.php/t22440.html a może macie jakieś sprawdzone przepisy?? Miłego dzionka
|
#3022 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny.
Obudziłam się t aaaaaaaaaaaaaaka głodna, że szok. Wczoraj tyle zjadłam na noc a tu głód nie dał spać zjadłam już śniadanko (chlebuś, masełko, szyneczka, serek żółty, pomidorek, ogórek zielony, szczypiorek ) i myślę co by tu jeszcze wszamać .TZ też najezdony i już w drodze do pracy. A tu tak zimno .Dzisiaj ja będe robiła koktajl fffruskawkowy wyciągłam od teścia truskawki, które hodują i mrożą i śliwki na knedle .NIe uwierzycie - ale musze jechać do biura , a poza tym nie ma nikogo w biurze kto by mówił po angielsku, jak nas nie ma, a tu niestety - codzienny język pracy. Jade, wracam i mam wszystko w nosie .Ciekawe co wymyśli bo ja nie będę na L4 pracowała .A poza tym....... od piątku czuję bardzo delikatnie jakbym ból na miesiączke.... narazie się obserwuję, odpoczywam .... poczekam z teleonem do gina, bo bóle jest delikatny i rzadki, na razie patrze, ale ciągle mi ta szyjka wisi w głowie. poziomeczko - to nic tylko tłumaczyć sobie te słabe paznokcie, że za to Hania będzie miał cudnie długie i mocne .Aga - ja też sie wpraszam na parapetówę... na grillllllllllllaaaaaa .atiz ja niestety nie znam żadnego przepisu wybacz .miłego dnia dziewczynki! Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-02-21 o 07:36 |
|
|
|
#3023 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
![]() siedzę jeszcze w łóżku i nie chce mi się z niego wychodzić jak patrze za okno, nie dość że zimno to jeszcze pada śnieg nadrobiłam wszystko, nie powiem trochę tego było , ale nie jestem w stanie odpisać bo juz nie bardzo pamiętam co komu , czym bardziej zaawansowana ciąża tym mam większe problemy z pamięcią ![]() To co mi się wbiło to cudny pokoik Igusi ![]() Ddaaiissyy bardzo fajny ten domek z bali, dobrze by było poszukac kogoś kto taki dom faktycznie stawiał i wypytać jak to wychodzi, ja mam takich znajomych którzy stawiali dom z konstrukcji drewnianej ( tam tez był w ofercie na tej stronie której podałaś) oczywiście wyliczyli sobie że taniej ich wyniesie, a z tego co się orientuję to wcale nie wyniósł ich taniej, budują go 3 lata i nadal się nie wprowadzili, tak jak napisałaś stan surowy zamknięty wychodzi od 150 do 220 tyś przy 100-150 m2 my teraz kupiliśmy projekt i przy 167m2 mamy wyliczony stan surowy zamknięty na 227 tys. Wydaję mi się ze chyba nie ma dużej różnicy, ale mówię najlepiej chyba pochodzić po necie i popytać, co nie zmienia faktu że domek jest uroczy ![]() atiz ja nie pomogę w tortach i wszelakich słodkościach do pieczenia jestem noga totalna ![]() lecę na śniadanko bo mi żołądek przyrasta do kręgosłupa
|
#3024 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
padliśmy trupem!! Przy kredycie 300 000zł trzeba było oddać do banku 580 000zł - bagatela drugie tyle!! I stwierdziliśmy, że nigdy nie zdecydujemy sie na taki kredyt. Na mury, dach i okna nam starczy. Mąż ma firme budowlaną to bedzie pomału wykańczał wnętrza i ewentualnie wtedy weźmiemy kredyt na 100tys zł żeby mieć na wyposażenie. Ale powiem Wam że przerażające są takie kredyty!! Cytat:
Witam po weekendzie ![]() Wczoraj wieczorem siadłam i Was nadrobiłam - jak można tak produkować posty w sobote i niedziele?? ![]() Jeszcze jakoś przeżyć ten tydzień i w przyszłą środę już wizyta A jeśli nie to 8 marca mam 3D więc powinno być już pewne na 100% Prawdopodobnie też dostanę chorobowe i bedzie można kupić materac i pościel i pare innych przydatnych rzeczy ![]() No i w sobote moja sis która mieszka w Irlandii wysyła dla nas tzn dla dzidziusia wielką pake z prezentami Także same widzicie, że mam powody do oczekiwania następnego tyg ![]() Bede chyba chodziła spać o 20 Moria - cudne królestwo Igosławy
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny i maluszki
Czy musi tak padać ten śnieg Mary, co do odżywek do paznokci to poczytaj o Nail Teku
|
#3026 |
|
Zadomowienie
|
Czesc ciężarówy
![]() moniqac taki ból jest normalny, przynajmniej z moich informacji tak wynika. Mam tak samo. Pije hektolitry rumianku i łykam magnez...no i jak łapoie to zwalniam tepo ![]() Cos was w weekend podczytywałam, ale nie za wiele bo jak jest mąż w domu to wole sie nim zajmować :P hihi Tak w ogóle to mam juz dosć siedzenia w domu...zastanawiam sie czy do lekarza nie pujsc...juz teraz nie potrafię poradzić sobie z domowa samotnościa. Wczesniej jeszcze mi jakos szło. Cały czas zima, nawet na spacer mi sie nie chce. No i jestem książkowym przykładem na to ze kobieta w domu marnieje...no bo po co mam sie w ogóle jakos szykować do wyjscia? Po bułki? Nawet mi sie ciuchów nie chce kupować, bo po co z korto i tak nigdzie w nich nie wyjde. Jejku, jakie to przykre, może jak wiosna przyjdzie to mi troche przejdzie... No nic, trochę po marudziłam...a wy? siedzace juz w domach jak sobie z tym radzicie?
|
|
|
|
#3027 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie po weekendzie moje drogie
![]() Wyspalam sie wreszczie troche, wiec by pasowalo po czytac co tam naskrobane od soboty. Mam nadzieje,ze nie duzo :cwaniak: Juz 3 dzien bola mnie sutki nie do wytrzymania, mam nadzieje, ze nie rosna! ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Monika, ale Ci sie trafilo, jak mozna komus tak dziecko wcisnac, na tydzien w dodatku chore, zwlaszcza ciezarnej, przeciez moze Ci zarazic, no masakra. Dziewczonka troche mojej rodziny mieszka w kanadzie i z tego co wiem te domy sie wymienia srednio co kilka dziesiat lat na mlodsze wlasnie, bo podobno remonty tych domow sie nie kalkuja.Ale jak to do konca jest to ja niewiem.
|
#3028 |
|
Rozeznanie
|
Cześć,
paulizia zakupy naprawdę udane, nie ma co żałować! matal czekam na zdjęcia pokoju. Niestety czasami kolory wychodzą inaczej niż sobie wyobrażamy. Ja wcześniej miałam farby z duluxa cynamonowy deser i białą czekoladę, fajnie wyglądało to połączenie. Teraz zdecydowaliśmy się na farby tikkurila i wg mnie jakościowo są lepsze. Tylko przy wyborze koloru można dostać nerwicy, bo są to farby z mieszalnika i odcieni jest od groma! anula bardzo możliwe, że to plamienie pojawiło się przez przemęczenie, sama mówiłaś, że odczuwałaś duży dyskomfort przy robieniu gołąbków. Mam nadzieję, że teraz już będzie oki, a czas do czwartku szybko minie, zobaczysz! Tylko nie nakręcaj się zbytnio i nie przemęczaj, bo wtedy zaszkodzisz i sobie i Zosi. Lepiej wyluzuj i pooglądaj Mad mana. moria Iguśki pokoik jest bardzo stylowy i przepiękny, nie sposób się w nim nie zakochać Co do TŻ-ta to jak już pisałam mój ma to samo, krzesełko to jeszcze spoko... Mój oglądał, coś a'la rower, stylizowane na crossa, zwątpiłam ![]() moniqac skoro ból jest delikatny i rzadki, to rzeczywiście można się na razie wstrzymać z telefonem, ale jeśli będzie się utrzymywał to ja dla własnego spokoju skontaktowałabym się z ginem, zaznaczam, że jestem typem panikary. Niezła sytuacja z pracą, obyś wszystko raz dwa załatwiła i szybko wróciła do domku. Ja się wpraszam na knedle ze śliwkami ![]() Weekend minął jak zwykle szybko, a do tego imprezowo, opiłam się niesamowicie soczkami i wodą niegazowaną... ![]() Widzę, że znowu pojawił się temat domów, my jesteśmy właśnie na etapie dogrywania projektu i idzie zwariować. |
|
|
|
#3029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A najgorsze jest to, że spłacasz i spłacasz, a kapitał mało co się zmniejsza, bo początkowe raty, to prawie głównie odsetki. Gdybyśmy mieli inne możliwości, to pewnie byśmy się nie zdecydowali, ale już 3 lata nosiliśmy się z takim zamiarem i perspektywa pojawienia się Antosia na świecie w końcu nas zmobilizowała do podjęcia tej decyzji.A tobie naprawdę się szykuje piękny tydzień ... też bym czekała z niecierpliwością. Ja się dzisiaj obudziłam wcześniej, niż zwykle i za chwile padne z głodu, bo mąż dopiero o 10-ej przyjedzie z pracy, a po drodze ma zrobić jak zawsze zakupy. Tyle, że na ogół się budzę ok. 11-ej, a dzisiaj nie śpię od 5:20 i już tyle godzin bez jedzenia ![]() Moniqac ty to masz przechlapane z tą pracą. Z jednej strony dobrze jest być docenianym i niezbędnym pracownikiem, ale z drugiej nawet nie możesz sobie w spokoju odpoczywać. Atiz ja tort piekłam raz w życiu i to taki zwykły tylko biszkopt, bita śmietana i jagody. Także niestety nie jestem w stanie niczego ci doradzić |
|
|
|
|
#3030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale tak pieknie swieci slonce, ze az sie chce wyjsc na dwor tylko, ze -12 jest ![]() i ja sie witam od rana oczywiscie juz w pracy i po sniadanku nie wyspalam sie
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

Normalnie pięknie się zsynchronizowałyśmy z bezsennością w nocy 

też apteczny, także nie ma reguły ...
Na szczęscie małż rozumiał te moje szaleństwa 
tak mi się w ciąży wysuszyła.
, musiałam potem brać wapno ... to samo po oilatum.
a to juz 25 tc..
za odwagę 

za kredyt - lece do wyrka.
Słabo się starają. Ale może niech Ci przeleją z testera? Chociaż wit. C z testera, to jakościowo pewnie marnie, ale chociaż sprawdzisz wchłanianie i zapach [cudny!]
.

A najgorsze jest to, że spłacasz i spłacasz, a kapitał mało co się zmniejsza, bo początkowe raty, to prawie głównie odsetki. Gdybyśmy mieli inne możliwości, to pewnie byśmy się nie zdecydowali, ale już 3 lata nosiliśmy się z takim zamiarem i perspektywa pojawienia się Antosia na świecie w końcu nas zmobilizowała do podjęcia tej decyzji.