Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-20, 22:17   #4471
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

W końcu wróciłam, zakupy zrobiłam, wątek nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez agnes_lakuss Pokaż wiadomość
bardzo mi się podoba Nomination i planuję jej zakup , jest tylko mały problem bo mieszkam na południu polski i nie mam możliwości zobaczyc "na żywo " ich asortymentu , wiesz może gdzie mogę oglądnąc w necie całą kolekcje Nomination ? bo jeśli chodzi o sklep to chyba tylko w Warszawie jest ? , kurcze duże utrudnienie , a tak mi się marzy ta branso
Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
MJ czekam na Twoją relację o Nomination
Szczerze to na żywo zrobiło ono na mnie o wiele mniejsze wrażenie niż na zdjęciach katalogowych na stronie Jak dla mnie dużymi minusem jest to, że bransoletka nie ma żadnego zapięcia, tylko rozciąga się do założenia przez co jednoznaczne skojarzenie z jej tańszą imitacją z lat wczesno-młodzieńczych jest dosyć silne Dodatkowo z tych blaszek, które mnie interesowały, w GM były na chwilę obecną tylko dwie więc nie miałam nawet możliwości zobaczenia, jak wyglądałyby one założone na raz.. A niewątpliwe sama bransoletka przy swojej prostocie nabiera charakteru dopiero z kilkoma wymienionymi kwadracikami Ja póki co odpuszczam, na szczęście znalazłam sobie pocieszenie więc płakać nie będę

Cytat:
Napisane przez patgozolek Pokaż wiadomość
Potrzebuje pomocy Tak wiele z Was tworzy super zestawy charmsów, to może ktoś wie gdzie oprócz Apartu dostanę koniczynkę zieloną emaliowaną? Potrzebuje na prezent dla Babci, się wkręciła od Gwiazdki, a nie koniecznie chcę byśmy miały takie same
Yes I po cichu napiszę, że ja się właśnie swojej pozbywam

Cytat:
co do koniczynki, która na żywo ładniejsza i większa:
z apartu za 69zł czy yesa za 89zł?
Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
One na żywo są identyczne
Dokładnie, pisałam to nie raz, że są praktycznie identyczne, a dziewczyny długo mi wmawiały, że się czymś różnią

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
Trzeba przyznać, że Kruk ma strasznie kiepska politykę pro-klientowską, nazwałabym ją raczej anty-
Zdecydowanie! Zwłaszcza jak dzisiaj w GM panie powiedziały mi, że nie mogę zamówić dla mnie wybranego beadsa z Chamilli

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 22:28   #4472
patgozolek
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Cytat:
Yes, 89zł, ciemnozielona, bardzo ładna (moja teściowa się nawet skusiła)
też mi się podoba, a nie mogę jej znaleźć na stronie yes
Cytat:
Napisane przez Tygrys Tati Pokaż wiadomość
Znalazłam kilka koniczynek Dla Ciebie, bardzo tanich:
http://www.sreberko.sklepna5.pl/poka...idkat=3&str=13
dziękuję bardzo jednak szukam czegoś właśnie w stylu jak apart, ale te ceny co proponujesz bardzo by mnie zadowoliły

Cytat:
One na żywo są identyczne
o, to skoro tak to chyba już lepiej wziąć tańszą

Przejrzałam sobie dziś Glamour, i w kwietniu jest dzień Glamour Nie pamiętam jak w tym roku było, ale może w tym jakaś promocyjka na Pandore

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 22:33   #4473
izeczkaaa
Raczkowanie

Dziewczyny, bo nie wiem,czy dobrze zrozumiałam,ja długo czeka się na realizację zamówienia w Kruku? To nie jest tak,że od razu można odebrać w salonie? Pytam bo kompletnie nie mam pojęcia,nigdy jeszcze nie zamawiałam.
Stary 2011-02-20, 22:45   #4474
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izeczkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bo nie wiem,czy dobrze zrozumiałam,ja długo czeka się na realizację zamówienia w Kruku? To nie jest tak,że od razu można odebrać w salonie? Pytam bo kompletnie nie mam pojęcia,nigdy jeszcze nie zamawiałam.
Na pewne produkty w Kruku czeka się bardzo długo. Na niektóre prawie w ogole.. to zalezy od ich dostaw..

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

izeczkaaa -a tak btw. gdzie przewaznie kupujesz elementy do Pandory, w jakim salonie?

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 22:50   #4475
izeczkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Na pewne produkty w Kruku czeka się bardzo długo. Na niektóre prawie w ogole.. to zalezy od ich dostaw..

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

izeczkaaa -a tak btw. gdzie przewaznie kupujesz elementy do Pandory, w jakim salonie?
Też myślę nad kliknięciem puzzla....

W Pandorze w Matarnii, lub w salonie Yes w Bałtyckiej.

Edytowane przez izeczkaaa
Czas edycji: 2011-02-20 o 22:52
izeczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 22:51   #4476
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
mi puzzla wysłali dokładnie po 14 dniach, czyli miałam go w domu po 15
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 22:58   #4477
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale to ty sie spiesz jak chcesz się załapać na promocje. Masz 6 minut!!!!

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:

Ja robiłam w Matarnii, ale ostatnio te Panie mnie zawiodły Jedna Pani jest bardzo miła i fajna..
G.Baltyckiej nie cierpie.. ale czasem tam zachodzę. Są bardzo miłe Panie.
A ja upodobałam sobie salon Yes w Madisonie, tam są dwie fajne Panie które zawsze mi pokazą, wytłumaczą, pogadają.. one mnie nie zamęczają, a ja ich.

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
mi puzzla wysłali dokładnie po 14 dniach, czyli miałam go w domu po 15
Aha, to fajnie.. Możliwe że będę go mieć na swoje urodziny (no troche wcześniej). Myślałam że czas (rzeczywisty) realizacji puzzla to 3tygodnie.

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-02-20 o 23:00
Stary 2011-02-20, 23:03   #4478
izeczkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Ale to ty sie spiesz jak chcesz się załapa na promocje. Masz 6 minut!!!!
Wiem,że do 20 promocja. Jednak zakup puzzla musi poczekać. Mam kilka "pilniejszych" koralików z Pandory do zakupienia.
Stary 2011-02-20, 23:14   #4479
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem,że do 20 promocja. Jednak zakup puzzla musi poczekać. Mam kilka "pilniejszych" koralików z Pandory do zakupienia.
A co masz na swojej "wish liście" ?

Ja na chwilę obecną chyba już nową bansoletke
Ale jeszcze:
-muszelka srebrna
-sreberko z różową cyrkonią (to co ty masz)
-może wymienie tego klipsa kwiatkowego, na calego srebrnego
-kostka do gry
-ew. drink z kruka
Ale spokojnie, na to mam troche czasu... będę kupować pewnie co miesiac. Teraz mam inne wydatki związane z wyjazdem.

A w drodze idzie do mnie chińszczyzna oraz puzzel.
Jeszcze mam urodziny w marcu wiec pewnie też coś dostane.. (chociaz nie wiem czy nie wolalabym siana na wyjazd )

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Idę spac dziewczyny.
Dobranoc

Jutro jak bede miec czas zajrze w pracy do Was

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-02-20 o 23:11
Stary 2011-02-20, 23:25   #4480
nina90
Zadomowienie

Cytat:
(...)
Jeszcze mam urodziny w marcu wiec pewnie też coś dostane.. (chociaz nie wiem czy nie wolalabym siana na wyjazd )

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

Idę spac dziewczyny.
Dobranoc

Ja też w marcu urodzinki mam Ale nie spodziewam się żadnego charmsa
Dobranoc Tinko*! Ja tez mykam spać bo późna pora
Do jutra wszystkim

charmsy
trollbeads

<----
nina90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-20, 23:52   #4481
izeczkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja robiłam w Matarnii, ale ostatnio te Panie mnie zawiodły Jedna Pani jest bardzo miła i fajna..
G.Baltyckiej nie cierpie.. ale czasem tam zachodzę. Są bardzo miłe Panie.
A ja upodobałam sobie salon Yes w Madisonie, tam są dwie fajne Panie które zawsze mi pokazą, wytłumaczą, pogadają.. one mnie nie zamęczają, a ja ich.
W Madisonie kupowałam ostatnio murando, obsługiwał mnie Pan, rzeczywiście bardzo pozytywnie nastawieni są do klientów, pokazują, pogadają, nie czułam się tam jakbym im "przeszkadzała" (co zdarza się w niektórych sklapach), to od nich dowiedziałam się, że zbierając przez 4 miesiace paragony powyżej 400zł jest zniżka 5%,a przyznam się że wcześniej nie wiedziałam...

Cytat:
A co masz na swojej "wish liście" ?

Ja na chwilę obecną chyba już nową bansoletke
Ale jeszcze:
-muszelka srebrna
-sreberko z różową cyrkonią (to co ty masz)
-może wymienie tego klipsa kwiatkowego, na calego srebrnego
-kostka do gry
-ew. drink z kruka
Ale spokojnie, na to mam troche czasu... będę kupować pewnie co miesiac. Teraz mam inne wydatki związane z wyjazdem.

A w drodze idzie do mnie chińszczyzna oraz puzzel.

Idę spac dziewczyny.
Dobranoc

Moja lista jest długa....
Na pewno: walizka, serduszko, pszczółka i muszelka + klips,ale nie umiem się zdecydować jeszcze który.
To tak w pierwszej kolejności, bo tych które bym chciała jest jeszcze sporo.

Dobrej nocki dziewczyny!

Edytowane przez izeczkaaa
Czas edycji: 2011-02-20 o 23:54
izeczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 06:55   #4482
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justipe Pokaż wiadomość
Nie, nie jestem pracownicą salonu ale jest nią moja przyjaciółka dlatego wiem jak to wygląda "z drugiej strony lady". Sama zresztą pracowałam kiedyś w sprzedaży bezpośredniej dlatego staram sie każdego traktować tak jak sama chciałam byc traktowana- miejmy trochę więcej wyrozumiałości dla innych Koniec offtopu
Powiem Ci że nei tylko baby bo faceci też tam byli tzn zarówno w kruku jak i w aparcie i obydwaj nie mieli pojęcia co mają. Z katalogu nie spiszę numeru bo nie maja tego charmsa ani w katalogu , ani na stronie. Sprzedawcy byli na tyle niekompetentni że uznali że jeśli czegos nei ma na stronie to nie ma czegos takiego. I przepraszam bardzo ale to nie są jakieś wielkie salony i asortyment. Jak tam pracuja i się w tym obracaja to niech się się zainteresują. Od każdego w pracy wymaga się znajomości asortymentu, usług , przepisów itp. Niestety niektóre panie i panowie stoją tam jak za karę. Żeby nie było sa tez takie bardzo kompetentne np w Galerii Dominikańskiej
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 07:03   #4483
sajf
Zakorzenienie

Witam z rana w wstawiam obiecane charmsy i bransoletkę. Rowerek marzył mi się z Apartu lecz przy tej walentynkowej promo zapłaciłam 39 zł , tak samo za topik , który kończy moje "wspomnienia nastolatki".
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kruk 017.jpg (28,3 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kruk 011.jpg (20,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kruk 012.jpg (20,5 KB, 32 załadowań)

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 07:22   #4484
Veaa
Rozeznanie

sajf- rower piekny tez taki mam

Obserwowałam wczoraj licytacje koniczynki z Trollbeads na ebay poszła za 56,50 EURO. Nie wiem czy to duzo czy mało ale zwazywszy na fakt ze juz jej nigdzie nie ma to raczej mało. Marzy mi sie ta koniczynka

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 07:39   #4485
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
sajf- rower piekny tez taki mam

Obserwowałam wczoraj licytacje koniczynki z Trollbeads na ebay poszła za 56,50 EURO. Nie wiem czy to duzo czy mało ale zwazywszy na fakt ze juz jej nigdzie nie ma to raczej mało. Marzy mi sie ta koniczynka
A ty masz ten apartowski czy ten sam co ja? Temu też ruszają się kółeczka i ma błyszczącą lampkę muszę go obfocić jak nie będzie szaro- buro za oknem i wstawię na zdjęciowy

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Koniczynka z TB? nawet nie wiem jak wygląda, wczoraj już nie czytałam forum więc nie wiem o licytacji. A masz jakieś foto?

Stary 2011-02-21, 07:43   #4486
ilios
PIP.

GG do ilios

nadrobilam

Cytat:
Witam dziewczyny!
Można się przyłączyć?
Podczytuje wątek już od jakiegoś czasu. Sama zbieram Pandore od października, ze względów finansowych dokupuje mniej więcej 1 koralik w miesiącu,dlatego w porównaniu z waszymi zbierami jest ona narazie dość skromna.
heeelol
Cytat:
Izeczkaaa witamy!
piękną masz bransoletkę! jak mi się podobają takie w odcieniach fioletu sama miałam taką w planach.. a wylądowałam z niebieskawą
ja tez tak mam ale... rozwazam druga bransoletke i, zeby ta 2 byla w fioletach. wilk syty i owca cala.
tylko portfel pusty
Cytat:
chyba każda z nas była tak naiwna

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

zobaczcie znalazłam taki artykuł http://www.fashionnow.pl/hity/79,7,4...-stycznia.html nawet w nim przestrzegają, że Pandora uzależnia

Cytat:
spaza - wiemy, wiemy jaka Ci się marzy poczekamy, zobaczymy... może coś z tego wyjdzie a wiesz, patrzyłam dziś ile w euro by ona kosztowała - w przeliczeniu na PLN: 1100.

Ale tak szczerze, czy to jest warte takich pieniędzy? Kawałek zapięcia pokolorowany na zółto?
wlasnie ja tez sie tak zastanawiam w sumie to jakbym miala 1100 zl na zbyciu to wolalabym kupic zwykla, a za pozostala kase koraliki ze zlotem
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 07:43   #4487
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Heheh no dobra!! Powiem nie chce abyście mi tutaj umarły

Licytowałam chiński znaczek, znaczenie "Eternity". Jest to koralik z serii "wymarłej" i rzadko można go już spokać. A jak się spotka to jest w cenie np. 200-300zł (tyle kosztował na aukcjach w Holandii).
Ja go wygrałam za 25F+2F przesyłka czyli 124zł

Ciekawe czy to oryginał, skoro ja sama licytowałam go
http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-PANDOR...to*******=true
tak myslalam, ze chinski
Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
izeczkaaa piękną masz pandorę To fioletowe murano fajnie przyciemniło ją Bardzo mi się podoba

snow ta panda tak na mnie patrzy żeby ją przygarnąć A miś jest cudowny i uwielbiam go - kup

To ja tu tyle piszę a wy co?? zamiast mi powiedzieć żebym już nie chodziła na stoisko bo wszystko chce mieć od nich to wy nic I gdzie zachwyty nad moimi koralikami ???
Zawiodłam się na Was

W kruku to oni szukali tego koralika w katalogu przez pół godziny. Powiedziałam im że 135 zł kosztował jak się na euro przeliczyło a oni dopiero później go znaleźli i powiedzieli że u nich wychodzi 240. Niech spadają zamówię sobie za granicą Z nutką też był problem tzn oni mieli bo coś marudzili że tylko w dwóch salonach w PL a ja tak spokojnie "a co nie możecie sprowadzić od nich?" Podzwonili i zamówili z łaską wielką i jeszcze do mnie ale to będzie gdzieś za tydzień Ja na to " ok , mi się nie śpieszy" Nie lubię u nich nic kupować. Jakieś głupki totalne i jeszcze te ich ksero zdjęć w koszulkach jako katalogporażka

A żeby nie było że ja tylko kupuję trolle to kupiłam dziś sweterek i bluzkę no i 3 farby do włosów
taaaa... ksero w kruku chamilii to jakas masakra..

ej ej ej, ale czy ja dobrze zrozumialam, ze w aparcie jest charms z cieniami ????!!!! czy zaspana jestem i mam halucynacje?
ladny? bo ja kocham make up
Stary 2011-02-21, 07:44   #4488
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Chyba oszalałam. W sklepie Kruka trwa jeszcze walentynkowa promocja i kliknęłam w latarnię morską

Cytat:
Przepraszam, że Wam powiedziałam. Widzę, że rozpętałam falę ostatnich zakupów
ja wczoraj nie zagladalam na forum, ale o godzinie 23.30 mnie naszlo, ze jednak chce te slady kocich lapek i je kliknelam tez z wyrzutami sumienia, ze tak dzielnie gromadnie mialysmy nic nie kupowac, ale sie okazalo, ze nie tylko ja "zgrzeszylam"
Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Wiesz raczej nam chodzi również o ogólne podejście do klienta , że nieraz się paniom nie chce podejść lub jak są dwie to obie lecą do bogatszej klientki albo mają miny znudzone ,zdarza się że nie informują meżczyzn że jest promocja . Ja osobiście akurat panie z Apart sobie chwalę lecz właśnie dziś w jednym ze sklepów Apart zapytałam czy jak podam numer katalogowy to panie sprowadzą charmsa , w odpowiedzi usłyszałam że muszę pojechać do innego salonu,bo ten jest bardzo ekskluzywny i sprzedaje się w nim brylanty a charmsy są za tanie żeby je sprowadzić do tegoż salonu(sic) poczułam się jakby ktoś dał mi w pysk. A paniom,które praca w salonie zbyt męczy sugeruję zmianę profesji .
dokladnie nie rozumiem takiego stwierdzenia - ze maja duzo asortymentu to ich praca raczej jest wiec chyba nie wypada, zeby klientka, nawet taka z obsesja bizuteryjna wiedziala wiecej niz ekspedientka w tym sklepie. no bez przesady, ja nie oczekuje od niej, zeby mi na poczekaniu wyliczala calki czy recytowala wiersze po lacinie, ja tylko chce, zeby znala asortyment sklepu, w ktorym pracuje
ale niestety, to jest mega czeste w Polsce ...
np moja druga miloscia, po pandorze obecnie, ktora przebija WSZYSTKO, sa kosmetyki. zwlaszcza korolowe zwlaszcza kocham guerlaina i estee lauder. i niestety, nie tylko mnie to spotyka, bo w watku guerl to jest nagminne, jak sie idzie do sephory czy douglasa spytac np o jakas limitowana kolekcje, to zazwyczaj wie sie o wieeeeeeeeeeeele wiecej niz konsultantka pracujaca w tym sklepie, przydzielona do danej marki

mam pytanko... bo juz wiem, ze na 1 branso beadsowej sie nie skonczy
tak ogladalam zdjecia i ogladalam i jednak nie chce wchodzic w trolle [chyba ] to ich zapiecie niezmiennie mnie nie przekonuje
i teraz tak... jak wiecie zamawiam mego pieknego charmsa, ktorego sajf mi znalazla i na tej stronie jest promocja hot diamonds, ze jak sie wyda 60 funtow to sie dostaje taka bransoletke http://www.steffans.co.uk/hot-diamon...-pr-19677.html i juz sie dogadalam ze Spaza, ze ona kupi charmsa ze znizka, a ja doplace ta roznice i wezme bransoletke... ale teraz sie okazuje, ze tego jej charmsa nie ma i nie wiadomo czy sie pojawi do poniedzialku a ja sie lamie czy w takim razie wziac jakiegos charmsa stamtad [za min 25 funtow], zeby dostac ta bransoletke, czy odpuscic i po prostu kupic pandorowa za jakis czas [ale tez nie odsydowana, tylko zwykla, bo podobnie jak Tinka i Martina lubie swiecace srebro ]
[w miedzyczasie trzymam kciuki, zeby promocja z ta branso sie nie skonczyla, a Spazowy charms wrocil do asortymentu ]

Edytowane przez ilios
Czas edycji: 2011-02-21 o 07:47
Stary 2011-02-21, 07:50   #4489
sajf
Zakorzenienie

O Iliosek chce 2 bransoletkę a miała być tylko 1- MAMY CIĘ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 07:54   #4490
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość

mam pytanko... bo juz wiem, ze na 1 branso beadsowej sie nie skonczy
tak ogladalam zdjecia i ogladalam i jednak nie chce wchodzic w trolle [chyba ] to ich zapiecie niezmiennie mnie nie przekonuje
i teraz tak... jak wiecie zamawiam mego pieknego charmsa, ktorego sajf mi znalazla i na tej stronie jest promocja hot diamonds, ze jak sie wyda 60 funtow to sie dostaje taka bransoletke http://www.steffans.co.uk/hot-diamon...-pr-19677.html i juz sie dogadalam ze Spaza, ze ona kupi charmsa ze znizka, a ja doplace ta roznice i wezme bransoletke... ale teraz sie okazuje, ze tego jej charmsa nie ma i nie wiadomo czy sie pojawi do poniedzialku a ja sie lamie czy w takim razie wziac jakiegos charmsa stamtad [za min 25 funtow], zeby dostac ta bransoletke, czy odpuscic i po prostu kupic pandorowa za jakis czas [ale tez nie odsydowana, tylko zwykla, bo podobnie jak Tinka i Martina lubie swiecace srebro ]
[w miedzyczasie trzymam kciuki, zeby promocja z ta branso sie nie skonczyla, a Spazowy charms wrocil do asortymentu ]
ja jakby co chyba wiem co wziąć w zamian ale wolałabym, żeby kokarda wróciła
Stary 2011-02-21, 07:56   #4491
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
O Iliosek chce 2 bransoletkę a miała być tylko 1- MAMY CIĘ
ale o co chodzi?

no chyba nikt nie sadzil, ze dam rade wytrwac w tym postanowieniu, zwlaszcza na tym watku

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
ja jakby co chyba wiem co wziąć w zamian ale wolałabym, żeby kokarda wróciła
ooo bo wczoraj pisalas, ze raczej tylko kokarda i stworzylas mi dylemat moralny
Stary 2011-02-21, 07:58   #4492
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
np moja druga miloscia, po pandorze obecnie, ktora przebija WSZYSTKO, sa kosmetyki. zwlaszcza korolowe zwlaszcza kocham guerlaina i estee lauder. i niestety, nie tylko mnie to spotyka, bo w watku guerl to jest nagminne, jak sie idzie do sephory czy douglasa spytac np o jakas limitowana kolekcje, to zazwyczaj wie sie o wieeeeeeeeeeeele wiecej niz konsultantka pracujaca w tym sklepie, przydzielona do danej marki
Ja pracowałam w Douglasie i Sephorze, jako konsultantka YSL oraz Kanebo. Musze przyznać ze masz wiele racji, ale taki brak nowych informacji wynika z niczego innego jak z lenistwa. Ja dostawałam co rusz nowe informacje na temat promocji na @ i dzielnie studiowałam kazdy skład krok po kroku wiec byłam przygotowana.. Zreszta na tablicy w zapleczu wisialy zawsze nowe info z promocją, kolekcją itp..Panie mnie lubily bo zawsze miałam jakąś ciekawostkę.. Lubiłam tą pracę.

Btw. Też kocham selektywy, ale udało mi się troche od nich odejść bo pracując tam przetestowalam chyba wszystko i wierz mi, że znalazlam dobre odpowiedniki za 2x mniej (zresztą, oni mają tam przebite 100% ).

Ok, lece do pracy...

Stary 2011-02-21, 08:10   #4493
sajf
Zakorzenienie

nie nikt wcale nie myślałIliosek niedawno pisał że chce tylko 1 bransoletkę , kusicielki czekały aż się iliosek "złamie":admi n: Iliosku i na to nie ma leków p.s ciekawe jakie będą nasze zbiory za rok?

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Ilios-zobacz jaką średnicę ma ta bransoletka z HD , bo jeśli się okaże że małą jakieś 2-2,5 mm to pewnie wylądujesz z trollami w fioletach na bransoletce z diamentem. To dopiero będzie HOT MIX

Stary 2011-02-21, 08:11   #4494
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Ja pracowałam w Douglasie i Sephorze, jako konsultantka YSL oraz Kanebo. Musze przyznać ze masz wiele racji, ale taki brak nowych informacji wynika z niczego innego jak z lenistwa. Ja dostawałam co rusz nowe informacje na temat promocji na @ i dzielnie studiowałam kazdy skład krok po kroku wiec byłam przygotowana.. Zreszta na tablicy w zapleczu wisialy zawsze nowe info z promocją, kolekcją itp..Panie mnie lubily bo zawsze miałam jakąś ciekawostkę.. Lubiłam tą pracę.

Btw. Też kocham selektywy, ale udało mi się troche od nich odejść bo pracując tam przetestowalam chyba wszystko i wierz mi, że znalazlam dobre odpowiedniki za 2x mniej (zresztą, oni mają tam przebite 100% ).

Ok, lece do pracy...
ja kupuje duzo za granica teraz i prawda, ze duzo mozna znalezc odpowiednikow, ale mam takie kosmetyki, bez ktorych nie przezyje, a jest to podklad DW este lauder i meteoryty guerlainowe [zwlaszcza ich ostatnia limitka - pszczolki -> to w sumie kolejne wyjasnienie mojej pandorowej pszczolki ]
Cytat:
nie nikt wcale nie myślałIliosek niedawno pisał że chce tylko 1 bransoletkę , kusicielki czekały aż się iliosek "złamie":admi n: Iliosku i na to nie ma leków p.s ciekawe jakie będą nasze zbiory za rok?
ja jeszcze jakis czas temu w to wierzylam, ale stwierdzilam, ze nie ma co walczyc z wiatrakami
juz nas widze - w kartonach pod mostem, ale z bransoletkami
ja sie tylko pocieszam, ze wcale tak szybko nie poszlo mi z pandora, bo pierwszy koralik mialam w czerwcu
potem dlugo dlugo nic i od stycznia stracilam rozum

no wlasnie tez myslalam, ze na tej hd moze by weszly inne, bo ona nie ma gwintow szukalam info o srednicy nawet ale nie znalazlam ide poszukac dalej

Edytowane przez ilios
Czas edycji: 2011-02-21 o 08:12
Stary 2011-02-21, 08:22   #4495
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

ooo bo wczoraj pisalas, ze raczej tylko kokarda i stworzylas mi dylemat moralny
na początku tak myślałam, potem zaczęłam wertować stronę
tylko to będzie droższe, więc myślę, żeby zrobić tak, że Ty zapłacisz za połowę mojego charmsa do tej kwoty 25, a powyżej ja już sobie zapłacę
Stary 2011-02-21, 08:25   #4496
ilios
PIP.

GG do ilios

wyslalam maila do HD z ciekawosci z pytaniem o ta srednice

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
na początku tak myślałam, potem zaczęłam wertować stronę
tylko to będzie droższe, więc myślę, żeby zrobić tak, że Ty zapłacisz za połowę mojego charmsa do tej kwoty 25, a powyżej ja już sobie zapłacę
oki, mi tak jak najbardziej pasuje

napisalam do nich maila do kiedy w sumie maja ta promocje z bransoletka, zeby sie potem nagle nie okazalo, ze byla np do piatku
Stary 2011-02-21, 08:27   #4497
aliena7
Zadomowienie

Dzień dobry
mam moje nożyczki zdjęcie jak się zrobi zupełnie jasno
a teraz coś z życia...
wczoraj wieczorem wróciłam od kolegi i mówię do mojego tż:
-Kamil zrobił pyszną sałatkę.
bla bla bla a z czego bla bla bla
i tż mówi:
-ciekawe czy mi ktoś jutro taką pyszną sałatkę zrobi
ja: -pewnie że zrobię,bo naprawdę dobra
-nie będziesz miała czasu,przecież trzeba na wirażu posiedzieć
ja: -gdzie?? i w tym momencie zjarzyłam ,że jemu o wizaż chodzi (wizaz-wiraz)
zrobie dzisiaj tą sałatkę,niech ma

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Edytowane przez aliena7
Czas edycji: 2011-02-21 o 08:32
aliena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 08:45   #4498
domcia81
Rozeznanie

na szczęście nie zaglądnęłam do was wieczorem (znaczy na szybko klubik zlukałam), bo pewnie też bym się skusiła na latarnię morską i łapki i nei wiem za co bym je opłaciła. A task czekam na moje zamówienie z 4 lutego i czekam, w sumie na niego też nie mam kasy, więc ciśnienie mniejsze .
A kolejny minus, to taki, że nie miałabym totalnie gdzie dodać tych 2 beadsów, więc lepiej, że nie zamówiłam... potrzebuję kolejną bransoletkę oksydowaną ;(
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 08:46   #4499
majade
Zakorzenienie

Cytat:
nie nikt wcale nie myślałIliosek niedawno pisał że chce tylko 1 bransoletkę , kusicielki czekały aż się iliosek "złamie"
ba, ja pamiętam , jak Iliosek pisał, ze pandorka to zupełnie nieeeee i chce tylko charmsy

majade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 08:55   #4500
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez majade Pokaż wiadomość
ba, ja pamiętam , jak Iliosek pisał, ze pandorka to zupełnie nieeeee i chce tylko charmsy

zamierzchle czasy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości