|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
Najbardziej lubię orkiszową, bo jest najdelikatniejsza i nie trzeszczy tak w zębach jak żytnia. No dobra, więc tak - zapas drożdżówek zamrożony, sernik i brownie zostaną jutro niechybnie pożarte przez moich współpracowników, a ja przestaję kusić i sama wracam na dobre tory ![]() A teraz chyba zmobilizuję się i obejrzę jakiś film na kompie, bo tak się snuję po domu niekonstruktywnie coś... Pod warunkiem, że znajdę coś mało ambitnego ;-) Edytowane przez joasia_sia Czas edycji: 2011-02-20 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zadomowienie
|
A ja bd powoli lecieć bo o 6 pobudka
![]() ![]() Milej nocki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Raczkowanie
|
![]() Ratunku. Kto mnie dobije albo zafunduje urlop? Miłego poniedziałku, jeśli to nie sprzeczność sama w sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Panienki
![]() Powiedziałam, że wrócę, to wróciłam ![]() ![]() No to postaram się dziś w miarę grzecznie... ![]() miłego dnia Kochane ![]()
#3215 |
Raczkowanie
|
Halo... czy wątek nadal aktywny??? Bo wkońcu znalazłam wątek z moim problemem.... No więc tak mam ok.160cm <jak się nie garbie hehe> i waże ok. 60 kg.... wiem że według BMI jest to waga prawidłowa aleee ja nie chce tyle ważyć! W związku z tym postanowiłam przejść na dietę proteinową < moja koleżanka na niej schudła>... i miałam już jedno podejście... szło bardzo dobrze dużo osób zauważyło że schudłam ale problemem była kasa. Z racji tego ze nie mieszakam z mamą nie miałąm fundyszy< tzn. miałam stypendium 150zł miesięcznie ale to za mało, ciągle brakowało> i nie dokończyłam jej i waga powróciła na szczęście beż efektu jo-jo itp. W sobote znów zaczełam wytrzymałam 1 dzień i co? mama przyniosła pączki i omlety z bitą śmietaną do domu no i się nie mogłam oprzeć im ;/ ale musze się wziąść w garść i zaczynam od początku... Ludzie dajcie mi siły żebym wytrwała < a pączki nadal stają na stole ;(> ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3216 | |
Zakorzenienie
|
Rozpusta w bialy dzien ostatnimi czasy.
![]() Cytat:
![]() A dzisiaj: 1. Musli z owocami suszonymi, otrebami, orzechami + mleko. 2. Serek wiejski z szczypiorkiem (caly). 3. 2x graham, wedlina (duzo ![]() 4. Warzywa na patelnie (pieczone na oliwie), 60g ryzu. 5. Jajecznica z 2 jajek ma odrobinie oliwy. Woda. 8 mins jak sie zmobilizuje. ![]() Jest okolo 60 kg. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio mialam tak straszne napady ze szok, mam nadzieje ze tym razem wytrwam. Tez mam ok 60 kg, nie waze sie bo niemam odwagi ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
Raczkowanie
|
tak w sumie to ja nie jem słodyczy juz 2 tygodnie, no chyba że one leżą na stole na moich oczach <tj. paczki i omlety>, a jeśli ich nie ma to mnie do nich nie ciągnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zadomowienie
|
Zazdroszcze 2 tyg bez slodyczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem z siebie dumna... jeśli będziesz sama tego bardzo chcieć to też możesz przestać jeść słodycze. Ja nie jem mięsa od Bożego Narodzenia a słodyczy od 2tyg.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Raczkowanie
|
Nie będę jadła zwierząt... Dziękuję za rade ale chyba nie skorzystam i zaryzykuje, nie chcę być pulchną dziewczyną, a Dukan daje efekty... pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się przywitać bo mnie troszkę nie było
![]() Potem nadrobię co tam naskrobałyście ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Może i daje ale wszystko ma swoje zalety i wady już kiedyś pisałam o diecie dukana.
#3224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Czesc. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zadomowienie
|
A ja z kolei ograniczam mieso bo u mnie sie je czesto i przez to je lubie
![]() Ale teraz juz jadam raz na jakis czas ![]() Dziewczyny czy te jogurty naturalne 0% to faktycznie lepsze od tych zwyklych naturalnych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
Zakorzenienie
|
Są spory na ten temat ale 0% to głupota jak dla mnie i żałuje ,że kiedyś je jadłam i w ogóle tłuszczy tyle co nic.
A tak Ps. A ja dostałam w końcu @ jeśli można to tak nazwać. Bo najpierw musze zobaczyć jak będzie dalej czy to tylko jednorazowo czy będzie już regularnie. Biore leki FEMOSTON 2/10. Brzuch mnie tak boli =/ ale jestem szczęśliwa ,że w końcu coś się dzieje. ![]()
#3228 |
Zadomowienie
|
wlasnie maja groszy smak te o% ale czego sie nie robi dla ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
Ja z jogurtów nat lubie avtivie,danon,bakona,zott i jakieś tam jeszcze jadam do sałatek owocowych jest dobry jogurt nat. bakoma gęsty albo grecki mniam.
Bo nie można patrzeć na kcal ciągle bo to nie chodzi o kcal tylko o wartość odżywczą. Jesz sobie jogurcik ,który ma 0@ zjesz te 60 kcal a jakie korzyści? Dupa blada a nie korzyści.
![]() |
#3230 |
Wtajemniczenie
|
hej laski nie było mnie w weekend
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
64-63-62-61,1-60-59-58-57-56-55-54 Edytowane przez dirtyy Czas edycji: 2011-02-21 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to dziś umieram z bólu ale lecę na tańce. A jutro nie idę do szkoły bo mam wizytę u psychologa. Przez ten @ i ból nie chce mi się jakąś jeść. =] ale czuje się jak 'piłka'
![]() |
#3232 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=mindless;25247599]
![]() Nie to że ja nie jem mięsa bo mam taki kaprys albo że chcę szybciej schudnąć po prostu przed świętami Bożego Narodzenia przypadkowo wróciłam wcześniej do domu i nucąc sobie kolędę weszłam do kuchni aby nalać sobie wody, a tu szok! Pół świni leżało na moim blacie w kuchni... bleee... dosłownie jedno ogromne ucho, zęby z próchnicą, włosy na całym ciele, pół nosa, oko, ogromne racice itp. fuj... I po tym nie jestem w stanie wziąść mięsa do ust <taka terapia szokowa!> Za to ryby uwielbiam i jem je bardzo często ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do dukana ja go odradzam!! to jest najgorsza dieta jaka może być chyba,że ktoś chce mieć później problemy z nerkami i nadmiar białka w organizmie... Edytowane przez Promyczek Nadziei Czas edycji: 2011-02-21 o 15:49 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 |
Raczkowanie
|
A wy jaką dietę polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja padam na pysk, idę w pościel poczytać coś i lulu, bo oczy mi się kleją. Dobrej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Dokładnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-02-21 o 20:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Ja ide po kubek z wodą --> coś oglądać --> spać
I jutro z rańca do psychologa. Więc Dobranoc ![]() ![]() ![]()
#3239 |
Zakorzenienie
|
Owocnej wizyty Tynusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- to tylko dzień próbny, właściwie nie wiem co i jak ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.