Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-21, 14:21   #811
kinga2710
Raczkowanie

GG do kinga2710
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

miałam się przespać a tu dupa z tego, brzuch mnie rozbolał
Tż wrócił i już spaghetti gotowe biorę się za jedzonko
kinga2710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:27   #812
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość
chwale się kołyską od małej. Narazie jeszcze nie wiemy gdzie będzie stać. Pościelka wsadzona do prezentacji. Będę dopiero prać

Ja mam w planach do fryzjera wybrać się po urdzeniu małej, w formie relaksu i zrobienia czegoś dla siebie. Teraz to już dam im spokój.

Znalazłam pin do karty z DOZ

a mnie dopadają wątpliwości co do imienia...szkoda że dopiero teraz
sliczna

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
dziękuję zaraz zobaczę i chyba zamówię bo już najwyższy czas....

dzięki za opinię bo w sumie brałam też go pod uwagę. ale dobrze wiedzieć

GRATULACJE DZIEWCZYNY

ja też mam 2 torby i się tym nie przejmuję. skoro szpital ma takie wymagania co do rzeczy które trzeba mieć, to gdzieś to trzeba pomieścić

no właśnie chciałam zapytać o te mierzenie czasu w czasie skurczu. robię tak że zaczyna się skurcz zapisuję godz. na kartce i potem kiedy się kończy też zapisuję tak ??? wtedy wiem ile trwał czasu. a przerwę potem między skurczami też zapisuję

gratki 39 tdzień

trzymaj się dzielnie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
Aaaaa dziewczyny pamiętacie mówiłam że tż mi jakąś paczkę zamówił nie pozwalał na allegro wchodzić i dziś przyszła ta paczka!!!! patrzcie co dostałam:

Załącznik 3765043

Załącznik 3765044

Normalnie szaleję !!!

tak ale potem przez 2 tygodnie musisz do innego lekarza niby jechać jak się wypiszesz na własne żądanie... mi się to wydaje dziwne bo przecież muszą cię przyjąć chyba jakby co? ale leżała ze mną dziewczyna wypisała się na żądanie i jej lekarka powiedziała że przez najbliższe 14dni ma jechać do innego szpitala jakby się coś działo...

tak dokładnie zależy od lekarza pierwszy raz jak trafiłam do szpitala był mój gin prowadzący i powiedział że jak chce mogę jechać do domu a mogę też zostać że wiadomo jakie jest leżenie w domu itd...
a drugi raz była inna lekarka i kategorycznie mam zostać i już. wolę się słuchać bo jakby co musiałabym jechać 50km do szpitala

super mężulek się spisał na medal

ale fajna kołyska
no wątpliwości nieraz się pojawiają do porodu jeszcze czas coś zmienić a nawet po porodzie może się odwidzić

a to się pochwalę jeszcze przewijakiem który tż wczoraj złożył

Załącznik 3765068
swietny przewijak
co masz w termosie??

dziewczyny
czy ktoras planuje kupic mustele poporodowa??
http://allegro.pl/mustela-zel-poporo...455733917.html
Stary 2011-02-21, 14:29   #813
blackrose4u
Wtajemniczenie

wanilia ja zamawiałam przez neta karte i przyszła wraz z pinem by ją aktywować. Na stronie apteki. Może i nabijają punty też bez aktywacji - nie wiem, albo masz jakaś straszą?

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:34   #814
gosiawolna
Rozeznanie

o no to dziekuje bardzo za pomoc teraz mi juz jakos lepiej bo bylam myslami ze dopiero jutro mi sie zaczyna 33 a tak to w piatek juz 34 ;p
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:34   #815
wanilia83
Zadomowienie

blackrose możliwe bo ja tę kartę mam już rok albo i dłużej,a możliwe jest też to że po porostu nie pamiętam że miałam do niej jakiś PIN

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:47   #816
nuna_77
Zadomowienie

Dziękuje za pocieszenie co do ułożenia Jacusia, oby się przekręcił

Gosikk , a co Twój lekarz na ułożenie wspominał o cc?
widzę, że nasze dzieciątka podobne waga mała, ułożenie to samo

Laseczkaa zazdroszcze usg, tak bym chciała znowu zobaczyć synka

Diatoma masz skarb z męza, ciuszki przesliczne

Eirene moja córka ma chop[la po punkcie tym maskotek, nie wiedziałam ze sa na allegro, tylko że widzę ładnie sobie je cenią
Przewijarkę planuje kupić ta sama , tylko jeszcze nie wiem jaki kolor

Co do staników do karmienia tzn spadochronów, to mierzyłam ostatnio, fajne sa z firmy Benefit, ale dla mnie 75F za mały, a to największy rozmiar. Bardzo miła bawełna o ten:
http://www.biustonoszedokarmienia.pl...Eko-Flower.php

Z Melissa są fajne, tylko drogie, chyba jeszcze poszukam a Alles bo maja mój rozmiar 75G-H, masakra
8 abs
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:52   #817
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Co do staników do karmienia tzn spadochronów, to mierzyłam ostatnio, fajne sa z firmy Benefit, ale dla mnie 75F za mały, a to największy rozmiar. Bardzo miła bawełna o ten:
http://www.biustonoszedokarmienia.pl...Eko-Flower.php

Z Melissa są fajne, tylko drogie, chyba jeszcze poszukam a Alles bo maja mój rozmiar 75G-H, masakra
Co do staników, to ja mam mętlik w głowie, ostatnio byłam w sklepie i mierzyłam parę i z polskiej firmy pasował mi 70F a z jakiejś innej już 75E i teraz choćbym chciała zamówić na allegro to się boję, bo nie wiem jak rozmiarowo

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 14:56   #818
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Co do staników, to ja mam mętlik w głowie, ostatnio byłam w sklepie i mierzyłam parę i z polskiej firmy pasował mi 70F a z jakiejś innej już 75E i teraz choćbym chciała zamówić na allegro to się boję, bo nie wiem jak rozmiarowo
Właśnie, dlatego jeszcze się przejde do stacjonarnego ze stanika Alles i później zamówię na allegro, bo sa tańsze, ewentualnie zamówię dwa na allegro i zwrócę niepasujący
8 abs
Stary 2011-02-21, 15:03   #819
diatoma
Zadomowienie

wanilia83 nie dałam mu listy jeśli chodzi o ubranka, sam chcial sie wykazac bo stwierdzil ze on dla syna nic nie kupil. natmiast co do kosmetykow to powiedzialam zeby wszedl do superpharm i zobaczyl co ciekawe jest w promocji, no i kupil.

kurcze zjadlam kilka truskawek i mam wzdecia
a z tym biustonoszem to juz sama nie wiem. zawsze mialam rozmiar 75b, w ciazy mi podskoczyl do 80b. i nie wiem czy kupowac 80 b czy c??? a na cos trzeba sie zdecydowac.

mam pytanko jeszcze, bo bylam w tamtym tyg na wizycie i usg, to byl 33 tc rowniutko. i lekarz zaznaczyl ze 9 marca mam wizyte, tez mi sie zwolnienie konczy, ale nie bedzie usg, to bedzie koniec 36tyg. myslicie ze powinnam isc prywatnie, no bo chodzi mi o ilosc wod czy o ulozenie, no po prostu sprawdzenie. jak wy macie z tym usg???

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2011-02-21 o 15:06
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:04   #820
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

A mi się zaczął 40 tc
nie mogę się doczekać porodu. Chciałabym mieć to już za sobą i tulić maleństwo w ramionach...
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:04   #821
Ewelqa1985
Zadomowienie

fajnie ze piersi jeszcze 2 rozmiary moga urosnac

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51268.png

Eliza 14.05.2014

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68194.png

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2011-02-21 o 15:18
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 15:05   #822
Castia
Wtajemniczenie

ja mam karmniczek z firmy Naturana, bardzo fajny i nie drogi
a jeden mam zwykly za jakies grosze kupiony.
te z Alles tez sa swietne słyszałam dobre opinie o nich.
moze na chrzciny pod jakas sukienke czy bluzke sobie zamowie taki juz sexi z alles

mordka to musze ci oddac troche moich bóli. bo znowu brzuch mnie napierdziela ostro...
ciekawe kiedy bedzie finał

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-02-21 o 15:07
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:06   #823
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Właśnie, dlatego jeszcze się przejde do stacjonarnego ze stanika Alles i później zamówię na allegro, bo sa tańsze, ewentualnie zamówię dwa na allegro i zwrócę niepasujący
No tak by było najfajniej ja nawet nie sprawdzałam czy u mnie w mieście gdzieś znajdę stoisko z alles, ale jeżeli jest to chyba zrobię tak jak Ty

Mordka gratulacje !!!! Finisz za pasem, nawet się nie obejrzysz a maleństwo będziesz miała na rękach zamiast w brzuchu

Stary 2011-02-21, 15:08   #824
nuna_77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
fajnie ze jeszcze 2 rozmiary moga urosnac
Ewelqa niestety

Diatoma na pewno miseczkę większa jak nie dwie.

Mordka gratuluje to już maleństwo gotowe na spotkanie z mamusią
8 abs
Stary 2011-02-21, 15:09   #825
agaaga89
Zakorzenienie

Aaa właśnie, miałam zadać jeszcze jedno pytanie i ciągle wylatuje mi z głowy kupiłam krem do brodawek z ziajki i wczoraj przeczytałam dopiero na odwrocie, że można smarować już 2 msce przed porodem żeby hartować sutki... Używacie już jakichś kremów do brodawek? Bo nie wiem czy faktycznie zacząć smarować, czy już sobie darować do porodu

Stary 2011-02-21, 15:24   #826
iweczka
Zakorzenienie

diatoma, ja zawsze nosiłam 75b ale usztywniany, teraz kupiłam jeden cyckonosz 75b ale bez usztywnienia bo i tak cyce nic mi nie drgneły....
kolejny kupie juz po porodzie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
A mi się zaczął 40 tc
nie mogę się doczekać porodu. Chciałabym mieć to już za sobą i tulić maleństwo w ramionach...
mordka, o kurcze, to juz prawie na mecie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
ja mam karmniczek z firmy Naturana, bardzo fajny i nie drogi
a jeden mam zwykly za jakies grosze kupiony.
te z Alles tez sa swietne słyszałam dobre opinie o nich.
moze na chrzciny pod jakas sukienke czy bluzke sobie zamowie taki juz sexi z alles

mordka to musze ci oddac troche moich bóli. bo znowu brzuch mnie napierdziela ostro...
ciekawe kiedy bedzie finał
castia, cos chyba z tego niedlugo będzie

moje dziecie tak szaleje, że zaraz chyba noge wystawi przez skóre.....

[
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:25   #827
Ewelqa1985
Zadomowienie

nuna ja przed ciaza mialam 80 C i wtedy wydawalo mi sie ze moje cyce sa duze i srednio mi to odpowiadalo ale teraz sa wieksze a piszesz ze moga urosnac jeszcze 2 rozmiary masakra jakas
Mordka gratuluje

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51268.png

Eliza 14.05.2014

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68194.png
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:29   #828
agaaga89
Zakorzenienie

Ja właściwie od niedawna czuję, że wyraźnie urósł mi biust wcześniej widziałam tylko namnażające się rozstępy i musiałam latać po coraz to większe miseczki do sklepów, żeby "uchwycić" cały biust, a teraz od miesiąca chodzę bez stanika i moja siostra się śmieje, żebym wyciągnęła tego push'upa bo takie mam balony jak nie swoje

Stary 2011-02-21, 15:33   #829
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
mam pytanko jeszcze, bo bylam w tamtym tyg na wizycie i usg, to byl 33 tc rowniutko. i lekarz zaznaczyl ze 9 marca mam wizyte, tez mi sie zwolnienie konczy, ale nie bedzie usg, to bedzie koniec 36tyg. myslicie ze powinnam isc prywatnie, no bo chodzi mi o ilosc wod czy o ulozenie, no po prostu sprawdzenie. jak wy macie z tym usg???
ja byłam na usg w 32tc i teraz kazała mi przyjść dopiero w 38tc
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:33   #830
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
castia, cos chyba z tego niedlugo będzie

moje dziecie tak szaleje, że zaraz chyba noge wystawi przez skóre.....

[
no nie wiem nie wiem bo moja dzisiaj tak sie po tej kąpieli rozszalała,ze myslalam ze wyjdzie mi przez pępek
a niby dzieci przed porodem sie uspokajają
Stary 2011-02-21, 15:34   #831
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
ale bym się chętnie wybrała na spacerek
jeszcze 3tyg i pojde, w koncu po 2 miesiacachi trochę leżenia.

niutka mam pytanie, co można rozumieć przzez zapis 1,5/2/0 , mam to wpisane w karcie ciąży w rubryce dolegliwości, i nie wiem czy to o rozwarcie chodzi czy o co???
ale nic nie ma poza tym napisane w tej rubryce?
nie mam pojęcia

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
no właśnie chciałam zapytać o te mierzenie czasu w czasie skurczu. robię tak że zaczyna się skurcz zapisuję godz. na kartce i potem kiedy się kończy też zapisuję tak ??? wtedy wiem ile trwał czasu. a przerwę potem między skurczami też zapisuję

zapisuj najlepiej na kartce czas początku skurczu i konca, wtedy będziesz widziała co ile minut sa skurcze i ile trwały

w ten sposób np:

17:05- 17:06
17:24- 17:25
17:35- 17:37
17:42-17:44
17:51- 17:53

itd....

w ten sposób widzisz np na tym powyższym przykładzie, że skurcze sa narastające, zaczynaja byc regularne, i coraz częstsze, na początku sa co 20 min, potem co 10 min i co 5 min, trwaja na początku 1 minute, potem 3 minuty itd.... to oczywiście tylko taki przykład

jak sa regularnie co około 5 minut, to sie zbierasz do szpitala, chyba że od razu przejda na szybsze, albo przez 5 godzin będa np co 10 minut, ale coraz dłuższe... to już sama ocenisz kiedy zechcesz jechać

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
A mi się zaczął 40 tc

gratki z 40 TC
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:35   #832
ego_ego
Wtajemniczenie

dziewczyny, a jak to jest z tą apteką doz?
zarejestrowałam się na stronie, mam swój login i jak weszłam w programy lojalnościowe, to podałam tam swoje dane kontaktowe, adres itp i wyskoczyło mi okienko wprowadź pin karty, a skąd tą kartę mam wziąć????
Stary 2011-02-21, 15:36   #833
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
no nie wiem nie wiem bo moja dzisiaj tak sie po tej kąpieli rozszalała,ze myslalam ze wyjdzie mi przez pępek

niektóre tak, a niektóre odwrotnie, jakby sobie szukały dobrego ustawienia na wyjście raczej spokój zaczyna byc jak juz sa skurcze i brzuch jest napięty, czyli tuż przed samym porodem
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 15:39   #834
ego_ego
Wtajemniczenie

diatoma i niutka a może to chodzi o szyjkę, bo jak byłam na SR, to babka mówiła, że one posługują się takimi hasłami np jeden wchodzi na półtora, tzn, że jeden palec wchodzi w szyjkę na 1,5 cm, ale nie wiem czy to to
Stary 2011-02-21, 15:51   #835
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
niektóre tak, a niektóre odwrotnie, jakby sobie szukały dobrego ustawienia na wyjście raczej spokój zaczyna byc jak juz sa skurcze i brzuch jest napięty, czyli tuż przed samym porodem
ahaaaaałojjjj jakie to wszystko skomplikowane
Stary 2011-02-21, 15:55   #836
87czarna
Zakorzenienie

Wróciłam

Tak,jak mówiłam- mam rozwarcie, ale 'uszne' hahaha

Wszystko jest w porządku i doktorek stiwerdził,że to jeszcze nie ten czas Wypisał mi już skierowanie na IP,w razie gdyby coś się ruszyło...

Wynik posiewu dobry,także nie mam żadnych bakterii,itp. Jeśli nie urodzę do 7 marca,to w ten sam dzień mam się stawic na KTG i do gina(ma zrobic usg). No nic,czekamy...

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 16:11   #837
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Wróciłam

Wszystko jest w porządku i doktorek stiwerdził,że to jeszcze nie ten czas Wypisał mi już skierowanie na IP,w razie gdyby coś się ruszyło...

Wynik posiewu dobry,także nie mam żadnych bakterii,itp. Jeśli nie urodzę do 7 marca,to w ten sam dzień mam się stawic na KTG i do gina(ma zrobic usg). No nic,czekamy...
ejjj nie mozesz mnie tak zostawic w tym autobusie!!!!
poćwicz sobie albo cuś posprzątaj albo cuś innego porób
a ja tak bym chciala bez zadnych bóli dotrzymac do 1 marca i urodzic nawet tego 1 marca

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-02-21 o 16:12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 16:15   #838
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
ejjj nie mozesz mnie tak zostawic w tym autobusie!!!!
poćwicz sobie albo cuś posprzątaj albo cuś innego porób
a ja tak bym chciala bez zadnych bóli dotrzymac do 1 marca i urodzic nawet tego 1 marca

No widzisz,a chciałam Ci potowarzyszyc...!
Moje dziecko chyba czeka na przyjazd tatusia..stwierdziło ' ojca nie ma,to się stąd nie ruszam'

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 16:17   #839
n.ik.a
Zadomowienie

olsza30 ja bym na twoim miejscu zadzwoniła do gina, który ci przepisał globułki i powiedziała mu o swoich obawach- może nie muszisz ich wcale brać.
Tak jak pisała któraś z dziewcząt, my nie jestesmy lekarzami nie możemy ci doradzać a ty robić co piszemy. Zadzwoń do lekarza !!!

wanilia83 moja koleżanka sama mi mówiła, żebym na początek nie kupowała drogiego stanika do karmienia, bo jak przyjdzie nawał to może nie pasować. Lepiej kupić jakis biustonosz za grosze, bo do szpitala musisz mieć a potem jak już będziesz w domku troszkę odczekać i dopiero sobie kupić. Wtedy nawet z rozmiar łatwiej dobrac ja przed ciążą nosiłam 70-75B a teraz w ciąży nie wiem B jest małe, więc jak kupiłam ten do karmienia to wzięłam 80 C. Mam nadzieję, że trafiłam

87czarna do 7 już niedaleko, więc może faktycznie wytrzymacie

kurcze usnęłam na chwilę ale obudził mnie znowu ból krocza, szczególnie jak leżę na prawym boku to napierdziela- do tego ten masakryczny katar i drapanie w gardle - leczę się tantum verde ale jakoś słaby efekt. Dziewczyny może znać lepszy sposób na katar i drapanie w gardle

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 16:26   #840
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
może miałaś za ciepłą wodę = dzieci też na to podobno reagują,

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość

zapisuj najlepiej na kartce czas początku skurczu i konca, wtedy będziesz widziała co ile minut sa skurcze i ile trwały

w ten sposób np:

17:05- 17:06
17:24- 17:25
17:35- 17:37
17:42-17:44
17:51- 17:53

itd....

w ten sposób widzisz np na tym powyższym przykładzie, że skurcze sa narastające, zaczynaja byc regularne, i coraz częstsze, na początku sa co 20 min, potem co 10 min i co 5 min, trwaja na początku 1 minute, potem 3 minuty itd.... to oczywiście tylko taki przykład

jak sa regularnie co około 5 minut, to sie zbierasz do szpitala, chyba że od razu przejda na szybsze, albo przez 5 godzin będa np co 10 minut, ale coraz dłuższe... to już sama ocenisz kiedy zechcesz jechać
super dziękuje bardzo

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Wróciłam

czarna na pewno jest tak jak mówisz - czeka na tatusia. a zresztą gdzie małej tak dobrze jak nie u mamy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości