|
|
#1171 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
Dziewczyny są u Was te marynarki? ja u siebie ich nie widziałam
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LORED%2BBLAZER http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ASTED%2BBLAZER |
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale Ty w swojej wyglądasz fantastycznie!
|
||
|
|
|
|
#1175 |
|
Zadomowienie
|
Moja dzisiejsza relacja i prośba o pomoc.
1. Bluzka z Woman kobaltowa (S) i ecru (M) - wróciłam do domu z ecru - chociaż cena wysoka - 169 zł. 2. Granatowa sukienka Basic - 169 zł - nie wzięłam, bo miałam wrażenie, że jest lekko duża, z kolei mniejsza była za mała w biodrach. Ale sukienka ładna. 3. Kobaltowa sukienka Basic - 149 zł - podoba mi się, ale nie wiem czy nie poszerza bioder - co myślicie? 4. Słynna czerwona sukienka Basic - 149 zł - tutaj też mam problem - z przodu leży super, ale mam wrażenie, że jest za duża w ramionach - czy faktycznie bardzo to widać? Mam ją odłożoną i właśnie bardzo mi się podoba. To rozmiar M, a z kolei S - ciężko mi było przecisnąć przez biodra - może też to kwestia grubych rajstop. Mierzyłam też bluzkę białą, którą jakiś czas temu wklejała Gabi, ale niestety też miałam wrażenie, że jest ciasna w łokciach. Oprócz tego miałam ochotę na czerwoną spódnicę z Woman, ale nie było mojego rozmiaru... Proszę o pomoc w sprawie sukienek |
|
|
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli mogę się wtrącić, a jestem tu nowa- czytam wątek od dawna, ale na tym nie udzielałam się, tylko obserwowałam
![]() Kate_Mariposa najkorzystniej w tych pierwszych bluzeczkach wyglądasz oraz w tej czerwonej sukience, ale chyba faktycznie troszkę za szeroka w ramionach (może krawiec by pomógł, choć nie wiem czy by nie zepsuł) Kobaltowa sukienka niestety poszerza bioderka, sama też z tego powodu nie mogę nabyć pozdrawiam |
|
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może pasek by pomógł, ale rękawy też są ogromne, także zrezygnowałabym kobaltowa, hm, trochę zasłaniasz ręką talię, ale chyba nie podkreśla jej zbyt ładnie czerwona ładna, ale też wygląda na za dużą - zwłaszcza od pasa w górę, może jakaś s byłaby dobra? (nie od dziś wiadomo, ze w Zarze rozmiar rozmiarowi nie równy, nawet jeśli chodzi o tę samą rzecz ) przynajmniej ja nie lubię takich niedopasowanych modeli
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja przy okazji zasięgnę opinii nt granatowej marynarki. Mierzyłam xs (na 4 pierwszych zdjęciach) i s (na pozostałych). W xs lepiej się czuję, jest lepiej dopasowana, lepiej lezy, natomiast rozporek z tyłu rozchodzi się, co chyba wskazuje że jest za mała. Natomiast S, mam wrażenie, jest już za duża, nie lubię zbyt dużego luzu w tego typu marynarkach i gorzej się w niej czuję...No i nie wiem, kupować..jeśli tak, to jaki rozmiar, czy może sobie darować zupełnie
Edytowane przez esterr Czas edycji: 2011-02-21 o 14:35 |
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Rozeznanie
|
Magda Mołek jest właśnie w programie TVN między kuchnią a salonem w pieknej fuksjowej zarowej marynarce, wygląda obłędnie!
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Raczkowanie
|
A czy ktoś widział już w sklepie poniższe buty?
Koniecznie muszę kupić te na obcasie - doczekałam się takich, jak chciałam i obcas ma mniej niż 10 cm... w końcu
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem chora na tą marynarkę...
|
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdecydowanie wzięłabym na Twoim miejscu XS - moim zdaniem dobrze leży, jest bardzo dopasowana, bo taka ma być. Mnie rozporek zupełnie w niej nie razi, wydaje mi się, że gdybyś opuściła rękę, którą robiłaś zdjęcie to wcale by się nie rozłaził. Natomiast S jest a duże, nawet rękawy są za szerokie, co nie wygląda ładnie i cała jest jak dla mnie za luźna. |
|
|
|
|
|
#1184 |
|
Rozeznanie
|
ja też, ale poczekam do wyprzedaży tak mam plan, tylko nie wiem czy wytrzymam...
|
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że jeszcze jej nie widziałam na żywo
|
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Raczkowanie
|
ktokolwiek widział/macał, ktokolwiek wie
|
|
|
|
|
#1188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona jest pewnie ze Studio? ![]() Mołek w ciąży
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2011-02-21 o 19:12 |
|||
|
|
|
|
#1189 |
|
Wtajemniczenie
|
ta pierwsza
Wracając do tej czerwonej sukienki z sznureczkiem za 149 zł. powiem wam ze tez byłam niezadowolona z jej układania się- niby ok, ale coś nie halo. dzisiaj wyjełam ten paseczek i zamienialam go szerokim, brązowym tunikowym paskiem. Miód! Zakochałam się w niej od nowa! Wyglada zdecydowanie lepiej!
|
|
|
#1190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta ze sznureczkiem mi się w ogóle nie podobała od samego początku (zbyt workowata) tak jak i ta kobaltowa kobaltowa z kieszonkami nie wygląda aż tak źle, zastanowiłabym się nad nią ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
rozporka rozchodzącego się nie widac, a nawet jeśli to przecież podczas chodzenia też się rozchodzi ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1192 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Wtajemniczenie
|
esterr Kup xs tył i tak się chowa, a ładnie leży.
Myślicie, że Magda Mołek promuje Zarę tak jak Ania Mucha H&M ? ![]() Teraz mnie nie zabijajcie, przewertowałam google i nasz wizaż i mam sprzeczne wiadomości co do dostaw w Zarze. Jedne źródła podają poniedziałek piątek, inne wtorek czwartek. Jest jeszcze rozgraniczenie na buty i na odzież. To jak to jest? |
|
|
|
|
#1197 |
|
BAN stały
|
widziałyście może już tą bluzę? zakochałam się
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Raczkowanie
|
Pierwsza sukienka to ta ze wzorami wyżej wymeiniona, a druga to jedwabna wężowa z Woman (269?) ,na wieszaku wyglądala zdecydowanie ladniej
przepraszam za jakość zdjęć ale śpieszylam się i nie zwrócilam uwagi, że się rozmazaly trochę. a, i nie zwracajcie uwagi na brzuch na zdjęciu, zakladalam sukienkę na sweter z którego zrobila się falda
Edytowane przez vanity__ Czas edycji: 2011-02-21 o 20:10 |
|
|
|
|
#1199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
S ma dłuższe rękawy i ogólnie trochę gorzej się prezentuje tym bardziej, że ten tył nie jest jakiś rażący i gdybyś nie powiedziała, to zupełnie nie zwróciłabym uwagi ![]() w jakiej ona jest cenie? i w której Zarze znalazłaś?Cytat:
dokładnie Vanity, również proszę o fotki tej sukienki
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-02-21 o 20:14 |
||
|
|
|
|
#1200 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() btw. masz bardzo ładną, delikatna urodę ile masz wzrostu, jeśli można wiedzieć?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

tak mam plan, tylko nie wiem czy wytrzymam...