![]() |
#1891 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
Mój cały czas mi to okazuje. Ostatnio siedzę sobie w dresie, bez makijażu jak to na codzień a tu ktoś się dobija. Mój TŻ jadąc do pracy po drodze kupił mi czekoladkę mimo iż się odchudzałam. Powiedział, że mam zjeśc cała, żebym znowu miała te cudowne boczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś, ze Twój facet cię kocha?
na zakupach tż powiedział mi,że mogę sobie wybrać papier najbardziej miękki i jakiego chcę koloru.To jest gest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
Rozeznanie
|
a ja poczulam w weekend, poszlismy na impreze i ja z moja glowa do picia wypilam o jedno piwo za duzo no i pojechalismy do niego, zrobil kawke, ale bylo mi bardzo nie dobrze i pobiegl po miske usiadl za mna, zaczal dotykac po pleckach, sciskal brzuch zebym zwymiotowala i zeby bylo mi lzej no i jak juz to zrobilam to wszystko po mnie posprzatal, polozyl mnie na lozku i zaczal mnie przytulac, glaskac po twarzy,brzuchu i wkoncu sam zasnal po chyba 2godzinach, a nastepnego dnia rano powiedzial, ze bylo mu strasznie smutno jak widzial jak sie mecze i jak lezal obok to dopoki nie zasnal to sluchal jak oddycham i czy napewno nic mi sie nie dzieje.A na koniec dodam, ze wypilam tylko 3 piwa i tak mnie scielo
![]() Edytowane przez natal20ka Czas edycji: 2011-02-21 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Zadomowienie
|
Mam grypę i siedzę w domu (wiadomo, jak się wtedy wygląda...). TŻ wczoraj przyjechał na rowerze (25min w ten mróz), żeby przywieźc mi swój ciepły sweter (bo zawsze mi jest zimno) i termokubek (żebym nie musiała chodzic ciągle robic sobie herbaty). A jak wrócił do domu, to jeszcze napisał, że dla niego jestem najpiękniejsza na świecie, nawet jak jestem chora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Przyczajenie
|
czuję to z każdym jego gestem, słowem, spojrzeniem, kiedy się o mnie tak bardzo troszczy, kiedy mówi, że kocha, przytula, całuje, kiedy patrząc sobie w oczy rozmawiamy do rana, kiedy się wygłupiamy, kiedy rozmawiamy po kilka godzin przez tel, kiedy myśli o mnie zanim coś zrobi, kiedy rozmawiamy o swoich planach, kiedy mi śpiewa
![]() szczególnie rozczulił mnie gdy spędzając razem kilka dni wieczorem rozbolał mnie brzuch a on w obcym mieście szukał apteki i kiedy wrócił oprócz lekarstw dostałam też różę ![]() i chce się specjalnie dla mnie przeprowadzić do miasta które jest ponad 500km od jego miejscowości ![]()
Dla świata jesteś jednym z wielu, dla mnie jesteś całym światem... ![]() matura 2011 ![]() uczę się żyć na nowo... ![]() Edytowane przez mordeczka92 Czas edycji: 2011-02-21 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Raczkowanie
|
Pokłóciliśmy się o głupią rzecz... Powiedziałam mu wiele bardzo niemiłych słów (na jego miejscu chyba bym się poryczała
![]() Poza tym wiele jest takich sytuacji ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kaczkadziwaczka1 Czas edycji: 2011-02-22 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1897 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zresztą znam co najmniej trzy pary o podobnym "rodowodzie". Urok takich związków polega chyba właśnie na tym, że oczywiście, człowiek się stara, stroi jak podlotek etc., ale jednocześnie znacie się na tyle dobrze i widzieliście się w tylu mniej lub bardziej przypałowych sytuacjach, że jest taki luz, trudno się wygłupić. ![]() Ale nie wiem od czego to zależy, bo mam też przyjaciela którego znam prawie 10 lat i ten z kolei jest i zawsze był dla mnie kompletnie aseksualny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez Moncha Czas edycji: 2011-03-01 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1900 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Faktem jest jednak, ze czulam sie tragicznie, glowa niemal eksplodowala, wymiotowalam co kilka minut... Na szczescie moj TZ stanal na wysokosci zadania, co 15 minut podstawial mi pod nos szklanke z woda ("musisz duzo pic, zeby sie nie odwodnic" ![]() ![]() ![]() Nie wyobrazam sobie zycia bez niego ![]() Zycze szczescia, kochani ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1901 |
Raczkowanie
|
Super wątek
![]() ![]() Sama miałam to szczęście, ze na takiego trafiłam i tak trawmy już razem 4 latka ![]() ![]() Zawsze mnie stawia na pierwszym miejscu, tak sobie organizuje dzień by mieć czas na spotkania ze mną, często robi mi drobne niespodzianki, zawsze jest kiedy go potrzebuje, wysłucha, pomaga. A nie powiem charakter mam dość trudny, często marudzę, a mimo to znosi to cierpliwie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1902 |
Raczkowanie
|
kiedy przy znajomych powiedział 'kochanie' czy 'skarbie'... może i mało ale daje do myślenia, że przy wszystkich pokazuje swoje uczucia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1903 |
Raczkowanie
|
mój TŻ nie należy do facetów idealnych, ale przecież takich nie ma
![]() ![]() gdy czekał na moje uczucia do Niego rok (bo on już coś czuł ![]() gdy zawsze po kłótni pierwszy przeprasza gdy chciałam zrobić przerwę naszemu związkowi, zrozumiał, ale mówił że i tak tyle nie wytrzyma beze mnie. gdy nigdy nie nalegał na rozpoczęcie współżycia, nadal czeka, ale chcemy się kochać w wakacje ( ahh bo wtedy się poznalismy 3 lata temu ![]() gdy robi wszystko, żeby pomóc mi zwalczyć mój problem, jestem bardzo zamknięta, nie potrafię mówić o uczuciach, no cóż w moim domu tak jest.. gdy nigdy się nie obraża, jak mu dogryzę, a często tak jest ![]() ![]() gdy powiedziałam, że Nasz związek niema sensu..a on powiedział, że beze mnie skona..że w niczym nie widzi tyle sensu co w Nas, że zrobi wszystko, żeby tylko mnie zatrzymać, że będzie o Nas walczył, ale sam nieda rady ![]() ![]() iiii gdy masuje mi plecki ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Namiętność pojawia się i znika, ale uczucia pozostają. Edytowane przez chillie Czas edycji: 2011-03-05 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak na poważnie, to ostatnio mój chłopak mnie ponownie oczarował. Byłam u niego na ferie, no i jednego dnia się rozchorowałam- dostałam krwawienia międzymiesiączkowego i zapalenia pęcherza, więc postanowił zaprowadzić mnie do ginekologa i zaproponował, że zapłaci w połowie ze mną za wizytę prywatną. Jak szliśmy do tego lekarza, to w krytycznych momentach kucałam i płakałam łzami wielkimi jak groch, że ja chcę siku i nie wytrzymam do przychodni, to mój chłopak kucał razem ze mną, wycierał mi łzy i powtarzał, że już niedaleko. W drodze powrotnej poprosiłam go, żeby wykupił mi receptę, ja poszłam do domu i wytrzymałość mojego pęcherza przekroczyła dopuszczalną granicę i ... nie wytrzymałam ![]() Poza tym po pół roku związku wyznał mi kilka gorzkich faktów o jego rodzinie, to znaczy, że ufa mi na tyle, że już pora, abym o tym wiedziała. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-03-05 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Zakorzenienie
|
Widze to gdy zawsze mnie pociesza, kiedy jest dla mnie oparciem w trudnych chwilach, kiedy na mnie patrzy i udowadnia mi na kazdym kroku,ze jestem ta jedyna.
A z takich codziennych sytuacji to np w bylej pracy(kelnerstwo) widzac,ze jestem zmeczona, sprzatal za mnie caly lokal (roboty na jakies 3-4 h:/) a podloge calego lokalu zamiatal malenka szufelka bo odkurzacz sie zepsul. Facet 184 cm wzrostu, myslalam,ze padne ze smiechu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Przyczajenie
|
hmmm kiedy ja czułam ,że on mnie kocha?
Czuje to codziennie jak tylko jestem obok niego ale są też takie rzeczy godne napisania: -gdy jego kolega spytał się 'czy to twoja dupa?' o mały włos nie wyskoczył z siebie ale ograniczył się do powiedzenia ' ona nie jest moją dupą to moja kobieta' ![]() - miał już spakowane walizki (miał wyjechać do holandii do pracy).Podczas jednego z naszych ostatnich spotkań na pożegnanie oznajmił mi ,że zostaje woli klepać przysłowiową biedę niż mnie stracić - i pełno takich malutkich niespodzianek typu próba złapania kota na parówkę tylko dlatego,że chciałam się go pogłaskać - godzine próbował ale kot zajdł całą parówkę i zrobił go na szaro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Raczkowanie
|
Od kilku miesięcy nasz związek wisiał na włosku. Generalnie teraz się wszystko uspokaja. Niedawno mieliśmy rocznicę. Nie pamiętałam z tego wszystkiego o tym. A on owszem... Przyjechał na dosłownie 10 minut, żeby dać mi bukiet róż i liścik o tym, jak bardzo żałuje ostatnich miesięcy, że było źle, że płakałam przez niego, że obiecuje mi że będzie już dobrze.... Ahhh musiałabym go zeskanować, żeby oddać to co było tam napisane. Wzruszyłam się bardzo
![]() ![]()
![]() |
#1908 |
Raczkowanie
|
A ja czuję to codziennie, od prawie dwóch lat
![]() ![]()
![]() |
#1909 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1910 |
Zakorzenienie
|
Aj...jak czytam Wasze wypowiedzi, to łezka mi się w oku kręci i tak sobie myślę, że są na tym świecie mężczyźni, którzy dbają o swoje kobiety i potrafią okazywać uczucia
![]() Niestety, na razie nie miałam takowej sytuacji, ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy NAPRAWDĘ odczułaś ,ze Twój facet cię kocha?
A ja gdy byłam chora i prawie z każdej dziury leciały mi same gluty
![]() wtedy odczułam, że zawszę mogę na niego liczyć.
![]() |
#1912 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Nagrałam na jego telefon piosenki, które chciałam sobie przesłać na telefon. Nie wszystkie są w jego guście muzycznym
![]() Potem nagrał sobie płytę do samochodu i zmieniając piosenki zauważyłam, że ma też te, za którymi nie przepada. Później dowiedziałam się, że nagrał je bo ja je lubię ![]()
![]() |
#1913 |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje tych milosci nie : "kocham Cie za..." ,"Kocham Cie,bo...", tylko " Kocham Cie ,ze poprostu jestes"
![]() Eh chcialabym kiedys odnalesc milosc swojego zycia.O ile wogole to mozliwe :/ ![]()
![]() |
#1914 |
Raczkowanie
|
Nie mój facet ale...
![]() Ostatnio po imprezie z tego względu, że każdy miał daleko do domu nocowaliśmy wszyscy u kolegi w jednym pokoju. Przebudziłam się w środku nocy a on jedyny nie spał i tak się wpatrywał we mnie z uwielbieniem. Udawałam, że śpię a on tak patrzył i patrzył. Za każdym razem jak się budziłam, widziałam ten rozmarzony wzrok. Szkoda tylko, że jest to jednostronne uwielbienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Rozeznanie
|
Mój TŻ mimo wielu wad jest wspaniały i ciągle mi pokazuje jak bardzo mnie kocha. Gdziekolwiek jesteśmy razem zawsze broni mnie przed złym spojrzeniem lub zachowaniem innych ludzi, nie opuszcza mnie w trudnych sytuacjach (kłótnie z przyjaciółmi, rodzicami, nim samym), jeśli gdzieś wychodzimy to zawsze się mnie najpierw pyta 10 razy czy na pewno mam ochotę tam z nim pójść, jeśli nie to rezygnuje z tego bez zastanowienia
![]() Ostatnio nawet specjalnie dla mnie przełamał swoje ogromne lenistwo i poszedł ze mną na rower ^^ Wycieczka trwała ok. 3 godz. Po niej stwierdził, że częściej będzie ze mną wychodzić na rower bo wtedy jestem taka szczęśliwa, że aż mu miło patrzeć, a kiedy ja się cieszę to i on razem ze mną ![]() No i gdy po raz pierwszy ujrzałam jego łzy, gdy wyjeżdżałam i nie wiadomo było kiedy znów się zobaczymy.... A on nigdy nie płacze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1916 |
Konto usunięte
|
Mam pewne problemy z żołądkiem... Nie wnikając, przechodzę do opowiadania.
Musiałam odebrać młodszą siostrę... Kiedy już wracaliśmy, znowu zaczął się ból, tyle, że on był tak silny, że nie potrafiłam nic zrobić. Przyszłam do domu i z płaczem rzuciłam się na łóżko zwijając się z bólu. Wtedy mój Tż poleciał mi po tabletki rozkurczowe, zrobił herbatkę, zajął się moją siostrą i oczywiście trwał przy mnie ![]() Bardzo rzadko, ale jednak, mam ataki paniki. Nie wiem jak to określić. Złapał mnie akurat u niego. Leżał przy mnie przez godzinę uspakajając mnie. Przyniósł kocyk, herbatkę ![]() I wiele, wiele innych, gdy był wybawcą moich problemów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1917 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1918 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ się obraża na mnie, że dużo pracuję i mam dla niego mało czasu. Więc ja raz w tygodniu przyjeżdżam do niego i spędzamy razem cały dzień. I nie ma mi za złe że ja w pewnym momencie odpadam- zawsze przy oglądaniu filmu zasypiam. On mnie otula, całuje a gdy obudzę się na chwilę to mówi żebym sobie dalej spała. Gdy budzę się już totalnie to zawsze rozczula się nad moimi potarganymi włosami i że tak słodko wyglądam zaspana. I mówi że uroczo marudzę jak wstaję
![]() Ostatnio dał mi odczuć że bardzo poważnie o nas myśli: jego tato powiedział mi tajemniczo "bo my mamy duży projekt do zrealizowania". Tym projektem jest budowa domu dla nas jak się później dowiedziałam. No i nie wścieka się na mnie gdy mówię że instynkt macierzyński działa mi na całego i chcę mieć dziecko. Na to jest jeszcze za wcześnie ale on już planuje imiona, zabawki, mówi mi jaki samochód mi kupi bo przecież dzieciaczki trzeba czymś wozić. To jest cudowne że on w taki sposób o nas myśli a należy do osób które strasznie boją się wpadki ![]() No i powiedział, że całe zaręczyny ma zaplanowane (tylko ja nie mam pojęcia kiedy by to miało nastąpić... teoretycznie mówi że tak za 3 lata chciałby mieć pierwsze dziecko, czyli wg mnie wypadałoby się niedługo zaręczyć ale wątpie czy on myśli w taki sposób jak ja ![]() Ostatnio gdy się trochę pokłóciliśmy (a właściwie to przestaliśmy się do siebie odzywać bez kłótni- każde wiedziało o co chodzi) to poprosiłam go o rozmowę, taką poważniejszą. Gdy pytał o czym chcę rozmawiać to był autentycznie przerażony.Mówił że boi się że chcę go zostawić... A ja tylko chciałam zwrócić uwagę na to że nasz związek stał się bardzo poważny i dojrzały i może nawet za bardzo i powinniśmy przypomnieć sobie że jesteśmy młodzi i piękni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Raczkowanie
|
Ah dziewczyny cudowny wątek!! Nie raz się popłakałam jak bóbr..
![]() Myślę, że o miłości w naszym przypadku jeszcze nie mogę mówić, bo jesteśmy ze sobą dopiero dwa miesiące, ale wiem, że mu zależy, że chce ze mną być.. ![]() - jak zmarł mój ukochany tata, z którym miałam cudowne relacje, bardzo cierpiałam, a mój TŻ cały czas przy mnie był, opiekował się mną, nie pozwolił zwątpić w siebie, w swoją siłę, w piękno tego świata, nie pozwolił mi się poddać, a ponadto dzięki niemu na nowo zaczęłam doceniać życie ![]() - jak słuchaliśmy pięknej muzyki, przytuleni do siebie i nagle zobaczyłam łzy w jego oczach.. TŻ powiedział mi, że popłakał się ze szczęścia i że nie wstydzi się przy mnie swoich łez, nie wstydzi się być sobą, a na następny dzień powiedział mi, że to był najbardziej romantyczny i uczuciowy wieczór w jego życiu ![]() - jak powiedział mi, że wreszcie się przełamał, że jest gotowy na kolejny związek, że chciałby, abym stała się dla niego wszystkim - jak wytrzymał mój (egoistyczny) płacz, kiedy po dwóch tygodniach związku popłakałam się myśląc, że jestem dla niego tylko pocieszeniem, a on nie wkurzył się tylko przytulił, zaczął cierpliwie tłumaczyć, że nie jestem żadnym pocieszeniem, że mu zależy, że się zauroczył i chciałby mnie pokochać i wcale nie był zdenerwowany chociaż to ja powinnam okazać mu wsparcie ![]() - jak powiedział, że nie chce rzucać słów na wiatr i powie mi, że mnie kocha jak będzie na to gotowy (ja też mu tego nie powiedział, to wyniknęło z filmu ![]() ![]() Jak cudownie mieć takiego TŻ-ta! Dziewczyny, ale jesteśmy szczęściarami!! ![]()
![]() |
#1920 |
Zakorzenienie
|
wczoraj, jak się tak wtulił i pocałował mnie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.