Mamy wrzesień-październik 2011 :) - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-21, 19:27   #2401
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wrzesień-październik 2011 :)

Mój tż też już do brzucha gada, całuje

A właśnie, myślałyście o imieniu? Ja mam przeczucie na dziewczynkę, ciekawe czy się sprawdzi

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 19:30   #2402
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
hi hi , podobno te jajuszka - albo ogólnie wszystko to męskie się wolniej rozwijaja często i wynik jest na korzyść dziewczynki, ale i tak fajnie już móc określić bo teraz ciężko nazywać maluszka a tż wyczytał że trzeba gadać do brzuszka i dotykać męską ręką i widzę jak biedny się męczy żeby powiedzieć coś i to jeszcze formułując bez płci
no ja tak mam ze w formie męskiej sie czesto zwracam a mąż sie smieje i pyta skąd wiem a to tak mi sie jakoś wymyka za to on ostatnio jak wracał z pracy to sie pytał jak sie czuja dziewczyny nie wiem czemu

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Mój tż też już do brzucha gada, całuje

A właśnie, myślałyście o imieniu? Ja mam przeczucie na dziewczynkę, ciekawe czy się sprawdzi
no dla faceta mamy juz na 100% Marcel a z dziewczynka to sie zmienia ale na razie pare typów: Nadia, Marcelinka(te trochę długie wiec sie wahamy) Hania, a wczoraj spodobała nam sie Amelka tak wiec dla dziewczynki to jeszcze jestesmy nie zdecydowani
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 19:30   #2403
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

U mnie tż czasami też mówi Filipek- i dostaje srogi opiernicz a jak nie przestaje to ja mówię dla równowagi Jagoda, kto wie może słyszy i się jeszcze obrazi
Chociaż mój tż pewnie obojętne jaka to płeć a teraz woli chłopca tylko dlatego że nie podchodzi mu imię Jagoda na które się uparłam

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 19:32   #2404
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie umiem się zdecydować. Raz mam nadzieję że chłopiec, później że dziewczynka. Tż mnie wkurza bo chce żeby to była niespodzianka. A ja taka niecierpliwa i ciekawska na pewno wytrzymam taaa.
Zazdroszczę już tego usg i 12 tygodni. U mnie do 3.03 wydaje się tak daleko
Pewnie czujesz już swojego rodzaju ulgę. AH!
Oj tak, ulga jest szczególnie, że od piątku pobolewał mnie brzuch i w tzw. "krzyżu" i martwiłam się czy wszystko ok
Mój tż raczej za dziewczynką ale tak jak ja chce żeby przede wszystkim było zdrowe

Cytat:
podobno jak długo nie widać to powinna być dziewczynka, bo chłopakom wywala od razu
Heh ciekawe

Cytat:
hi hi , podobno te jajuszka - albo ogólnie wszystko to męskie się wolniej rozwijaja często i wynik jest na korzyść dziewczynki, ale i tak fajnie już móc określić bo teraz ciężko nazywać maluszka a tż wyczytał że trzeba gadać do brzuszka i dotykać męską ręką i widzę jak biedny się męczy żeby powiedzieć coś i to jeszcze formułując bez płci
Ja się zwracam "mały" (a chcę dziewczynkę) tż też ale on dodaje do tego nasze nazwisko

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 19:33   #2405
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie tż czasami też mówi Filipek- i dostaje srogi opiernicz a jak nie przestaje to ja mówię dla równowagi Jagoda, kto wie może słyszy i się jeszcze obrazi
Chociaż mój tż pewnie obojętne jaka to płeć a teraz woli chłopca tylko dlatego że nie podchodzi mu imię Jagoda na które się uparłam
jak sie uparł ze mu sie nie podoba i jest takim uparciuchem jak mój mąz to chyba go nie przekonasz, mi sie podobała strasznie Maja ale wiem ze mój meża niestety nie przekonałby sie do tego imienia teraz to przynajmniej problemu nie ma bo znajoma tak dała(odgapiła tak naprawde bo wiedziała ze ja tak chce)
a swoją droga mi sie Jagoda podoba
Stary 2011-02-21, 19:35   #2406
cotynato
Zakorzenienie

Z tym nazwiskiem to mi się podoba
Chociaż ja miałam być Szymon i tak do mnie mówili i nie pamiętam i żalu nie mam więc i może nam zostaną wybaczone nietrafione zwroty

Wymianka.
Stary 2011-02-21, 19:37   #2407
bianeczkaa
Zakorzenienie

Mnie się podoba:
Flora
Gaja
Inga
Kalina
Klara
Malwina
Róża
Z naciskiem na Róża

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-02-21, 19:39   #2408
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się podoba:
Flora
Gaja
Inga
Kalina
Klara
Malwina
Róża
Z naciskiem na Róża
a dla faceta tak w razie co masz? czy tylko żeńskie
Stary 2011-02-21, 19:40   #2409
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no ja tak mam ze w formie męskiej sie czesto zwracam a mąż sie smieje i pyta skąd wiem a to tak mi sie jakoś wymyka za to on ostatnio jak wracał z pracy to sie pytał jak sie czuja dziewczyny nie wiem czemu

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

no dla faceta mamy juz na 100% Marcel a z dziewczynka to sie zmienia ale na razie pare typów: Nadia, Marcelinka(te trochę długie wiec sie wahamy) Hania, a wczoraj spodobała nam sie Amelka tak wiec dla dziewczynki to jeszcze jestesmy nie zdecydowani
Marcel to i moje imię dla chłopca Jest przecudne, ale mój tż mówi, że kategorycznie nie!

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-02-21, 19:41   #2410
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
jak sie uparł ze mu sie nie podoba i jest takim uparciuchem jak mój mąz to chyba go nie przekonasz, mi sie podobała strasznie Maja ale wiem ze mój meża niestety nie przekonałby sie do tego imienia teraz to przynajmniej problemu nie ma bo znajoma tak dała(odgapiła tak naprawde bo wiedziała ze ja tak chce)
a swoją droga mi sie Jagoda podoba

Cytat:
Z tym nazwiskiem to mi się podoba
Chociaż ja miałam być Szymon i tak do mnie mówili i nie pamiętam i żalu nie mam więc i może nam zostaną wybaczone nietrafione zwroty
Ja miałam być Piotruś Co do imion to u nas będzie (ale jeszcze nie na 100%) Dominik (tak jak mój prapradziadek) albo właśnie Piotr a co do dziewczynki to Martusia albo Marysia (tak jak moja i Tż babcie) ale znając mnie zdanie zmienię w dniu porodu

Dominik

Martynka
Stary 2011-02-21, 19:43   #2411
bianeczkaa
Zakorzenienie

Jagoda też mi się podoba

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Ja miałam być Mikołaj co za kalectwo

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-02-21, 19:44   #2412
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Marcel to i moje imię dla chłopca Jest przecudne, ale mój tż mówi, że kategorycznie nie!
a to jednak meskie w zapasie jest

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

widze ze wszystkie prawie miałysmy być chłopakami he he ja miałam być Wiktorem a wyszłam ja
Stary 2011-02-21, 19:44   #2413
bianeczkaa
Zakorzenienie

Ale ja obstawiam malutką Różyczkę

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-02-21, 19:45   #2414
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Ja miałam być Piotruś Co do imion to u nas będzie (ale jeszcze nie na 100%) Dominik (tak jak mój prapradziadek) albo właśnie Piotr a co do dziewczynki to Martusia albo Marysia (tak jak moja i Tż babcie) ale znając mnie zdanie zmienię w dniu porodu
Dominik ? O to jak mój tż Mnie ostatnio skubany namawiał na Dominikę, ale chyba bym zwariowała bo to byłby już nadmiar
Jeszcze rozważam Julkę ale też uważam że jak się widzi dzidziusia to już samo przychodzi co pasuje.

Wymianka.
Stary 2011-02-21, 19:48   #2415
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
a to jednak meskie w zapasie jest

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

widze ze wszystkie prawie miałysmy być chłopakami he he ja miałam być Wiktorem a wyszłam ja
Przed zajściem w ciaże zawsze chciałam mieć syna A teraz jakoś się zmieniło. Ale jakbym miala mieć syna to z imieniem byłby kłopot, bo on na Marcela się nie przekona, a mnie się inne nie podobają, a jak coś ujdzie to zajęte :/

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Dominik ? O to jak mój tż Mnie ostatnio skubany namawiał na Dominikę, ale chyba bym zwariowała bo to byłby już nadmiar
Jeszcze rozważam Julkę ale też uważam że jak się widzi dzidziusia to już samo przychodzi co pasuje.
Julek to teraz strasznie dużo

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Mnie się jeszcze Julian podoba, ale już widzę jaki byłby krzyk w rodzinie, bo mój wujek, straszny pijak tak się nazywał

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-02-21, 19:48   #2416
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Przed zajściem w ciaże zawsze chciałam mieć syna A teraz jakoś się zmieniło. Ale jakbym miala mieć syna to z imieniem byłby kłopot, bo on na Marcela się nie przekona, a mnie się inne nie podobają, a jak coś ujdzie to zajęte :/

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Julek to teraz strasznie dużo
No ale Inga albo Kalina są oryginalne, ale mi bardzo nie podchodzą. Tak samo róża,Jagoda to też już coraz bardziej popularne imię.

Edit: nie zaczyna się zdania od NO, ale wybaczycie

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-02-21 o 19:51
Stary 2011-02-21, 19:54   #2417
bianeczkaa
Zakorzenienie

Mój tż to Tomasz Streasznie lubie tak do niego mówić Tomaszu

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Zawsze jest jakaś plaga na imiona Ale róży jeszcze nie znam żadnej

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

O, właśnie zobaczyłam w necie, że na 18 paź przypada imię Julian

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-02-21, 20:00   #2418
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
No ale Inga albo Kalina są oryginalne, ale mi bardzo nie podchodzą. Tak samo róża,Jagoda to też już coraz bardziej popularne imię.

Edit: nie zaczyna się zdania od NO, ale wybaczycie
Cytat:
Mój tż to Tomasz Streasznie lubie tak do niego mówić Tomaszu

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Zawsze jest jakaś plaga na imiona Ale róży jeszcze nie znam żadnej

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

O, właśnie zobaczyłam w necie, że na 18 paź przypada imię Julian

Hehe dobrze, że od Łukasza nie ma imienia żeńskiego
Mi się Julia podobało niesamowicie ale jakoś za dużo ich już Zastanawiam się jeszcze nad Anią - takie proste i mało używane już

Dominik

Martynka
Stary 2011-02-21, 20:03   #2419
Carmen1984
Raczkowanie

hej kochane! a ja chcialam sie przypomniec jeszcze raz aby zalozycielka postu dospiala mnie na liste bo mam termin porodu na 1 wrzesnia tez
teraz w srode mam moje drugie usg i nie moge sie na niczym skupic caly czas rozmyslam tylko o moim dzidziusiu. i jeszcze mam do was takie pytanku czy zaczelyscie juz kompletowac rzeczy dla swoich dzieciatek? bo ja mam straszna ochote juz kupowac takie male ubranka i buciki i nie moge sie od nich odlkeic w sklepach a moj maz mowi ze mam sie opanowac i jeszcze jest duzo czasu i wogole zawczesnie ehhh a ja juz bym tak chiclala miec wszytko przygotowane
Carmen1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:34   #2420
BothSides
Rozeznanie

O, to już wózki były, teraz imiona?
My oboje mamy intyuicję że dziewczyna będzie... No okaże się
Bianeczko, my też na Róże się trochę nastaiwamy, Tż mówi Różanka. Albo Olena, Olenka... A chłopak to Józio. Mój typ, bo Mężowi nie pasuje, ale jak będzie chłopak to musi być Józef i już.

Jeny, jak mi się chcę kupować wszystko już! Kupiłam nawet już jakieś body, kocyk i spodenki, bo tanio było i pomyślałam że potem z brzuchem, w upały mi się nie będzie chciało latać po sklepach. ale chyba rzeczywiście jest za wcześnie, co? Z drugiej strony moja przyjaciółka, która rodzi na dniach, wczoraj mówiła że jeszcze ma tyle rzeczy nie kupionych... To może lepiej za wcześnie niż za późno?

Edytowane przez BothSides
Czas edycji: 2011-02-21 o 20:36
BothSides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:37   #2421
No air
Zakorzenienie

Hej, mnie też się Róża podoba. :p a dla chłopca chciałabym imię TŻ-Adam, zawsze mi się podobało, nawet gdy się nie znaliśmy.

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:42   #2422
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BothSides Pokaż wiadomość
O, to już wózki były, teraz imiona?
My oboje mamy intyuicję że dziewczyna będzie... No okaże się
Bianeczko, my też na Róże się trochę nastaiwamy, Tż mówi Różanka. Albo Olena, Olenka... A chłopak to Józio. Mój typ, bo Mężowi nie pasuje, ale jak będzie chłopak to musi być Józef i już.

Jeny, jak mi się chcę kupować wszystko już! Kupiłam nawet już jakieś body, kocyk i spodenki, bo tanio było i pomyślałam że potem z brzuchem, w upały mi się nie będzie chciało latać po sklepach. ale chyba rzeczywiście jest za wcześnie, co? Z drugiej strony moja przyjaciółka, która rodzi na dniach, wczoraj mówiła że jeszcze ma tyle rzeczy nie kupionych... To może lepiej za wcześnie niż za późno?
Ja tam się nasłuchałam że ubranek i rzeczy nie można kupować za szybko, tym bardziej jak jeszcze nie ma tego pierwszego trymestru nawet. Myślę że na zakupy to będzie jeszcze czas a do upałów daleko ale rozumiem to tłumaczenie i parcie bo wszystko jest takie urocze i w ogóle Ja poczekam do 6 miesiąca mniej więcej, jak już będę pewna że jest ok

Wymianka.
Stary 2011-02-21, 20:49   #2423
aa2
Zakorzenienie

ja tez na razie nic nie kupuje wystarczy ze stresują mni ete rzeczy w łóżku od mojej siorki no ale dała mi je dużo wczesniej no i po prostu leżą i czekają miały być w piwnicy ale bałam sie ze zniszczeją , ale przyznam sie bez bicia ze kusza te wszystki tyci rzeczy

teraz to mam inny problem a mianowicie ja zanim zaszłam w ciąże chodziłam na siłownie, basen albo ćwiczonka w stylu fitness itd no i łaziłam z koleżankami ni ejakos mega regularnie tylk otak zeby sie poruszac, mam prace przy biurku i taka aktywnośc zawsze lepsza niz wcale no i w tamtym tygodniu powiedziałam ze boli mni enoga wiec laski nie namawiałay zebym szła , ale juz dziś kolezanka dzwoniła i chciała sie umówić na następny tydzień na basen saunę i jacuzzi i kurcze nie wiem co wymyślić zeby nie iśc a nie chce jeszcze mówić o ciązy, wiem ze basen w sumie jest zalecany ale dopóki ni epójde do lekarza i nie przyzwoli to sie nigdzie nie ruszam i już, jacuzzi odpada bo wiem ze nie wolno kurcze co byście powedziały? z jakiego jeszcze powodu moge nie leść jakoś mi teraz nic do łba nie chce wpaść
Stary 2011-02-21, 20:50   #2424
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie umiem się zdecydować. Raz mam nadzieję że chłopiec, później że dziewczynka. Tż mnie wkurza bo chce żeby to była niespodzianka. A ja taka niecierpliwa i ciekawska na pewno wytrzymam taaa.
Zazdroszczę już tego usg i 12 tygodni. U mnie do 3.03 wydaje się tak daleko
Pewnie czujesz już swojego rodzaju ulgę. AH!
Patrz mój TŻ to samo chce żeby niespodzianka była , a ja już bym chciała wiedzieć

Cytat:
Jagoda takie imię chciałby dla dziewczynki mój mąż, a ja Tatiana albo Liliana i już jest klops
Dla chłopaka króluje Jan

Cytat:
Ja tam się nasłuchałam że ubranek i rzeczy nie można kupować za szybko, tym bardziej jak jeszcze nie ma tego pierwszego trymestru nawet. Myślę że na zakupy to będzie jeszcze czas a do upałów daleko ale rozumiem to tłumaczenie i parcie bo wszystko jest takie urocze i w ogóle Ja poczekam do 6 miesiąca mniej więcej, jak już będę pewna że jest ok
Ja też poczekam, upały mnie nie straszne ja to lubię słoneczko wieć o ile brzuszek pozwoli to po 6 mc albo nawet i później za rzeczami dla dziecka

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:53   #2425
aa2
Zakorzenienie

zapomniałam napisać o zakupach, ja tez w wakacje zamierzam połazic po sklepach, uwielbiam słońce i jeszcze w dodatku mamy fajny okres bo mozemy sie fajni eubrać w jakąś fajną sukienkę ciążową i pospacerowac po miescie wiem ze z brzucholem słońce moze dać w kość ale co tam nastawiam sie na to ze bede miała energie jak moja siorka
Stary 2011-02-21, 20:55   #2426
BothSides
Rozeznanie

Cytat:
ja tez na razie nic nie kupuje wystarczy ze stresują mni ete rzeczy w łóżku od mojej siorki no ale dała mi je dużo wczesniej no i po prostu leżą i czekają miały być w piwnicy ale bałam sie ze zniszczeją , ale przyznam sie bez bicia ze kusza te wszystki tyci rzeczy

teraz to mam inny problem a mianowicie ja zanim zaszłam w ciąże chodziłam na siłownie, basen albo ćwiczonka w stylu fitness itd no i łaziłam z koleżankami ni ejakos mega regularnie tylk otak zeby sie poruszac, mam prace przy biurku i taka aktywnośc zawsze lepsza niz wcale no i w tamtym tygodniu powiedziałam ze boli mni enoga wiec laski nie namawiałay zebym szła , ale juz dziś kolezanka dzwoniła i chciała sie umówić na następny tydzień na basen saunę i jacuzzi i kurcze nie wiem co wymyślić zeby nie iśc a nie chce jeszcze mówić o ciązy, wiem ze basen w sumie jest zalecany ale dopóki ni epójde do lekarza i nie przyzwoli to sie nigdzie nie ruszam i już, jacuzzi odpada bo wiem ze nie wolno kurcze co byście powedziały? z jakiego jeszcze powodu moge nie leść jakoś mi teraz nic do łba nie chce wpaść

Hehe, ja mam to samo tylko że na picie mnie namawiają :P
Powiedz że masz drobną infekcję, albo lekką kontuzję i musisz się trochę oszczędzać, a potem je przeproś za drobne kłamstewko, na pewno zrozumieją.
BothSides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:02   #2427
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BothSides Pokaż wiadomość
Hehe, ja mam to samo tylko że na picie mnie namawiają :P
Powiedz że masz drobną infekcję, albo lekką kontuzję i musisz się trochę oszczędzać, a potem je przeproś za drobne kłamstewko, na pewno zrozumieją.
przeprosić to juz i tak będe musiała bo juz skałamałam tylko one myślą ze ta kontuzja mineła chyba im po prostu powiem ze nie mineła i na razie zakaz ćwiczeń bo jak powiem ze mam infekcje to tylko basen odpadnie i na cwiczonka bedą ciągnąc choć w drugą strone to z kontuzją na jacuzzi moge iść normalnie szok chyba im powiem ze mam i to i to
jak nic nie wymyśle to chyba będę udawać chorą i powiem im ze siedzę na L4 i już

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

a swoją drogą to z piciem gorzej bo jak wychodziłaś na spotkanka i zawsze coś wypiłas to teraz podejrzane bedzie ze nagle nie pijesz he he ja z tego powodu zdradziłam swój stan męża bratu i jego dziewczynie-plus był taki ze miło było sobie na żywo z kimś o ciąży pogadać
a moze powiedz ze bierzesz antybiotyk?
Stary 2011-02-21, 21:05   #2428
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Patrz mój TŻ to samo chce żeby niespodzianka była , a ja już bym chciała wiedzieć

Jagoda takie imię chciałby dla dziewczynki mój mąż, a ja Tatiana albo Liliana i już jest klops
Dla chłopaka króluje Jan

Ja też poczekam, upały mnie nie straszne ja to lubię słoneczko wieć o ile brzuszek pozwoli to po 6 mc albo nawet i później za rzeczami dla dziecka
O to cieszę się że nie jestem sama w tych dziwnych pomysłach tż-ta. Po co czekać skoro można wiedzieć. Ja powiedziałam że i tak się dowiem i mu najwyżej nie powiem to on się wkurza że zaraz będzie wiedział po tym co kupuję, jak pokoik jakie kolory itp w sumie racja
A ja mam złe skojarzenia z Tatianą bo mam taką durną dziewczynę na uczelni i tak mnie zniechęciła do tego imienia że szok .
W sumie tak teraz myślę, że te 3 miesiące minęły całkiem szybko ( co prawda niepełne ) więc pewnie zaraz już będzie 6m-c. Oby tzn oby wszystko było ok do tego 6m-ca a później rzecz jasna 9-tego

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-02-21 o 21:09
Stary 2011-02-21, 21:09   #2429
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
O to cieszę się że nie jestem sama w tych dziwnych pomysłach tż-ta. Po co czekać skoro można wiedzieć. Ja powiedziałam że i tak się dowiem i mu najwyżej nie powiem to on się wkurza że zaraz będzie wiedział po tym co kupuję, jak pokoik jakie kolory itp w sumie racja
A ja mam złe skojarzenia z Tatianą bo mam taką durną dziewczynę na uczelni i tak mnie zniechęciła do tego imienia że szok .
W sumie tak teraz myślę, że te 3 miesiące minęły całkiem szybko ( co prawda niepełne ) więc pewnie zaraz już będzie 6m-c. Oby tzn oby wszystko było ok do tego 6m-ca
to jest najlepsze ze imiona zawsze sie nam z czymś albo kims kojarzą

co do ostatniego to kochna na pewno bedzie wszystko dobrze zobaczysz musimy sie nakręcac pozytywnie, psychika jest bardzo ważna w naszym stanie a wiem co mówie ni ebede teraz opisywac czemu z ta psychiką tak jest bo tutaj piszemy o ciązach i szczesliwych zakończeniach tych naszych brzuszków ale uwierz mi ze psycha działa bardzo bedzie dobrze -powtarzajmy sobie to wszystkie
Stary 2011-02-21, 21:14   #2430
cotynato
Zakorzenienie

aa2 nie musimy tylko o dobrym, warto napisać coś w formie przestrogi a mi to zaupełnie bo ja co chwilę się nakręcam więc jakiś kopniak by się przydał

Wymianka.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości