|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
dziewuszki niedługo czeka mnie wyplucie płuc
a wg lekarki która mnie badała... nie mam nawet grypy tylko przeziębienie , które trzyma mnie w stanie podgorączkowym od tygodnia< >!Usypiam kilka godzin tak męczy mnie kaszel, wczoraj wypiłam pół syropu Ja się zajadę Zjadłam własnie zupę i nie wiem czy się za chwilkę jej nie pozbędę jak tak dalej będę kaszlec! ![]() U Was tez padał śnieg?? Luuuuuuuuuudzie ile można siedzieć w domuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuu?? Tyle u mnie! Izulek ja chcę serniczka!Kocham go!! Dziewczyny spróbujcie, bo palce lizać! ![]() Zabieram się za 3 serie prisona. ![]() Miłego wieczorka mordki
|
|
#1292 |
|
Wtajemniczenie
|
??? Przeziebienie?? Kasia jak tak wygląda przeziębiony człowiek to ja podczas przeziębień jestem zupełnie zdrowa
![]() Buziaki Prisonkomaniaczko
|
|
#1293 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tu cicho-sza ostatnio ![]() wracać drogie panie Dagetku - ale ja bym poszalała w sh brakuje mi tego, a do najbliższego mam jakieś 20 kilosów Izazusiu - to ja również poproszę serniczka, mam nadzieję, że Agatce nic po nim nie będzie ![]() Kasienko - przeziębienie?? niezłe przeziębienie... aż strach pomysleć jakbys się czuła jakby to była grypa ![]() Paulinko - to jak posprzątacie swoje autko to zapraszam do mojego Agatka zaczęła gaworzyć
|
|
|
#1294 |
|
Zadomowienie
|
A miałam normalnie wychodzić z pracy
kuffa i wychodzę o 20-21 ej Dzisiaj zrobiliśmy sobie z małżem wieczór japoński - zamówiliśmy sushi i dziabnęliśmy sake (harakiri chyba nie będzie ) - teraz poprawiłam pryncypałkami (od miesiąca nie jadłam słodyczy i odstawiłam cukier) i chyba zaraz sobie pawia puszczę ..... nie ma to jak surową rybę zagryźć pryncypałkiem i przepić sake ...... ale jestem usprawiedliwiona bo @ się zaczęła po 2 miesiącach kasica rzuć no gilem i kichnij parę razy z chęcią bym sobie pochorowała dzasta nagraj gaworzenie malucha - niech no i wizażowe ciotki posłuchają daget ![]() paulinko zazdroszczę wolnego weekenda - ja muszę posuwać do szkoły izazuśka pomidorówka a ja na diecie gosiu nie ma to jak zarzygane walentynki ..... ale w sumie to się nie dziwię - od tej mdłej muzyczki przez cały walentynkowy dzień faktycznie porzygać się można kinia to jak do baru kuffa po kawę i pomidorówkę bobek jeden, a może by tak napisała co u niej ? malutka a co Ty ostatnio taka powściągliwa w wypowiedziach? Nie martw się mężem z facetami tak już jest - toć to taki dziwny podgatunek soffi gaduły to to cały czas są tylko momentami nie występują w dużym zagęszczeniu ![]() kotek a gdzie Ty poszła ? cooooo? Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2011-02-18 o 21:16 |
|
|
|
|
#1295 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzasta -pewnie że Agatka super babka jest- w końcu nasza
Niech gaworzy jak najwięcej Czeko- japoński wieczór bez harakiri??? trzeba było mnie jeszcze zaprosić robiłabym za hmm zjawisko japońsko-koreańsko-polskie efektownie wykonując serię kopnięć i innych ![]() Gosiku co do Walentynek- nie zazdroszczę. Nienawidzę rzigoletta więc bulimia mi nie grozi. Mam nadzieję ze już lepiej się czujesz??? UUU pracowity dzionek jak jasny gwint:P Toczyłam e-mailowe boje z Cyfrą plus na szczescie wygrane!!! Moja mama dała się namówic na telewizję, która po podłaczeniu wcale nie odbierała. A dystrybutor stwierdził, że maja za daleko by jechac na serwis (karta uszkodzona) Mama wysłała więc odstąpienie od umowy ale do dystrybutora a nie do Wawy a Ci zaczeli straszyc jakimiś karami umownymi- wyszło tego z 600 zł. No ale się dogadalismy-tzn wyksięgują wszystkie wpłaty i anulują koszty kary umownej. Mamcia jak to mamcia chciała zapłacić zeby miec z głowy ale ja po ostatnim "mandacie" straży miejskiej z Wrocławia jestem bojowo nastawiona. Nie wiem czy opowiadałam ale dostalismy mandat za brak biletu parkingowego. Niby 30 czerwca stalismy gdzieś na ulicy Noźowniczej. I teraz sobie przypomnij człowieku czy w czerwcu byłeś we Wroc i czy akurat tam...Było tylko jedno ale- rejstracja owszem zgadzała się ale marka samochodu już nie. Zrobili z naszego Corsiaka mercedesa! Mandat był na 80 zł, zadzwoniłam do urzędu. pani sprawdziła no i faktycznie -to była pomyłka. Ale jakbym zapłaciła to pewnie by nie płakali-dziady jedne Poza tym mąż mój dziś noca wybywa do rodzinnego domu- ma papiery na prztarg zawieźć do Szczecina w poniedziałek, to przy okazji odwiedzi rodziców-będzie pełnia szczęścia bo i Daniel z tarczą(czytaj zaliczona statystyką-w końcu po 3 latach podchodów) wraca na weekend. Swoją drogą trzymajcie kciukalce za ten przetarg bo jak się uda go wygrac to i mnie kaska spłynie bo to ja go wyszukałam ![]() A ja durna jadę do szkoły-oczywiście zjazdy nam się mijają jak nie wiem , mam dwa dni szkoly a nie jak wszystkie ostatnie semestry 1 i takie inne pierdoły. Dobrze że to już ostatnia prosta ![]() Co do innych dolegliwości z mego życia to nie będę wtajemniczać. dziś rano wypiłam kawkę i głupia koza zapomniałam po co ją robiłam: zeby miec materiał na peeling. No i fusy fruuu do kosza. To teraz męczę drugą żeby miec pupę jak niemowlę- o maj got ile człowiek zrobi dla urody :P Warszawskie pryszcze też już się goją więc git Gębę jaką mam taka mam-genów nie zmienię- to niech chociaż póki co będzie gładka ![]() A co mi tam-walnę calą epopeję coby pobudzić inne żonki. Nie śpimy!!! Zwiedzamy!!! Zabieram Was w podróż wspomnieniową...Co wy na to??? Proste pytanie: Co najbardziej pamiętacie z dnia ślubu. Jedna , jedyna rzecz...??? I czy było coś co was wkurzyło w dzień ślubu?? Kochane 3 roczek nam leci
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia zdrówka kaszlaczku kochany
Czeko jakoś weny nie mam Izuś za przetarg. Wychodzi na to, że jako pierwsza odpowiem na pytania A więc najbardziej pamiętam moją sukienkę i to jak byłam ubrana
|
|
#1297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co ja pamietam.... Duzo by tego wymieniac.... bo dzien slubu nadal jest w mej pamieci w szczegolach, ale sadze ze najbardziej pamietam blysk w oczach mego G., codziennie go widze |
|||
|
|
|
|
#1298 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Witam Was z wyrka. Jutro mamy chrzciny a mnie gardło boli jak cholera, ale nie dam sie. Wzielam gripexa, zaraz nogi wymocze plus mleko z miodem i bede lezec plackiem cały dzień. Jutro mam zamiar być zdrowsza!!!
Cytat:
![]() O jak na piwo to chętnie się z Tobą wybiorę, dostaniesz bezalkoholowe! a ja juz coś tam sobie wybiorę ![]() A jakie drugie imie ma być? Ja nie moge muffinki, przytyłam chyba z 5 kg, musze sie troche za siebie zabrac, bo jeszcze troche i sie w spodnie nie zmieszcze Cytat:
Nie, u mnie nie pada u mnie od wczoraj wali ![]() Cytat:
Wiesz Czeko wczoraj przeczytałam i obejrzałam cały Twój blog, jestem zachwycona a zdjęcia...zdjęcia są rewelacyjne Cytat:
a ja mam tak, że jak sie zzigolettam to mi lżej, więc bulimia moze mi grozić Chciaż z drugiej strony przy moim uwielbieniu jedzenia... , chyba nic z tego![]() Ooo kochana to trzymam kciuki. Kaska spłynie to raz a dwa to pomyśl jaka teściowa będzie z Ciebie zadowolona
|
||||
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilismy z mezowym z zakupow. Oblecielismy multum sklepow i wydalismy tylez samo kaski, mam nawet nowy perelkowy wisior
i gatki podbrzuchowe heheh. Mielismy zamiar skoczyc do moich rodzicow ale jak zaczelo wczoraj walic sniegiem to dzis sie ledwo po nim idzie. Dobrze ze nigdize sie nie wybralismy, bo pewnie koszmar na drodze. Cytat:
. Na drugie bedzie Berenika.DZiewczynki na NK wrzucilam 2 najnowsze fotki
Edytowane przez daget Czas edycji: 2011-02-19 o 16:37 |
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Zadomowienie
|
Haaaalo dzień dobry !!!
Co tu tak pusto wracać - serwuję kawusię !!!! ![]() |
|
|
|
|
#1301 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Czeko ja mogę się napić herbatki z Tobą ![]() z miłą chęcia bym ją nagrała, ale jak tylko zobaczy telefon to jest cisza i ciekawskie oczyska robi więc chyba muszę zaczaić się jak don pedro i ją wtedy nagrać Daguś - widziałam fotki Gosia - i jak tam po imprezce?? Wyzdrowiałaś?? Izazusiu - ja nie umiem wymienić jednej rzeczy którą pamiętam... bo pamiętam baaaardzo dużo ![]() mieliśmy wczoraj powódź w łazience wężyk w umywalce się urwał no i szczęście w nieszczęściu, że podłoga w łazience ma spadek to większość wody tam popłynęło
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2011-02-21 o 09:33 |
|
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i cieszy się, że nowej ni ma Czekotubulcu, a co to są pryncypałki?
|
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poproszę tej herbatki, najlepiej jeszcze z miodem i cytryną bo jestem cała połamana. Zapalenie oskrzeli mi się przypałętało, byłam dzisiaj u lekarza i dostałam zwolnienie do piątku. Tylko nie wiem jak na moją chorobę podziała stanie pół godziny na przystanku czekając na autobus powrotny...
Właśnie rosołek sobie nastawiłam, trzeba się kurować
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
I ja witam się z kawką
I przesyłam trochę ciepełka na te mrozy i śniegi U mnie ładnie 10stopni i słonko ![]() W sobotę to wogóle pięknie było - wiosenka Wysprzątaliśmy autko, zrobiliśmy zakupki a wieczorkiem winkowaliśmy ![]() Wczoraj też było ciepło tylko padało co chwila... wybraliśmy się na przejażdżkę do parku...i zaczęło lać...szybciek wracaliśmy niż to miejsce znaleźliśmy haha ale już wiemy gdzie i fajnie tam się wybrać na dłuższe spacery, pikniki... Agunia bidulku kuruj się Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2011-02-21 o 14:25 |
|
|
|
|
#1305 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
![]() Podkradam kawy i herbaty od Was a sama serwuje barszczyk czerwony na mrozy idealny ![]() Mój weekend b. udany a Wasze? |
|
|
|
|
#1306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no wlasnie a u nas sniegu po lydki. Cytat:
![]() A nasz misiek obudzil sie ze snu zimowego. Ja tu ja chwale na prawo i lewo, ze jest grzeczna i nie ciagnie. A ona od tygodnia jaby sie szaleju najadla. Na spacerze mnie zaczepia i trzeba si ez nia bawic. Dzis niechybnie zlapala mnie za rekawiczke i mi ja sciagnela.... I wez tu czlowieku ja zlap i jej zabierz jak ta w amoku sie w ogole nie slucha. |
|||
|
|
|
|
#1307 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Jestem tylko na chwilę bo...mam nowy telefon
Musze troche poczytać i bestyje rozpracować![]() Cytat:
![]() Czyli w sumie można powiedzieć, że jesteśmy umowione Berenika...wiesz, że pierwszy raz słyszę ![]() Cytat:
![]() Serio szczęście w nieszczęściu Cytat:
![]() U mnie też ładnie, jest nawet ponad 10 stopni (tyle że na minusie)
|
|||
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosiczko, na Twoją prośbę nie napiszę tak więcej ![]() wyobraziłam sobie siebie, jako takiego zgreda |
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Wtajemniczenie
|
No i to mi się podoba...no bo przecież zgredem nie jesteś!!!
|
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Informuję wszem i wobec, że Kinior to Bobek-Zgred!
Wypisz Wymaluj ![]() Witajcie! Ja na chwilkę, zaraz idę się umyć i spać. Kończę już Prisona i dostaję pie*dolca Tego serialu bardziej się już chyba popieprzyć nie da ![]() Patrząc na to, że jestem TYLKO przeziębiona. Zasypiam po 2 godziny przez mega kaszel Chyba nigdy nie wyzdrowieję! Pędzę! Dobrej nocki ![]() Buziaki
|
|
#1311 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() dobry wieczór
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór i ...dobranoc.
Ps. W co ja się mam jutro ubrać??? Też macie taki problem? Ja mam - codziennie |
|
|
|
|
#1313 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety ja też
![]() i nie pomaga przemyślenie stroju wieczorem bo i tak rano zmieniam koncepcję ![]() na jutro zestaw ciepły bo mrozisko, że hoho ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#1314 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1315 | ||
|
Zakorzenienie
|
O kurde ledwo sie zwleklam z lozka, tak mi sie nic nie chce....
Cytat:
. Inga to nie takie ciezkie imie zeby go nie zapamietac, heheh ale ksiadz sie udal. Cytat:
Kasienko wracaj do zdrowka lobuzie Lilus co tam u Ciebie Zlotko? Wlasnie wypilam kuban cieplego mleka
|
||
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Ja na uno momento zameldować się, że żyje, ale ledwo... Do kaszlu i koszmarnego bólu gardła doszedł po wczorajszym dzionku katar Liluś super że znowu się odezwałaś Kasienko a Ty masz kaszel suchy czy mokry? Bo jak mokry to może spróbuj tego co mi babka wczoraj przepisała, ja mam zapalenie wirusowe więc nie dostałam żadnych antybiotyków a jedynie syrop herbapect i na lepsze odkrztuszanie ACC MAX, wszystko bez recepty (tylko trzeba pamiętać, że syropów i tabletek ułatwiających odkrztuszanie nie brać po 17). Do tego mam dużo leżeć, pić dużo płynów i jeść czosnek. A jak Cię gardło boli to polecam rewelacyjne pastylki do ssania - Olbas. Nie są najtańsze, ale mi je wczoraj babka w aptece poleciła, nie dość że to pierwsze pastylki które faktycznie mi zmniejszają ból gardła, to jeszcze nos udrożniają
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2011-02-22 o 10:25 |
|
|
|
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
melduję się
![]() chcę wiosnę ![]() u mnie tak zimno, że to aż nieludzkie ![]() u mnie dobrze a Ty Dageciku jak się czujesz? a Twoje zamiłowanie do obcasów pozostało?mi się kakao marzy ![]() Aguniu zdrówka duzo się będę bardzo starać ![]() Pozostałym chorowitkom też ![]() mnie też dopadło i piję herbatę z sokiem malinowym ![]() Wiosny ![]() udanego dnia |
|
|
|
|
#1318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. A takie szpile czerwone ostatnio widzialam maz mi obiecal ze po porodzie mi takie kupi |
||
|
|
|
|
#1319 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja też chcę wiosnę brakuje mi tego świeźego, ciepłego powietrza, którego czuć jak wiosna jest tuż tuż ciepłe mleko toleruję tylko z płatkami albo z kakaem, a że teraz tego muszę unikać, to mleko poszło w odstawkę za to wtryniam właśnie biszkopty, zaraz chyba dno zobaczę w paczce masakra z tym apetytem karmiących mam zdróweczka chorobździlki
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2011-02-22 o 13:48 |
|
|
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
wita Was spioch
moja pora do wstawania: 11.30 ![]() Cytat:
kaszel rano mam taki sobie <nawet trochę mokry> w dzień prawie nie kaszlę ale w nocy i wieczorem.... to drapanie w gardle i kaszel taki jak przy zapaleniu tchawicy- aż wnetrzności bolą i rura pali Do tego dochodzą duszności przy mojej astmie. Ale przecież ja jestem TYLKO przeziebona... ![]() Oprócz kaszlu nie mam w sumie juz żadnych objawów. Dzięki za rady. Syropy mam na suchy kaszel- bo taki u mnie przeważa. Jeden już wypiłam Cytat:
![]() Gdzie sie szlajałaś gadzino?? Hęęęęęęęęęęęęęę ![]() Przez moje okienko przebijają własnie promyki cudnego słonka Takiego wiosennego
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

, które trzyma mnie w stanie podgorączkowym od tygodnia<
>!

ale tu cicho-sza ostatnio 
kuffa i wychodzę o 20-21 ej
a ja na diecie 

za przetarg. Wychodzi na to, że jako pierwsza odpowiem na pytania 

. Inga to nie takie ciezkie imie zeby go nie zapamietac, heheh ale ksiadz sie udal.