![]() |
#1831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
a ja Ci powiem, że to mi nic nie pomogło. Przepisał mi kiedyś dermatolog to na twarz, poszła kupa kasy a efekty żadne. Plus na twarzy zostaje takie niemiłe coś, jak proszek. Inny dermatolog przepisał mi coś tańszego, bo robionego w aptece, ale praktycznie identyczne za to za kilka czy tam kilkanaście złotych. Też nie pomogło, ale przynajmniej nie wydawałam kupy kasy na markę :P Mnie ostatnio pomaga Skinoren stosowany wcześniej z Clindacne a teraz z Davercin (ale on tylko "punktowo" jak pojawi się jakiś aferzysta :P )
Ostatnio oglądałam zdjęcia ze Świąt 2009... Ależ pryszczata byłam ![]() ![]() A conversy to na Allegro są super tanie. [jak dobrze mieć rodzinę w usa, tam kupiłam 3 pary conversów po 10-15$ sztuka ![]() Mój M. dzisiaj zabrał mój portfel ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1832 |
Konto usunięte
|
Właśnie wróciłam od weterynarza. Z Tabitą już znacznie lepiej, rana zaczęła się poprawnie goić i za kilka dni powinna już dojść do siebie. Bardzo się z tego powodu cieszę.
Dzisiaj dostałam swoje meteoryty! Cieszę się ja małe dziecko z nowej zabawki! I już wiem, że na jednych nie poprzestanę... Kto się ze mną umawia na odbiór czegoś na jutro? |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 |
Matka Smoka
|
Wiedziałyście, że taka świeczuszka-podgrzewacz może zapłonąć cała???Bo ja nie i właśnie ledwo uniknęliśmy katastrofy - zapaliła się cała świeczka podgrzewająca mi herbatę w dzbanku - nie dało się zdmuchnąć bo taki ogień i tż wlał odrobinę herbaty a to jak nie p... ogniem na 20cm w górę!
![]() A dziś kupiłam żelazko ze strażakiem, które się nie wyłącza tylko miga ostrzegawczo (noż kurna, jak ja będę w pracy to co mi z tego, że miga???!!!) - mam chyba dzień zabaw z ogniem dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1834 |
Zadomowienie
|
co to żelazko ze strażakiem?
![]()
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25261533]Właśnie wróciłam od weterynarza. Z Tabitą już znacznie lepiej, rana zaczęła się poprawnie goić i za kilka dni powinna już dojść do siebie. Bardzo się z tego powodu cieszę.
Dzisiaj dostałam swoje meteoryty! Cieszę się ja małe dziecko z nowej zabawki! I już wiem, że na jednych nie poprzestanę... Kto się ze mną umawia na odbiór czegoś na jutro?[/QUOTE] Jak to dostałaś?! Miałyśmy zamawiać razem ![]() Fajnie, że kto wraca do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | ||
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() BU będzie na dniach, na ZSK czai się szyrek. Z szyrkiem trzeba w ogóle odbyć biochemiczne spotkanie - bo ona się szkoli na czarownicę ![]() Cytat:
![]() ![]() Zamówienie majtowe nie przeszło chyba? To kupmy tutaj:http://allegro.pl/seksowne-xl-bokser...454804279.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1838 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Dialog z moim TŻ, jeśli MUSZĘ koniecznie coś nowego kupić: Ja: muszę zrobić zamówienie z ZSK On: a co kupujesz? Ja: oleje do włosów mi się kończą, przydałby się żel hialuronowy, bo się też kończy On: ale w lodówce stoi kilka butelek z olejami i 1 cała buteleczka tego czegoś na h Ja: ale ja muszę mieć inne oleje, przecież nie będę używać tylko 6 czy 7, a to coś na h schodzi mi bardzo szybko, a jak nagle się skończy, to co? On: o matko, ale i tak Cię kocham pomimo tych wariactw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1839 |
Matka Smoka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zadomowienie
|
http://sheiner.home.pl/BEST2/CPLUS6/B88.JPG
![]() ![]() Strażak to to, że samo się wyłączy ?
And when I kick my legs, I got rythm My great grandpa was a blues lover He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed... Edytowane przez Mjucaczek Czas edycji: 2011-02-21 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Zakorzenienie
|
myszko, jak chcesz to ja mam żel na "h"
![]()
![]() |
#1842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1843 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kupilam ostatnio zelazko z czujnikiem dotykowym-grzeje tylko, gdy dotykasz raczki...Jak dla mnie to dobre rozwiazanie bo czesto wydaje mi sie, ze nie wylaczylam zelazka,prostownicy itp. Przynajmniej jedno zmartwienie mam z glowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1844 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
Ja mam pecha do żelazek (i prostownic) - poprzednie mnie wkurzało, bo za szybko się grzało, nie zdążyłam nawet ułożyć bluzki do prasowania ![]() Nienawidzę prasowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Wtajemniczenie
|
http://www.ceneo.pl/8647457
To chyba to ![]() ![]() Moge prasowac koszulki, spodnie...Ale koszule to juz jakis dramat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() całą część? ![]() (nie warto, same nudy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to mój patrząc na to co ostatnio zwożę do domu od dziewczyn i ze sklepów stwierdził, że coś dużo kasy mam ostatnio ![]() ![]() ![]() ![]() Podesłałam jej linki co dałyście, ale to tak czy siak dla niej nie do końca to, niech się biedna męczy, skoro jej nikt pomóc nie może ![]()
![]() |
#1848 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
Te bokserki są fajne jakościowo, kupowałam na tomexie po 15zł. I dużo bezszwowwej bielizny jest, i stopki do balerinek - kupmy, kupmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1850 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zakupy? Hmm ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | |
Zakorzenienie
|
Nie, bo w końcu nikt się nie zgłosił, a ja tak jakby straciłam trochę parcie... Ale zakładki cały czas mam otwarte
![]() A co..... Byłyby chętne na zamówienie z FEERI???????? Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1852 |
Zadomowienie
|
Ja o meteorytach dowiedziałam się przypadkiem. Oglądałam czyjąś wymianę i na wishlist było "meteoryty [guerlain oczywiście!]" wygooglowałam i znalazłam. Stwierdziłam, że to jakieś kulki co i w avonie są, dużo tańsze. wolę cukier trzcinowy
![]()
![]() |
#1853 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jeszcze nie teraz ![]() Cytat:
Ja pierwszy raz o nich usłyszałam jak polecałyście Complexion Perfection...
![]() |
#1854 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A Paatal? ![]() Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25246502]Kilka?! To 33g doskonałych kulek, które uszczęśliwią każdą kobietę. To kulki o milion razy lepsze niż kulki gejszy! Pfff... Twój to jakiś ignorant...[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25248763]http://www.tvn24.pl/12690,1693438,0,...wiadomosc.html Właśnie kolega mi napisał, że to on znalazł... Podobno zwłoki były zapakowane w jakieś siatki i owinięte taśmą klejącą. Podobno były w takim stanie rozkładu, że nie mógł rozróżnić płci...[/QUOTE] Matko... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1855 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję półrocznicy! ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25261533]Właśnie wróciłam od weterynarza. Z Tabitą już znacznie lepiej, rana zaczęła się poprawnie goić i za kilka dni powinna już dojść do siebie. Bardzo się z tego powodu cieszę. Dzisiaj dostałam swoje meteoryty! Cieszę się ja małe dziecko z nowej zabawki! I już wiem, że na jednych nie poprzestanę... Kto się ze mną umawia na odbiór czegoś na jutro?[/QUOTE] Świetnie, że kotkowi lepiej i fajnie, że masz meteoryty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że z tym nadrobieniem całej części to żartowałaś ![]() A dialog z TŻtem potwierdza, że nawet nie będzie Cię trzeba bardzo kusić ![]() Ty, półrocznicę masz! ![]()
![]() |
#1856 |
moderatorka też wizażanka
|
To czekam na propozycje w jakich terminach organizować BU i Paatal. Mogę otworzyć już jutro, a zamawiać np. 10.03 (kiedy wszystkie już będą po wypłacie)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Zadomowienie
|
A co do rurek - miałam tak jak gg. Będąc w usa siostra zabrała mnie do EXPRESS i pozwoliła wybrać spodnie dla siebie (tam są drogie, więc piałam z zachwytu
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć Mysza ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25261533] 1.Właśnie wróciłam od weterynarza. Z Tabitą już znacznie lepiej, rana zaczęła się poprawnie goić i za kilka dni powinna już dojść do siebie. Bardzo się z tego powodu cieszę. 2.Dzisiaj dostałam swoje meteoryty! Cieszę się ja małe dziecko z nowej zabawki! I już wiem, że na jednych nie poprzestanę... 3.Kto się ze mną umawia na odbiór czegoś na jutro?[/QUOTE] 1. cieszę się ![]() 2. a miałaś dostać na dzień kobiet, ładnie go musiałaś katowac ![]() 3. eeeee może ja? ale nie wiem ![]() ![]() masakra..dobrze że TO nic się nie stało. to Ty może lepiej dzisiaj już świeczek/zapałek i innych takich nie dotykaj Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak u dentysty? normalnie uduszę ![]() eeej nie wszystko mi się zacytowało.... Hula- jutro albo w środę podskoczę do Ciebie po ten eyeliner więc książkę chętnie bym wzięła. nie przeczytałam jeszcze żadnej części. a co z kasą? zostawić Ci haracz w kopercie czy przelać na konto? ![]() E milka- mogę pożyczyć książkę? wiem, że milion razy już pytałam, ale wypada jeszcze milion pierwszy spytać ![]() Blair- jeśli jutro będę w GK mogę zajrzec do nautry i sprawdzić czy jest ten ręcznik tylko czy on ma jakąś specjalistyczną nazwę albo coś? żebym nie wzięła jakiegoś podrzędnego ![]() oglądałam dzisiaj filmik jak ludzie przez 6tygodni się nie myli w ramach testów. chcieli sprawdzić czy używanie kosmetyków jest niezbędne i o wzrośnie liczba bakterii ile na ich ciele. koszmar!! od razu stwierdziłam, że używanie kosmetyków jest po prostu fajne i sprawia dużo przyjemności i usłyszałam że jestem prawdziwą hedonistką ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie na mazidłowo-półproduktowe zakupy nie trzeba namawiać, toż to miałam się leczyć, a jeszcze bardziej wpadnę w nałóg ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1860 |
Copyraptor
|
Ola, ale ja chcę takie, które mają wszystko czarne, łącznie z gumami. Jak wtedy kupowałam conversy, to ciężko było takie znaleźć, nie wiem jak teraz
![]() Jakby ktoś gdzieś widział, rozmiar 39, i niewyglądające bardzo tandetnie, to poproszę o info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.