Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-21, 21:53   #4711
ania_trojaczki
Zadomowienie

GG do ania_trojaczki
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

albo taka wersja, choć chyba ta pierwsza była najlepsza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pandora5.jpg (28,4 KB, 66 załadowań)

Przekaż swój 1%
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy 1%: 1/Y Miłosz Yeromenko
ania_trojaczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:30   #4712
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

A3 podoba mi się z mocniejszymi akcentami (w zależności jaki kolor preferujesz), ja bym wybrała fiolet ale do beżowej skórki to może i ten miodowy pasować a może jakiś czerwony? od miłości???
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:33   #4713
Tinka*
Wtajemniczenie

A3 dobry nick ;-)

Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:36   #4714
Filozofka888
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Jestem beznadziejna.. pojechalam oglądać dziś walizki (bo musze sprawić sobie duuużą) i miałam NIC nie kupować. Wyszłam z okularami przeciwsłonecznymi i szarym sweterkiem z New Yorkera (przecena na 30zł). A miałam oszczędzać.. Juz nie ma dla mnie ratunku.. jeszcze wczoraj kupiłam puzzla i chińszczyzne do bani! Nie mam kontroli nad sobą...
Kto tak też ma??
Ja mam podobnie Nawet jak "oszczędzam" to i tak zawsze coś niespodziewanie mnie skusi Tego już się chyba nie wyleczy Ostatnio wymyśliłam, że przydałby mi się netbook na "nudę w pracy" długo nie myślałam, pojechałam dziś i kupiłam. Mogłoby być za to kilka koralików no ale cóż może na jakiegoś jeszcze starczy w tym miesiącu

A z tą podwyżką w Pandorze to już pewne? Rzeczywiście o 15% aż?
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:50   #4715
Tinka*
Wtajemniczenie

To zaszalałaś
To tak jak ja, dwa tygodnie temu mój TŻ napisał że ma dla mnie ofertę nie do odrzucenia.. mam zacząć myśleć o pakowaniu bo wyjezdzamy na wakacje. A mnie dwa razy nie trzeba powtarzać jeżeli chodzi o jakiekolwiek wyjazdy.. i zdecydowalismy się na kwiecien. To tak jak ty - że w tej cenie mam równowartość pandory praktycznie.. ale co tam, raz się zyje... (dlatego tak rycze ze miałam oszczędzać.... ale się nie udaaajeee )

Mam wrażenie że juz dla nas nie ma granic z wydawaniem kasy. Jak wydajemy na takie małe pierdółki to wydanie większej ilości kasy tez nie robi większego wrażenia..

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Z tą podwyżką to pewne że od 1 marca. Ale co będzie droższe tego nikt nie wie. Na początku mówiono że wszystko pójdzie o 15%, teraz słyszałam że złoto i elementy srebrno-złote. W każdym bądź razie.. nie będzie już wszystko takie tanie.

Stary 2011-02-21, 22:55   #4716
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
z fioletem chociaz chyba ładniejsze poprzednie
super zestaw z fioletowym

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-02-21, 22:57   #4717
Filozofka888
Zadomowienie

Tak, trochę zaszalałam choć ten netbook ogólnie można rzec - tani (ale trochę elementów pandory by było). U mnie jeśli chodzi o zakupy - jestem w gorącej wodzie kąpana, podchodzę dość impulsywnie i długo się nie zastanawiam... także jestem idealną klientką Chyba jeszcze kupię coś w tym tygodniu chociaż jakieś fioletowe murano albo sreberko Z drugiej strony te bransoletki dobrze na mnie wpływają, lubię mieć coś na ręce to koi moje nerwy
Filozofka888 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 22:58   #4718
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Ha, akurat ortopeda u którego dzisiaj byłam był młody I całkiem zgrabny
W dodatku też mega miły, o wszystkie dolegliwości wypytał (przez co kolejka się przedłużyła spoooro), a ja byłam chyba najmłodsza ze wszystkich 20-stu oczekujących pacjentów
Następna wizyta za dwa tyg
jak raz* poszłam na USG (takie robione "lokówką" ) to właśnie był młody koleś...lekarz młodszy ode mnie powiem wam,zawahałam się czy zdjąć majtki

*raz nie oznacza że raz w życiu byłam tylko że raz trafiłam na gówniarza

Stary 2011-02-21, 23:34   #4719
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
jak raz* poszłam na USG (takie robione "lokówką" ) to właśnie był młody koleś...lekarz młodszy ode mnie powiem wam,zawahałam się czy zdjąć majtki

*raz nie oznacza że raz w życiu byłam tylko że raz trafiłam na gówniarza

Są tacy mężczyzni przy których normalnie chciałoby się krzyknąć "bierz mnie!! Bierz mnie, w całości będę twoja" Narzekać nie mogę, bo mój TŻ też jest przystojny i taki do schrupania ale mój były.. to kawał skurczybyka był.. takie płomienie miał w oczach że normalnie ten text to pikuś

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

ej dobra, gdzie wy jesteście. Teraz z moim tym postem wyzej czuje się dziwnie
Was nie ma to idę spać,
dobranoc

Stary 2011-02-22, 07:13   #4720
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Jakbym była zwierzakowa , a nie jestem, bo oprócz pszczoły chcę tylko łapkę, a to nie cały zwierzak nawet to bym zrobiła takie zoo
Świetnie to wygląda!
ja niby zwierzakowa, ale calego zoo to bym nie chciala i obecnie mam 3 zwierzaki i koniec [no chyba, ze bedzie kolejna branso to na niej ]
Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Niestety nie potrafię cytować wielu postów

Hmm właśnie myślę czy zostawić sobie to murano czy wymienić...
zostaw - bedzie salata dla pandy

a tak serio to wlasnie to murano jakos do mnie nie przemawia, przez to skojarzenie z salata... w turkusach/zieleniach jest kilka duzo ladniejszych albo to murano, ale w innym kolorze

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Jestem beznadziejna.. pojechalam oglądać dziś walizki (bo musze sprawić sobie duuużą) i miałam NIC nie kupować. Wyszłam z okularami przeciwsłonecznymi i szarym sweterkiem z New Yorkera (przecena na 30zł). A miałam oszczędzać.. Juz nie ma dla mnie ratunku.. jeszcze wczoraj kupiłam puzzla i chińszczyzne do bani! Nie mam kontroli nad sobą...
Kto tak też ma??
wszystkie?
jaaa na pewno ja juz sie pogodzilam z faktem, ze nie umiem oszczedzac [dlatego tez zalozylam sobie ostatnio jakies takie cos oszczednosciowe, ze co miesiac biora mi po 200 zl i wyplaca mi jak beda na emeryturze +30% czy cos - wiadomo, ze jakbym sama odkladala ta kase i potem wplacala na jakas lokate, to zyskalabym wiecej, ale ja sie znam i wiem, ze bym nie odkladala, albo odkladalabym przez pol roku, a potem nagle wszystko wydala to nie tak, ze mam dlugi czy cos... no poza kredytem na mieszkanko zawsze sie mieszcze w kasie jaka mam nie korzystam nawet z kart kredytowych, ktore musialabym potem splacac tylko, ze ze mna jest taki problem, ze ja zwykle wydam prawie wszystko, co mam nawet jak zaoszczedze jakiegos miesiaca, to nastepnego zaszaleje eeeeeeh, beznadziejny przypadek, "wyznania zakupoholiczki" jak nic ]
Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
też dziś braciszek przyniósł mi tę bransoletkę cóż... teraz muszę sprawić sobie pierwszego charmsa
Sajf czy Tobie to zapięcie też tak nie doskakuje? muszę je przesunąć paluszkiem żeby się całkiem dopięło...
a chamiliowe murano cudne wg mnie pasuje Ci do bransoletki, w ogóle cała piękna jest

Aliena świetne nożyczki!

oj też się zastanawiam nad łańcuszkiem - ale tym w serduszka jest taki piękny... chciałam poprosić Anię3 o zakup w Beatrixie ze zniżką ale nie mam za bardzo możliwości przymierzyć w najbliższym czasie a wolałabym jednak zobaczyć na żywo jak to z nim jest.. więc pewnie się zdecyduję później - i wtedy już na ten co Ty może to i lepiej, będzie więcej kasy na inne koraliki...

o, i co? fajna ta branso? mnie jakos na zdjeciach nie urzekla z tym wieeeeeeeeeelkim serduchem

ja zobacze - jak w beatrix dostana krotki lancuszek z kwiatkami, to moze moze, a jak nie to widocznie znak, ze mam sie chwilowo opanowac
Cytat:
no właśnie... jakaś cisza tu dzisiaj...
bo ja poszlam na impreze
Cytat:
Cymemont też chciałabym tak dostać koraliki za free... no choćby jednego
Ty juz wyczerpalas limit darmowych koralikow
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 07:13   #4721
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
sama jeszcze tak do końca nie wiem póki co nie chcę charmsów typu ubranie, jedzenie - owszem, wiele z nich bardzo mi się podoba, ale to tak nie do końca do mnie pasuje... może dziwnie to brzmi, w końcu mam na Pandorze krowę ale chodzi o to, że Pandora jest dla mnie taka elegancka bez względu na to jakie beadsy się na niej znajdą... charmsy są pełne zabawy, takiej młodzieńczości, luzu... nie żebym była super stara, ale bardziej pasuje do mnie ta elegancja - dlatego też chyba nie zaczęłabym 'dobrowolnie' przygody z charmsami. (oczywiście w żadnym wypadku nie twierdzę że tu ktoś jest dziecinny czy coś - po prostu każdy lubi wyrażać siebie w inny sposób i choć różne rzeczy mu się podobają, nie widzi ich na sobie). tak więc póki co spróbuję połączyć te dwie cechy i jako pierwsze chyba sprawię sobie koniczynkę i/lub kwiatka http://www.yes.pl/bizuteria/yes_char...00-FIO-AVCL086 (jeśli spodobają mi się na żywo) - będzie kolorowo, wesoło a jednocześnie tak po mojemu
taaak uwielbiam w pandorze to, ze nawet krowa czy pies z latka na oku sa eleganckie co do charmsow - to ja mam jedna porade - patrz, zeby byly dwustronne albo chociaz, zeby ta "lewa" strona nie byla paskudna np konik morski z yes z tylu ma takie azurkowe cos i nie wyglada to zle.. ale fioletowa sukienka z emalia z apartu z tylu wyglada na taka niedorobiona.. jak normalna lewa strona sukienki i przez to mnie denerwuje jak sie odwroci tzn jak nosze charmsy + pandore to jakos to niknie w tloku ale ona byla moim pierwszym charmsem i na poczatku byla samotna i mnie denerwowala

ja bardzo polecam na poczatek kluczyki z apartu -> http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,3052 polecalam je juz kilka razy ale naprawde uwazam, ze to jeden z fajniejszych charmsow jest niedrogi, uroczy, dwustronny i jest tak jakby 3 w 1, wiec na poczatek jak bedziesz miala malo charmsow to bedzie robil tlok a z kolei jest tez delikatny, wiec nie przytloczy pandory lub innych charmsow jak potem beda, te kluczyki sa cienkie, wiec nie widac na nich rysek jak to bywa czesto na gladkim srebrze... no ogolnie jak dla mnie ten charms naprawde sie im udal
Cytat:
Napisane przez ania_trojaczki Pokaż wiadomość
takie cos zmontowałam na skorke pandorowa, bo sie zastanawiam czy przed podwyzka nie kupic
kupic ja tez mysle, ze ladniej z fioletem ale jesli nie jestes fanka fioletu, to te bursztynowe pierwsze
Cytat:
mi bardziej pasuje z fioletem ale ja to uwielbiam ten kolor więc pcham go gdzie tylko się da Twoja wersja też oczywiście ładna
strasznie mnie bawi, ze my obie takie fanki fioletu, a skonczylysmy obie z pandora + niebieski
Cytat:
Z tą podwyżką to pewne że od 1 marca. Ale co będzie droższe tego nikt nie wie. Na początku mówiono że wszystko pójdzie o 15%, teraz słyszałam że złoto i elementy srebrno-złote. W każdym bądź razie.. nie będzie już wszystko takie tanie.
tak, bo teraz bylo meeeeega tanie

aaaa dostalam odpowiedz z HD i napisali mi, ze na ich bransoletke wchodza wszystkie beadsy - chamilia, pandora i trolle tez

a tak poza tym to podoba mi sie ten seperator http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...moments/790303
Stary 2011-02-22, 07:52   #4722
Paaaulaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość

aaaa dostalam odpowiedz z HD i napisali mi, ze na ich bransoletke wchodza wszystkie beadsy - chamilia, pandora i trolle tez
Co to za firma ?
Paaaulaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 07:55   #4723
ilios
PIP.

GG do ilios

hot diamonds -> http://www.hotdiamonds.com/products/...bracelet-190mm
Stary 2011-02-22, 07:57   #4724
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
jakie dziwne mają koraliki z metra cięte

Stary 2011-02-22, 07:58   #4725
Paaaulaaa
Raczkowanie

Dziękuję
Paaaulaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 07:59   #4726
ilios
PIP.

GG do ilios

wiem ale ja chce na niej wlasnie nosic beadsy z roznych firm, skadkolwiek mi sie spodobaja

a mnie dopadly wyrzuty sumienia zwiazane z cieniowym charmsem
Stary 2011-02-22, 08:03   #4727
Veaa
Rozeznanie

Cytat:
wygladaja jak beczułki

Czytam Was ale pisac cos nie moge, przezywam Trolle a taka sobie piekna symulacje Trollowa zrobilam okazuje sie ze nie bardzo do siebie pasuja ta zielen jest inna na zywo a inna w kreatorze. Co myslicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg troll.jpg (14,7 KB, 58 załadowań)

mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru!
www.vealovegreen.blogspot.com
Veaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 08:04   #4728
Tinka*
Wtajemniczenie

Witam Was w bardzo cieplutki poranek na termometrze wskazuje mi -23*C. To jest pomiar z Rębiechowa (z lotniska gdańskiego) więc u mnie w Prusczu musi być jakies -19*C. Zaraz sie okaze jak wsiąde do auta.... A to słońce dziś zdradziecko świeci...

ilios - ta kokardeczka jest baaardzo słodziutka i fajna.. chyba VLS ma ją co do oszczędzania to ja się nie wypowiem. Miałam oszczędzone 1,5tys zł. pożyczyłam siostrze na wycieczke to spłaca mi po 400zł które namiętnie wydaje.. wiec mogę rzec ze jestem beznadziejna bo zamiast trzymać te pieniadze ja je wydałam. Ale trudno... PIENIĄDZE SĄ PO TO BY JE WYDAWAĆ

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
wyglądają jak bobki kozy

(bez urazy ilios )

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-02-22 o 08:07
Stary 2011-02-22, 08:10   #4729
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Veaa Pokaż wiadomość
wygladaja jak beczułki

Czytam Was ale pisac cos nie moge, przezywam Trolle a taka sobie piekna symulacje Trollowa zrobilam okazuje sie ze nie bardzo do siebie pasuja ta zielen jest inna na zywo a inna w kreatorze. Co myslicie?
myślimy ze zielony wygląda tam jakby spadł z kosmosu ni w gruszkę ni w pietruszkę wymiń go i będzie ok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 08:14   #4730
Veaa
Rozeznanie

Tylko ze ja ten zielony juz mam to sa zielono-turkusowe slady ( koralik jest zielony a mieni sie na niebiesko). Zobacze jak bedzie sie komponował z koralikami od MJ najwyzej pojdzie do szkatulki i bedzie czekac na inna kompozycje

Stary 2011-02-22, 08:20   #4731
ilios
PIP.

GG do ilios

Cytat:
Witam Was w bardzo cieplutki poranek na termometrze wskazuje mi -23*C. To jest pomiar z Rębiechowa (z lotniska gdańskiego) więc u mnie w Prusczu musi być jakies -19*C. Zaraz sie okaze jak wsiąde do auta.... A to słońce dziś zdradziecko świeci...

ilios - ta kokardeczka jest baaardzo słodziutka i fajna.. chyba VLS ma ją co do oszczędzania to ja się nie wypowiem. Miałam oszczędzone 1,5tys zł. pożyczyłam siostrze na wycieczke to spłaca mi po 400zł które namiętnie wydaje.. wiec mogę rzec ze jestem beznadziejna bo zamiast trzymać te pieniadze ja je wydałam. Ale trudno... PIENIĄDZE SĄ PO TO BY JE WYDAWAĆ

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

wyglądają jak bobki kozy

(bez urazy ilios )
ja tam urazy nie mam, bo jak juz pisalam, nie bede kupowac od nich beadsow bransoletki zreszta tez nie, tylko dostaniemy ja gratis ze Spaza zamawiajac ich charmsy [moj mohito modzajto.jpg za kazdym razem jak na niego patrze to go uwielbiam coraz bardziej ] i jako, ze Spaza ma juz caly dziki tlum beadsowych bransoletek, to ja przygarne ta i tylko wlasnie sie zastanawialam wczoraj co mi na nia wejdzie [jakie firmy w sensie ], wiec ich dreczylam i sie okazalo, ze wszystkie

ja chyba wlasnie wymyslilam... imieniny mam w maju ale zawsze dostajemy na imieniny jakies male cos 50-60 zl [a za to przynosimy ciacha ] to chyba sobie te kokardki zazycze

ale z charmsem cieniowym to sie lamie ciagle [bo zobaczylam wczoraj wyciag z konta.. a raczej wyciążek juz ]
Stary 2011-02-22, 08:22   #4732
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
a tak poza tym to podoba mi sie ten seperator http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...moments/790303
mi też i jeszcze taki jeden kwiatkowy

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
ja tam urazy nie mam, bo jak juz pisalam, nie bede kupowac od nich beadsow bransoletki zreszta tez nie, tylko dostaniemy ja gratis ze Spaza zamawiajac ich charmsy [moj mohito Załącznik 3766746 za kazdym razem jak na niego patrze to go uwielbiam coraz bardziej ] i jako, ze Spaza ma juz caly dziki tlum beadsowych bransoletek, to ja przygarne ta i tylko wlasnie sie zastanawialam wczoraj co mi na nia wejdzie [jakie firmy w sensie ], wiec ich dreczylam i sie okazalo, ze wszystkie
bez przesady, co
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 08:26   #4733
ilios
PIP.

GG do ilios

tzn dziki tlum w porownaniu z moja 1 samotna
Stary 2011-02-22, 08:29   #4734
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
tzn dziki tlum w porownaniu z moja 1 samotna
to już brzmi lepiej
wiesz, nie chcę wyjść na jakąś opętaną czy coś

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

ehhh muszę pracować, a nie chce mi się.... ciekawe ile nadrabiania będę mieć wieczorem... spróbuje lepiej podczytywać na bieżąco
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 08:32   #4735
Veaa
Rozeznanie

aliena7 - zmieniałam avatar i teraz nasze koty sie ladnie komponuja chciałabym mieć 2 kota a biały kot to moje marzenie, niestety nie do spełnienia poki mieszkam u mamy zazdroszcze

Edytowane przez Veaa
Czas edycji: 2011-02-22 o 08:34
Stary 2011-02-22, 10:13   #4736
Tinka*
Wtajemniczenie

Ale tu stypa jest
Chyba usune ten wątek z obserwowanych

Stary 2011-02-22, 10:29   #4737
ilios
PIP.

GG do ilios

w wakacje bylam na kursie illustratora dofinansowywanym przez ue.. i spoko.. ale zapomnialam, ze po nim mam mozliwosc zdawania certyfikatu, ktory to egzamin normalnie kosztuje 135 euro..
i on jest mega trudny DZISIAJ mi sie o tym przypomnialo, zadzwonilam do wroclawia [bo tam jest ta firma egzaminacyjna] i.. musze przyjechac do piatku.
TEGO PIATKU

czemu ja mam skleroze?

najgorsze jest to, ze ja w ill smigam, mowiac skromnie ale uzywam polskiej wersji, a egzamin jest po ang [do wyboru jeszcze niemiecki, francuski i... japonski ], wiec nie znam tych nazw narzedzi itp.. plus to test wielokrotnego wyboru, o ktorym nawet prowadzacy zajecia mowil, ze go nie zdal za pierwszym razem

no ale jak mi UE funduje, to sprobuje, a co wydrukowalam sobie manuala po angielsku [499 stron jedynie] i mam lekture na najblizsze 3 wieczory
Stary 2011-02-22, 10:31   #4738
sorina
Zakorzenienie

Ilios to zostajesz we Wrocławiu do soboty? idziesz ze mna i Anią na trollowisko?
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:35   #4739
ilios
PIP.

GG do ilios

a wlasnie mozliwe, ze zostane tylko, ze z TZem bede ale jak upchne TZa jakos zeby posiedzial z kumplem i sie wyrwe potajemnie....

a trollowisko jest w jednym miejscu z apartowiskiem? to bym obejrzala charmsa na zywo przed zakupem
Stary 2011-02-22, 10:38   #4740
ania_wu
Zadomowienie

Dzień dobry

z fb przeciek: beads z okazji ślubu księcia Williama
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 181794_10150187967624867_6843624866_8816228_5577496_n.jpg (14,4 KB, 17 załadowań)
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości