|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2432 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Hej Dziewczyny
Można się przyłączyć? ![]() Przejrzałam forum i stwierdziłam że to idealny wątek dla mnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Snowhitee - podejrzewam że na Twoim avku jesteś Ty? Prześliczne włosy |
||
|
|
|
#2433 |
|
Wtajemniczenie
|
Ariadna_ witaj witaj
loluska aż miło czytać jak taka pozytywna energia bije od twojego posta cieszę się, że wszystko tak dobrze się układa edit. Ariadna, z jakiego miasta jesteś jeśli można wiedzieć? ;> bo ja też mieszkam w zachodniopomorskim
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-02-21 o 23:14 |
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Ariadna_ pewnie, witaj.
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Ariadna_ cześć
![]() Mimo, że umowę mam do końca marca to już się o nią boję, już myślę czy mi przedłużą... ech... Padam dziewczyny więc dziś tylko podstawa i spać, dobrej, spokojnej nocy
|
|
#2436 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() tak lubię ją pooglądać, kiedyś miała jeszcze więcej filmików, no ale usunęła je
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie że pokaże
ale dopiero jutro oglądnęłam ten filmik... co za laska Ariadna_ witaj ![]() Czekoladko Tż wrócił, stęskniony, cały czas komplementuje, jak tu się nie cieszyć ulubiony mój tekst ostatnich kilku godz. "Kochanie zmienił byś coś w moim ciele?" -"Po co zmieniać doskonałe?"
|
|
#2438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2439 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.. na tym drugim jest mniej tutoriali, a więcej takich filmików z jej życia, itp. Jeśli nie byłaś na tym kanale to polecam ![]() Dziękuję za miłe powitanie
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
łeee, a już myślałam że będzie ktoś z mojej miejscowości ;<
|
#2441 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też podoba mi się jej fryzura ![]() No to miluuusio, tylko pozazdrościć ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- A skąd jesteś? ;D
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie
http://www.youtube.com/watch?v=AmjV3...feature=fvwrel czas 2, 37 jak zrobić takie coś? jak to montii kiedyś pisała kok wiatrem czesany ale mi taki fajny sczochrany nigdy nie wyjdzie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xW7mr...layer_embedded
|
|
#2443 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi też nie wyjdzie niestety, do tego trzeba mieć odpowiednie włosy, ja mam zbyt "śliskie" i nie da się ich ułożyć tak żeby były takie rozczochrane, no chyba że bym je natapirowała ze wszystkich stron, ale to też nie utrzymałoby się dłużej niż 5 min
|
|
#2445 |
|
Wtajemniczenie
|
idę spać, dobranoc dziewczyny
|
#2446 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
patrzcie jakie fajne
![]() http://www.youtube.com/watch?v=3UdJU...eature=related
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#2448 |
|
Raczkowanie
|
Chyba jestem leniwa, bo ja tylko rozpuszczone albo kitka, ostatnio to się dobieranego warkocza nauczyłam, ale mam za krótkie włosy. Z resztą wydaje mi się, że większość z Was ma długie, mam rację
?Czekoladowa, bo Ty tak już bardziej z granicy województwa, ale ja często bywałam w Twoich stronach Niedaleko mam rodzinę. A ogólnie też pochodzę z zachodniopomorskiego
|
#2449 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
A co do tego koczka, to robie innego niz Jermaine, ale tez takiego z nieładem, zwiazuje w gumke wlosy, zostawiam taka pętelke z wlosów w gumce i pozniej samymi końcówkami obracam wokół tego koczka i spinam koncóweczki ![]() na zdjęciu go widać, czasem robię bardziej w nieładzie, bo ten wygląda nawet w ładzie znalazłam fotki z innego dnia, załączam, coś tam widać o i tu jest większy nieład ![]() a teraz mam warkoczyk
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-02-21 o 23:54 |
|
|
|
|
#2450 |
|
Wtajemniczenie
|
loluska mniej wiecej. tylko ona powyciągała końcówki
http://www.youtube.com/watch?v=7LD-H...eature=related
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#2451 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
miałam z nim poważną rozmowę, tzn w sobotę jak już sobie podrinkowalismy to gadałam z nim i jest już superCytat:
witaj zmykam spać , K przyszedł
|
|
|
#2453 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Ja już wstałam i chciałam Wam życzyć miłego dnia
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
Cześć! Dziewczyny wiecie jak mnie to ucho boli, chyba od zęba, miałam leczony kanałowo i kawałęk mi się uszkodził, chyba jakiś stan zapalny się zrobił dlatego promieniuje na ucho, dziś i tak jest lepiej niż wczoraj, ale nadal boli. Ja dziś będę farbować odrosty, ostatni raz robiłam przed sylwestrem, więc już pora zrobić te odrosty, no i mam nadzieję, że w marcu uda mi się ten rudy zrobić. Bardzo podoba mi się kolorem dziewczyny z sąsiedniego miasta, pracuje ona w sklepie więc jak tam będę to zapytam ją gdzie farbuje, bo takie właśnie bym chciała
Poza tym moje brwi po permanentnym ładnie się już goją, więc o to jestem spokojna. Zyczę Wam miłego dnia, u mnie ładnie słoneczko świeci, tylko strasznie zimno brr.Witam nowe koleżanki
|
|
|
|
#2455 | |||
|
Zakorzenienie
|
E.J.
no my z TZtem mamy takie teksty ![]() ale to dobrze, jak mi tak powie, to ja zrozumiem jego intencje ![]() szczegolnie, ze ostatnio mama mi jego powiedziala, ze mam nie zalowac faceta i powiem Wam, ze odkad nad nim sie nie lituje to jeest lepiej, bo jak mowilam 'ok rozumiem' itp to on spokojny, ze juz zalatwione, skoro ja taka wyrozumiala i on nic nie musi, a jak teraz leca *slowa za *slowami to widze pozytywne efekty wiadomo, nie moge przeginac![]() Cytat:
tzn, jak mam henne swieza i pociagne brwi tym zelem, to jest super efekt, ale jak henna ise zmyje i na samym zelu mialabym polegac to efekt mizerny, tak czy inaczej musze uzyc kredki/cienia... a do rzes to sie nie sprawdza u mnie w ogole, myslalam, ze jak na kwc dziewczyny pisaly, ze jakie to cudo, podkresla rzesy i brwi, to mi rzesy tak skleja, wydaje sie ich malo, blyszcza sie i tyle. to ja juz wole swoje naturalne, bez niczego sa ladniejsze... jestem ciekawa jak u Ciebie bedzie i jaki masz kolor ? (ja mam czarny)Cytat:
jak sie cieszyl, do dzidisiaj pyta sie kiedy powtorze, mu ta przyjemnosc ale nie mam zamiaru, 4h siedzialam nad tymi karteczkami, bo wyszlo i jakos okolo 100![]() czasami mezczyzni zdaja sobie sprawe, ze palna cos glupiego i pozniej chca to naprawic, neiwazne ze juz za pono... ![]() loluska a dobrze, dziekuje ze pytasz glowa mnie juz tak nie boli-calymi dniami, tylko codziennie jakos po 30min srednio, tabletki biore i nie mam mdlosci, uczucia ciezki nog, jak kiedys mialam, ale to dopiero 4, wiec ciezko mi powiedziec, ogolnie podobaja mi sie w aplikacji, sa takie sliskie i latwo je sie lyka![]() i tak jak dziewczyny, prosze o zdjecia prezentow, TZ sie postaral i jaki kochaniutki jest, musisz byc szczesliwa Cytat:
![]() a warkoczyk zrobie czw/pt ladnie Ci wyszedlblondi1985 koniecznie pokaz brwi ![]() wspolczuje bolu, sama to przechodzilam...
|
|
#2456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pokażę jak się zagoją całkiem i będzie widać efekt końcowy bo teraz to strupki na nich są a nie chciałabym nikogo tu straszyć
Edytowane przez blondi1985 Czas edycji: 2011-02-22 o 10:08 |
|
|
|
|
#2457 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Jeeju, u mnie dzisiaj prawie -15 stopni, nawet pies nie chce wyjść z domu ![]() Czekam sobie na listonosza, zamówiłam ostatnio na @ll paletkę cieni z NYXa, nie mogę się doczekać aż zrobię sobie nimi makijaż . Mogę też zrobić jakieś swatche czy coś, oczywiście jeśli któraś byłaby zainteresowana .Używała któraś z Was szamponów/odżywek/masek z Toni&Guy lub Bed Head ?
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam sie pochwalic, dzis mam suuper loki, coraz bardziej podoba mi sie dbanie o nie widzac efekty
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() u mnie rano bylo -19... i w ganku mam zimno jak w lodowce, bo tam neiogrzewane jest ![]() pokazesz swoja paletke jak przyjdzie, prawda ?
|
|
#2459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o, to jeszcze lepiej ![]() pewnie że pokażę ![]() ta którą sobie zamówiłam jest w odcieniach brązu, bo mam niebieskie oczy i w brązie mi chyba najlepiej, a nazywa się champagne&caviar
|
|
#2460 |
|
CABIN CREW
|
dzień dobry Piękności....
niedawno wstałam, własnie jem śniadanie... nie wyspalam się , na dodatek K wychodził o 6 bo dzis na Mazury wraca (ale powiedział że przyjedzie znowu pod koniec tygodnia )... zaczęlam brać dziś vitapil, zobaczymy jakie będą efekty ![]() kurczę, jeszcze głowa zaczyna mnie boleć....
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

ale dopiero jutro
Tż wrócił, stęskniony, cały czas komplementuje, jak tu się nie cieszyć
-"Po co zmieniać doskonałe?"

tzn, jak mam henne swieza i pociagne brwi tym zelem, to jest super efekt, ale jak henna ise zmyje i na samym zelu mialabym polegac to efekt mizerny, tak czy inaczej musze uzyc kredki/cienia... a do rzes to sie nie sprawdza u mnie w ogole, myslalam, ze jak na kwc dziewczyny pisaly, ze jakie to cudo, podkresla rzesy i brwi, to mi rzesy tak skleja, wydaje sie ich malo, blyszcza sie i tyle. to ja juz wole swoje naturalne, bez niczego sa ladniejsze... jestem ciekawa jak u Ciebie bedzie i jaki masz kolor