|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5
albo taka wersja, choć chyba ta pierwsza była najlepsza
|
#4712 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5
A3 podoba mi się z mocniejszymi akcentami (w zależności jaki kolor preferujesz), ja bym wybrała fiolet
ale do beżowej skórki to może i ten miodowy pasować a może jakiś czerwony? od miłości???
|
|
|
|
#4713 |
|
Wtajemniczenie
|
A3 dobry nick
|
|
#4714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nawet jak "oszczędzam" to i tak zawsze coś niespodziewanie mnie skusi Tego już się chyba nie wyleczy Ostatnio wymyśliłam, że przydałby mi się netbook na "nudę w pracy" długo nie myślałam, pojechałam dziś i kupiłam. Mogłoby być za to kilka koralików no ale cóż może na jakiegoś jeszcze starczy w tym miesiącu![]() A z tą podwyżką w Pandorze to już pewne? Rzeczywiście o 15% aż?
|
|
#4715 |
|
Wtajemniczenie
|
To zaszalałaś
![]() To tak jak ja, dwa tygodnie temu mój TŻ napisał że ma dla mnie ofertę nie do odrzucenia.. mam zacząć myśleć o pakowaniu bo wyjezdzamy na wakacje. A mnie dwa razy nie trzeba powtarzać jeżeli chodzi o jakiekolwiek wyjazdy.. i zdecydowalismy się na kwiecien. To tak jak ty - że w tej cenie mam równowartość pandory praktycznie.. ale co tam, raz się zyje... (dlatego tak rycze ze miałam oszczędzać.... ale się nie udaaajeee Mam wrażenie że juz dla nas nie ma granic z wydawaniem kasy. Jak wydajemy na takie małe pierdółki to wydanie większej ilości kasy tez nie robi większego wrażenia.. ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Z tą podwyżką to pewne że od 1 marca. Ale co będzie droższe tego nikt nie wie. Na początku mówiono że wszystko pójdzie o 15%, teraz słyszałam że złoto i elementy srebrno-złote. W każdym bądź razie.. nie będzie już wszystko takie tanie.
|
|
#4716 |
|
Zadomowienie
|
super zestaw z fioletowym
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
#4717 |
|
Zadomowienie
|
Tak, trochę zaszalałam choć ten netbook ogólnie można rzec - tani (ale trochę elementów pandory by było
). U mnie jeśli chodzi o zakupy - jestem w gorącej wodzie kąpana, podchodzę dość impulsywnie i długo się nie zastanawiam... także jestem idealną klientką Chyba jeszcze kupię coś w tym tygodniu chociaż jakieś fioletowe murano albo sreberko Z drugiej strony te bransoletki dobrze na mnie wpływają, lubię mieć coś na ręce to koi moje nerwy![]()
|
#4718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) to właśnie był młody koleś...lekarz młodszy ode mnie *raz nie oznacza że raz w życiu byłam
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
|
#4719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Są tacy mężczyzni przy których normalnie chciałoby się krzyknąć "bierz mnie!! Bierz mnie, w całości będę twoja" ale mój były.. to kawał skurczybyka był.. takie płomienie miał w oczach że normalnie ten text to pikuś ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- ej dobra, gdzie wy jesteście. Teraz z moim tym postem wyzej czuje się dziwnie ![]() Was nie ma to idę spać, dobranoc
|
|
|
#4720 | |||||
|
PIP.
|
Cytat:
i obecnie mam 3 zwierzaki i koniec [no chyba, ze bedzie kolejna branso to na niej ]Cytat:
![]() a tak serio to wlasnie to murano jakos do mnie nie przemawia, przez to skojarzenie z salata... w turkusach/zieleniach jest kilka duzo ladniejszych ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]() jaaa na pewno ja juz sie pogodzilam z faktem, ze nie umiem oszczedzac [dlatego tez zalozylam sobie ostatnio jakies takie cos oszczednosciowe, ze co miesiac biora mi po 200 zl i wyplaca mi jak beda na emeryturze +30% czy cos - wiadomo, ze jakbym sama odkladala ta kase i potem wplacala na jakas lokate, to zyskalabym wiecej, ale ja sie znam i wiem, ze bym nie odkladala, albo odkladalabym przez pol roku, a potem nagle wszystko wydala to nie tak, ze mam dlugi czy cos... no poza kredytem na mieszkanko zawsze sie mieszcze w kasie jaka mam nie korzystam nawet z kart kredytowych, ktore musialabym potem splacac tylko, ze ze mna jest taki problem, ze ja zwykle wydam prawie wszystko, co mam nawet jak zaoszczedze jakiegos miesiaca, to nastepnego zaszaleje eeeeeeh, beznadziejny przypadek, "wyznania zakupoholiczki" jak nic ]Cytat:
![]() ja zobacze - jak w beatrix dostana krotki lancuszek z kwiatkami, to moze moze, a jak nie to widocznie znak, ze mam sie chwilowo opanowac ![]() bo ja poszlam na impreze ![]() Cytat:
|
|
|
#4721 | ||||
|
PIP.
|
Cytat:
uwielbiam w pandorze to, ze nawet krowa czy pies z latka na oku sa eleganckie co do charmsow - to ja mam jedna porade - patrz, zeby byly dwustronne np konik morski z yes z tylu ma takie azurkowe cos i nie wyglada to zle.. ale fioletowa sukienka z emalia z apartu z tylu wyglada na taka niedorobiona.. jak normalna lewa strona sukienki i przez to mnie denerwuje jak sie odwroci ale ona byla moim pierwszym charmsem i na poczatku byla samotna i mnie denerwowala ![]() ja bardzo polecam na poczatek kluczyki z apartu -> http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,30,3052 polecalam je juz kilka razy ale naprawde uwazam, ze to jeden z fajniejszych charmsow a z kolei jest tez delikatny, wiec nie przytloczy pandory lub innych charmsow jak potem beda, te kluczyki sa cienkie, wiec nie widac na nich rysek jak to bywa czesto na gladkim srebrze... no ogolnie jak dla mnie ten charms naprawde sie im udal Cytat:
ja tez mysle, ze ladniej z fioletem Cytat:
strasznie mnie bawi, ze my obie takie fanki fioletu, a skonczylysmy obie z pandora + niebieski Cytat:
![]() ![]() ![]() aaaa dostalam odpowiedz z HD i napisali mi, ze na ich bransoletke wchodza wszystkie beadsy - chamilia, pandora i trolle tez ![]() a tak poza tym to podoba mi sie ten seperator http://www.pandora.net/pl-pl/jewelle...moments/790303
|
|
|
#4722 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4723 |
|
PIP.
|
hot diamonds -> http://www.hotdiamonds.com/products/...bracelet-190mm
|
|
#4724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z metra cięte
|
|
|
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
|
|
|
|
#4726 |
|
PIP.
|
wiem ![]() a mnie dopadly wyrzuty sumienia zwiazane z cieniowym charmsem
|
|
#4727 |
|
Rozeznanie
|
wygladaja jak beczułki
Czytam Was ale pisac cos nie moge, przezywam Trolle a taka sobie piekna symulacje Trollowa zrobilam okazuje sie ze nie bardzo do siebie pasuja
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was w bardzo cieplutki poranek
na termometrze wskazuje mi -23*C. To jest pomiar z Rębiechowa (z lotniska gdańskiego) więc u mnie w Prusczu musi być jakies -19*C. Zaraz sie okaze jak wsiąde do auta.... A to słońce dziś zdradziecko świeci... ![]() ilios - ta kokardeczka jest baaardzo słodziutka i fajna.. chyba VLS ma ją co do oszczędzania to ja się nie wypowiem. Miałam oszczędzone 1,5tys zł. pożyczyłam siostrze na wycieczke to spłaca mi po 400zł które namiętnie wydaje.. wiec mogę rzec ze jestem beznadziejna bo zamiast trzymać te pieniadze ja je wydałam. Ale trudno... PIENIĄDZE SĄ PO TO BY JE WYDAWAĆ ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- wyglądają jak bobki kozy ![]() (bez urazy ilios )
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2011-02-22 o 09:07 |
|
|
|
#4729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ni w gruszkę ni w pietruszkę wymiń go i będzie ok
|
|
|
|
#4730 |
|
Rozeznanie
|
Tylko ze ja ten zielony juz mam
to sa zielono-turkusowe slady ( koralik jest zielony a mieni sie na niebiesko). Zobacze jak bedzie sie komponował z koralikami od MJ najwyzej pojdzie do szkatulki i bedzie czekac na inna kompozycje
|
#4731 | |
|
PIP.
|
Cytat:
bransoletki zreszta tez nie, tylko dostaniemy ja gratis ze Spaza zamawiajac ich charmsy [moj mohito modzajto.jpg za kazdym razem jak na niego patrze to go uwielbiam coraz bardziej ] i jako, ze Spaza ma juz caly dziki tlum beadsowych bransoletek, to ja przygarne ta ], wiec ich dreczylam i sie okazalo, ze wszystkie ja chyba wlasnie wymyslilam... imieniny mam w maju ] to chyba sobie te kokardki zazycze ![]() ale z charmsem cieniowym to sie lamie ciagle [bo zobaczylam wczoraj wyciag z konta.. a raczej wyciążek juz ]
|
|
|
#4732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4733 |
|
PIP.
|
tzn dziki tlum w porownaniu z moja 1 samotna
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
to już brzmi lepiej
![]() wiesz, nie chcę wyjść na jakąś opętaną czy coś ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- ehhh muszę pracować, a nie chce mi się.... ciekawe ile nadrabiania będę mieć wieczorem... spróbuje lepiej podczytywać na bieżąco
|
|
|
|
#4735 |
|
Rozeznanie
|
aliena7 - zmieniałam avatar i teraz nasze koty sie ladnie komponuja
a biały kot to moje marzenie, niestety nie do spełnienia poki mieszkam u mamy zazdroszcze
mój blog kulinarny 3x bez! bez glutenu, nabiału i białego cukru! www.vealovegreen.blogspot.com Edytowane przez Veaa Czas edycji: 2011-02-22 o 09:34 |
|
|
|
#4736 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tu stypa jest
![]() Chyba usune ten wątek z obserwowanych
|
|
#4737 |
|
PIP.
|
w wakacje bylam na kursie illustratora dofinansowywanym przez ue.. i spoko.. ale zapomnialam, ze po nim mam mozliwosc zdawania certyfikatu, ktory to egzamin normalnie kosztuje 135 euro.. i on jest mega trudny TEGO PIATKU ![]() ![]() najgorsze jest to, ze ja w ill smigam, mowiac skromnie ale uzywam polskiej wersji, a egzamin jest po ang [do wyboru jeszcze niemiecki, francuski i... japonski no ale jak mi UE funduje, to sprobuje, a co wydrukowalam sobie manuala po angielsku [499 stron jedynie] i mam lekture na najblizsze 3 wieczory
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Ilios to zostajesz we Wrocławiu do soboty? idziesz ze mna i Anią na trollowisko?
|
|
|
|
#4739 |
|
PIP.
|
a wlasnie mozliwe, ze zostane
tylko, ze z TZem bede ![]() a trollowisko jest w jednym miejscu z apartowiskiem? to bym obejrzala charmsa na zywo przed zakupem
|
|
#4740 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() z fb przeciek: beads z okazji ślubu księcia Williama
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

ale do beżowej skórki to może i ten miodowy pasować

Nawet jak "oszczędzam" to i tak zawsze coś niespodziewanie mnie skusi
Tego już się chyba nie wyleczy

ja juz sie pogodzilam z faktem, ze nie umiem oszczedzac
nie korzystam nawet z kart kredytowych, ktore musialabym potem splacac
a wolałabym jednak zobaczyć na żywo jak to z nim jest.. więc pewnie się zdecyduję później - i wtedy już na ten co Ty

z metra cięte
a taka sobie piekna symulacje Trollowa zrobilam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale uzywam polskiej wersji, a egzamin jest po ang [do wyboru jeszcze niemiecki, francuski i... japonski