Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-21, 19:24   #811
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią

ale CZY KTOŚ CI KAŻE ?
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 19:35   #812
Ejniacz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
ja naprawde pisze nie wyraznie? a moze nie zauwazyłas? napisała ze wyszłam;] wogole nie wiem z czym masz problem, chcesz sie truc prosze bvardzo;] mozesz sobie nawet trutkę wciagac ale dziwic sie ze inni nie chca robic tego samego juz nie pojmuje. wysiliłam sie, zadowolona? mam nadzieje ze dotarło teraz to co pisalam juz wczesniej. jakbym miala napisac na kolorowo daj znac
Mnie dziwi po co w ogóle tam poszłaś skoro jesteś taka przeciwna papierosom ? Okej, wiem, wyszłaś. Ale ja bym nawet nie weszła gdzieś gdzie nie chce.
A swoją drogą muszynianka ma rację - mnie tez zastanawia że 12 czy tam ileś osób niepalących specjalnie dla 2 ! palących idzie do takiego baru ...

Jean Cocteau
Ejniacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 19:38   #813
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ejniacz Pokaż wiadomość
Mnie dziwi po co w ogóle tam poszłaś skoro jesteś taka przeciwna papierosom ? Okej, wiem, wyszłaś. Ale ja bym nawet nie weszła gdzieś gdzie nie chce.
A swoją drogą muszynianka ma rację - mnie tez zastanawia że 12 czy tam ileś osób niepalących specjalnie dla 2 ! palących idzie do takiego baru ...
to była sala dla niepalacych obok było druga, dla reszty

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość

ale CZY KTOŚ CI KAŻE ?
uswiadom mnie jesli nie zauwazylam ze tytuł watku brzmi: dziwne zachowania które nie moga nas irytowac

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:37   #814
Brydzia222
Raczkowanie

O albo odwiedziny osobnika który grzebie w nosie i z zawartości robi kulki i strzela nimi
Po takim gościu człowiek nie wie jak ma odkurzyć żeby nie wdepnąć w "Beatę Kozidrak"

Nie wspominając o mlaskaniu ,śorbaniu,chrupaniu -szczerze NIENAWIDZE
Brydzia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:42   #815
sante
Wtajemniczenie

wszystko idzie do przodu technika,zachowania,tylko dlaczego ludzie dalej mówią do pielęgniarek siostro.Jak to słyszę to mnie trzęsie
sante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 20:44   #816
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Brydzia222 Pokaż wiadomość
O albo odwiedziny osobnika który grzebie w nosie i z zawartości robi kulki i strzela nimi
Po takim gościu człowiek nie wie jak ma odkurzyć żeby nie wdepnąć w "Beatę Kozidrak"

ja bym takiemu komus zwrocila uwage tak sadze, tez uwazam to za obrzydliwe a zauwazam to szczególnie u kierowcow ktorzy stoja na swiatłach

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez sante Pokaż wiadomość
wszystko idzie do przodu technika,zachowania,tylko dlaczego ludzie dalej mówią do pielęgniarek siostro.Jak to słyszę to mnie trzęsie
chyba nie słyszałam jeszcze, albo nie zwrocilam na to uwagi, ciekawi mnie skad to wogole sie wzieło

Stary 2011-02-21, 20:44   #817
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Cytat:
Napisane przez kasieńka:) Pokaż wiadomość
Kiedy ktoś jest wyjątkowo natrętny mówię, "mam nadzieje, że jak zwymiotuje na Ciebie to się nie obrazisz a i później parkiet umyjesz?". Pomaga
dobre, zapamiętam

Cytat:
Napisane przez izuljanka Pokaż wiadomość
czy tak trudno zrozumieć że skoro wziełam tyle to tyle zjem i skąd może druga osoba wiedzieć czy jestem głodna czy nie, czy sie najem czy nie
czy tylko ja tak mam? nauczyłam się pomijać takie uwagi milczeniem ale i tak nóż mi sie w kieszeni otwiera, i to jest norma, wśród rodziny gdzie znamy sie nie "od dzis", ileż można
mama mojego tża należy do ludzi wciskających innym żarcie. Co z tego że dopiero co jadłam obiad u siebie, i niej też muszę, a jak. Ona przecież lepiej wie czy się najadłam.
Stary 2011-02-21, 20:52   #818
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:

uswiadom mnie jesli nie zauwazylam ze tytuł watku brzmi: dziwne zachowania które nie moga nas irytowac
wiesz polecam jeszcze raz przeczytać tytuł wątku

jak to cie faktycznie irytuje, to jest wątek "nasze małe irytacje"
Stary 2011-02-21, 20:53   #819
Brydzia222
Raczkowanie

Albo przejście obok np szkoły,przystanków itp wszędzie "nachrochane" meduzy straszne i nie można dać kroku żeby nie wdepnąć.
Często robią to też starsi ludzie i tłumaczą się np chorobą a czy nie mozna do chusteczki? Czy nadmiar śliny przeszkadza?
Brydzia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:00   #820
sante
Wtajemniczenie

Cytat:
Albo przejście obok np szkoły,przystanków itp wszędzie "nachrochane" meduzy straszne i nie można dać kroku żeby nie wdepnąć.
Często robią to też starsi ludzie i tłumaczą się np chorobą a czy nie mozna do chusteczki? Czy nadmiar śliny przeszkadza?

meduzy

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

kobieta urodziła dziecko z rozszczepem wargi i podniebienia,słyszałam jak teściowa ochrzaniała ją za to,że to z tego powodu bo w ciąży rąbała mięso tasakiem
sante jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:03   #821
Ejniacz
Zadomowienie

Cytat:
to była sala dla niepalacych obok było druga, dla reszty

To już w ogóle nie rozumiem w czym problem.

Cytat:

Właśnie sobie jem tosty i się tak zastanawiam czy da się je zjeść bez chrupania ?

Cytat:
Napisane przez sante Pokaż wiadomość
Robię praktyki jako fizjoterapeuta i zdarza się, że mówią do mnie siostro (zwłaszcza starsze osoby), ale nie przeszkadza mi to wcale

Jean Cocteau
Stary 2011-02-21, 21:05   #822
zabciajs
Zakorzenienie

Hehe podczytuje Was od jakiegoś czasu.Niektóre przykłady są świetne

Zauważyłyście np takie coś, żę jedną z Was dziwi żę ktoś nie lubi podróżować zwiedzać świat, a inna piszę że nie lubi bo ma tam jakieś swoje powody.
Każdy jest inny i chyba o to w życiu chodzi inaczej byłoby nudno.
Mnie też dziwi wiele zachować w sensie aroganckich, zaprzeczejących- co innego mówić co innego robić, ale żeby dziwić się że ktoś czegoś nie lubi albo nie chce to głupie. Każdy jest inny i nie mierzy się innych swoją miarą. Każdy lubi i chce czegoś innego od życia
Stary 2011-02-21, 21:09   #823
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ejniacz Pokaż wiadomość
To już w ogóle nie rozumiem w czym problem.

Właśnie sobie jem tosty i się tak zastanawiam czy da się je zjeść bez chrupania ?

Robię praktyki jako fizjoterapeuta i zdarza się, że mówią do mnie siostro (zwłaszcza starsze osoby), ale nie przeszkadza mi to wcale

napize jednak na kolorowo: zdziwiło mnie ze 12 osób chciało/ musiało/ podporzadkowalo sie 2 osobbom "bo tak"

Stary 2011-02-21, 21:21   #824
Lady La Strega
Raczkowanie

Witam, wtrącę się

Dziwią mnie takie sytuacje, sama nawet nie wiem jak to nazwać, w każdym razie zdarza mi się to dość często, np.:
Rozmawiałam na gg z koleżanką, i w tym czasie weszłam na stronę szkoły, aby sprawdzić zastępstwa na następny dzień. Link do tabelki z zastępstwami jest zaraz pod planem lekcji, a jako że moja myszka czasami za mną nie nadąża, to przypadkowo kliknęłam na plan - pokazała mi się różowa tabelka (wcześniej była czarno-biała). Zapytałam się koleżanki, czy widziała jak plan lekcji odstrzelili. Liczyłam na to, że się razem pośmiejemy i zastanowimy komu się tak nudziło, ale nie... Dostałam ochrzan, że ja to muszę co chwile sprawdzać czy nam planu przypadkiem nie zmienili, że ona się tak tym nie przejmuje i jej to wali, ale ja to i ja i muszę sprawdzić, pewnie co godzinę tak sprawdzam i weź tu człowieku tłumacz, że się nie trafiło w link...
Albo inna dopytywała się, jak ja mogę słuchać muzyki przez słuchawki, siedząc we własnym pokoju, i że normalni ludzie tak nie robią...
Albo dialog, jeszcze z inną koleżanką:
ona: co robisz?
ja: czytam forum na wizażu.
ona: a co to jest?
ja: (tłumaczę)
ona: aha.
(po chwili)
ona: a po co ci ten cały wizaż? Lepiej pooglądaj filmiki damianero na youtube, może wreszcie będziemy miały o czym pogadać ()

Co do kolejek w przychodniach:
Moja mama jest internistą, i takich anegdot o starszych paniach z pretensjami w poczekalni słyszałam tysiące Kiedyś, będąc na mieście potrzebowałam pieniędzy, więc poszłam do mamy do przychodni, oczywiście uprzedziłam ją sms-em, że przyjdę. Przyszłam, spytałam się czy ktoś jest w gabinecie, poczekałam. Pacjent wyszedł, za nim mama z pieniędzmi i jednym zdaniem że mam jej coś tam jeszcze kupić - od razu rzuciła się jakaś pani z pretensjami, że ona tu czeka, jak to pani doktor tak może sobie pogaduszki urządzać, ją nogi bolą, i tak dalej... a ja rozmawiałam z mamą dosłownie pół minuty . Później szłam przez rynek, a ta pani z poczekalni stała i plotkowała w warzywniaku. Za pół godziny wracałam się, ona dalej stoi. Tak ją nogi bolą i u lekarza nie poczeka.

Edytowane przez Lady La Strega
Czas edycji: 2011-02-21 o 21:24 Powód: literówka
Lady La Strega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 21:36   #825
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość

Wkurza mnie też- a pracuję z samymi paniami- że niejednokrotnie wychodzą z kibla nie spuściwszy wody, zostawiają masakrycznie obsrane muszle, albo nie potrafią otworzyć okna wiedząc że ich narządy wydzielają odory niesamowite. Od razu wymiotować mi się chce.
O właśnie, zawsze dziwił mnie pogląd jakoby od kobiet należy bardziej wymagać czystości i higieny. A na faceta można przymknąć oko. Bo to facet. Kiedyś też pamietam taka sytuacje, że ktoś nasyfił w łazience i od razu padły podejrzenia, że tak to mógł zrobić tylko facet.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-21, 21:37   #826
Ejniacz
Zadomowienie

Cytat:
napize jednak na kolorowo: zdziwiło mnie ze 12 osób chciało/ musiało/ podporzadkowalo sie 2 osobbom "bo tak"

Przecież to samo mówię od początku ! Że też mnie to dziwi.

Jean Cocteau
Stary 2011-02-21, 22:09   #827
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez kOtusx3 Pokaż wiadomość

TO MNIE ROZWALIŁO CAŁA PRAWDA:
Kupisz sobie kosmetyk jeden z wyższej pólki, kilka masz ze średniej, a już mają cię za burżuja i dogadują ci z papierosem w zębach (firmy Malboro lub LM), że oni na nic kasy nie mają
Uwielbiam takie osoby

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:15   #828
muszynianka
Zakorzenienie

Aaa i nie rozumiem niezrozumienia dla zakupów internetowych.
Na Allegro NAPRAWDĘ jest taniej, kosmetyki które w stanach kosztują 5$ tutaj kosztują po 50 zł :P. Kupuję revlon colorstay regularnie na allegro
-oooochhh przecież za przesyłkę ci wyjdzie kupe kasy
-nie, 30 zł podkład 8 zl przesyłka, w douglasie nowy pokład 59 albo 69 zł
-ochhh a jak przyjdzie zły kolor
-wiem jakiego koloru używam i przyjdzie na pewno dobry
-a jak ci przyśle zły
-to jest sklep internetowy... to tak jakbyś kupowała w normalnym
-no nie wiem ja muszę dotknąć, muszę dotknąć...

fajnie że ktoś lubi macać produkty przed kupnem, naprawdę ale nie rozumiem stukania się w czoło że robię zakupy na allegro, no bez jaj
Stary 2011-02-21, 22:29   #829
201804100943
Konto usunięte

Wracając jeszcze do autobusów oraz pasażerów wiozących jedzenie w siatkach.
Przed wigilią wsiadł do autobusu w którym jechałam starszy pan (kolo 40), a to co trzymał w przezroczystej reklamówce przeraziło niejednego pasażera.
Otóż był w niej połamany karp i jakies inne mięsa z krwią. Do tego niosący się odór. I tłok. Modliłam się żeby ten facet nie dotknął mnie tą reklamówką. Jakbym była wegetarianką to chyba bym zwymiotowała na niego.
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:42   #830
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez magaja Pokaż wiadomość
ja polecam całą L1STĘ, która trafna jest i zabawna - jeśli się mooocno przymknie oko.

http://gblodz.ovh.org/lista.htm
Dobre

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 22:53   #831
irene adler
Raczkowanie

Dziwi mnie postawa ludzi, którzy maksymalnie wchodzą nauczycielom/wykładowcom/przełożonym w tyłek bez poczucia własnej godności, często wywołując negatywne skutki dla otoczenia, kolegów. Czego oni się spodziewają? Jak mogą się tak poniżać? Naprawdę, po prostu tego nie rozumiem.
Stary 2011-02-21, 23:04   #832
Goosiaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
Wracając jeszcze do autobusów oraz pasażerów wiozących jedzenie w siatkach.
Przed wigilią wsiadł do autobusu w którym jechałam starszy pan (kolo 40), a to co trzymał w przezroczystej reklamówce przeraziło niejednego pasażera.
Otóż był w niej połamany karp i jakies inne mięsa z krwią. Do tego niosący się odór. I tłok. Modliłam się żeby ten facet nie dotknął mnie tą reklamówką. Jakbym była wegetarianką to chyba bym zwymiotowała na niego.
ehh zatęskniłam za czasami, kiedy człowiek koło 40 był dla mnie starszym panem ogólnie sytuacja obrzydliwa, chyba wysiadłabym na najbliższym przystanku.
Goosiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 23:21   #833
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Goosiaa Pokaż wiadomość
ehh zatęskniłam za czasami, kiedy człowiek koło 40 był dla mnie starszym panem ogólnie sytuacja obrzydliwa, chyba wysiadłabym na najbliższym przystanku.
no to "pan w średnim wieku"
ja tam bym się czuła staro mając 40 lat
Stary 2011-02-21, 23:38   #834
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irene adler Pokaż wiadomość
Dziwi mnie postawa ludzi, którzy maksymalnie wchodzą nauczycielom/wykładowcom/przełożonym w tyłek bez poczucia własnej godności, często wywołując negatywne skutki dla otoczenia, kolegów. Czego oni się spodziewają? Jak mogą się tak poniżać? Naprawdę, po prostu tego nie rozumiem.
Najdziwniejsze jest to, że jednak w taki sposób potrafia u niektórych zaskarbić sobie sympatie. Czym się kieruja ludzie, którzy popierają wazeliniarzy- pojęcia nie mam. Czasem wazeliniarstwo jest tak nachalne, że dziwie się że szefostwu sie to podoba.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-21, 23:43   #835
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aanneett Pokaż wiadomość
Przed wigilią wsiadł do autobusu w którym jechałam starszy pan (kolo 40)
Padłam A Ty ile mas latek, dziecinko ? Seść ?

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
O właśnie, zawsze dziwił mnie pogląd jakoby od kobiet należy bardziej wymagać czystości i higieny. A na faceta można przymknąć oko. Bo to facet. Kiedyś też pamietam taka sytuacje, że ktoś nasyfił w łazience i od razu padły podejrzenia, że tak to mógł zrobić tylko facet.
No dokładnie. Podczas gdy niektóre baby to takie syfiary, że mózg staje. Miałam kiedyś w pracy koleżankę, która zawsze zostawiała po sobie maksymalny sajgon w tzw. klopie - jak mawiał mój ś.p. dziadek Deska była obsikana dokumentnie dookoła - do tej pory zachodzę w głowę jak kobieta mogła tak obsikać deskę - w sensie, że udaje sie coś takiego nawet jak się nie ma penisa, którym możnaby wymachiwać i obsikać deskę w koło. Lewitowała chyba nad tym sedesem czy coś. No i nigdy nie spłukiwała po sobie dwójeczki - nigdy, no ! Co za świnia

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2011-02-22 o 00:21 Powód: literówka
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 00:10   #836
Casini
Raczkowanie

sine.ira
Matko, aż strach wejść do łazienki, po takim elemencie. Nigdy nie wiadomo co się może czaić na desce albo w samym kiblu... brrrr...

U mnie w liceum pewna dziewczyna wrzucała zużyte podpaski do kibla, zamiast do kosza, który stał OBOK, w kabinie. Potem biedne panie woźne musiały to wyławiać, bo nie nie można było spuszczać wody. Powiecie, dobrze, że chociaż ich nie spuszczała. Kilka razy spuściła, urządzajac nam tym samym powódź w łazience
Casini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 00:20   #837
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Casini Pokaż wiadomość
sine.ira
Matko, aż strach wejść do łazienki, po takim elemencie. Nigdy nie wiadomo co się może czaić na desce albo w samym kiblu... brrrr...
No mówię Ci Na domiar złego byłam wtedy jej szefową, a problem w pewnym momencie nabrzmiał tak bardzo (swoją drogą, jak to zwykły kibel potrafi odcisnąć się piętnem na atmosferze w całym zespole ), że byłam zmuszona z tą panią przeprowadzić pogadankę uświadamiającą Szok. Stara baba, a trzeba ją było kultury osobistej uczyć jak przedszkolaka.

Cytat:
Napisane przez Casini Pokaż wiadomość
U mnie w liceum pewna dziewczyna wrzucała zużyte podpaski do kibla, zamiast do kosza, który stał OBOK, w kabinie. Potem biedne panie woźne musiały to wyławiać, bo nie nie można było spuszczać wody. Powiecie, dobrze, że chociaż ich nie spuszczała. Kilka razy spuściła, urządzajac nam tym samym powódź w łazience
Ja to się zawsze w takich okolicznościach zastanawiam jak tacy ludzie mają u siebie w domach. Też taki sajgon i też tak bezmyślnie postępują ?

EDIT:

Zresztą, też pytanie. Jak kończyłam pisać ostatnie zdanie, to sobie przypomniałam, że parę tygodni temu w bloku, w którym mieszkają moi rodzice wywaliła rura co przewodzi fekalia z pionu. Pękła, bo rozsadziła ją "pulpa" ze zużytych podpasek i tamponów. Biedni faceci - wezwani fachowcy, musięli się w tych zużytych podpachach grzebać. Fuj.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2011-02-22 o 00:25
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 01:04   #838
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Albo komentarze na temat okrucieństwa wobec zwierząt "Robią afere o głupiego kundla a czlowieka (zwyrodnialca) ciągają po sądach "
Ooo tak kocham! Jak wspomagam finansowo jakieś fundacje zajmujące się ratowaniem zwierząt to zdarza mi się usłyszeć "Tyle biednych dzieci w Polsce, w Afryce nie masz na co wydawać pieniędzy? Na pewno to oszuści i sobie biorą" Co to kogo obchodzi na co wydaje SWOJE pieniądze? Jak ma ochotę to niech płaci na dzieci w Afryce, ja wolę przeznaczyć pieniądze na zwierzęta i nic nikomu do tego. Oczywiście najbardziej krzyczy ten, który nikomu nie pomaga, ani zwierzętom ani ludziom i jeszcze moimi pieniędzmi chciałby zarządzać.
Stary 2011-02-22, 01:36   #839
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Padłam A Ty ile mas latek, dziecinko ? Seść ?

do każdego jesteś taka niemiła ?
Nie rozumiem niczego dziwnego w swojej wypowiedzi.
Twój sarkazm jest co najmniej niesmaczny
Stary 2011-02-22, 07:47   #840
irene adler
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Najdziwniejsze jest to, że jednak w taki sposób potrafia u niektórych zaskarbić sobie sympatie. Czym się kieruja ludzie, którzy popierają wazeliniarzy- pojęcia nie mam. Czasem wazeliniarstwo jest tak nachalne, że dziwie się że szefostwu sie to podoba.
Dokładnie, przecież nietrudno zauważyć, że zachowanie takiej osoby jest nakierowane na konkretny cel i b. często za grosz w tym subtelności. Mnie by to krępowało i irytowało chyba, gdybym była czyimś przełożonym może lubią to ludzie z kompleksami, bo rośnie im ego....

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości