|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią
ale CZY KTOŚ CI KAŻE ? |
|
|
|
#812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Okej, wiem, wyszłaś. Ale ja bym nawet nie weszła gdzieś gdzie nie chce.A swoją drogą muszynianka ma rację - mnie tez zastanawia że 12 czy tam ileś osób niepalących specjalnie dla 2 ! palących idzie do takiego baru ...
|
|
|
#813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- uswiadom mnie jesli nie zauwazylam ze tytuł watku brzmi: dziwne zachowania które nie moga nas irytowac
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
O albo odwiedziny osobnika który grzebie w nosie i z zawartości robi kulki
i strzela nimi Po takim gościu człowiek nie wie jak ma odkurzyć żeby nie wdepnąć w "Beatę Kozidrak" Nie wspominając o mlaskaniu ,śorbaniu,chrupaniu -szczerze NIENAWIDZE ![]()
|
|
|
|
#815 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystko idzie do przodu technika,zachowania,tylko dlaczego ludzie dalej mówią do pielęgniarek siostro.Jak to słyszę to mnie trzęsie
|
|
|
|
#816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak sadze, tez uwazam to za obrzydliwe a zauwazam to szczególnie u kierowcow ktorzy stoja na swiatłach---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- chyba nie słyszałam jeszcze, albo nie zwrocilam na to uwagi, ciekawi mnie skad to wogole sie wzieło
|
|
#817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to cie faktycznie irytuje, to jest wątek "nasze małe irytacje" |
|
|
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
Albo przejście obok np szkoły,przystanków itp wszędzie "nachrochane" meduzy straszne i nie można dać kroku żeby nie wdepnąć.
Często robią to też starsi ludzie i tłumaczą się np chorobą a czy nie mozna do chusteczki? Czy nadmiar śliny przeszkadza? |
|
|
|
#820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
meduzy ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- kobieta urodziła dziecko z rozszczepem wargi i podniebienia,słyszałam jak teściowa ochrzaniała ją za to,że to z tego powodu bo w ciąży rąbała mięso tasakiem |
|
|
|
|
#821 | |
|
Zadomowienie
|
To już w ogóle nie rozumiem w czym problem.
![]() Cytat:
![]() Robię praktyki jako fizjoterapeuta i zdarza się, że mówią do mnie siostro (zwłaszcza starsze osoby), ale nie przeszkadza mi to wcale
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe podczytuje Was od jakiegoś czasu.Niektóre przykłady są świetne
![]() Zauważyłyście np takie coś, żę jedną z Was dziwi żę ktoś nie lubi podróżować zwiedzać świat, a inna piszę że nie lubi bo ma tam jakieś swoje powody. Każdy jest inny i chyba o to w życiu chodzi inaczej byłoby nudno. Mnie też dziwi wiele zachować w sensie aroganckich, zaprzeczejących- co innego mówić co innego robić, ale żeby dziwić się że ktoś czegoś nie lubi albo nie chce to głupie. Każdy jest inny i nie mierzy się innych swoją miarą. Każdy lubi i chce czegoś innego od życia
|
|
#823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napize jednak na kolorowo: zdziwiło mnie ze 12 osób chciało/ musiało/ podporzadkowalo sie 2 osobbom "bo tak"
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
Witam, wtrącę się
![]() Dziwią mnie takie sytuacje, sama nawet nie wiem jak to nazwać, w każdym razie zdarza mi się to dość często, np.: Rozmawiałam na gg z koleżanką, i w tym czasie weszłam na stronę szkoły, aby sprawdzić zastępstwa na następny dzień. Link do tabelki z zastępstwami jest zaraz pod planem lekcji, a jako że moja myszka czasami za mną nie nadąża, to przypadkowo kliknęłam na plan - pokazała mi się różowa tabelka (wcześniej była czarno-biała). Zapytałam się koleżanki, czy widziała jak plan lekcji odstrzelili. Liczyłam na to, że się razem pośmiejemy i zastanowimy komu się tak nudziło, ale nie... Dostałam ochrzan, że ja to muszę co chwile sprawdzać czy nam planu przypadkiem nie zmienili, że ona się tak tym nie przejmuje i jej to wali, ale ja to i ja i muszę sprawdzić, pewnie co godzinę tak sprawdzam i weź tu człowieku tłumacz, że się nie trafiło w link...Albo inna dopytywała się, jak ja mogę słuchać muzyki przez słuchawki, siedząc we własnym pokoju, i że normalni ludzie tak nie robią... Albo dialog, jeszcze z inną koleżanką: ona: co robisz? ja: czytam forum na wizażu. ona: a co to jest? ja: (tłumaczę) ona: aha. (po chwili) ona: a po co ci ten cały wizaż? Lepiej pooglądaj filmiki damianero na youtube, może wreszcie będziemy miały o czym pogadać ( Co do kolejek w przychodniach: Moja mama jest internistą, i takich anegdot o starszych paniach z pretensjami w poczekalni słyszałam tysiące Kiedyś, będąc na mieście potrzebowałam pieniędzy, więc poszłam do mamy do przychodni, oczywiście uprzedziłam ją sms-em, że przyjdę. Przyszłam, spytałam się czy ktoś jest w gabinecie, poczekałam. Pacjent wyszedł, za nim mama z pieniędzmi i jednym zdaniem że mam jej coś tam jeszcze kupić - od razu rzuciła się jakaś pani z pretensjami, że ona tu czeka, jak to pani doktor tak może sobie pogaduszki urządzać, ją nogi bolą, i tak dalej... a ja rozmawiałam z mamą dosłownie pół minuty . Później szłam przez rynek, a ta pani z poczekalni stała i plotkowała w warzywniaku. Za pół godziny wracałam się, ona dalej stoi. Tak ją nogi bolą i u lekarza nie poczeka.
Edytowane przez Lady La Strega Czas edycji: 2011-02-21 o 21:24 Powód: literówka |
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przecież to samo mówię od początku ! Że też mnie to dziwi.
|
|
|
#827 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i nie rozumiem niezrozumienia dla zakupów internetowych.
Na Allegro NAPRAWDĘ jest taniej, kosmetyki które w stanach kosztują 5$ tutaj kosztują po 50 zł :P. Kupuję revlon colorstay regularnie na allegro -oooochhh przecież za przesyłkę ci wyjdzie kupe kasy -nie, 30 zł podkład 8 zl przesyłka, w douglasie nowy pokład 59 albo 69 zł -ochhh a jak przyjdzie zły kolor -wiem jakiego koloru używam i przyjdzie na pewno dobry -a jak ci przyśle zły -to jest sklep internetowy... to tak jakbyś kupowała w normalnym -no nie wiem ja muszę dotknąć, muszę dotknąć... fajnie że ktoś lubi macać produkty przed kupnem, naprawdę ale nie rozumiem stukania się w czoło że robię zakupy na allegro, no bez jaj
|
|
|
|
#829 |
|
Konto usunięte
|
Wracając jeszcze do autobusów oraz pasażerów wiozących jedzenie w siatkach.
Przed wigilią wsiadł do autobusu w którym jechałam starszy pan (kolo 40), a to co trzymał w przezroczystej reklamówce przeraziło niejednego pasażera. Otóż był w niej połamany karp i jakies inne mięsa z krwią. Do tego niosący się odór. I tłok. Modliłam się żeby ten facet nie dotknął mnie tą reklamówką. Jakbym była wegetarianką to chyba bym zwymiotowała na niego. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#830 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
Dziwi mnie postawa ludzi, którzy maksymalnie wchodzą nauczycielom/wykładowcom/przełożonym w tyłek bez poczucia własnej godności, często wywołując negatywne skutki dla otoczenia, kolegów. Czego oni się spodziewają? Jak mogą się tak poniżać? Naprawdę, po prostu tego nie rozumiem.
|
#832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ogólnie sytuacja obrzydliwa, chyba wysiadłabym na najbliższym przystanku.
|
|
|
|
|
#833 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#835 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Deska była obsikana dokumentnie dookoła - do tej pory zachodzę w głowę jak kobieta mogła tak obsikać deskę - w sensie, że udaje sie coś takiego nawet jak się nie ma penisa, którym możnaby wymachiwać i obsikać deskę w koło. Lewitowała chyba nad tym sedesem czy coś. No i nigdy nie spłukiwała po sobie dwójeczki - nigdy, no ! Co za świnia
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-02-22 o 00:21 Powód: literówka |
||
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
sine.ira
Matko, aż strach wejść do łazienki, po takim elemencie. Nigdy nie wiadomo co się może czaić na desce albo w samym kiblu... brrrr... U mnie w liceum pewna dziewczyna wrzucała zużyte podpaski do kibla, zamiast do kosza, który stał OBOK, w kabinie. Potem biedne panie woźne musiały to wyławiać, bo nie nie można było spuszczać wody. Powiecie, dobrze, że chociaż ich nie spuszczała. Kilka razy spuściła, urządzajac nam tym samym powódź w łazience |
|
|
|
#837 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Na domiar złego byłam wtedy jej szefową, a problem w pewnym momencie nabrzmiał tak bardzo (swoją drogą, jak to zwykły kibel potrafi odcisnąć się piętnem na atmosferze w całym zespole ), że byłam zmuszona z tą panią przeprowadzić pogadankę uświadamiającą Szok. Stara baba, a trzeba ją było kultury osobistej uczyć jak przedszkolaka.Cytat:
![]() EDIT: Zresztą, też pytanie. Jak kończyłam pisać ostatnie zdanie, to sobie przypomniałam, że parę tygodni temu w bloku, w którym mieszkają moi rodzice wywaliła rura co przewodzi fekalia z pionu. Pękła, bo rozsadziła ją "pulpa" ze zużytych podpasek i tamponów. Biedni faceci - wezwani fachowcy, musięli się w tych zużytych podpachach grzebać. Fuj. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-02-22 o 00:25 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#839 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może lubią to ludzie z kompleksami, bo rośnie im ego....
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Okej, wiem, wyszłaś. Ale ja bym nawet nie weszła gdzieś gdzie nie chce.
i strzela nimi

tak sadze, tez uwazam to za obrzydliwe a zauwazam to szczególnie u kierowcow ktorzy stoja na swiatłach

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Później szłam przez rynek, a ta pani z poczekalni stała i plotkowała w warzywniaku. Za pół godziny wracałam się, ona dalej stoi. Tak ją nogi bolą i u lekarza nie poczeka.
do każdego jesteś taka niemiła ?