|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
![]() Jak ściągnęłam wszystkie odcinki aż do tego bieżącego to oglądąłam po kilka naraz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Lady
w sumie jestem zdecydowana ![]() Zawsze mnie kusiło przedłużanie-jak nie bedzie mi pasowało zawsze moge zdjąc te wlosy. Mam tylko nadzieje ze te 1g nie beda za ciezkie. I zrobię to na wiosnę-bo teraz noszę czapkę. Dlatego nie zamawiam jeszcze wlosow-na pewno bede robiła odrosty więc kolor na całosci tez moze sie zmienić, nawet jak farba spływa po włosach to mi się lekko zmienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zajrzyj do wątku '' jak podkreślić jasną cerę'' Cytat:
ja po spreju joanny nie miałam zniszczonych ( tj. jak używałam go z rozsądkiem, bo bez też używałam ![]() ale co jak co...blond to najładniejszy kolor ! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | ||
Zakorzenienie
|
podczytuje Was od pewnego czasu poprzednie części też czytałam i jakoś tak nie wiedziałam jak się "wbić" w rozmowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do solarium to miałaś po prostu pecha.. w porządnym solarium pani powinna Cię przestrzec, że z tak jasną buźką wejście na 10 minut tak się zakończy ![]() A cerę też mam problemową, ale akurat opalanie mi pomaga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() solarium wydawało się jedno z lepszych, ale wyszło inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale myślę, że jak używa się odpowiednich kosmetyków to nie powinno się nic dziać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Magda ;)
|
Cześć blondyny
![]() i znowu ja pierwsza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
Ja też już jestem!
![]() Ale żeście wczoraj naskrobały, o matko myślałam że z godzinę będę nadrabiać ![]() Biorę sie za bloga, wiecie że wczoraj było prawie 400 wejsć? ![]() Tylko nie wiem co mi wyjdzie bo od rana mam kłopoty z netem, ciagle mi ginie i d* blada....
#2081 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz rację kolorek pewnie się zmieni nie ma co wcześniej kupować ![]() bo szkoda od razu farbować je też ![]() myślę że nie będą za ciężkie no zobacz rosyjskie 1 gram a indyjskie ok.0,70 grama. dasz radę w końcu nie zamawiasz ich tak dużo ![]() a długo i rzadko to naprawdę nie ciekawy efekt ![]() myślę że będą nawet dobre na założenie drugi raz jak będziesz dbała bo to dobrej jakości włosy są ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
I ja jestem
![]() Jak zwykle dziś mam ćwiczenia, ale teraz chwila wolnego ![]() Lady dziękuję że odpowiedziałaś na moje pytania ![]() Poczekam do wiosny i myślę że podziałam-mam nadzieję że swoich włosów nie pogubię ![]() Zawsze doczepki można zdjąć ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-02-22 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() gdybym nie miała nigdy z rosyjskimi doczynienia to bym Ci kitu nie wciskała ale na głowie nie odczuwam jakoś specjalnie ciężaru ![]() ![]() ![]() ![]() a jakby Ci niestety nie pasowało można zdjąć szkoda tylko kasy ale możesz odsprzedać na all - ludzie kupują takie rzeczy ![]() zresztą czy czytałyście ile ludzkie włosy mogą udźwignąć ja to kiedyś przeczytałam to w szoku byłam ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-02-22 o 07:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile? ![]() Jak przedluze na pewno będę się jeszcze radziła-tym razem mam zamier nie stchórzyć. Mysle ze keratyne jest lepsza niż ring i włosy w miejscu łączeń nie powinny się poucinać i pomechacić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak ja również uważam że keratyna jest lepsza niż ringi ![]() łuską keratyny oplatasz pasemko swoich włosów i normalnie rosną a potem jak ściągasz to ja tak jakbym otwierała tą łuskę i ściągam ![]() u Kotki ślicznie wyszło i zadowolona ![]() a wiosna tuż tuż ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiosna tuż tuż-ale w tamtym roku śnieg lezal do kwietnia, trzeba poczytać prognozy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() Ja siedzę jak na igłach bo juz mam 5 dni po terminie porodu.. ale to nie ważne.. napisze jeszcze cos na temat ..o moich włosach.. Nie przetłuszczają sie ani nie są zbyt suche wiec nie muszę ich często myc 1-2 razy w tyg. Sa długie, i geste wiec dosyć ciężkie ale jestem przyzwyczajona. Niestety żeby porządnie spiąć to sie muszę napracować... i miec bardzo mocna spinkę. Do fryzjera nie chodzę , sama przycinam , cieniuje i farbuje, bo nie mam zaufania do fryzjerów.. nigdy nie byłam zadowolona. Mam wrażenie ze jak większość z nich widzi u kogoś tyle włosów to az ich korci żeby obciąć za dużo czy poeksperymentować. Raz chciałam zeby mi lekko wycieniowała ale juz od polowy a w efekcie włosy wyglądały jak pocięte samurajskim mieczem .. same schody.... Nigdy nie susze na ciepło , myje letnią a na końcu zimną wodą.. Teraz staram sie zawsze używać jakiejś odzywki do spłukiwania . i za radą juz dzisiaj przed myciem od polowy nasmarowałam oliwką. (w zastępstwie za olejek migdałowy którego jeszcze nie mam) a mam taką świetną którą używam do wszystkiego , to oliwka dla kobiet w ciąży , uelastyczniającą przeciw rozstępom, nie ma żadnych barwników, alergenów i konserwantów , a zawiera wysokiej jakości olejek migdałowy, makadamia, jojoba, olej sojowy i słonecznikowy, a także witaminę E (Nie chce juz przesadnie chwalić i reklamować wiec jak kogoś interesuje jaka ,to mam w recenzjach) Jak juz wcześniej pisałam to używam Loreal preference z tych najjaśniejszych w różnych odcieniach ale zawsze wychodzi mi tak samo..słonecznie i w cieplej tonacji... co mi sie nawet podoba. i to na tyle ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez bym coś porobiła na świeżym powietrzu ![]() Cytat:
![]() Ja ją mam i snowhitee ma ![]() To Ty już będziesz zaraz rodziła ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
dorzuciłam dwa zdjęcia do wątku o farbowaniu, jak wygląda kolorek dzis rano. No cud miod i orzeszki. włoski jeszcze nie myte, pierwsze mycie jutro
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=293
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się zawsze pozachwycam nad włosami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
agatko,
![]() ![]() ![]() kitkulko, ale grubaśny warkocz! infatuated, dziękuję ![]()
#2093 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Raczkowanie
|
dzięki
![]() oby sie w końcu zaczęło ![]() tak to jest oliwka babydream , puki co to moje cudeńko do wszystkiego hehe ale jak tylko bede miała okazje to przerzucam sie na olejki typu 100% migdałowy, kokosowy.. jojoba.. kokosowy podobno świetny do demakijażu a migdałowy do masażu .. no i do włosków ![]() rycynowym juz od ponad roku rzęski smaruje.. ale nie są ani lepsze ani gorsze .. |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz koniecznie jak bedziesz już po porodzie ![]() Też bym kupila olejki ale to w zwykłych spozywczakach mozna? Ja mam kokosowy póki co, ale myslalam nad innymi. Dziewczyny pisaly że wBiedronce jest, ale jaki to nie pamiętam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- a nie jestes zadowolona z kokosowego? bo wspominasz o innych?
![]() |
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja też nie bralam Vitapilu i teraz biorę od tygodnia Merz Special i wcieram Radicala ponownie. Zobaczymy jak będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
witam piekne blondaski
![]() lece nadrabiac co pisalyscie w nocy ![]()
![]() |
#2099 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() No ładnie, jeden dzień i 10 stron nadrabiania ![]() Cytat:
![]() Nie gadaj, że blond nie dla Ciebie ![]() ![]() Daj szansę Londzie jeszcze raz, a jak nie ta to może coś z prof z wodą 12? a na reszte dla stonowania z 6% lub 3 nawet? Ja tak będę próbowała ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale pasuje Ci taki kolor ![]() Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona i się dobrze w nim czujesz ![]() Cytat:
![]() ![]() Zastanawiam się jeszcze nad lawendowym naszej bunny i ziajką figową ![]() Jakie kolorowe cudo ![]() ![]() ![]() Super ![]() ![]() Super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj miałaś niesamowitą wene twórczą ![]() ![]() Cytat:
Chłopak z sąsiedniego osiedla wycelował mi w twarz pistoletem na kulki. Brakowało ok 3mm w góre i bez oka bym została.. Chodziłam ok tygodnia ze śliwą pod okiem. Ale dziękuję Bogu, że tylko tak to się skończyło. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wiesz już? To córunia czy synuś? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
agatko, ale jaką Ty mas zjuz długośc włosów? na zdjęciach widziałam naprawde dłuugie! masz juz do łopatek. Jakbym juz miała taką długosc jak Ty, byłabym zadowolona.. ale jeszcze 3 miesiące i beda takie. A Twoje jeszcze dłuzsze
![]() mnie się merz nie podobał skłądowo, tzn jakos mnie nie przekonał, natomiast skrzypovita tak. enchanted, ciemno ![]() ![]() nixie, no własnie, chłopczyk czy dziewczynka? po avatarku to ja dziewcyznkę obstawiam ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.