Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-22, 10:24   #3691
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Kasiu bardzo ładnie zdjęcie

ooo w takim razie wszystkim Martom wszystkiego najlepszego

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:24   #3692
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXV

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nareszcie!
Sporo się u Was zmieniło, skoro na dzień dobry z bejsbolem sie wita
Buziol Ana

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:27   #3693
kasiaher
Wtajemniczenie

dzięki dziewczyny , ja też się dobrze czuje w tym kolorze , jeszcze nie jest taki jak był kiedyś ale jest ok , mężowi się podoba także nie ma co narzekać, troszkę mi się prztyło znowu całe jeden kilos ale lepiej się czuje , nie dużo, ale ja widze różnice chociaż po policzkach

marta czy ty mialaś inny kolor na slubie swoim , bo na zdjęciach z kościoła i wesela masz takie mocno rude a z sesji juz takie inne

no to wszystkiego naj... Marty wszystkie
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:29   #3694
martucha84
Zakorzenienie

choleraaaa zowu zapomnę

Guciu wczoraj zaczęłam czytać książkę Klejnot Medyny o Aiszy żonie proroka Mahometa... rewelacyjna książka.. czytałaś.. bo wiem że ty o ludach w islamskich się uczyłaś.. bardzo mnie "zauroczyła" postać Aiszy.. hmm takiej pewnej siebie dziewczyny.. no i nie dziwię się że książka wywołała oburzenia w krajach islamskich bo chyba z tego co się zorientowałam ona ukazuje trochę inne podejście do kobiet - że niby inaczej Mahoment mówił a inaczej się podziało.. tak?
bo nie wiem czy to totalna fikcja czy cos prawdy w tym jest...

no i Goldi pisałaś że zaczytujesz się w Sharon Owens ja czytałam jej Tawerna przy klonowej i bardzo mi się podobała.. co polecisz mi jej autorstwa?
Stary 2011-02-22, 10:30   #3695
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cori witaj i opowiadaj co tam u Ciebie słychać??

Stary 2011-02-22, 10:32   #3696
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Sporo się u Was zmieniło, skoro na dzień dobry z bejsbolem sie wita
Buziol Ana
Lańsko się należy za tą nieobecność
Myślę, że ten pierwszy krok wiąże się z następnymi ku powrotom do wątku
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:33   #3697
martucha84
Zakorzenienie

Corii uwielbiam Cię i bardzo mi Cię brakowało... więc nie mogłam wykorzystać okazji... wiesz.. byle byś napisała ogromny buziak

Ana Magda Kasia dziękuję

kasiaher super wyglądasz plener i sam ślub są tego samego dnia - kwestia światła pomieszczenia itd.. zupełnie inaczej wygląda mój kolor w ciemnym pomieszczeniu takim jak kościół, sala gdzie hmm użyta jest lampa albo i jej nie ma ale jest ciemniej a całkiem inaczej na plenerze wolnej mocno jasnej przestrzeni jak plener
bo ja taki kameleon jestem
Stary 2011-02-22, 10:37   #3698
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cori witaj i opowiadaj co tam u Ciebie słychać??
Madzia u mnie po staremu Mam urlop, nieco się nudze, to zaglądam w "stare miejsca"

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-02-22, 10:38   #3699
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:38   #3700
kasiaher
Wtajemniczenie

dzięki marta
powiem ci że ja już nie pamiętam zdjęc wielu osób z watku i tak przejrzałam twoje , muszę jeszcze przypomnieć sobie wszystkie nasz Pm
ale powiem co że super wyglądałaś , i całkiem szczerze lepiej ci w dłuższych , wydaje mi się że masz taką bardziej pelniejsza twarz
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:43   #3701
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Lańsko się należy za tą nieobecność
Myślę, że ten pierwszy krok wiąże się z następnymi ku powrotom do wątku
Lanie nie jest jednak takie złe
A czy powrót, no tego bym nie powiedziała Raczej takie tam odwiedziny
Nie jestem na bieżaco, a będąc przy zdrowych zmysłach, anwet nie próbowałabym tego nadrobić tyle co ostatnio podczytuję
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Corii uwielbiam Cię i bardzo mi Cię brakowało... więc nie mogłam wykorzystać okazji... wiesz.. byle byś napisała ogromny buziak
Martuś przyznam się, ze odwiedziłam Twój album Patryczek naprawdę dzielnie sobie radzi I jaki duży just jest
I widzę, ze figurkę masz taką, jak przed ciązą
Kurcze, przez Ciebie zachcialo mi się takiego rudego koloru włosków, tylko jakbym ja typowa brunetka w nich wyglądała

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-02-22, 10:43   #3702
klion78
Zadomowienie

Corii Witajjjjjjjjjjjjj !!!
Stary 2011-02-22, 10:47   #3703
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Nigdzie, tak sobie żyłam systemem praca-dom-rodzice

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Corii Witajjjjjjjjjjjjj !!!
Klion , witam witam

A w ogóle to wszystkich witam w końcu

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-02-22, 10:48   #3704
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cori szalej idź na całość i zrób sobie rude

ja już wykąpana i zabieram się za sprzątanie....

Stary 2011-02-22, 10:48   #3705
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:50   #3706
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Autko pierwsza klasa A od kiedy zaczynasz pracę? Jakoś w marcu prawda?

tak ktosiu od marca zaczynam

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
super, że impreza się udała! Kochana samochodzik piękny! Niech ci służy jak najdłużej!

No i zdrowiej słonko!
na razie mam nadzieje ze zacznie jak najszybciej sluzyc wczoraj wydawalo mi sie ze 2 tyg to nic i poczekam sobie a dzis mi sie zachcialo go juz miec! niec ta kobieta lepiej szybko nowe autko kupi

Cytat:
Katuniu super autko
dzieki

Cytat:
Idę sobie zrobić znowu kawkę (jedną rano z mężem wypiłam) i do tego pączek jak ktoś ma ochotę, to zapraszam
ja ja ja mam ochote

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć

Katuniaekstra, że się impreza udała i się rodzicom podobało. gratuluję nowej fury-fajna Widzę, że autko z TG bo zdjęcia koło Jyska robione. No i super z ceną A Ty kiedy zaczynasz pracę na Przyjaźni? I zdrówka zyczę
tak autko TG, fajnie ze tak blisko i nie musilismy daleko jezdzic, fotki jakwidzisz koly yjska bo wlasciciele na fazosie mieszkaja
prace od marca zaczynam

Cytat:
Katunia cieszę się że wszystko się udało.. a moja pomoc.. e tam kilka rymów.. no i gratuluję kupna autka
dzieki
a pomoc baaaaardzo sie twoja przydala
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:56   #3707
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Cori szalej idź na całość i zrób sobie rude
Nieee blond i rude to kolory "nie moje" niestety ewentualnie mogłabym poszaleć z taką czerwienią ciemna/wiśnią, ale to by wymagało odbarwienia włosów, a tego im nie zrobię, bo i tak mi ostatnio garściami wylatują
Madzia, do rudych trzeba miec cerę odpowiednią, taka jak Martucha, moja nie pasuje kolorystycznie
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Niom wierzę
Troszkę posiedzę tutaj, tak do końca urlopu na pewno

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-02-22, 11:06   #3708
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Katunia to zapraszam a praca w prywatnym przedszkolu?? Czy coś mi się pomerdało??

Stary 2011-02-22, 11:09   #3709
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Niom wierzę
A gdzie teraz bywasz ?
Stary 2011-02-22, 11:13   #3710
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
A gdzie teraz bywasz ?
W domu a jesli chodzi o forum, to kosmetyczne

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-02-22, 11:14   #3711
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Paskuda i jeszcze na czerwono i wołami o tym sie wydziera, no prawdziwa ruda Wredotka ale i tak Cię lubie
I brawa na Patryczka
AAAAAAAAAAAAAAA!!! Tęskniłam!!!!!
cześć! Na reszcie! Zostań z nami na dłużej!

Cytat:
choleraaaa zowu zapomnę

Guciu wczoraj zaczęłam czytać książkę Klejnot Medyny o Aiszy żonie proroka Mahometa... rewelacyjna książka.. czytałaś.. bo wiem że ty o ludach w islamskich się uczyłaś.. bardzo mnie "zauroczyła" postać Aiszy.. hmm takiej pewnej siebie dziewczyny.. no i nie dziwię się że książka wywołała oburzenia w krajach islamskich bo chyba z tego co się zorientowałam ona ukazuje trochę inne podejście do kobiet - że niby inaczej Mahoment mówił a inaczej się podziało.. tak?
bo nie wiem czy to totalna fikcja czy cos prawdy w tym jest...

no i Goldi pisałaś że zaczytujesz się w Sharon Owens ja czytałam jej Tawerna przy klonowej i bardzo mi się podobała.. co polecisz mi jej autorstwa?
Kochana nie czytałam. Dużo słyszałam o tej książce, ale jeszcze do niej nie dotarłam. Muszę ją w końcu zdobyć. Wiesz, Aisza była najukochańszą żoną proroka - mogła bardzo wiele jak i sam Mahomet miał do niej słabość.
Jak tylko uda mi się ją dostać to napiszę Ci co o tym myślę

Cytat:
Nieee blond i rude to kolory "nie moje" niestety ewentualnie mogłabym poszaleć z taką czerwienią ciemna/wiśnią, ale to by wymagało odbarwienia włosów, a tego im nie zrobię, bo i tak mi ostatnio garściami wylatują
Madzia, do rudych trzeba miec cerę odpowiednią, taka jak Martucha, moja nie pasuje kolorystycznie

Niom wierzę
A może chcesz czerwone?Wellaton Rubinowa czerwień? Moja siostra nim farbowała przez kilka lat - kolor odlot! i sama ma ciemny brąz włosy i chwytało bez problemu

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-02-22 o 11:19
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 11:14   #3712
klion78
Zadomowienie

Cytat:
W domu a jesli chodzi o forum, to kosmetyczne
miałam na myśli gdzie bywasz na Wizazu

Edit:
już doczytałam

Edytowane przez klion78
Czas edycji: 2011-02-22 o 11:30
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 11:26   #3713
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zabcia super. poki co sypialnia malo przytulna ale jak ja skonczycie bedzie fajnie. lubie te amerykanskie posciele i zaslony prysznicowe aaaaaaa
a miski sa bombowe, jedna w weza druga w zolwia
aaaaaaaaa tez mam takiego skorzanego slonia!! dostalam od kolezanki w podstawowce- jej rodzice mieli churtownie rzeczy z chin. W domu to miala jak w muzem recznie rzezbione krzesla z egzotycznych wysp i te sprawy

anika no wlasnie u mnie nie ma takiej drogerii gdzie sa panie kosmetyczki malujace buuu
to sie na linii zuchwy smaruje pasek i ten ktory ma blizszy kolor do koloru szyji podklad sie wyboera tak?
eeeee ale to nie domnie chyba miało byc

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Dawno nic nie pisałam, ale niestety mieliśmy kiepski weekend
W sobotę po zakupach poszliśmy na kontrolną wizytę do dentysty z R. Okazało się, że ma pęknięta górną 7, część zęba odpadła i reszta do wyrwania. Lekarz wziął się za rwanie, okazało się że pod koroną przerosło dziąsło i nie było widać korzenia - lekarz myśląc, że jest on pod tym dziąsłem przebił się do zatoki szczękowej - no i wylądowaliśmy na ostrym dyżuże w szpitalu, gdzie po 2 godz odesłali nas do domu, bo nie mają w weekend personelu i sprzętu do rtg. Na szczęście znaleźliśmy w warszawie czynny do 21 pantomogram i na szczęście okazało się, że w zatoce nie ma żadnych odłamków zęba i ten jego stomatolog zaszył mu ranę. Ma 5 szwów, antybiotyk na 8 dni i 2 tyg zwolnienia. Masakra !!! Tyle co żeśmy nerw stracili. Dobrze że R tata nas woził po tej warszawie, bo sami, to nie dalibyśmy rady.

Żabcia, ale chałupka...uchuchuuuuu !!! Super
o kurcze ale mieliscie przezycia.... a wiesz ze mi sie dzis sniłas... siedziałam przy oknie i zastanawiałam sie czemu sie nie odzywasz....
bo sie kilka dni nie odzywałas...

nie gniewaj sie ale mnie sie teraz coraz bardziej porabane sny snią

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć

Ale miałam dzisiaj noc..... o 1 zachciało mi się mandarynek No i w domu oczywiście nie było, więc musiałam się ratować na szybko sokiem pomarańczowym Ale pewnie jak je sobie kupię to ich nie rusze przez tydzień bo mi się odechce

Ana*** ja też zrypałam sobie cykl tabletami, bo brałam je na krwawienia międzymiesiączkowe i potem już poszło. A Ty jesteś pod opieką jakiegoś endokrynologa?

martucha dzięki brzuchol już nie boli. Fajnie, że masz kolejne ciuszki zawsze to do przodu

anika no Kochana to Ty jeszcze urodzisz przede mną, a to mnie straszą terminami Masz już przepowiadające a ja nie mam chyba, choć nie czasem mam ból jak na @ i brzuch twardy ale nic więcej. To może też mam?

myszka fajnie, że chrzciny się udały i już po wszystkim

Katuniaekstra, że się impreza udała i się rodzicom podobało. gratuluję nowej fury-fajna Widzę, że autko z TG bo zdjęcia koło Jyska robione. No i super z ceną A Ty kiedy zaczynasz pracę na Przyjaźni? I zdrówka zyczę

żabcia piękniście wszystko urządziliśie - bajka

Agatka ja Ci jeszcze nie gratulowałam zaręczyn więc teraz to czynię No i współczuję sytuacji z zębem. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy.

Madzialenka nie kuś pączkami.....bo ja to chcę doczekać do Tłustego Czwartku i się najeść na zapas

mnie sie zdaje ze tez masz takie przepowiadające... nam na SR mowił własnie ze bol jest jak na @ , tylko ze u mnie był mega mocny ale ja zawsze ciezko przechodziłam

Cytat:
kasiaher dziękuję w swoim imieniu i syna

kliwia ooo a widzę ty ceny z roska znasz

SSR

Rosi - Martuś - wszystkiego dobrego

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

CORIIIIIII widzę cie!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Paskuda i jeszcze na czerwono i wołami o tym sie wydziera, no prawdziwa ruda Wredotka ale i tak Cię lubie
I brawa na Patryczka
ja to cie wredotko widziałam juz wczoraj lub przedwczoraj
wiecie ze sprawdzam kto siedzi... na naszyma my dopiero wstałysmy nocka mineła spokojnie bez rewelacji jak przedwczoraj,

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 11:28   #3714
kliwia
Zakorzenienie

anika ups
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 11:35   #3715
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAAAA!!! Tęskniłam!!!!!
cześć! Na reszcie! Zostań z nami na dłużej!

A może chcesz czerwone?Wellaton Rubinowa czerwień? Moja siostra nim farbowała przez kilka lat - kolor odlot! i sama ma ciemny brąz włosy i chwytało bez problemu
Guciu Kochana, witaj
W sumie ciemna wisnia, bardzo ciemna czerwień zawsze mi się podobały, ale na czarne się nie przyjmie zaden kolor jasniejszy, to już mi mówiła moaj Fryz. Jakbym chciała jasniejsze, a zwłaszcza zcerwone, czy rude, to musiałaby mi najpierw odbarwić mój kolor, a i tak powiedziała, ze minac by musiało nieco czasu abym uzyskała na to kolor, jaki chciałam
Poza tym odbarwianie niszczy włosy, a tego ja nie chce. Na chwilę obecną, bez dekoloryzacji moge co najwyżej bardzo ciemny brąz sobie zafundować
Cytat:
miałam na myśli gdzie bywasz na Wizazu
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja to cie wredotko widziałam juz wczoraj lub przedwczoraj
wiecie ze sprawdzam kto siedzi... na naszyma my dopiero wstałysmy nocka mineła spokojnie bez rewelacji jak przedwczoraj,
Ale wy szpiegi małe jesteście sprawdzacie kto gdzie co nie da sie niezauwazalnie tutaj przycupnąć
Widze, ze Ty lada chwila mamusią zostaniesz, szybko to zleciało!

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2011-02-22, 11:36   #3716
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia nie kus!!
ja bym sie napila takiej cafelate albo machiato! mniam a paczka dobrego tez bym zjadla buuuuuu

u mnie za 10min sniadanie dopiero.

A propo Colon C - maz powiedzial ze widocznie flora sie wyrowanala i dlatego przestal dzialac. myzle ze warto raz na jakis czas robic serie i juz.a na codzien jesc blonnik, surowe warzywa i duzo wody.
moze sypki blonnik do dan dodawac?
To zapraszam do mnie, strzelimy sobie latte z ekspresu

Cytat:
(...)
ktosia odniosła odniosła... dlatego teraz zwalniamy bo za szybko idzie do przodu.. ja już sama sie waham czy lepiej skończyć i tyle.. czy chodzić na rehabilitacje.. bo bynajmniej byłabym świadoma że jest pod opieką i jakby coś to szybko będą reagować.. wiesz mama to takie stworzenie silnie panikujące.. a filmiki wrzucam bo mnie rodzina molestuje... ja uwielbiam picase mam tam mnóstwo albumów, można wrzucić fotki i ukryć album dać go tylko tym co mają dostać itd... naprawdę super rozwiązanie.. więc rodzina korzysta i ogląda Pata a że wy też możecie skorzystać to albumu nie ukrywam a śmieje się bosko

idę nadrabiać dalej
A rozmawiałaś z rehabilitantem, co on sądzi na ten temat? Może faktycznie warto ograniczyć trochę wizyty, zmniejszyć ich częstotliwość, ale żeby mimo wszystko co jakiś czas się tam pokazać, żeby mieli Pata pod kontrolą. Bo pewnie już tak napatrzyliście się na ćwiczenia, że spokojnie sami jesteście w stanie utrwalać to co już było?
Co do albumów, to pomysł miałaś super, fajnie się patrzy jak dziecko się tak zmienia

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

tak ktosiu od marca zaczynam
(...)
No to niech się babeczka spręża i oddaje Ci autko

Wszystkim Martom dużo zdrówka, jeszcze więcej miłości i spełnienia najskrytszych marzeń!

Jedziemy dziś do gina, także bardzo proszę o kciuki
Stary 2011-02-22, 11:40   #3717
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu trzymam kciuki

Stary 2011-02-22, 11:41   #3718
kliwia
Zakorzenienie

corii widzisz jakie szpieguski, zyc nie dadza

ktosia chetnie - jak skoncze karmic piersiia
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 11:42   #3719
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Guciu Kochana, witaj
W sumie ciemna wisnia, bardzo ciemna czerwień zawsze mi się podobały, ale na czarne się nie przyjmie zaden kolor jasniejszy, to już mi mówiła moaj Fryz. Jakbym chciała jasniejsze, a zwłaszcza zcerwone, czy rude, to musiałaby mi najpierw odbarwić mój kolor, a i tak powiedziała, ze minac by musiało nieco czasu abym uzyskała na to kolor, jaki chciałam
Poza tym odbarwianie niszczy włosy, a tego ja nie chce. Na chwilę obecną, bez dekoloryzacji moge co najwyżej bardzo ciemny brąz sobie zafundować

Ale wy szpiegi małe jesteście sprawdzacie kto gdzie co nie da sie niezauwazalnie tutaj przycupnąć
Widze, ze Ty lada chwila mamusią zostaniesz, szybko to zleciało!

no zleciało zleciało
na poczatku sie chciało aby to już już i po wszystkim a teraz z chęcią bym jeszcze z brzuszkiem polatała ale sie nie da

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 11:53   #3720
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Guciu Kochana, witaj
hmm, wiesz możesz próbować nakładać ten ciemny brąz i później spróbować tą czerwień. Moja siostra miała bardzo ciemny brąz i chwytała ta farba bez problemu. ten welton to jest cholernie mocna farba. I nie miała żadnej różnicy na odrostach. Ciekawa jestem jakbyś wyglądała w takiej ognistej czerwieni

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości