|
|
#3211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
ammmm, a jak twój nos wygląda z przodu, bo o ile się nie mylę, robiłaś zdjęcia tylko lewego profilu?
|
#3212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak wyglada? hmm tak jak chcialam
|
|
#3213 |
|
Przyczajenie
|
hej mam pytanie czy ktos miał operacje pod znieczuleniem miejscowym , jak to wyglada bo nie wiem czy mam sie bac czy nie ;|
|
|
|
|
#3214 |
|
Wtajemniczenie
|
tak miala Anja ostatnio...przegladnij wątek poczytaj jej posty
|
#3215 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pobytu w I dobie po operacji w mojej klinice 400, zł + (ewentualny koszt resekcji podstawy skrzydeł 500, zł)+ koszt pobytu w pensjonacie z opieką pielęgniarska -80, zł / dobę." Takiej odpowiedzi udzielił mi Wójcicki jak przesłałam mu zdjecie mojego noska na maila i zapytałam o cenę. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3216 |
|
Przyczajenie
|
Do Polka-Polka: Zdecydowana jesteś na operacje w Polanicy Zdroj? Hehe musze przegladnąć wątek w stecz bo szczerze nie pamiętam. Dziękuje za odpowiedz, własnie sprawdzałam poczte! Po wysłaniu zdjęć do Doktora dostałam odpowiedź, że mój nosek potrzebuje pełnej korekty i cennik w sumie różniący się tylko o 500zł od Twojego
Cytuje: "W Pani przypadku konieczne jest wykonanie totalnej korekcji nosa( usunięcie garbu , skrócenie i wyprostowanie – krzywa przegroda ) - zmniejszenia nosa. Całkowity koszt operacji( zabiegu, narkozy i wszystkich opatrunków) wynosi 8500, zł + koszt pobytu w I dobie po operacji w mojej klinice 500, zł + koszt pobytu w pensjonacie z opieką pielęgniarska -80, zł / dobę: ![]() Na pewno nie chciałabym zmieniać końcówki,bo według mnie jest ok ![]() Jestem umówiona na konsultacje telefoniczną, ponieważ na razie dłuższy urlop w Polsce mam zaplanowany własnie w czasie kiedy chciałabym iść na operacje - czyli w maju. Zobaczę, popytam o wszystko może zdecyduje sie na Dr.Wójcickiego choć mam sporo dalej niż do Krakowa hmm
|
|
|
|
#3217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#3218 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak tak teraz czytam ze jestescie przed operacja...to juz mi sie to takie odlegle wydaje...a dopiero miesiac temu mialam operacje
W tym tygodniu musze isc na wizyte kontrolna, czy wszystko jest ok itp.Trzymam za Was kciuki oby i Wam sie udalo...nie wiem jak tam Wasze noski wygladają...u mnie generalnie nikt nie zauważa..ale jednak ja psychicznie odczuwam duzy komfort i to jest najważniejsze ![]() juz nie mysle o swoim profilu bo wiem ze jest ładny i powiem Wam że to poczucie upewnia mnie w przekonaniu że podjelam własciwą decyzje ![]() jeszcze raz trzymam za Was kciuki...i bede tu zagladać
|
#3219 |
|
Raczkowanie
|
Bunny widzialam Twoje nowe zdjecie na gadu gadu i naprawde super wygladasz!!! ja nie mialoam przez tydzien internetu ale mam nadzieje ze sie jakos zgadamy
|
|
|
|
#3220 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
zastanawiam się nad korektą nosa. Chciałam zapytać o opinie dziewczyny, które miały nos podobny do mojego (zdjęcia) i przeszły operację: - czy jesteście zadolowone z efektu - u kogo robiłyście operację? Z góry dzięki
|
|
#3221 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Poszukuję dobrego specjalisty od nosków w Szczecinie, czy możecie mi kogoś zarekomendować? |
|
|
|
#3222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję kochana.Ja i mój nos wyglądamy dobrze lub źle zależnie od dnia i perspektywy,ale już coraz lepiej.Teraz takie mega zgrubienie mi wyszło po prawej stronie.Taka jakby górka aż pod oko sięgająca i na tym jest jeszcze taka grudka.Czy to jest normalne??
|
|
#3223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3224 |
|
Rozeznanie
|
Z opisu wnioskuje,że to tak jak u mnie,ale mam nadzieję,że to zniknie.Bo tam ogólnie takie niefajne zgrubienie jest i jakby oko spuchnięte mam przez to:/
|
#3225 |
|
Raczkowanie
|
mi to wyskoczylo bardzo dlugi czas po operacji ale przez wiekszosc czasu obserwowalam czy sie powiekszalo ale zostalo takie male niewidoczne
|
|
|
|
#3226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nom to mam nadzieję,że u mnie też będzie niewidoczne.Grudka niech se nawet zostanie,ale to zgrubienie pod nia musi zniknąć.
|
|
#3227 |
|
Przyczajenie
|
witaj czy mogłabys przesłac mi na maila wiecej info o operacji i zdjecia przed i po bede bardzooo wdzieczna , a i ile kosztowala Cie operacja pozdrawiam moj mail karusia_w@wp.pl
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- hej dziewczyny mam proosbe poszukuję dobrego plastyka z Łodzi, Bydgoszczy, Torunia ewentualnie Poznania, poprosze o jakieś namiary i komentarze i oczywiście o podanie ceny bedę bardzo wdzieczna , pozdrawiam |
|
|
|
#3228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3229 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jak byłyście juz po operacji i miałyście spuchnięte noski to było to zauważalne dla innych osób? które np nie wiedziały o operacji?
Jak długo trzeba uważać na zbyt niskie lub zbyt wysokie temperatury? Czy zbyt wysoka temperatura faktycznie sprawia , że z noskiem cos sie dzieje? Dzwoniłam dziś na konsultacje telefoniczna z Dr.Wójcickim. Kompletnie nie wzbudził mojego zaufania
|
|
|
|
#3230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nos jest spuchniety ale jak ktos nie wie to sie nie "kapnie" sauna i solarium niewskazane to oczywiste...mroz tez nie bo nosek boli...ale chwila na mrozie nie jest grozna
|
|
#3231 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
U mnie w kwestii temperatur nos jest bardzo wrażliwy,minęło trochę ponad 4 tygodnie.na dworze nie więcej niż kilka minut mogę wytrzymać.
"Nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że jego osiągniecie wymaga czasu,czas i tak upłynie" Edytowane przez BunnyZukino333 Czas edycji: 2011-02-24 o 07:31 |
||
|
|
|
#3232 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny kochana wklej foteczki...ja wczoraj bylam na kontroli...jest ok..zrobil mi sie maly siniaczek taka zylka z boku...ale powinien sie wchlonąć...teraz wizyta jakos w wakacje...lekarz mi powiedzial ze jakbym chciala to za rok moze mi jeszcze troche kosci spilować
ale ja serdecznie mu podziekowalam hihi... jestem zadowolona i już..jeszcze analizowalismy fotki z przed zabiegu...i musze powiedziec ze zapomnialam o tym nosie starym juz i tylko utwierdzilo mnie to w przekonaniu że extra decyzje podjelam...do dziewczyn przed ... pamietajcie jednak nosek to środek naszejh twarzy niczym go nie zakryjemy..mimo ze jest jakies ryzyko i mimo iz sa to duze pieniądze...warto to zrobić..poprawi samopoczucie lepiej niz milion ciuchow
|
#3233 |
|
Raczkowanie
|
buny dołanczam sie do prośby o fotki
tylko jakbys mogła przed i po, musze przekonac mojego Dr-a że da sie skrócic bardziej nosek
|
|
|
|
#3234 |
|
Przyczajenie
|
Dzikekuje Wam za odpowiedzi
Boje sie troche o swoja pracę, gdzie temperatura co chwilke sie zmienia!Chwilke pracuje na kuchni,później w chłodniejszym miejscu. W pracy w sumie wiedza o moich planach i jak najbardziej pójdą mi na reke z wolnym - chorobowym. Pomyslę teraz ile bedzie mi potrzeba wolnych tygodni! Tak bym chciała jak Wy mieć juz to za soba i oczywiście z dobrym efektem Czekam do marca na konsultacje w Krakowie A w między czasie bede tu zaglądała do Was![]() Pozdrawiam Edytowane przez martita844 Czas edycji: 2011-02-24 o 21:40 |
|
|
|
#3235 |
|
Przyczajenie
|
od mojej operacji MINELY juz 3 miesiace. za kilka dni mam kontrole po zabiegu, niestty wczesniej nie moglam jechac. z nosa jestem niezadowolona........ nie wiem czy to nadal utrzymujaca sie opuchlizna czy en nos juz tak zostanie...... mam ogolnie inny ksztalt=bez garba i jest krotszy. ale pekaty na czuku jak u swini !!!!!!! wyglada strasznie nienaturalnie! dziwne bo niby opuchlizna powinna juz zejsc..... boje sie co powie doktor, modle sie tylko zeby taki nie zostal bo mam komplexy jkak ktos patrzy na moja twarz z boku !!!!!!
(((((( czy moze mi ktos powiedziec ile dokladnie utrzymuje sie opuchlizna czubka??? ja czuje ze on jest twardy i jeszcze troche boli i jak na nieszczescie przytrafilo mi sie juz pare glupich urazow...
|
|
|
|
#3236 |
|
Przyczajenie
|
Efelka a gdzie miałaś robioną operacje?
|
|
|
|
#3237 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Mam do Was pytanie. Moi znajomi/chłopak twierdzą, że mam normalny nos, ale mnie denerwuje to, że nie jest on lekko zadarty i ładnie wyprofilowany, a'la zjeżdżalnia profilu swego też nie lubię, bo mój nos jest taki strasznie prosty, jakby "idący w dół". Nie jestem jednak przekonana co do operacji bo z przodu mój nos wygląda fajnie i boję się, że po operacji mogłoby być gorzej.Podsyłam foty nosa. Szczerze-na moim miejscu zrobiłybyście operację czy lepiej to olać? |
|
|
|
#3238 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Milka moim zdaniem masz ladny nosek, ja bym go nie zmieniala ale jesli sie z nim zle czujesz to zrob to! Najwazniejsza jest nasza samoocena to ona wprawia nas w kompleksy:p Dziewczyny mam pytanie czy po operacji popekaly wam naczynka np na nosie, policzkach? Bo mam cere nacznyniowa i boje sie ubocznych skutkow.... Polka_Polka trzymam kciuki za Twoja operacje |
|
|
|
#3239 | |
|
Przyczajenie
|
w slubicach u dr baranskiego
---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Opuchlizna może się utrzymywac nawet do roku czasu(dobijające to jest wiem:P)Ja też mam strasznie spuchnięty koniuszek nosa,ale mi profil sie podoba.Nie podoba mi się jednak nos i buzia z nim z przodu.a juz najbardziej dobija mnie mój uśmiech,który nadal jest sztuczny i taki jakby połowiczny.Wcześniej zęby były w całości widoczne,teraz muszę sie wysilać,żeby do połowy je było widać przy uśmiechu:/Czy ty też tak masz miałaś??jestem już ponad 4 tyg po operacji.
"Nie rezygnuj z celu tylko dlatego,że jego osiągniecie wymaga czasu,czas i tak upłynie" Edytowane przez BunnyZukino333 Czas edycji: 2011-02-25 o 07:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

jak wyglada? hmm tak jak chcialam 

nos jest spuchniety ale jak ktos nie wie to sie nie "kapnie"
profilu swego też nie lubię, bo mój nos jest taki strasznie prosty, jakby "idący w dół". Nie jestem jednak przekonana co do operacji bo z przodu mój nos wygląda fajnie i boję się, że po operacji mogłoby być gorzej.