|
|
#2431 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
Owulacji pewnie nie było w tym cyklu - jak zwykle ostatnio. Miałam oczywiście płodny śłuz w normalnym terminie - czyli w okolicach 12 dnia cyklu. Normalne objawy okołoowulacyjne, potem cisza. A przedwczoraj pojawił się znowu. Ja niestety nie mam gdzie kupić tanich ciuchów więc muszę się zaopatrywać w takich sklepach. Noszę rozmiar 48 więc mogę pomarzyć o normalnych cenach ubrań. Już się przyzwyczaiłam do tych cen i mnie tak nie raża jak na początku. Po prostu rzadziej kupuję ciuchy. To co kupiłam teraz będę nosić pewnie przez najbliższe trzy - cztery lata. Jedyne co kupuję często to buty. Ale kupuję przeważnie w Deichmannie - nie jakieś skórzane - byle były najtańsze bo i tak wiem, że zaraz mi się znudzą i będę chciała kupić następne A poza tym tylko Deichmann ma obuwie w rozmiarze 42.
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podoba rozmiarówka Orsay'a
Wszędzie kupuje spodnie 38 a u nch 36 i luz mam ![]() Moja mama nosi 40-42, a u nich 38 zawsze są dobre |
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oni rzeczywiście mają jakąś sporo przerośniętą tą rozmiarówkę
|
|
#2434 | ||
|
Raczkowanie
|
Paulinko widzę Cię
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
ja też zadko kupuje bo nic nie mogę dostać... masakra i chodze aż się nie rozwali, buty strasznie rozwalam też kupuję najtańsze, a spodnie mi w kroku się przecierają.... Cytat:
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za kciuki i wsparcie ale niestety jedna kreska
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Może jeszcze za wcześnie na test? Czasem wychodzi później...
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko przykro mi
|
#2438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a buuuuu
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
2 dni po terminie to chyba nie za wcześnie
![]() @ jeszcze nie ma ale zaraz będzie bo coraz bardziej mnie brzuch nawala
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet w zeszłym tygodnu jak zrobłam to nie pokazał
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
Niektórym dziewczynom dopiero po tygodniu się pokazywały krechy... Nasze organizmy są bardzo różne i skomplikowane...
|
|
|
|
#2442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poważnie?? wow ale jajca
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina a ja miałam nadzieję,że się udało...
Egwene się dawno nie odzywała czy ja co.ś przeoczzyzłam?
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam @
![]() ![]() ![]() No ale życie toczy się dalej, nie będę się załamywać ![]() przynajmniej pojadę na wakacje w maju trzeba szukać pozytywów Niestety na hsg się nie załapię, bo lecimy za 3 tygodnie, także następna @ będzie pod koniec urlopu porobię te inne badanka najwyżej a skoczę na pare dni do Polski jeszcze w innym terminie jak będzie trzeba...Na 12 marca zapisze sie do gina, bo kazał przyjechać znowu w okolicach owu...niestety to będzie 19dc i zobaczymy przynajmniej czy pęcherzyki pękają ![]() To co dziewczyny kawusia
|
|
|
|
#2446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest jeszcze w dzesątkach tysięcy, a test nie widzi tego Cytat:
Może zapracowana jest.---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() Ja się z herbatką przyłączę i frytki zaraz sobie zrobię ![]() Mam już 5,5-6kg na plusie |
|||
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :przytu l:U mnie też niestety ma taki zwyczaj. Spóźniała się powiedzmy z 6 dni, ja testuję, a ona zaraz myk, myk i jest... Kawał zołzy... nic więcej. |
|
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak się zastanawiam i chyba ziółka popijemy w tym cyklu ![]() Kochana a jak się czujesz?? mam nadzieję, że choróbsko odpuści szybko |
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa mnie ćmi, ale to norma, zwłaszcza, że lada dzień @. W ogóle to w miarę dobrze. Dzięki!
Muszę coś na obiadek wykombinować...
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam właśnie 6 kg na minusie
|
|
|
#2451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Może zakończę na 12 kg
|
||
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję!! Ładnie waga spada a jak się czujesz na dietce? ciężko wytrzymać?? masz rację...ten cykl odpuszczę całkowicie i skupię sie na urlopie w Polsce tak wogóle to nie chce mi się tych badań robić...ale ze względu, że tak rzadko jesteśmy w Polsce to się (czas) poświęcę...mąż się zbada, może to już dużo wyjaśni chociaż nie chciałabym, żeby to po jego stronie był problem...
|
|
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęść nie za często są takie chwile. W niedzielę zrobiliśmy z mężem deser kaloryczny, bo musieliśmy go przetestować. Chcemy go zrobić na jego imieniny a nie robiliśmy go wcześniej. Lodówkę mamy zawsze pustą, rano robię zakupy na jeden dzień - tak żeby za dużo nie kupować i żeby w lodówce nie leżało i nie kusiło ![]() I leci jakoś powoli. Może nie jest to czego oczekiwałam ale nie ćwiczę w ogóle więc chyba jest ok
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś podziwiam za wytrwałość
![]() Ja się do diet nie nadaję słodkiego mogę nie jeść ale chipsów i słonych przekąsek to nie umiem sobie odmówić, szczególnie wieczorkiem jak siedzimy przed tv Wogóle muszę coś ze sobą zrobić bo zasiedziałam się strasznie ostatnio...chyba znowu zacznę na basen chodzić raz w tygodniu, ale zawsze to coś...czekam reż na wiosnę i przejażdżki |
|
|
|
#2455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jakoś mam straszna chęć na sałatki... Pewnie przez to choróbsko organizm się witamin domaga... |
||
|
|
|
#2456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie lubię mieć pełnej lodówki, bo jak nie zjemy to wyrzucic trzeba a to marnowanie pieniedzy. ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
Jedz na zdrówko |
||
|
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Cora fajnie, że już się lepiej czujesz - tylko teraz nie szalej z jakimiś porządkami itp!! ![]() Paulinko mogłaby już sobie pójść na dłużej ta wredota... Nadia przy dwójeczce to nie wiem, czy uda Ci się poprzestać na 12kg ![]() Mezaga ładnie Ci ta waga spada - gratuluję samozaparcia A ja byłam na małych zakupach, ziimno i szaro u mnie jest, jednak nie ma jak w domku Teraz muszę się wziąć za obiadek, ale jakoś mi się nie chce
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
I u nas zazwyczaj lodówka pusta... Zakupy robimy z dnia na dzień, tylko na weekend trochę większe... A i tak się coś wyrzuca...
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz jak zaczęłam na parze gotować to i soli mniej zużywamy i oleju prawie wcale - to dobre dla diety i dla portfela
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
My jak na swoje poszliśmy z 5 lat temu to z lodówki się wylewało, a co tydzień do kosza szła taka ilość, że szok. W sklepie wydawało mi się że wszystko jest mi potrzebne, a później w domu zalegało. Ostatnio kupowałam tylko trochę na zapas i co drugi dzień w Auchan, bo z pracy miałam tam blisko. Teraz jak w domu siedzę to mąż robi zakupy i kupuje tylko to co w danej chwili jest potrzebne i co się skończyło akurat czyli chleb, wędliny, ser, jakiś pasztecik czy serek topiony, jogurty, mleko i tyle. Obiady nam mama robi i mrozimy
to zbyt dużo nie potrzebuję.---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- A...i mąż w Biedronce kupuje to jest dużo taniej ![]() Dania nie mam zamaru więcej przytyć My ciążę skończymy w 36 tygodniu (jak dotrzymamy) to cały m-c krócej, a na końcówce się najwięcej przybiera |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

a jak zamawiasz w bonprixie i halensie to trafisz z rozmiarem? dość drogie mają ciuszki :/
Owulacji pewnie nie było w tym cyklu - jak zwykle ostatnio. Miałam oczywiście płodny śłuz w normalnym terminie - czyli w okolicach 12 dnia cyklu. Normalne objawy okołoowulacyjne, potem cisza. A przedwczoraj pojawił się znowu. 
Wszędzie kupuje spodnie 38 a u nch 36 i luz mam 

Nawet w zeszłym tygodnu jak zrobłam to nie pokazał 

Gratuluję!! Ładnie waga spada
słodkiego mogę nie jeść ale chipsów i słonych przekąsek to nie umiem sobie odmówić, szczególnie wieczorkiem jak siedzimy przed tv