|
|
#4051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Kojarzę ją z metamorfoz, rzeczywiście inaczej ją sobie wyobraziłam na początku
Może dziewczyna potrzebuje się dowartościowac albo ma jakieś kompleksy i ściemnia. Albo ma chłopa dilera
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paznokcie ma zle wykonane , ja bez doswiadczenia wiekszego robie duuuzo lepsze, nie chwalac sie
|
|
|
|
|
#4053 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Trochę inaczej ją sobie wyobrażałam |
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej taka zwyczajna, ale nie brzydka dziewczyna...tak przegladam jej posty...(oj nieladnie
) i stwierdzam, ze dziewczyna dobrzetrafila z facetem, a i na rodzicow nie ma co narzekac(a narzeka), bo majac 24 lata, wlasne mieszkanie, dziecko i pracujacego meza poklocila sie z rodzicami, ze daja wiecej pieniedzy jej bratu niz jej samej...miec duzo, chciec miec jeszcze wiecej...---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- no ale to nie moje akwarium i nie moje rybki;d |
|
|
|
#4055 |
|
Zadomowienie
|
Truskawka, santom wyszperała jej zdjęcie - link w poście 4047
|
#4056 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
ale bym sobie cos zjadla... ale nie wiem co...
|
|
|
|
#4058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Ja dziś na obiad miałam wątróbkę w sosie
|
|
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4060 |
|
Zadomowienie
|
Ja przeglądam intymny, i aż mi się w głowie nie mieści jak wyglądają związki niektórych ludzi...
Edytowane przez aQ01 Czas edycji: 2011-02-22 o 15:08 |
|
|
|
#4061 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
przepraszam, ze nie dałam znać rano, ale wszystko na biegu robiłam![]() Plecy bolą trochę mniej, wysmarowałam ketonalem ![]() co do rozmowy kwalifikacyjnej-> Wiedziałam, ze nazwa firmy coś mi mówi-i w busie przeszukałam torebkę i znalazłam wizytówkę kolegi-tak jak myślałam tam pracował-i sie zwolnił bo warunki były tragiczne. Ale cóż-jak już jadę to jadę. Zajechałam, i nie dość ze wyczekałam sie 30min-spoko-to wchodzę i mnie trafiło. Chwila rozmowy i babka do mnie-"rozumiem ze jest pani gotowa na założenie własnej działalności gospodarczej", ja oczy większe niz 5zł i pytam o co chodzi-a ona, ze to jest warunek żeby u nich pracować wiec jeszcze spokojnie jej powiedziałam, ze w ogłoszeniu o niczym takim mowy nie było, a ona ze jak umieszczają taką informację to mniej chętnych przychodzi podziękow ałam, i wyszłam. Nooo Po czym dzwonię do tego kolegi, a on mówi ze to jeszcze nic-gdybym sie zgodziła, to oni mi zadnej bazy danych nie zapewniają tylko sama sobie mam ludzi szukać, płacić zus itd. A jak nie mam auta to już mogę sobie palcem w ![]() uhhh ależ jestem zła... idę nadrabiać... Ps. dziękuje za wszystkie kciuki ![]() przydadzą sie następnym razem![]() Isabelle co sie stało?? Kamea piona za brzuch mnie burczy tak głośno i tak "dziwnie" ze aż mi czasem wstyd przy ludziach-np na wykładach czy ćwiczeniach...
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-22 o 15:03 |
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poracha, w ogóle jakie ludzie mają problemy, a często jakie stwarzają problemy
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz mialam obiadek, ale jakas taka niedojedzona jestem;D dawno nie jadla watrobki... chyba zbrzydla mi po tym jak u mnie w pracy ja Anglicy przygotowywali.... <>
![]() a lubilam watrobke w wykonaniu mojej mamy
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
O fuuuuuuuu, wątróbka
chyba jedyna potrawa, której nie wezmę do ust
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz powiem am ze moj TŻ pracowal jako przedstawciel banowy banku BPH i w sumie mozna tam popracowa 4 miesiace bo warunkiem zeby dostac 1wsza pensje powyzej tysiaka jest zdanie egzaminu, w 2gim miesiacu wystarczy zalozyc 1 konto w 3cim 3 konta w 4 tym 4ry a pozniej to juz niestety chca wlasna dzialalnosc ale 4 miechy mozna na spokojnie miec prace co prawda sam musial sobie klientow znalezc, wizytowek nie dostal wiec co lepsi klienci sie za glowe lapali ze to co za bank---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- tez nienawidze. nigdy nie probowalam ale nie tkne
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
paczek a mozesz zdradzic nazwę tej firmy? Bo ja jakiś czas temu też byłam na rozmowie o pracę i też mieli wymóg żeby założyc swoją działalnośc!
kamea niektóre są aż nieprawdopodobne...
|
#4067 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby gratulacje przejścia tego etapu, i trzymam kciuki za kolejny
![]() ![]() Sylvi plecy troche lepiejpoza tym co za gosć...za 10tys nie utrzyma rodziny a co do tej laski matko boska toż to lekka przesada tyle kasy wydawać ja rozumiem, ze chce sie ładnie wyglądać ale bez przesadya no właśnie...kierownictwo chce jak najwięcej dla siebie, ze nawet nie załatwi bazy danych, ale żeby wizytówek nie odstać ![]() aQo1 pw Ci zaraz wyślę-nie chcę tak an forum bo to nigdy nie wiadomo ![]() Kamea wątróbka jest beeee
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-22 o 15:10 |
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4069 |
|
Wtajemniczenie
|
No niby tak, ale mogliby napisać o tym w ogłoszeniu-człowiek by sobie nadziei nie robił i wiedział co to za praca. A nie takie ukrywanie
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4071 |
|
Zadomowienie
|
Nigdy w życiu nie wzięłabym pracy polegającej na jeżdżeniu po domach. Nie dośc ze męczące jak cholera to jeszcze niebezpieczne, ludzie są nieobliczalni... Wczoraj w wiadomościach było, że facet zabił przedstawiciela jakiegoś tam providenta czy innej firmy co udziela pożyczek. Agent przyjechał odebrac ratę w wysokości 80zl a ten biorca nie miał przy sobie. Człowiek zginął przez 80zł...
|
#4072 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi też kiedyś powiedziałam, ze się w takie cuda bawić nie będę ale cóż
bardziej mi odpowiada w sumie jeżdżenie po ludziach niż stanie za ladą![]() aQo1 a to o tym nie słyszałam chore czasy...
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4074 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi ja to jestem taka, że póki sie nie "sparzę" to będę próbować
wiadomo, ze jesli nic nei znajdę ani w ubezpieczeniahc ani w nicyzm podobnym-poszukam czegoś w sklepach itd w końcu coś muszę znaleźćzaczynam coraz bardziej żałować ze zrezygnowałam z policji, miałabym pewną kasę teraz przynajmniej-chociaż i ryzyko duze
|
#4075 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze to ja też wolę stac za ladą...
Ja mam mega schizy w tym temacie, nie wychodzę sama z domu późno... Wiadomo, zimą szybko się ściemnia i nie mówię tu o 16-18, ale później to już niet A jak tej zimy zdarzyło mi się, że musiałam wracac o 21 sama autobusem (a z przystanku do domu mam ze 4min) to prawie biegłam I rownież praca, gdzie miałabym chodzic po blokach jest dla mnie nie do przyjęcia
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
ja to zaluje ze nie poszlam od razu na anglistyke bym byla sobie nauczycielem i kropka;p chociaz wolalabym byc bardziej hmmm otwarta do ludzi bo jako przedstawiciel mozna duzo pieniazkow zarobic a ja nie mam takie odwagi zeby cokolwiek sprzedawac w taki sposob
|
|
|
|
#4077 |
|
Wtajemniczenie
|
aQo1 widzisz to widać zależy od natury człowieka-ja sie poz mroku czuje bardzo dobrze, nei boje sie chodzić przez park itd
![]() Sylvi powiem Ci że ja dopóki na promocjach nie wylądowałam to byłam strasznie nieśmiała, wstyd mi było zapytać kogoś na ulicy czy np jakiś autobus już pojechał itd a jak troche popracowałam to polubiłam prace z ludźmi i nie krępuje mnie to juz
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie bedzie zadnej innej pracy to chyba bede zmuszona byc przedstwicielem, lepszy rydz niz nic, ale mam nadzieje ze do tego nei dojdzie
|
|
|
|
#4079 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a nie robią komuś nadzieje. Dobrze że plecy już Cie mniej bolą ale może przejdź się lepiej do lekarza bo nie wiadomo co to bylo
|
|
|
|
|
#4080 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi widzisz ja mam to samo-jak w końcu nie znajdę pracy jako przedstawiciel czy doradca klienta to będę szukać po sklepach-i też mam nadzieję że do tego nie dojdzie-bo jednak tacy przedstawiciele ładnie zarabiają
![]() moja koleżanka pracuje jako telemarketerka i zarabia po 2/3tys ostatnio przyszło jej 4-przy mnie przelew dostała tyle ze ja nie lubie rozmawiać przez telefon-nienawidzę wręcz-ale chyba się przemogę![]() Truskaweczka no też uważam ze powinni pisać ale widzisz... u mnie juz przychodnia pozamykana ale teraz to już przechodzi-nawet ruszac się mogę![]() idę sie trochę ogarnąć bo Tz zaraz przyjdzie
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-22 o 15:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

Może dziewczyna potrzebuje się dowartościowac albo ma jakieś kompleksy i ściemnia. Albo ma chłopa dilera

paznokcie ma zle wykonane , ja bez doswiadczenia wiekszego robie duuuzo lepsze, nie chwalac sie

) i stwierdzam, ze dziewczyna dobrzetrafila z facetem, a i na rodzicow nie ma co narzekac(a narzeka), bo majac 24 lata, wlasne mieszkanie, dziecko i pracujacego meza poklocila sie z rodzicami, ze daja wiecej pieniedzy jej bratu niz jej samej...miec duzo, chciec miec jeszcze wiecej...

poracha, w ogóle jakie ludzie mają problemy, a często jakie stwarzają problemy 

plecy troche lepiej
ja rozumiem, ze chce sie ładnie wyglądać ale bez przesady
chore czasy...