|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
BUAHHOT CAATE kochane zle mnie zrozumialyscie !!! ja doceniam Wasza pomoc i bardzo duzo mi pomoglyscie, dzieki Wam wiem jak zafarbowac i wogole jak dbac o siebie o moje wlosy, ja nie mialam pretensji do nikogo, zle mnie zrozumialyscie naprawde
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- buahhot kochana jak ja napisalam ostatnio ze potrafisz pocieszyc to chodzilo mi o doslownie to co napisalam, zawsze potrafisz pocieszyc i za to jestes kochana, ja nie pisalam tego zlosliwie, a Wy tak pomyslalyscie kupilam w ross odzywke bez splukiwania ISANA hair na rozdwojon ekoncowki i suche wlosy taka zolta, dobra ona jest ? ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
hej witam Cie serdecznie bedziemy Cie wspolnie motywowac ![]() Ariadna witam rowniez
|
|
|
#2492 |
|
Raczkowanie
|
Ariadna nareszcie jakas konkretna lista zachcianek ,brawo
![]()
|
|
#2493 |
|
Zadomowienie
|
a teraz jade na solarium
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- moja corcia ostatnio znowu chora, znowu ten katar,dlatego nie mam ostatnio tak czasu na wizaz.Bylismy prywatnie u lekarza i wydalam 200 zl na wizyte i leki bo ten katar juz ma tak dlugo.....
|
|
#2494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego biorę się a nie bo chcę zapuścić
|
|
#2495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To może coś z kolorowych kosmetyków, jakiś róż, cienie czy pomadka w fajnym kolorze, może brakuje Ci jakiejś z tych rzeczy ![]() ![]() Ok, lista już jest, teraz tylko trzeba się jej trzymać, a to może nie być łatwe
|
|
#2496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie skończyłam robić obiadek
i teraz pomaluję paznokcie fajnie, że coraz więcej dziewczyn jest
|
|
|
|
#2498 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Zaraz zrobię sobie kawkę i Was nadrobię. Witam nowe piękności.Od dzisiaj ćwiczę 8min abs, bo mi mięśnie brzucha trochę sflaczały Muszę to naprawić.
|
#2499 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zacznę ćwiczyć brzuszki i kręcić hh jak mi się skończy okres
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
Ja ćwiczę nawet jak mam okres. Nic tak nie łagodzi bólu jak ćwiczenia.
|
#2501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nic mnie tak nie irytuje jak ćwiczenia podczas okresu
|
|
#2502 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za zaproszenie od dziewczyn
Jakoś nie umiem zmywać makijażu oka tym żelem micearnym ![]() Miałam dziś podkład kupić , ale nie było nigdzie tam gdzie byłam , muszę się do innych sklepów wybrać . Dziś odżywka albo jakaś maska na włosy , trzeba zużyć tych 20 opakowań , bo stracą datę przydatności Ćwiczenia i spamowanie wieczorkiem , teraz nauka
|
#2503 |
|
Raczkowanie
|
A ja za chwilke ide wypic herbate z pokrzywy ,nalozyc odzywke na paznokcie i wybywam na miasto
![]() Marlinekaa Od dzis Twoj blog znajduje sie na mojej liscie stron, z ktorych czerpie wiedze
-Odzywiam wloski -Ucze sie naturalnosci -Cwicze ,biegam i ograniczam slodycze -Naprawiam plytke paznokcia -Ucze sie francuskiego i niemieckiego Edytowane przez cvxcvxcvx Czas edycji: 2011-02-22 o 15:40 |
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
ja też od dzisiaj zaczynam ćwiczyć brzuszki
ile dziennie robicie brzuszków? ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- ja właśnie pije |
|
|
|
#2505 |
|
Zadomowienie
|
Ja zawsze ćwiczę tyle ile mam ochotę i ile mam siły , nigdy nie liczę ani czasu ani powtórzeń
|
#2506 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przypomniałaś mi że miałam kupić hh
|
|
#2507 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja swoje hh muszę znaleźć, nie pamiętam gdzie je chowałam
|
#2508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dużo a które masz najbardziej ulubione ?
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam manię na punkcie włosów
Skończyłam właśnie szampon i odżywkę z Apteczki Babuni- nawet fajna seria, później wypróbuję jeszcze coś z tej serii A teraz kupiłam sobie szampon z Barwy Ziołowej tataro-chmielowy, ale jeszcze go nie używałam. Ale jest bez silikonów- a ja ostatnio zaczęłam wybierać kosmetyki do włosów jak najbardziej naturalne- no i cena ok. 2 zł w Naturze, więc chyba warto wypróbować Kupiłam też odżywkę z Ziaji "plantica" do zniszczonych włosów zabiegami fryzjerskimi i zachwalaną przez dużo osób maskę- Gloria. Nie wiem, czy to zasługa odżywki, czy maski, bo używałam obu za jednym razem ( kilka godzin przed myciem maska, a po umyciu włosów odżywka), ale włosy były takie gładkie, lśniące i mięciutkieAle się rozpisałam
|
|
|
|
#2510 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=marta 85;25275953]
dużo a które masz najbardziej ulubione ?[/QUOTChyba Lorys brązowy i placenta ale trochę ciężko powiedzieć , bo większość ledwo co napoczęta . Ariadna_ ja ciągle szukam idealnego płynu do demakijażu
|
#2511 | ||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
no z K sporo czasu spedziliśmy... w ogóle mam dobry humor dzięki temu, jak tak sobie te pare dni pomieszkaliśmy ... i widzę że dzięki temu lepiej się dogadujemy i w ogóle... powiedział ze załatwi pare spraw firmowych na mazurach i znowu przyjedzie musze go na marywilska zabrac, dziś byłam na chwilę i tyle fajnych rzeczy widziałam... tylko że wolę z nim kupowac, ma dobry gust i dobrze doradza ... a były muszkieterki za 55 zł... takie meeega długie....Cytat:
Cytat:
Cytat:
wróciłam z uczelni, myślałam że zamarznę.... ale pojechałam na hale jeszcze i kupiłam legginsy szare- w końcu bo nigdzie nie mogłam wczesniej znaleźć.... korciła mnie też maska stapiz... ale ostatnio poszalałam z kosmetycznymi zakupami więc... nie kupiłam jej.... loluska słodki ten twój TŻ.... tez bym chciała taki komplement usłyszeć.... chociaż... w sobotę na imprezie K zachwycał się jak to ładnie wyglądam, jaki mam makijaż i że schudłam....
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka a Ty stosujesz jakąś dietę?
|
|
|
|
#2513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o perfumy Celine Dion to ja miałam Sensational podobał mi się zapach. Wracam do nauki, a potem manicure sobie zrobię.
|
|
#2514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ona tylko w auchan dostępna??
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
|
#2515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() miczka21 właśnie chciałabym Lorysa czekoladowego
|
|
#2516 |
|
CABIN CREW
|
mniej jem ostatnio po prostu... no i cos tam ćwicze raz na czas
|
|
#2517 |
|
Wtajemniczenie
|
Domowe sposoby na piękne piersi
Ujędrniaj... Najprostszym zabiegiem ujędrniającym biust jest chłodny prysznic. Zimna woda powoduje, że skóra lekko się napina. Dlatego biust się unosi i wydaje się jędrniejszy. Żeby nie zmarznąć i się nie przeziębić, możesz zafundować piersiom prysznic naprzemienny. Najpierw polewasz skórę ciepłym strumieniem, a potem przykręcasz kurek z gorącą wodą i kierujesz na skórę strugi zimnej wody. Zabieg taki powtarzaj 5-6 razy. Powinien trwać mniej więcej po pół minuty. ...i wzmacniaj skórę Jeśli liczysz na to, że kosmetyk do pielęgnacji biustu powiększy go o rozmiar czy dwa, na pewno się zawiedziesz. Tego nie potrafi żaden krem czy balsam. Czy warto w takim razie go stosować? Warto! Kosmetyk nawilży i uelastyczni skórę, co jest w przypadku szyi oraz dekoltu bardzo ważne. W tym miejscu bowiem jest ona bardzo cienka i delikatna. A ponieważ tylko skóra utrzymuje biust we właściwym położeniu - gdy traci elastyczność, piersi wiotczeją i zaczynają obwisać. Aby kosmetyk zadziałał, powinnaś stosować go dość długo. Warto uzbroić się w cierpliwość, bo po porodzie czy znacznym schudnięciu skóra na biuście może obkurczać się nawet kilka miesięcy. Gimnastykuj się Jeśli chcesz mieć ładny biust, powinnaś też ćwiczyć. Mocne mięśnie klatki piersiowej "wypychają" go w górę i w przód. A zatem: stań na podłodze w odległości około 50 cm od krawędzi stołu. Oprzyj dłonie na meblu. Opuszczaj i unoś ciało, jakbyś robiła pompki. Zrób pięć serii po 20 powtórzeń. Ćwicz przynajmniej 2-3 razy w tygodniu. Efekty zauważysz już po miesiącu.
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczyny
za chwilę wybieram się na zakupy. Koniecznie po buty, z kosmetyków to tak: kończy mi się tusz do rzęs, jakiś fajny lakier do paznokci, maseczki bo już nie mam, cienie do oczu, krem do rąk, czarny eyeliner - jakie firmy to jeszcze nie wiem, wybiorę coś ![]() do włosów mam wszystko co tylko można więc tym razem odpuszczam. A tak w ogóle to mam deprechę z powodu tej pogody!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

bo ten katar juz ma tak dlugo.....

Muszę to naprawić.

dużo