![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Aniulka super że chłopiec
![]() Pietrusia bardzo ładny salon ![]() ![]() ![]() Domi ![]() zadzwoniła do mnie mama.. gadałyśmy przez piść min a w tym czasie Olcia "grzecznie" się bawiła...i zdemolował pół sypialni, wywracając komodę i zwalając na siebie jedną szufladę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
ok wstawiam fotki
![]() mój brzusio i wielka duuuupula ![]() Aga jak śpi i Aga jak przechodzi przez tunel zrobiony z tych puzli dużych ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Aniu grtuluje
![]() ![]() ![]() Gochaa naprawde szkoda teraz tak inwestować w wózek... 700zł być może na chwile to bardzo dużo. Ja żeby zmienić wózek sprzedałam te co miałam i kupiłam za niecałe 200zł. No i teraz zamiast dwóch mam jeden, który jest połączeniem tych co miałam i nie mam już problemu ani z wagą ani z tym, że nie wydgodny.Jak tylko Piotruś sam będzie chodził będe go brała na ogród bez wózka i napewno pospacerujemy po okolicy. Pietrusiu piękny wypoczynek, salon i ta lapmpa jak się prezentuje! |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ojejku ale nawyrabiała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Laski troche mnie nie było, tzn. prawie nic nie pisałam na wizazu, ale czasem Was troszke przelaytwałam, ale bardzo mało
![]() u mnie troszke załatwień, Tz narazie w domku i mniej siedze na komputerze. Poza tym nawet jakbym chciała to Polusia wyłacza kompa i boję sie, zeby go nie zepsuła (musze całkiem z gniazdka wyłaczać) :/ Aniulka cudny brzusio i pokaźny juz ![]() ![]() ![]() Lucky ale Olcia dała czadu, szok! dobrze, że jej sie nic nie stało..ale Ty sie nie boisz tych swoich pieknych ksiązek, ze Ci poniszczy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() lucky ja nie mialam wzpoczynku w skórze ale u mnie ciocia ma i zawsye mi sie podobalo a nie robilo mi to roznicz ze sie kleji czy cos, no zobaczymy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
no to i my z Oliwką się meldujemy
![]() Mało mam czasu na podczytywanie ![]() ![]() ![]()
#39 | ||
Zadomowienie
|
meludje sie i ja! lece nadrabiac, bo mam tyły
![]() a tym, co lubia czytac, polecam lubimyczytac.pl ![]() ![]() aa dzis mi snilo sie, ze Zaharia i Aniulka beda mialy chlopcow! a Katev dziewczynke ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- no i przelecialam szybciutko ![]() Cytat:
![]() a sloneczko piekne ![]() Aniulka gratuluje!!! ale w moim snie jeszcze zdjecia byly z USG ![]() ![]() doczytalam, ze Zaharia tez chlopczyk ![]() Pietrusia sliczny macie salon ![]() AsiCcccCA co u Was? Lucky1910 tornado mialas w domu? ![]() Cytat:
![]() Agusia sprytna myszka i jak slodko spi ![]() martaN23 kły po czworkach wychodza ![]() duzo zdrowia dla Tzta, zeby Was ominelo ![]() tz poszedl z majunia na spacer.moja stwora juz w ogole nie sypia w dzien! ale duzo sie bawi sama (wreszcie sie doczekalam!) i nie marudzi bardzo, wiec nie narzekam. chociaz te poltorej godzinki wolnego, gdy spala, przydaloby sie czasem. ja sie czuje ok, jutro ide na sciagniecie szwow. nie pisalam za bardzo ostatnio, bo kilka dni po zabiegu jeszcze mnie plecy bolaly po znieczuleniu i glowa mnie bolala i slabo sie robilo, jak tylko siadalam do kompa.
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2011-02-22 o 11:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() my juz po przedszkolu...maly znow ma katar...ale taki na zabki...widok jest nie za bardzo ciekawy - z nosa leci i z buzki sie slini... ![]() ![]() Zaharia gratuluje parki!! ![]() Aniulka tez wielkie gratulacje ![]() ![]() Lucky no ladnie ci Ola wysprzatala, dobrze, ze nic sie nie stalo ![]() Pietrusia mebelki ladne ![]() Usmialam sie dzisiaj...dzwonila do mnie ta kolezanka, ktora odwiedzila nas w niedziele...i powiedziala, ze jej maz do dzisiaj przezywy jak moj tz wszystko robi i ze on nie moglby chyba w takim - uwaga! - kieracie zyc... ![]() A moj malz po prostu tylko nakarmil malego jak byla pora obiadku, polozyl go spac na drzemke a jak maly spal to tz poszedl do kuchni dokonczyc obiad dla nas...straszne, co?? ![]() Co by tu jeszcze...cos weny nie mam...tz wczoraj podpadl i do dzisiaj sie podlizuje... ![]()
#41 |
Zakorzenienie
|
asioczka my kupilismy stó prosto od producenta, on robi meble do sklepów i razem z krzesłami wyniósł nas tyle co w sklepie sam stół wiec sie oplacalo. A ten gosc jest z Robczyc raczej nie bedziesz kojarzyc
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Z serii "Kto to"Co to?...Gdzie to?"
![]() Czy tylko moje dziecko ma takie hobby, ze wlazi pod wszystko..? IMG_3754.jpgIMG_3755.jpgIMG_3756.jpgIMG_3757.jpgIMG_3776.jpgIMG_3777.jpgIMG_3778.jpg
#43 |
Zakorzenienie
|
asioczka u Nas nic specialnie nowego
![]()
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja to tam czasem pod stół wejdzie i lubi wchodzic pod krzesełko do jedzenia ale tak to raczej sie nie chowa nigdzie ![]()
![]() |
#45 | |||||
Zadomowienie
|
juz jestescie
![]() Cytat:
no to bedziesz miala parke ![]() ![]() [QUOTE=pietrusia;25267993 A tu fotki wypoczynku w salonie ![]() ale ładnie ![]() ![]() Hej Domi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moja dieta dziś upadła, moja teściowa jak zwykle przywozi mi miche ciasta i dziś się skusiłam ![]()
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Aniulka, gratuluje synka!
![]() Pietrusiu, fajny salon ![]() Domi ![]() Lucky, dobrze ze jej ta szuflada krzywdy nie zrobiła, no ani chwili spokoju z tymi stworami malymi.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() My jak wracaliśmy dzisiaj, to Stasiowi się sąsiad w windzie nie spodobał i włączył taką syrenę że nie tylko cała brama nas słyszała, ale chyba blok wzdłuż i wszerz... ja nie wiem niektore dzieci to umieją tak cichutko płakać, a moj synek jak ryknie to... ![]() ![]() A właśnie Wasze dzieci jedzą obiadek przed czy po drzemce?
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nie ![]() ![]() Moja obiadek je po drzemce zawsze, ale dziś zasnęła dopiero przed 14 i obiadek będzie później (choc normlanie o tej porze zawsze jada, tzn. okolo 14). Dzis bardzo marudna chyba przez ząbki, dwie górne czwórki już wyszły, dolna jedna też. Teraz wychodzi ostatnio czwórka i wczoraj zobaczyłam dolną dwójkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
po drzemce
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polusia umie duzo rzeczy: wchodzi na łozko, wstaje sama z podłogi bez trzymania i takie tam. Chodzi przy ścianie, łózku, łozeczku, meblach, ale sama nie wiem czemu nei ma odwagi ![]() A z nowych słowek to moja mówi "nie chce", choc brzmi to bardziej jak "nie chce", i "but" (to brzmi jak buu i pokazuje stópke) ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To masz chociaz spokoj jak tam siedzi...teoretycznie... ![]() Oj niedobra tesciowa... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ktore to takie dzieci?? Bo ja takich jeszcze nie spotkalam... ![]() Jemy obiadek o 12 a drzemka jest kolo 13 wiec jemy przed. ![]() ![]() Domi fajnie, ze jestes ![]() Robie kasze jaglana na slodko...mam nadzieje, ze jadalne to bedzie... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-02-22 o 13:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
heloł
![]() meldujemy się i my z Olką ![]() Zaharia, Aniulka- gratuluję parki ![]() Lucky- my dlatego mamy zabezpieczone szuflady, bo mój TZ to przewidział, że tak właśnie by się stało ![]() Karenina- co za kolega ![]() Domi- w końcu sie pojawiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziewczynie tylko zonie...sa malzenstwem od ponad 10 lat, maja dwojke dzieci... ![]()
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Meldujemy się z Nilcią
![]() Cytat:
![]() Zaharia ale masz brzuszek wow Kaja i Domi piszczcie częściej bo tęsknię za wami! Lucky ale Ola daje czadu! moja się ostatnio namiętnie dobiera do moich kwiatków ![]() Andre chyba lubi te szafy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Lucky no nie źle dobrze że nic małej się nie stało
![]() Andre to chyba wszędzie wejdzie ![]() Jeśli chodzi o mężów to mój nawet ciasta robi ![]() ![]() Aniulka super wyglądasz ![]() ![]() Domi witaj a co do chodzenia to tak jak moja chodziła jak szalona ale musiała się czegoś trzymać,więc pare dni i się sama puści ![]() Aguś ślicznie zrobiłaś początek ![]() ![]() Konspi jak dziś kupki ![]() my zawsze jemy przed drzemką choć czasem się zdarza, że mi szybciej padnie np. jak dziś i obiadek zjadła jak wstała. Pietrusia piekny salon ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
daj przepis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Domi - znowu narzekasz ![]() a ja mama gapa dziś zobaczyłam, ze Iza ma już jedną 6 i to cała na wierzchu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Olcia usnęła, TZ poszedł do swojego warsztatu, a ja w końcu odpoczywam. ![]() Napisał do mnie dziś tez sprzedawca,że mam się nie niepokoić, że rozwiązują problem z allegro i towar mi wyślą. ciekawe kiedy? A i nie chwaliłam się, że wczoraj zrobiłam sushi!! SAMA! ![]() ![]() ![]() ![]() no nie!!!!!!!!!!!! Olka wstała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
i ja się melduje
![]() lece nadrabiać, Blanka śpi a ja wcinam obiadek ![]() dobra, coś już tam wiem ![]() Pietrusiu ale masz śliczny wypoczynek ![]() Andre to chyba będzie jakimś grotołazem ![]() ![]() Ela ale mieliście kolacje ![]() ![]() ![]() a z allegro ja też mam fajne, zamówiłam 5 sezon desperatek i spojrzałam tylko na ilość komentarzy sprzedawcy, ponad 2tys mnie nie zmartwiło.. a okazało się, że ma ok 300negatywów i już poltora tyg czekam na paczke ![]() ZAhario gratuluje parki ![]() ![]() Aniulka Ty za to możesz się chwalić już pokaźnym ciążowym brzuszkiem ![]() ![]() To ja mysle, ze Ela będzie miała chłopca, Carolans też a Vitreus dziewczynke... ![]() a jeszcze jedno... od dziś zaczęłam stawiać Blanke do kąta! jest tak niegrzeczna, że nawet nie sądziłam że takie male dziecko moze az tak źle sie zachowywac... Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2011-02-22 o 15:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
słuchajcie macie kredki dla dzieciaków????????JAKIE??
#59 | ||||
Zakorzenienie
|
No chyba... ![]() Cytat:
Moj tez ![]() ![]() Cytat:
No bieeeedny chlopak..... ![]() Cytat:
E tam, nie wspolczuj az tak, bo sama go tak nauczyla i rozpuscila to teraz ma... ![]() ![]() Cytat:
Oj to sobie mala nawazyla.. ![]() Jakies mam taki grube, zeby pasowaly do raczki i zmywalne...Crayola i Staedtler jak sie nie myle... ![]() Zrobilam malemu na deserek ta kasze jaglana na slodko. ![]() Poszlam na latwizne i zrobilam najprosciej jak sie dalo - kasza, bananek i miodzik...Chyba smakowalo, bo zjadl...a ostatnio ma bunt na jedzenie... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-02-22 o 16:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Kamila, nie wiem czy rozumie bo na razie tylko raz stała przez jakieś 5 sekund
![]() ![]() Kredki też mamy, takie w plastikowych tubkach, jak mazaki ![]() Blanka tez strajkuje z jedzeniem... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.