Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-22, 10:53   #31
lucky1910
Rozeznanie

GG do lucky1910
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Aniulka super że chłopiec

Pietrusia bardzo ładny salon widać, że wszytko takie nowiutkie a miałaś wcześniej meble ze skóry/eko? bo ja w jednym mieszkaniu miałam i powiedziałam, że nigdy więcej.. do tyłka się latem klei, zimą zimne.. jednak ja wolę przujemny materiał /no ale to takie moje zdanie/

DomiCi się naeżą za takie rzadko pokazujesz!!

zadzwoniła do mnie mama.. gadałyśmy przez piść min a w tym czasie Olcia "grzecznie" się bawiła...i zdemolował pół sypialni, wywracając komodę i zwalając na siebie jedną szufladę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9870.jpg (47,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9871.jpg (50,8 KB, 57 załadowań)
lucky1910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:53   #32
aniulka8204
Wtajemniczenie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

ok wstawiam fotki
mój brzusio i wielka duuuupula
Aga jak śpi i Aga jak przechodzi przez tunel zrobiony z tych puzli dużych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0985.jpg (26,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0987.jpg (28,5 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0982.jpg (30,2 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0980.jpg (33,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0979.jpg (26,4 KB, 37 załadowań)
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:55   #33
zebra666
Zakorzenienie

Aniu grtuluje Wózekime się nie przejmuje Piotrek jeździł w bordowym nie robiło mi to różnicy, bo miałam go za 200zł od sąsiadki.

Gochaa naprawde szkoda teraz tak inwestować w wózek... 700zł być może na chwile to bardzo dużo. Ja żeby zmienić wózek sprzedałam te co miałam i kupiłam za niecałe 200zł. No i teraz zamiast dwóch mam jeden, który jest połączeniem tych co miałam i nie mam już problemu ani z wagą ani z tym, że nie wydgodny.Jak tylko Piotruś sam będzie chodził będe go brała na ogród bez wózka i napewno pospacerujemy po okolicy.

Pietrusiu piękny wypoczynek, salon i ta lapmpa jak się prezentuje!

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 10:56   #34
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość

zadzwoniła do mnie mama.. gadałyśmy przez piść min a w tym czasie Olcia "grzecznie" się bawiła...i zdemolował pół sypialni, wywracając komodę i zwalając na siebie jedną szufladę

ojejku ale nawyrabiała no i dobrze że jej się nic nie stało bo to jednak jakby spadło na nią i przycisło ojoj aż strach pomyśleć
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 11:01   #35
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

Pietrusia bardzo ładny salon widać, że wszytko takie nowiutkie a miałaś wcześniej meble ze skóry/eko? bo ja w jednym mieszkaniu miałam i powiedziałam, że nigdy więcej.. do tyłka się latem klei, zimą zimne.. jednak ja wolę przujemny materiał /no ale to takie moje zdanie/

a to łobuziara - dobrze że nic sie jej nie stało

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
ok wstawiam fotki
no faktycznie różnica w Waszych brzuszkach ogromna - po tobie od razu widać że dzidzia będzie
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 11:04   #36
domi7ks
Zakorzenienie

Laski troche mnie nie było, tzn. prawie nic nie pisałam na wizazu, ale czasem Was troszke przelaytwałam, ale bardzo mało
u mnie troszke załatwień, Tz narazie w domku i mniej siedze na komputerze. Poza tym nawet jakbym chciała to Polusia wyłacza kompa i boję sie, zeby go nie zepsuła (musze całkiem z gniazdka wyłaczać) :/

Aniulka cudny brzusio i pokaźny juz z tą sprawą to narazie czekamy na decyzje jak bedzie coś wiadomo to napsze w klubie

Lucky ale Olcia dała czadu, szok! dobrze, że jej sie nic nie stało..ale Ty sie nie boisz tych swoich pieknych ksiązek, ze Ci poniszczy? moje tez stały na regale, ale tak je wyciągała i rozwalała, ze schowałam czesc do reklamówek i jak sie narazie będą musiały być tak przechowywane, dopóki się nie dorobie odpowiedniego mebla:/

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 11:29   #37
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Pietrusiu fajnie to wygląda i widzę Kamilke - też lubi majstrowac przy sprzęcie?
Cytat:
Napisane przez jo@śka Pokaż wiadomość

pietrusia - powiedz, że wysprzątałaś specjalnie do zdjęć... że nie masz zawsze takiego porządku... Fajne, jasne wnętrze
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Pietrusia bardzo ładny salon a ten porządek
to chyba specjalnie do zdjęć przyznaj się

Cytat:

Bardzo dziekuje wszystim za tak mlie slowa w salonie ogolnie zawsze mam porzadek bo malo sie tam przesiaduje jedznie co to Kamilka zabawki rozniesie.

lucky ja nie mialam wzpoczynku w skórze ale u mnie ciocia ma i zawsye mi sie podobalo a nie robilo mi to roznicz ze sie kleji czy cos, no zobaczymy

Cytat:
ok wstawiam fotki
PIEKNY

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 11:43   #38
martaN23
Zadomowienie

no to i my z Oliwką się meldujemy
Mało mam czasu na podczytywanietż się rozchorował na maksa od niedzieli prawie 40stopni gorączki leży w kuchnia my zamknięte w pokojuporażka normalnieW dodatku zęby idą małej 4 idą:/ a 3 brak??
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 12:09   #39
asioczka
Zadomowienie

meludje sie i ja! lece nadrabiac, bo mam tyły
a tym, co lubia czytac, polecam lubimyczytac.pl (moj nick tez asioczka, zapraszam do znajomych, moze cos odgapie

aa dzis mi snilo sie, ze Zaharia i Aniulka beda mialy chlopcow! a Katev dziewczynke

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

no i przelecialam szybciutko

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
w IV części w ogóle nie pojawiły się:
Aloy
Zatoka
Ravenne
Kropka241
Fruzia01
Kolanosia
Czoko21

usuwać ??
mysle, ze usuwac. jak sie pojawia, to i beda chcialy sie udzielac, to wroca na liste i juz
a sloneczko piekne

Aniulka gratuluje!!! ale w moim snie jeszcze zdjecia byly z USG i ogolnie dluuuuuuuugi ten Twoj post byl

doczytalam, ze Zaharia tez chlopczyk

Pietrusia sliczny macie salon a krzesla i stol gdzie kupowaliscie? bo my szukamy i ciezko. a tz sobie wymarzyl stol drewniany i sie wkurza, bo nie moze znalezc w normalnej cenie ;]

AsiCcccCA co u Was?

Lucky1910 tornado mialas w domu?

Cytat:
ok wstawiam fotki
ale brzunio cudny! a pupa sexi moim zdaniem a nie zadna wielka dupula :P
Agusia sprytna myszka i jak slodko spi

martaN23
kły po czworkach wychodza
duzo zdrowia dla Tzta, zeby Was ominelo

tz poszedl z majunia na spacer.moja stwora juz w ogole nie sypia w dzien! ale duzo sie bawi sama (wreszcie sie doczekalam!) i nie marudzi bardzo, wiec nie narzekam. chociaz te poltorej godzinki wolnego, gdy spala, przydaloby sie czasem.
ja sie czuje ok, jutro ide na sciagniecie szwow. nie pisalam za bardzo ostatnio, bo kilka dni po zabiegu jeszcze mnie plecy bolaly po znieczuleniu i glowa mnie bolala i slabo sie robilo, jak tylko siadalam do kompa.

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012

Edytowane przez asioczka
Czas edycji: 2011-02-22 o 11:55
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 12:19   #40
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Hejka

my juz po przedszkolu...maly znow ma katar...ale taki na zabki...widok jest nie za bardzo ciekawy - z nosa leci i z buzki sie slini... No ale chociaz jak juz tak zle jest, to przychodzi, zeby mu nosalka wytrzec...

Zaharia gratuluje parki!!

Aniulka tez wielkie gratulacje a brzusio, co tu duzo mowic - piekny

Lucky no ladnie ci Ola wysprzatala, dobrze, ze nic sie nie stalo

Pietrusia mebelki ladne

Usmialam sie dzisiaj...dzwonila do mnie ta kolezanka, ktora odwiedzila nas w niedziele...i powiedziala, ze jej maz do dzisiaj przezywy jak moj tz wszystko robi i ze on nie moglby chyba w takim - uwaga! - kieracie zyc...
A moj malz po prostu tylko nakarmil malego jak byla pora obiadku, polozyl go spac na drzemke a jak maly spal to tz poszedl do kuchni dokonczyc obiad dla nas...straszne, co??

Co by tu jeszcze...cos weny nie mam...tz wczoraj podpadl i do dzisiaj sie podlizuje...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 12:21   #41
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

asioczka my kupilismy stó prosto od producenta, on robi meble do sklepów i razem z krzesłami wyniósł nas tyle co w sklepie sam stół wiec sie oplacalo. A ten gosc jest z Robczyc raczej nie bedziesz kojarzyc

Aniołek[*]
Stary 2011-02-22, 12:34   #42
karenina19
Zakorzenienie

Z serii "Kto to"Co to?...Gdzie to?"
Czy tylko moje dziecko ma takie hobby, ze wlazi pod wszystko..?

IMG_3754.jpgIMG_3755.jpgIMG_3756.jpgIMG_3757.jpgIMG_3776.jpgIMG_3777.jpgIMG_3778.jpg

Stary 2011-02-22, 12:39   #43
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

asioczka u Nas nic specialnie nowego
Stary 2011-02-22, 12:43   #44
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Załącznik 3767492Załącznik 3767493Załącznik 3767494Załącznik 3767495Załącznik 3767496Załącznik 3767497Załącznik 3767498
Andre jest boski w tym wchodzeniu pod wszytsko
Moja to tam czasem pod stół wejdzie i lubi wchodzic pod krzesełko do jedzenia ale tak to raczej sie nie chowa nigdzie

Aniołek[*]
Stary 2011-02-22, 12:57   #45
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Napisane przez jo@śka Pokaż wiadomość
Meldujemy się z Millką, ale nie ma nas w spisie, chyba żem ślepa.
juz jestescie

Cytat:
też się chcę zameldować

witajcie mamuśki
po długiej nieobecności postaram się być częściej choć ostatnio wogóle nie przesiadam przy laptopie ponieważ poprztykałam się z tż dość mocno (pokłóciłam)

chciałam się pochwalić na wstępie że byłam na usg 3D i na 100% a nawet 1000 moja FASOLINKA TO CHŁOPIEC
jest zdrowy, wszystko na swoim miejscu, serduszko pracuje tak jak powinno, nawet nawet obrazy półkul mózgowych i śródmózgowia potrafił sprawdzić.
cieszę się bardzo że wszystko jest ok, i jest mi o wiele lżej po tym usg
było widać dokładnie więc nie ma mowy o żadnej pomyłce

idę ciut ciut Was nadrobić bo wszystkiego niedam rady

no to bedziesz miala parke zazdroszczę, jak ja bym chciała mieć parkę.. ale jak bym miała mieć chłopca to bym się nie przebiła do swojego ul. serialu, nie miała bym szans z 3 chłopami w domu

[QUOTE=pietrusia;25267993

A tu fotki wypoczynku w salonie [/QUOTE]
ale ładnie tak jaaaasno, bardzo mi się podoba

Cytat:

czesc
Hej Domi jak Polinka? biega juz??

Cytat:

ale artystka mała 5 min. i mamusia ma misz masz w pokoju dobrze tylko, że jej się nic nie stało Mój tz kiedyś ściągnął drzwi i oparł o ściane i filip się zakręcił i przewrócił je i się połamały a kupiliśmy je 2 miesiące temu dobrze że młodemu się nic nie stało.. i ciągle przewraca suszarke z praniem, co ja mu się już natłumacze że pranie jeszcze mokre i jak będzie suche to ściągniemy a on i tak wie lepiej i ciągnie za mokre ciuchy i suszarka później leży

Cytat:
ok wstawiam fotki
ale bębenek ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
no to i my z Oliwką się meldujemy
Mało mam czasu na podczytywanietż się rozchorował na maksa od niedzieli prawie 40stopni gorączki leży w kuchnia my zamknięte w pokojuporażka normalnieW dodatku zęby idą małej 4 idą:/ a 3 brak??
zdrówka

Cytat:

Załącznik 3767492Załącznik 3767493Załącznik 3767494Załącznik 3767495Załącznik 3767496Załącznik 3767497Załącznik 3767498
cudaczek przesłodki My mamy w salonie łóżko dosuniete do mebli i jest tam taka mała przerwa i Fil włazi ciagle w tą dziure między łóżkiem a meblami i tam siedzi pół dnia

Moja dieta dziś upadła, moja teściowa jak zwykle przywozi mi miche ciasta i dziś się skusiłam

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 13:03   #46
konspiracja
Zakorzenienie

Aniulka, gratuluje synka!

Pietrusiu, fajny salon

Domi

Lucky, dobrze ze jej ta szuflada krzywdy nie zrobiła, no ani chwili spokoju z tymi stworami malymi....

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość

ja sie czuje ok, jutro ide na sciagniecie szwow. nie pisalam za bardzo ostatnio, bo kilka dni po zabiegu jeszcze mnie plecy bolaly po znieczuleniu i glowa mnie bolala i slabo sie robilo, jak tylko siadalam do kompa.
Super, że już masz to z glowy
Cytat:

Usmialam sie dzisiaj...dzwonila do mnie ta kolezanka, ktora odwiedzila nas w niedziele...i powiedziala, ze jej maz do dzisiaj przezywy jak moj tz wszystko robi i ze on nie moglby chyba w takim - uwaga! - kieracie zyc...
A moj malz po prostu tylko nakarmil malego jak byla pora obiadku, polozyl go spac na drzemke a jak maly spal to tz poszedl do kuchni dokonczyc obiad dla nas...straszne, co??

Oj straszne, tak wykorzystywać chłopa, kierat mu fundować, niedobra Ty!

My jak wracaliśmy dzisiaj, to Stasiowi się sąsiad w windzie nie spodobał i włączył taką syrenę że nie tylko cała brama nas słyszała, ale chyba blok wzdłuż i wszerz... ja nie wiem niektore dzieci to umieją tak cichutko płakać, a moj synek jak ryknie to... niestety jak wierzyć moim Rodzicom to chyba wiem po kim tak ma jeszcze śpiący byl do tego więc...

A właśnie Wasze dzieci jedzą obiadek przed czy po drzemce?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 13:07   #47
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

ale słodki kombinator

Cytat:
Hej Domi jak Polinka? biega juz??

niestety nie a dziś juz 14 miesiąc. Tzn....biega, ale musi sie czegos trzymać, sama nie chodzi :/

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
A

Domi

Moja obiadek je po drzemce zawsze, ale dziś zasnęła dopiero przed 14 i obiadek będzie później (choc normlanie o tej porze zawsze jada, tzn. okolo 14). Dzis bardzo marudna chyba przez ząbki, dwie górne czwórki już wyszły, dolna jedna też. Teraz wychodzi ostatnio czwórka i wczoraj zobaczyłam dolną dwójkę

Stary 2011-02-22, 13:11   #48
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:

po drzemce przed drzemką wcinamy jakiś jogurcik kanapeczke albo owoca

Cytat:

niestety nie a dziś juz 14 miesiąc. Tzn....biega, ale musi sie czegos trzymać, sama nie chodzi :/

jeszcze troche i na pewno zacznie sama śmigać nie dawno Wiki Katekate zaczał chodzić a jest 2 miesiące starszy od Polinki także wszytsko w swoim czasie Fifi znowu nie mówi nie naśladuje zwierzątek tylko głową kiwa i pokazuje co chce ale na pewno w swoim czasie nauczy sie gadać

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 13:18   #49
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
p

jeszcze troche i na pewno zacznie sama śmigać nie dawno Wiki Katekate zaczał chodzić a jest 2 miesiące starszy od Polinki także wszytsko w swoim czasie Fifi znowu nie mówi nie naśladuje zwierzątek tylko głową kiwa i pokazuje co chce ale na pewno w swoim czasie nauczy sie gadać

Polusia umie duzo rzeczy: wchodzi na łozko, wstaje sama z podłogi bez trzymania i takie tam. Chodzi przy ścianie, łózku, łozeczku, meblach, ale sama nie wiem czemu nei ma odwagi mysle, że ona umie juz chodzić tylko boi sie puścić..
A z nowych słowek to moja mówi "nie chce", choc brzmi to bardziej jak "nie chce", i "but" (to brzmi jak buu i pokazuje stópke)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 13:18   #50
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
Andre jest boski w tym wchodzeniu pod wszytsko
Moja to tam czasem pod stół wejdzie i lubi wchodzic pod krzesełko do jedzenia ale tak to raczej sie nie chowa nigdzie

Cytat:
cudaczek przesłodki My mamy w salonie łóżko dosuniete do mebli i jest tam taka mała przerwa i Fil włazi ciagle w tą dziure między łóżkiem a meblami i tam siedzi pół dnia

Moja dieta dziś upadła, moja teściowa jak zwykle przywozi mi miche ciasta i dziś się skusiłam

To masz chociaz spokoj jak tam siedzi...teoretycznie...

Oj niedobra tesciowa...

Cytat:
Oj straszne, tak wykorzystywać chłopa, kierat mu fundować, niedobra Ty!

Cytat:
ja nie wiem niektore dzieci to umieją tak cichutko płakać, a moj synek jak ryknie to...

Ktore to takie dzieci?? Bo ja takich jeszcze nie spotkalam...

Cytat:

Jemy obiadek o 12 a drzemka jest kolo 13 wiec jemy przed.

Cytat:
ale słodki kombinator

Domi fajnie, ze jestes

Robie kasze jaglana na slodko...mam nadzieje, ze jadalne to bedzie...

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2011-02-22 o 13:20
Stary 2011-02-22, 13:32   #51
elalank
Zadomowienie

heloł

meldujemy się i my z Olką w nowej części.

Zaharia, Aniulka- gratuluję parki

Lucky- my dlatego mamy zabezpieczone szuflady, bo mój TZ to przewidział, że tak właśnie by się stało całe szczęście, że Mała się nie skrzywdziła,

Karenina- co za kolega faktycznie jaki to wstyd, kiedy mężczyzna zajmuje się czymś pożytecznym w domu! co za gość. współczuję jego dziewczynie.

Domi- w końcu sie pojawiłaś

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 13:38   #52
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Karenina- co za kolega faktycznie jaki to wstyd, kiedy mężczyzna zajmuje się czymś pożytecznym w domu! co za gość. współczuję jego dziewczynie.

Nie dziewczynie tylko zonie...sa malzenstwem od ponad 10 lat, maja dwojke dzieci...

Stary 2011-02-22, 14:22   #53
tarasia
Wtajemniczenie

Meldujemy się z Nilcią
Cytat:
chciałam się pochwalić na wstępie że byłam na usg 3D i na 100% a nawet 1000 moja FASOLINKA TO CHŁOPIEC
jest zdrowy, wszystko na swoim miejscu, serduszko pracuje tak jak powinno, nawet nawet obrazy półkul mózgowych i śródmózgowia potrafił sprawdzić.
sami chłopcy ciekawe jak u reszty...
Zaharia ale masz brzuszek wow

Kaja i Domi piszczcie częściej bo tęsknię za wami!

Lucky ale Ola daje czadu! moja się ostatnio namiętnie dobiera do moich kwiatków azalie bardzo ucierpiały!
Andre chyba lubi te szafy!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 14:49   #54
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Lucky no nie źle dobrze że nic małej się nie stało

Andre to chyba wszędzie wejdzie

Jeśli chodzi o mężów to mój nawet ciasta robi i nie widze nic w tym złego

Aniulka super wyglądasz fajnie , że chłopczyk z tz napewno się pogodzicie

Domi witaj a co do chodzenia to tak jak moja chodziła jak szalona ale musiała się czegoś trzymać,więc pare dni i się sama puści

Aguś ślicznie zrobiłaś początekteściowa to dobra kobieta jak dla mnie

Konspi jak dziś kupki
my zawsze jemy przed drzemką choć czasem się zdarza, że mi szybciej padnie np. jak dziś i obiadek zjadła jak wstała.

Pietrusia piekny salon tak czyściutko

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:

To masz chociaz spokoj jak tam siedzi...teoretycznie...

Oj niedobra tesciowa...

Ktore to takie dzieci?? Bo ja takich jeszcze nie spotkalam...

Jemy obiadek o 12 a drzemka jest kolo 13 wiec jemy przed.

Domi fajnie, ze jestes

Robie kasze jaglana na slodko...mam nadzieje, ze jadalne to bedzie...

daj przepis
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 15:05   #55
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Cytat:
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Z serii "Kto to"Co to?...Gdzie to?"
nie nie tylko - Grześ tez to lubi i w szafki wejść - ale ma mało mozliwości

Domi - znowu narzekasz - pewnie specjalnie, bo o ile pamiętam to mała zawsze po Twojej wypowiedzi robi to o czym piszesz - zobaczysz szybko zaacznie sama biegać

a ja mama gapa dziś zobaczyłam, ze Iza ma już jedną 6 i to cała na wierzchu
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 15:13   #56
elalank
Zadomowienie

Cytat:

Nie dziewczynie tylko zonie...sa malzenstwem od ponad 10 lat, maja dwojke dzieci...

o to nie doczytałam! tym bardziej współczuję niektórzy faceci to mają poglądy! takich to tylko

Olcia usnęła, TZ poszedł do swojego warsztatu, a ja w końcu odpoczywam.

Napisał do mnie dziś tez sprzedawca,że mam się nie niepokoić, że rozwiązują problem z allegro i towar mi wyślą. ciekawe kiedy?

A i nie chwaliłam się, że wczoraj zrobiłam sushi!! SAMA! z 0,5 kg ryżu więc na dziś też mamy wyżerkę! Ależ TZ był ze mnie dumny. Zjedliśmy sobie kolację przy świecach i piliśmy sok z kieliszków chyba po raz pierwszy zdarzyła nam się taka kolacja w domu

no nie!!!!!!!!!!!! Olka wstała to sobie odpoczęłam

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 15:15   #57
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

i ja się melduje )))
lece nadrabiać, Blanka śpi a ja wcinam obiadek [COLOR="Silver"]

dobra, coś już tam wiem

Pietrusiu ale masz śliczny wypoczynek

Andre to chyba będzie jakimś grotołazem hehe w każdą szczeline wejdzie ))

Ela ale mieliście kolacje )) tak mi się spodobało, że do schabowego też nalałam sobie soku do kieliszka a co!
a z allegro ja też mam fajne, zamówiłam 5 sezon desperatek i spojrzałam tylko na ilość komentarzy sprzedawcy, ponad 2tys mnie nie zmartwiło.. a okazało się, że ma ok 300negatywów i już poltora tyg czekam na paczke

ZAhario gratuluje parki i brzuszek to masz śliczny taaaaki malutki )))

Aniulka Ty za to możesz się chwalić już pokaźnym ciążowym brzuszkiem aż cieżko uwierzyć, że będziecie rodziły w podobnym czasie..))

To ja mysle, ze Ela będzie miała chłopca, Carolans też a Vitreus dziewczynke...

a jeszcze jedno... od dziś zaczęłam stawiać Blanke do kąta! jest tak niegrzeczna, że nawet nie sądziłam że takie male dziecko moze az tak źle sie zachowywac...

Edytowane przez olalicious07
Czas edycji: 2011-02-22 o 15:23
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 15:23   #58
martaN23
Zadomowienie

słuchajcie macie kredki dla dzieciaków????????JAKIE??
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 16:05   #59
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
Andre chyba lubi te szafy!

No chyba...

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o mężów to mój nawet ciasta robi i nie widze nic w tym złego

Moj tez i tez nie widze w tym nic a nic zlego...

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
nie nie tylko - Grześ tez to lubi i w szafki wejść - ale ma mało mozliwości

No bieeeedny chlopak.....

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
o to nie doczytałam! tym bardziej współczuję niektórzy faceci to mają poglądy! takich to tylko

E tam, nie wspolczuj az tak, bo sama go tak nauczyla i rozpuscila to teraz ma...

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
Andre to chyba będzie jakimś grotołazem ))

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
a jeszcze jedno... od dziś zaczęłam stawiać Blanke do kąta! jest tak niegrzeczna, że nawet nie sądziłam że takie male dziecko moze az tak źle sie zachowywac...

Oj to sobie mala nawazyla.. .a rozumie jak ja stawiasz w kacie?

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
słuchajcie macie kredki dla dzieciaków????????JAKIE??

Jakies mam taki grube, zeby pasowaly do raczki i zmywalne...Crayola i Staedtler jak sie nie myle...

Zrobilam malemu na deserek ta kasze jaglana na slodko.
Poszlam na latwizne i zrobilam najprosciej jak sie dalo - kasza, bananek i miodzik...Chyba smakowalo, bo zjadl...a ostatnio ma bunt na jedzenie...

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2011-02-22 o 16:06
Stary 2011-02-22, 16:15   #60
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

Kamila, nie wiem czy rozumie bo na razie tylko raz stała przez jakieś 5 sekund szukałam dziś książki super niani cz. 1 i nie było w 3 księgarniach... a w tym w empiku - czyli nie tylko ja mam dziecko potwora

Kredki też mamy, takie w plastikowych tubkach, jak mazaki

Blanka tez strajkuje z jedzeniem... i to baaardzo, już powoli nie wiem czym ją karmić
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości