Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-22, 18:31   #4891
aliena7
Zadomowienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Veaa ja tylko MJ "płacę" z góry

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
hah przeczytałam alieny sposób na powiększenie kolekcji
ale to już tak chyba jak wszystko inne zawodzi
to już obojętne...byle kolekcja się powiększała najważniejsze jest...żeby z chęci posiadania koralików nie zacząć klękać w galeriach

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-02-22, 18:33   #4892
Tinka*
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.5

Cytat:
Napisane przez snowprincess Pokaż wiadomość
Ja też fiolet i złoto :P ale na razie mam fiolet + srebro i miejsce na prezenty :P Tinka szukamy bogatego sponsora?!
Może i zacznijmy szukać... ale już nie będę miała takiej przyjemności. Wole sama sobie kupować, ew. dostać jakiś koralik.. ale skoro on ma być bogaty to pewnie na raz całą bransoletkę powinien kupić (oczywiscie złotą ).

Cytat:
Co sądzicie o tym?
Ciężko się wiąże te węzły na rzemyku (i to w dodatku za 20 zł) i już widzę, że od wciskania korali sie poniszczył - nie polecam!

Hmm chyba sprawię sobie sznurek fioletowy!!!

Ma któraś sznurek??
Ja miałam, jeden dzień
Potem załowałam ze wydałam tyle kasy na zwykły sznurek, a dodatkowo nie umiem go jeszcze wiązac to podjechałam na drugi dzień, dopłaciłam 10zł i kupiłam srebrny element.
W załączniku znajdziesz ten sznurek, kolor ma zabójczy. Uwielbiam taki fiolet

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
A jak zobaczysz w co Oni to pakują- kartonikowe pudełko jak po śróbach do montażu meblościanki
rozumiem ze oszczędność stawiaja na 1szym miejscu Ja wziełam z opcją odbioru w salonie.. w G.B (o losie ).

Wróciłam z YES... nie bijcie
Kupilam sobie przed podwyżką muszelkę za 99zł. Ona super się komponuje z resztą srebrnych elementów. Na tyle fajnie w Yes jest, że mam 14 dni na zwrot albo wymianę.. bo zastanawialam sie nad samolotem.. ale wybrałam muszelke. I kupiłam sobie jednego ringsa u nich.. z fioletowym oczkiem (pasuje do fioletowego murano ) zapisałam na kartce numery innych, jakie musze miec

Aliena - dobry ten text z galerianką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7363.jpg (65,8 KB, 87 załadowań)

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-02-22 o 18:38
Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:33   #4893
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
U la la złoty miś 1529!!!!!!! pszczółka też!!!!!!

ej ja nigdy nie oglądałam złotych charmsów he he chyba ze mną jest coś nie tak :P

ta korona jest taaaaka słodka i "tylko" 839
jaaaa!taniocha!! weź sobie dwie,dla symetrii

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2011-02-22, 18:38   #4894
domcia81
Rozeznanie

Próbuję was nadrobić, ale cofam się po kawałku, np o 4 strony się cofam, czytam te 4 strony do końca, potem cofam się np o 7 i doczytuję kolejne 3, a potem na bieżąco na ostatniej stronie ...
ale do rzeczy: Spaza, to z białymi kwiatkami to podróbką
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:39   #4895
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Może i zacznijmy szukać... ale już nie będę miała takiej przyjemności. Wole sama sobie kupować, ew. dostać jakiś koralik.. ale skoro on ma być bogaty to pewnie na raz całą bransoletkę powinien kupić (oczywiscie złotą ).

Ja miałam, jeden dzień
Potem załowałam ze wydałam tyle kasy na zwykły sznurek, a dodatkowo nie umiem go jeszcze wiązac to podjechałam na drugi dzień, dopłaciłam 10zł i kupiłam srebrny element.
W załączniku znajdziesz ten sznurek, kolor ma zabójczy. Uwielbiam taki fiolet

rozumiem ze oszczędność stawiaja na 1szym miejscu Ja wziełam z opcją odbioru w salonie.. w G.B (o losie ).

Wróciłam z YES... nie bijcie
Kupilam sobie przed podwyżką muszelkę za 99zł. Ona super się komponuje z resztą srebrnych elementów. Na tyle fajnie w Yes jest, że mam 14 dni na zwrot albo wymianę.. bo zastanawialam sie nad samolotem.. ale wybrałam muszelke jednak. I kupiłam sobie jednego ringsa u nich.. z fioletowym oczkiem (pasuje do fioletowego murano ) zapisałam na kartce numery innych, jakie musze miec
Ale ten puzzel z chamilii? - ja o tym puzlu- jak zobaczysz pudełko- to nie padnij
A którą muszelkę?

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:43   #4896
martinia
Zakorzenienie

Tinka piękny ten kolor sznurka taki intensywny no ale właśnie - 89 zł za sznurek
muszelka ta srebrna za 99 zł tak? pokaż zdjęcia to już nie będzie tej z rozgwiazdą? czy kupisz do kompletu?
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:47   #4897
cynnamon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Długo się zastanawiałam co napisać i... mieszane mam uczucia
Średnio mnie pasuje, jeszcze żebym miała znak zodiaku lew... aczkolwiek z racji na geograficzne aspekty za jakiś czas chętnie przygarnę
Plus, że ta kolekcja (lew, bęben, paciorki, kolory murano) bardzo kojarzą się z Afryką (choć bym wolała za bębenek tarczę z dzidami, bo trochę mdło)
mi się podoba bo jest taka... afrykańska jestem ciekawa jak ten lew będzie wyglądał na bransoletce

cynnamon jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 18:52   #4898
Tinka*
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ten puzzel z chamilii? - ja o tym puzlu- jak zobaczysz pudełko- to nie padnij
A którą muszelkę?
Tak.. puzzel
Myslalam ze mowisz o pudełku w ktorym oni to wysyłają. A masz na myśli nawet takie opakowanie w sklepie? Jak tak, to troche zalatuje tandetą...

A muszelkę za 99. Wstawię fotkę z katalogu, zaraz moze zrobie zdjęcie.

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
Tinka piękny ten kolor sznurka taki intensywny no ale właśnie - 89 zł za sznurek
muszelka ta srebrna za 99 zł tak? pokaż zdjęcia to już nie będzie tej z rozgwiazdą? czy kupisz do kompletu?
No wlasnie.. a ile tam tego srebra, zeby to kosztowalo 90zł. Troche nielogiczne.. dlatego wolalam coś ze srebra.
Muszelka jednak wygrała ta, która mi sie podobała od poczatku. W dodatku widnieje na liście "wymarłych" wiec wole ją już mieć przy sobie A tamta z rozgwiazdą, o losie.. nie wiedziałam że ona kosztuje 250zł tym bardziej jej nie chciałam a na powaznie, to miałam inna koncepcję bransoletki i tamta zwykła bardziej mi pasowała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 790114.jpg (10,4 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Tinka*
Czas edycji: 2011-02-22 o 18:54
Tinka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:55   #4899
martinia
Zakorzenienie

ta srebrna ładnie Ci będzie pasować do reszty bransoletki
muszelka z rozgwiazdą jest droga... ale osobiście musiałam ja kupić bez względu na wszystko
Stary 2011-02-22, 18:57   #4900
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
Veaa ja tylko MJ "płacę" z góry

to już obojętne...byle kolekcja się powiększała najważniejsze jest...żeby z chęci posiadania koralików nie zacząć klękać w galeriach
hahaha
no bo z moim mi coś ciężko dzisiaj idzie
a ja chce pudełko z butami TS

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:07   #4901
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

co do RPA- mam dla chcących dobre wieści- mam TAM rodzinkę!!! juz sprawdzam czy mają daleko do trolli-sklepu

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Tinka nununu i inne takie!!! Ty miałaś być na odwyku!!! upominam Cię!

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

kurczeeee w takiej Afryce mają więcej trolli niż w takiej Polsce- nie na darmo się mówi, że my to daleko za Murzynami jesteśmy...
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:26   #4902
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tinka* Pokaż wiadomość
Tak.. puzzel
Myslalam ze mowisz o pudełku w ktorym oni to wysyłają. A masz na myśli nawet takie opakowanie w sklepie? Jak tak, to troche zalatuje tandetą...

A muszelkę za 99. Wstawię fotkę z katalogu, zaraz moze zrobie zdjęcie.

No wlasnie.. a ile tam tego srebra, zeby to kosztowalo 90zł. Troche nielogiczne.. dlatego wolalam coś ze srebra.
Muszelka jednak wygrała ta, która mi sie podobała od poczatku. W dodatku widnieje na liście "wymarłych" wiec wole ją już mieć przy sobie A tamta z rozgwiazdą, o losie.. nie wiedziałam że ona kosztuje 250zł tym bardziej jej nie chciałam a na powaznie, to miałam inna koncepcję bransoletki i tamta zwykła bardziej mi pasowała
Widziałam na żywo tą muszelkę ładniutka.
Nie w sklepie pakują w pudełka, ale do domu chamilię wysłają w kartonach- nie ma nic ozdobnego tak jak pudełka do pandorki. Ciekawe jak Tobie zapakują .

Stary 2011-02-22, 19:26   #4903
martinia
Zakorzenienie

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;25282815]Tinka nununu i inne takie!!! Ty miałaś być na odwyku!!! upominam Cię!
[/QUOTE]

łee kompletnie zapomniałam, że Tinka jest (była) na odwyku takich nieistotnych rzeczy się nie pamięta
ale powiem Wam, że kiepski moment na odwyk wyznaczyłyśmy - tuż przed podwyżką i wiedząc o końcówkach niektórych modeli koralików (gdzie liczy się szybkość by ich nam nie wykupili)
Stary 2011-02-22, 19:31   #4904
ilios
PIP.

GG do ilios

Ja tez musiałam mieć ta muszelke z rozgwiazda bo ja pokochalam od 1 wejrzenia w ogóle to ona te rozgwiazdy ma z 2 str wiec to 250 wydawało mi się bardziej uzasadnione niż 200 za pszczole z mikro korona.. Ale pszczole i tak mam

co do charmsow to dokładnie, one się same z siebie nie obracaja, ale rzadko kto trzyma np cały czas rękę w dół
sukienka fioletowa jest sliczna, ale jej 2 str..

a za ta branso kruka to ja nie wiem kto im da 250 zł
no ale darowanej bransoletce nie zagląda się w próbę, czy jakoś tak

nina

aliena umieram ze smiechu

a mi cudnie idzie czytanie user guida na piątek z 499 str jestem "już" na 49
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:37   #4905
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam na żywo tą muszelkę ładniutka.
Nie w sklepie pakują w pudełka, ale do domu chamilię wysłają w kartonach- nie ma nic ozdobnego tak jak pudełka do pandorki. Ciekawe jak Tobie zapakują .
ja dostałam puzzla w pudełeczku
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:44   #4906
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ja dostałam puzzla w pudełeczku
ale takim z kruka czy z napisem chamilia?
Moje oba były zapakowane w papierowe małe torebki sszyte zszywaczem i potem włożone w karton wielkości pudełka pandory . Jak zmacałam przesyłkę to myślałam dostałam pudełeczko jak na bransoletkę z pandorki a tu kartonik

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Za to bransoletka z Kruka była ładnie zapakowana , a panie były bardzo miłe wprzeciwieństwie do pani z "ekskluzywnego" salonu A ze złotem i brylantami.
Tinko- jaką masz teraz koncepcję na bransoletkę?

Stary 2011-02-22, 19:46   #4907
snesha
Rozeznanie

Zanim nadrobię przy kawce zapisane przez Was strony wklejam kolejny efekt uzależnienia. Ale miałam świetne wytłumaczenie żeby kupić następny koralik dzień po dniu - mianowicie dzisiaj przy zdejmowaniu bransoletki w szatni, tak się pechowo stało, że na "tym" końcu były koraliki z kruka i inne - nie gwintowane i wszystko to poszło na podłogę. Na szczęście srebra znalazłam, straciłam jedno murano - na szczęście z ChCh. I tak sobie myślę, że gdyby to było murano z Pandory to chyba .
Postanowiłam dokupić jakieś gwintowane srebro i czym prędzej pojechałam do Pandory. Chciałam srebrne serduszka - ale po Walentynkach wszystko było wymiecione do cna. A w dodatku NIEDOBRA Pani poinformowała mnie że te srebra za 99 zł po 1 marca będą kosztować 119zł No więc chcąc nie chcąc kupiłam to:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04969.jpg (62,1 KB, 70 załadowań)
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:47   #4908
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
ale takim z kruka czy z napisem chamilia?
Moje oba były zapakowane w papierowe małe torebki sszyte zszywaczem i potem włożone w karton wielkości pudełka pandory . Jak zmacałam przesyłkę to myślałam dostałam pudełeczko jak na bransoletkę z pandorki a tu kartonik

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Za to bransoletka z Kruka była ładnie zapakowana , a panie były bardzo miłe wprzeciwieństwie do pani z "ekskluzywnego" salonu A ze złotem i brylantami.
Tinko- jaką masz teraz koncepcję na bransoletkę?
pudełko przewiązane wstążeczką z napisami "W.KRUK"
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:56   #4909
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
moja bransoletka była tak samo zapakowana natomiast np. puzzla z zamówienia dostałam w satynowym woreczku (odbiór w salonie)

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Snesha węzełek jest super

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 20:08   #4910
veryluckystar
Wtajemniczenie

A wiedziałyście, że samochodzik ma z tyłu różowe cyrkoniowe reflektory i wygrawerowane serduszko? Kusi mnie kusi...
veryluckystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:09   #4911
ania_wu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
A w dodatku NIEDOBRA Pani poinformowała mnie że te srebra za 99 zł po 1 marca będą kosztować 119zł No więc chcąc nie chcąc kupiłam to:

nieźle.. :/ myślałam, że sreberka zostaną w starej cenie, a nawet jeśli podniosą to 20 zł podwyżki... kurde miało być 15% !
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:09   #4912
martinia
Zakorzenienie

VLS ten z Pandory? ale słodko! a z przodu ma białe cyrkonie prawda?
Stary 2011-02-22, 20:13   #4913
domcia81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez veryluckystar Pokaż wiadomość
A wiedziałyście, że samochodzik ma z tyłu różowe cyrkoniowe reflektory i wygrawerowane serduszko? Kusi mnie kusi...
O cyrkoniach wiedziałam...
Samochodzik to moja pierwsza miłość pandorowa (razem z motylkami), ale jakoś nie dany mi na razie...
domcia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 20:18   #4914
Nyuna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Zanim nadrobię przy kawce zapisane przez Was strony wklejam kolejny efekt uzależnienia. Ale miałam świetne wytłumaczenie żeby kupić następny koralik dzień po dniu - mianowicie dzisiaj przy zdejmowaniu bransoletki w szatni, tak się pechowo stało, że na "tym" końcu były koraliki z kruka i inne - nie gwintowane i wszystko to poszło na podłogę. Na szczęście srebra znalazłam, straciłam jedno murano - na szczęście z ChCh. I tak sobie myślę, że gdyby to było murano z Pandory to chyba .
Postanowiłam dokupić jakieś gwintowane srebro i czym prędzej pojechałam do Pandory. Chciałam srebrne serduszka - ale po Walentynkach wszystko było wymiecione do cna. A w dodatku NIEDOBRA Pani poinformowała mnie że te srebra za 99 zł po 1 marca będą kosztować 119zł No więc chcąc nie chcąc kupiłam to:

ojoj a ja miałam się decydować na pandorę a tu takie niemiłe zaskoczenie

ładny zakup
Nyuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:19   #4915
veryluckystar
Wtajemniczenie

Ja wiedziałam o tych reflektorach z przodu, ale te tylne mnie urzekły Boję się, że się skuszę
Stary 2011-02-22, 20:20   #4916
martinia
Zakorzenienie

VLS znając Ciebie - na pewno sie skusisz
Stary 2011-02-22, 20:22   #4917
veryluckystar
Wtajemniczenie

Całe szczęście połowa kasy z pensji idzie na spłatę karty kredytowej. Nie bardzo będę miała z czego się skusić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 20:26   #4918
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

oj dziewczwyny- ja Was nie poznaję... jaka tutaj cisza.... jakieś sporadyczne posty się pojawiają.... czyżby odwyk przyszedł na dobre?
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:29   #4919
martinia
Zakorzenienie

VLS no to nie wiem czy to szczęście.. ale przy najbliższej nadarzającej się okazji przecież na pewno będzie Twój i mój też będzie - jak w końcu zdam prawko..

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;25285712]oj dziewczwyny- ja Was nie poznaję... jaka tutaj cisza.... jakieś sporadyczne posty się pojawiają.... czyżby odwyk przyszedł na dobre?[/QUOTE]

właśnie o tej godzinie ostatnio cisza... ale jak idę spać i włączam forum następnego dnia po południu to do nadrobienia jest z 8 stron
Stary 2011-02-22, 20:35   #4920
veryluckystar
Wtajemniczenie

Ja też po powrocie z pracy mam problem z nadrobieniem, to nie to co było we wakacje 24/7 online...

Samochodzik jest cool. Może zachęciłby mnie żebym więcej jeździła samochodem i przestała bać się zmieniać pasy ruchu.

Może na marzec murano w kropki i samochodzik... Bo w muffina na stronie online Yes już nie wierzę . A u mnie w Yes jest jakiś taki brzydki, matowy...

A na kwiecień motylek i koniczynka jako prezenty wielkanocne i jako bonus z marcowej pensji muffin i by było wszystko co chcę. No tak, ale nowa kolekcja wejdzie

Edytowane przez veryluckystar
Czas edycji: 2011-02-22 o 20:38
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości