TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-22, 19:26   #61
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

obiecane foto
1-3:1 pierwszy miesiąc
4: 10 m-c
5:a kuku

tylko mam taki aparat,że bez lampy w mieszkaniu wychodza beznadziejne zdjęcia,większość robię z lampą i Danielek prawie na wszystkich ma zamknięte oczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1a.jpg (90,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1b.jpg (33,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1c.jpg (48,4 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1h.jpg (52,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1d.jpg (48,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1f.jpg (67,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg as.jpg (36,0 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1e.jpg (34,1 KB, 47 załadowań)
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:34   #62
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cześć laski Dziękuje wszystkim za słowa otuchy Iza dobry pomysł z tym nagraniem Go - muszę tak zrobić. Choć powiem Wam że odkąd nie ma kołyski to ZNACZNIE mniej się buja... nawet przy zasypianiu...

Justyś pokaż nam brzucha !! Jesteś pierwsza na wątku, po piętach depcze Ci Agnieszka

CAROLAJKA mam taki komputerek http://www.amazon.com/Fisher-Price-P.../dp/B000062TS8 Jest absolutnie rewelacyjny!! Mam do niego dwie książeczki (te z ostatniej fotki) i nie wiem gdzie mogę takie jeszcze dokupić ... w polsce (w tym na allegro) znaleźć nie mogę Widzę je na tym amazon.com ale nie umiem się tym obsłużyć no i dość drogie tam są. Masz pomysła ??

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:36   #63
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Danielek piękny i taki... DOROSŁY Po fotkach widać jak ten czas leci... ucałuj ode mnie jubilata

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:36   #64
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
obiecane foto

tylko mam taki aparat,że bez lampy w mieszkaniu wychodza beznadziejne zdjęcia,większość robię z lampą i Danielek prawie na wszystkich ma zamknięte oczka
Kochanemu Danielkowi Sto lat, samych kolorowych dni i przede wszystkim zdrówka

Pozostałym miesięczniaczkom też

uff, No to Was nareszcie nadrobiłam

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:37   #65
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Oliwka Danio jest fantastyczny Zakochałam się!! Ale ten czas leci... i jak tu się nie cieszyć każdą chwilą

ana zabijesz mnie bo taki kombinezon to ja widziałam ostatnio w h&M, ale wydawał mi się inny od tego co chciałaś

Stary 2011-02-22, 19:44   #66
CAROLAJKA
Raczkowanie

Gmyrelka ja dzisiaj jak szukalam dla nas gdzies widzialam te ksiazeczki nawet je ogladalam chyba nawet na naszym allegro alo ebay

jak znajde chwile przejze archiwum moze znajde
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:47   #67
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

chciałam Wam pokazac miesiąc po miesiącu ale nie chcą się załadowac a nie chce mi się tyle zmniejszać

a ja byłam dzisiaj u gina i jednak mi się zrobił bliznowiec mam kupic jakąś maść którą już zapomniałam jak się nazywa tubadurex czy coś takiego

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-02-22 o 19:52
Stary 2011-02-22, 19:54   #68
P0P70
Zakorzenienie

Oliwka - DAnielek przesłodki Jakby ci się znudził to ja chętnie przyjmę

Carolajka - fajne te dwa pełzaki przy lodówce

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:56   #69
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Oliwka - DAnielek przesłodki Jakby ci się znudził to ja chętnie przyjmę

Carolajka - fajne te dwa pełzaki przy lodówce
o nigdy przenigdy

Dziękuję Dusiaka za życzenia

i dziękujemy za miłe słówka

Gmyrelka może problem w tej kołysce może już tak nie będzie robił...

Edytowane przez tylkooliwka
Czas edycji: 2011-02-22 o 19:57
Stary 2011-02-22, 19:59   #70
anakazar
Zakorzenienie

Oliwka narzeczony Ninki ma bujniejszą czuprynę od niej samej
Przystojniaczek malutki
Gmyrelka grunt,że już mam

Idę spać,bo padam na twarz.
Niech już przyjdzie ta wiosna to człowiek od razu na inne obroty wskoczy.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:01   #71
CAROLAJKA
Raczkowanie

bardzo proszę tutaj znalazłam kilka

http://cgi.ebay.pl/leapster-leapad-l...item4156ce7d5f

http://cgi.ebay.pl/LEAPSTER-L-MAX-2-...item3a63347357

http://cgi.ebay.pl/My-first-Leap-Pad...item19c328a08b

u nas jest cos takiego
http://cgi.ebay.pl/Leap-Frog-Leap-Pa...item3365356481
ale nie wiem czy to to samo jest
jak bede dzwoniła do Tzta to powiem mu żeby zobaczył u nas kinder flohmarkt bedzie w sobote może tam by coś takiego dostał z tym że to by było po niemiecku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 20:03   #72
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Która się orientuje ile kosztują korepetycje z matmy w podstawówce? Dzwoniła do mnie babka, znalazła moje ogłoszenie (dawałam wieki temu), umówiłyśmy się na czwartek. I z ciekawości wpisałam w googla i wyszukałam moje ogłoszenie (myślałam że już nieaktywne bo abonamentu nie zapłaciłam) i tam cena 20zł/60min (oferta z 03.2008). Myślę że mogłabym więcej wziąć tylko jak teraz z tego wybrnąć
Powiedz że to stara oferta i cennik jest inny po co bajki wymyslać

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
Aniap nie u nas nie mozna ogladac bajek to jest taki ekranik na ktorym wyswietlac sie powinny cyferki literki jak w bajce mowia A to na jego brzuszku jest A i on mowi wtedy A i rozne kolorki sie swieca powinien mowic ale jest wybrakowany przywiozla nam go kolezanka ze Stanow wziela dwa nasz byl fabrycznie zapakowany w folie ale bez tej dyskietki jej byl otwarty i mial ja na miejscu my za to mamy ta bajkew co z nia sie integruje ona nie i przychodzi do nas i jest wtedy bitwa o teletubisie

Gmyrelka jakie bajki ?? moze beda u nas w Niemczech albo w UK tż znajdzie jak nie to może udałoby się ze Stanów sprowadzic jeśli będę mogła chętnie pomogę

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ----------

ja mojej Ali płaciłam u nas 5 euro za godzinę z Matematyki i & z Deutsch ale to u nas
No to Twój jest wypaśny , tego mojego O,a strasznie lubi bo on ma tą muzyczkę siedzi i się do niej buja

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
pojecia nie mam jak i czy sie moga zatrzasnac, ale jak np. w mrozy zapalam najpierw samochod wiec kluczyki sa juz w stacyjce i wsadzam mala do fotelika, co zajmuje troche czasu to moj samochod jest tak inteligentny ze automatycznie po jakims tam czasie zamyka wszystkie drzwi (na wypadek gdybym ja sama kiedys zapomniala tego zrobic, to wiem, ze sam sie zamknie) no i wtedy klops-kluczyki w srodku i mala tez, a zapasowego chyba wcale nie ma.
Mój się nie zamknie jak jest kluczyk w srodku jak jest taka funkcja to z kluczykiem nie powinien

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałabym zakupic michasi jakies zabawki na urodziny ( nie ja rodzina) cos w tym stylu że jedno w drugie sie wkłada albo cos na ten styl.. któras mówiła że dzieci sie bawia tym.. możecie cos Polecić..

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

o super!!!!!!! GRATUALCJE... świetnie że sie odezwałas .. juz cie umieszczam ponownie.. .
bo wiesz sa taie co były tylko z nami przez ciąze i nawet nie czytaja..
ale juz cie umieszczam ponownie!
ja mam takie kubek w kubek z ikea kosztuje całe 5 zł
jak nic super na urodziny

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Zobacz teraz są takie-w sumie nie różnią się jakoś bardzo od 2010
http://allegro.pl/hm-ogrodniczki-na-...468520318.html

Jestem ciekawa czy jest jeszcze rozmiar 92(ale chyba tylko do 86)bo bym drugie małej kupiła

Ania i jak ten domek dla Oli?on jakich jest rozmiarów?
domek ma 45 długości ale jeszcze wysuwa się na wprost i dośc wysoki , mi się bardzo podoba , ładnie wykonany , dużo ma tych różnych pierduł do naciskania

Cytat:
chciałam Wam pokazac miesiąc po miesiącu ale nie chcą się załadowac a nie chce mi się tyle zmniejszać

a ja byłam dzisiaj u gina i jednak mi się zrobił bliznowiec mam kupic jakąś maść którą już zapomniałam jak się nazywa tubadurex czy coś takiego
contratubex szkoda kasy kosztuje 65 zeta za 15 masz cepan praktycznie z tym samym składem , i Cię zmartwie to nie zniknie choćbyś się rok smarowała miałam po pierwszej CC
Stary 2011-02-22, 20:09   #73
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

CAROLAJKA to nie to moje jest z fisher price... no i ja szukam po angielsku, bo u nas niemieckiego to tylko Hania w szkole się uczy
http://www.amazon.com/gp/product/B00...W0VYVHYJ36XMNX coś takiego tylko ja to nie umiem tej strony obsłużyć, nie mam karty kredytowej i wydaje mi się dość drogie I tam niżej jeszcze więcej tych książek.

http://www.amazon.com/Story-Clifford...ref=pd_sim_t_4 to fajne i niedrogie ale ja nie mam karty kredytowej

albo to http://www.amazon.com/PowerTouch-Lea...d_bxgy_t_img_c

ehhhhh, MUSZĘ obczaić ten amazon!

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-02-22 o 20:11
Stary 2011-02-22, 20:13   #74
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justys76 Pokaż wiadomość
Witam I ja na nowym watku. Zostalam usunieta z listy, ale rozumiem, nic sie nie oddzywam to mnie nie pamietacie. Jednak itak bede was czytac, Bo poprostu lubie, jestem z wami codziennie. U nas wszystko ok, trzymamy sie zdrowo I ja I Michalek. u mnie juz 19 tydzien ciazy dobiega konca, coraz blizej do konca. W piatek mam USG I powinnam juz wiedziec czy bedzie dziewczynka czy drugi chlopczyk.
Pozdrawiam was goraco, wszystkim roczniaczkom zyczenia wszystkiego najnajlepszego, dla wszystkich duzo zdrowka. !!!
Witam I gratuluję
Pokaż nam Michałka i pokazuj się częściej

Cytat:
obiecane foto

Ale piękniś I jak się zmienił... taki malusi był a teraz taki duuuży

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 20:19   #76
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

CAROLAJKA bardzo Ci dziękuję, ale ja to muszę mieć z Fisher Price Poszukam na e-bayu i mi może kolega zakupi i wsio razem wyśle

http://cgi.ebay.com/Fisher-Price-Pow...item230e52ba03 Ja pierdziele jakie śmieszne pieniądze!! A szwgierka Hani to kupiła kilka lat temu za jakieś 300zł

10 dolców jedna książeczka, 12 cały ten komputer i dwie książeczki hahahahah super! Chyba to ściągne i na all sprzedam

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-02-22 o 20:22
Stary 2011-02-22, 20:23   #77
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

wrocilam ze spotkania bylo super, mala wykapana ululana przez tatusia spi.

w sobote mamy bal i za cholere nie wiem w co mam sie ubrac!!!;/

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

DUSIACZKU PISZ CO U WAS!

Napisala baba 2 zdania i to wsio ma byc?
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:23   #78
CAROLAJKA
Raczkowanie

tutaj znalazłam na ebayu
http://cgi.ebay.pl/PowerTouch-The-St...item5d287f3c75 to napewno będzie to tylko nie wiem jak z ceną
Stary 2011-02-22, 20:31   #79
libra777
Zakorzenienie

Melduję się na nowym wątku co do tytułu to też byłam za mrówkowym
Na początek dla Dawidka i Michałka
Asiulek , rany ja Wercia się zmieniła a jak śliczna
U nas też codziennie spacer niezaleznie od pogody
mój też się wierci chociaż widzę że mniej jak jest chłodniej wtedy lepiej śpi ale przeważnie śpi na brzuchu z dupą do góry i głowa wciśnięta w kąt łóżeczka
Andinek pisz częściej to też Cię lepiej poznamy
CAROLAJKA haha dobre z tą czekoladą chyba bym padła a ładnie to tak w nocy zajadać współczuję choroby teraz te wirusy będą dopiero szaleć z wiosny
fajnie dzieciaki przy lodówce jak przyłapane na czymś zakazanym
Gmyrelka lepiej jedź do tego neurologa dal pewności po co masz się później gryźć , ja bym pojechała pewnie to nic takiego
Madzia_Pl a dlaczego nie robisz obiadów sama? tak w kwestii formalnej pytam
Yoonka mogą być zęby , a może trzydniówka jeśli nie ma innych objawów poczekaj mierz za jakiś czas czy sie nie podnosi
Madzia bo rosół ma jakieś właściwości lecznicze w medycynie ludowej zawsze dawano przy chorobie
Mrowak jeśli kluczyki w stacyjce nie powinien się sam zamknąć jeśli ich tam nie ma to tak
Justys pamiętam Cię i pamiętam że w ciąży jesteś , wpadaj częściej
Tylkooliwka jak Danielek wyrósł ,szok a jaki słodziak

W końcu was nadrobiłam
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:33   #80
CAROLAJKA
Raczkowanie

tutaj znalazłam cos za niecałego dolara jeszcze 6 godzin jeśli chcesz to chętnie zamówię tylko do Tżta wyślę linka
http://cgi.ebay.com/PowerTouch-book-...item3f0768f579
Stary 2011-02-22, 20:41   #81
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez CAROLAJKA Pokaż wiadomość
tutaj znalazłam cos za niecałego dolara jeszcze 6 godzin jeśli chcesz to chętnie zamówię tylko do Tżta wyślę linka
http://cgi.ebay.com/PowerTouch-book-...item3f0768f579
To akurat mam Bardzo Ci dziękuję, myślę że sobie poradzę z tym e-bayem Wezmę chyba taki cały zestaw książeczek Dziękuję

Stary 2011-02-22, 20:44   #82
CAROLAJKA
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
To akurat mam Bardzo Ci dziękuję, myślę że sobie poradzę z tym e-bayem Wezmę chyba taki cały zestaw książeczek Dziękuję
nie ma za co jakby co to mogę zamówić i przesłać albo przywieść na miejsce
Stary 2011-02-22, 20:46   #83
ASIULEK_23
Zakorzenienie

To mnie uspokoiłyście, ze nie tylko moja Wercia taka wiercipięta

ja po piwku idę spać
paaaa...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:56   #84
libra777
Zakorzenienie

A mój Miko coś się tam właśnie wierci , czuję że dzisiaj nocka nie ciekawa będzie
Stary 2011-02-22, 20:58   #85
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość

Mój się nie zamknie jak jest kluczyk w srodku jak jest taka funkcja to z kluczykiem nie powinien

a może i masz rację, tego nie próbowałam
przegapiłam jaki domek kupiłaś Oli, pokażesz? ja wciąz nie mam pomysłu na prezent, myślałam o tym http://allegro.pl/fisher-price-wozek...466930785.html, podobno fajne ale niestety rysuje panele
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:07   #86
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
a może i masz rację, tego nie próbowałam
przegapiłam jaki domek kupiłaś Oli, pokażesz? ja wciąz nie mam pomysłu na prezent, myślałam o tym http://allegro.pl/fisher-price-wozek...466930785.html, podobno fajne ale niestety rysuje panele
http://allegro.pl/kiddieland-promocj...461001588.html
jA MAM dużo tych zabawek typowych dla maluchów , pchacze mam dwa , dlatego kupiłam ten domek , wózek dostanie od chrzestnej ale taki zwykły , ten jest fajny ale nie bardzo widze go na dworzu a wiem ze dziewczynki jak już podłapią temat wózek - lalka , to ten wozek jest zabierany na spacery
Olce się zreszta przyda ten domek bo ja mam wrażenie że ona ma takie dość niezdarne paluszki jeszcze a tu sa takie elementy że bedzie się musiała wysilić żeby wciskać
Narazie trenujemy na jedzeniu kłade jej na tacke małe zeczy makaron itp i sama sobie zgarnia ale opornie jej to idzie . Jakieś sztywne te paluszki ma .
Spróbuj a autema ale najpierw wex zapasowy he he , bo ja znam tą funkcje tylko z jednej firmy i tam właśnie tak jest

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2011-02-22 o 21:09
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:09   #87
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Dobra.... dziewczyny nie chce czytac ciagle .. " a ja tez byłam za mrowkowym"...
bo robi mi sie przykro... ;-(((((((((((
Jak zadaje pytanie ok 4000 tys postów jaki tytuł.. to rzadko wszystkie wyrażają zdanie a potem jest wielkie haloo....
Ja sie staram aby każdej sie podobało.. chodx każdemu nie dogodzi.. wybrałam tytuł który UWAŻAŁAM wiekszośi sie podobał A NIE MI!!!
BO TAK WYBIERAM ZAWSZE... zawsze pytam o wasze zdanie bo sie z nim licze..

PYTAM OSTATNI RAZ!!!!! Czy mam napisac do moderatora o zmanie tytułu watku.. bo dla mnie to nie jest problem.. wole to niz wasze a ja wolałam....

I nie będę tu po imieniu każdej wywoływac .. prosze o zdanie zostaje czy zmieniamy na mrowkowy?

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:18   #88
libra777
Zakorzenienie

No niech już zostanie też jest fajny
Ja głosowałam żeby nie było ze nie
Stary 2011-02-22, 21:21   #89
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
No niech już zostanie też jest fajny
Ja głosowałam żeby nie było ze nie
Zgadzam się Szkoda że nie możemy czesciej zmieniać tematów bo matki polki wyuzdane i ich dzieci ukochane też było super a wena laskom dopisuje

Stary 2011-02-22, 21:21   #90
ania p
Zakorzenienie

Madziwnia - nic nie zmieniaj , poprostu mamy już tytuł na kolejny wątek Musi się on pojawic .. juz widze te mysli .. a o co tu kaman

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości