Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-22, 17:46   #2611
Mordsith
Wtajemniczenie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ VII

A z takich porządniejszych za 199 zł w jysku:
Rozmiar po zmontowaniu: Szerokość: 61 cm, Wysokość: 94/106 cm, Głębokość: 63 cm
Materiał: Skóropodobny, Pianka, Stal
Materiał: Siedzisko: Skóropodobny, Oparcie: PCV, Podłokietnik: PP (polipropylen), Noga: Nylon
Kolor: Czarny
Instrukcja montażu: Do samodzielnego zmontowania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1005.jpg (63,7 KB, 4 załadowań)
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 17:48   #2612
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
chciałam kupić zwykłe obrotowe,bez podłokietników, nie ze skóry ale jakieś w miare porządne.
Zetafon my zawsze do domu i do pracy kupowaliśmy krzesła w Jysk, o takie jak są w gazetce teraz za 118zł http://minreklame.ipapercms.dk/JYSK/PL/7456x1296208681/ są naprawde wygodne i wytrzymałe a i cena super bo normalnie to takie krzesło 300zł kosztuje, a za takie zwykłe obrotowe trzeba przynajmniej 150zł w normalnej cenie zapłacić takze jak najbardziej polecam
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 17:52   #2613
zetafon
Zakorzenienie

że też sama nie pomyślałam oJysku. bede chyba musiala poprosić kolege tżta żeby ze mną pojechał po nie i je zmontował bo sama to nie bardzo.
dzieki wielkie

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:10   #2614
marta1986222
Zakorzenienie

Jestem wypachniona.
Sałatka w połowie zrobiona więc wszystko co sobie zaplanowałam wykonałam

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:17   #2615
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Witam

Ja wróciłam od lekarza wszytko ok wynik cytologi za tydzień w czwartek. Jednakże muszę się poprawić ostatnio pisałam iż wizyta 100 zł hyh dziś no się przeliczyłam była podwyżka u ginekologa 150 zł za wizytę (ale to i tak nie jest źle bo po 3 latach podniósł cenę). Cycuszki ok jajniki ok wszystko ok i jestem w trakcie owulacji. Dostałam receptę bez daty jakbym potrzebowała maści i globulek jakby coś się przyplątało.

I pochwalę się zaraz przyszedł prezent dla bratanka na chrzciny. I zamówiona kolorowa deska do kuchni. A co coś się od życia należy :p
zaraz załączę zdjęcia
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:17   #2616
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
Ja kupiłam sobie takie i jestem zadowolona
Rozmiar po zmontowaniu: Szerokość: 57 cm, Wysokość: 82/94 cm, Głębokość: 59 cm
Rozmiar przed zmontowaniem: Szerokość: 57 cm, Długość: 21 cm, Wysokość: 56 cm
Materiał: Metal, Nylon, Siatka poliestrowa
Kolor: Czarny, Niebieski
Instrukcja montażu: Do samodzielnego zmontowania

Do 2 marca jest w jysku na promocji za 115 zł
Zawsze jak jestem w jysk to na nim siadam sobie bo jest mega wygodne i tak fajnie wyprofilowane

Mieszkanie wysprzątane, full serwis odkurzanie, kurze, kuchnia, łazienka, podłogi zmyte...ufff...
Dzisiaj jeszcze mam w planach zrobienie planów na najbliższy czas i może wieczorem wreszcie poczytam książkę...
A jutro będę się lenić, relaksować i zrobię sobie spa

Edytowane przez Kelpie
Czas edycji: 2011-02-22 o 18:26
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:23   #2617
oliwka__
Zakorzenienie

deska w rzeczywistości wygląda o niebo lepiej ma takie żywe kolory napatrzeć się nie mogę i jakiego jokera mam na twarzy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg huśtawka1.jpg (43,1 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg huśtawka2.jpg (42,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg deska.jpg (59,1 KB, 35 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 18:25   #2618
oliwka__
Zakorzenienie

Co do foteli ja kupowałam swój parę lat temu na allegro i zadowolona jestem tylko jedna uwaga nie bierzcie żadnego beżu kremu mój normalnie pożółkł nie wiem czemu
Stary 2011-02-22, 18:29   #2619
Mordsith
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
że też sama nie pomyślałam oJysku. bede chyba musiala poprosić kolege tżta żeby ze mną pojechał po nie i je zmontował bo sama to nie bardzo.
dzieki wielkie
Nie ma za co

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Jestem wypachniona.
Sałatka w połowie zrobiona więc wszystko co sobie zaplanowałam wykonałam
Ja też własnie wyszłam z łazienkowego spa.. pachnę nieziemsko

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Witam

Ja wróciłam od lekarza wszytko ok wynik cytologi za tydzień w czwartek. Jednakże muszę się poprawić ostatnio pisałam iż wizyta 100 zł hyh dziś no się przeliczyłam była podwyżka u ginekologa 150 zł za wizytę (ale to i tak nie jest źle bo po 3 latach podniósł cenę). Cycuszki ok jajniki ok wszystko ok i jestem w trakcie owulacji. Dostałam receptę bez daty jakbym potrzebowała maści i globulek jakby coś się przyplątało.

I pochwalę się zaraz przyszedł prezent dla bratanka na chrzciny. I zamówiona kolorowa deska do kuchni. A co coś się od życia należy :p
zaraz załączę zdjęcia
Cieszę się że wszystko w porządku po wizycie u lekarza

Prezent dla bratanka jest cudny nie mogę się napatrzec normalnie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
Zawsze jak jestem w jysk to na nim siadam sobie bo jest mega wygodne i tak fajnie wyprofilowane

Mieszkanie wysprzątane, full serwis odkurzanie, kurze, kuchnia, łazienka, podłogi zmyte...ufff...
Dzisiaj jeszcze mam w planach zrobienie planów na najbliższy czas i może wieczorem wreszcie poczytam książkę...
A jutro będę się lenić, relaksować i zrobię sobie spa
No krzesełko jest mega wygodne, polecam
za generalne porządki

Ja zaraz robię sobie herbatka, włączam jakiś filmik z TŻ'em a potem lulu, bo jutro pobudka o 5
Mordsith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:38   #2620
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Byłam na zakupach i tak mi się przypomniało Jestem bardzo za spotkaniem, także już zaczynam oszczędzać

Oliwka ile to cudo dla dziecka kosztuje?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:40   #2621
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
deska w rzeczywistości wygląda o niebo lepiej ma takie żywe kolory napatrzeć się nie mogę i jakiego jokera mam na twarzy

Cudowny ten leżaczek:love :

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 18:44   #2622
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
za generalne porządki
Oj tam, oj tam...raczej za to że tak zapuściłam mieszkanie

A w ogóle wczoraj poskakałam trochę na skakance i totalny brak kondycji u mnie - dzisiaj mam zakwasy w łydkach
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 18:59   #2623
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Byłam na zakupach i tak mi się przypomniało Jestem bardzo za spotkaniem, także już zaczynam oszczędzać

Oliwka ile to cudo dla dziecka kosztuje?
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Cudowny ten leżaczek:love :
Dodaja nowy kosztuje majątek w normalnym sklepie ponad 1000 zł z tego co kiedyś widziałam to coś 1190 zł w gluck. Ja zakupiłam używany na allegro jeszcze ma 2 miesiące gwarancji z przesyłką za 500 zł i wygląda jak nówka ponoć (ważne że nie ma żadnych zarysowań itp. mama powiedziała że gdybym nie powiedziała jej że to używane to pomyślała by że to nówka) sama jeszcze nie widziałam bo wysłali na mój adres domowy z allegro więc mama sprawdzała i miała schować. Wiem że dużo ale mały z podstaw wszytko ma a wiem że brat czegoś takiego by nie kupił bo drogie, a można powiedzieć że razem z tż kupiliśmy to po 250 zł nas na głowę wyszło. Pozatym na ten cel miałam odłożone. Raz nie zawsze.
To jest fajne ma 6 prędkości bujania, muzyczki i podłączenie na mp3 i można inną muzyczkę puszczać no full wypas bajer
Stary 2011-02-22, 19:08   #2624
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dodaja nowy kosztuje majątek w normalnym sklepie ponad 1000 zł z tego co kiedyś widziałam to coś 1190 zł w gluck. Ja zakupiłam używany na allegro jeszcze ma 2 miesiące gwarancji z przesyłką za 500 zł i wygląda jak nówka ponoć (ważne że nie ma żadnych zarysowań itp. mama powiedziała że gdybym nie powiedziała jej że to używane to pomyślała by że to nówka) sama jeszcze nie widziałam bo wysłali na mój adres domowy z allegro więc mama sprawdzała i miała schować. Wiem że dużo ale mały z podstaw wszytko ma a wiem że brat czegoś takiego by nie kupił bo drogie, a można powiedzieć że razem z tż kupiliśmy to po 250 zł nas na głowę wyszło. Pozatym na ten cel miałam odłożone. Raz nie zawsze.
To jest fajne ma 6 prędkości bujania, muzyczki i podłączenie na mp3 i można inną muzyczkę puszczać no full wypas bajer
Heh nie musisz mi się tłumaczyć Sporo kasy, ale fajny gadżet

Mi się podobają wszelkie kołyski, które produkowane są w Stanach. Zawsze sobie oglądam na allegro Siostra tż kupiła swojej małej i też są tam jakieś melodyjki, bujak, wibracje
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:33   #2625
wiznatalka
Rozeznanie

Hellou

Dopiero niedawno wróciłam z pracy.., znów mi migiem przeleciał dzień..

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
dokladnie, plan z mapą to plan doskonały! dawajcie na PW nazwy miejscowości to poproszę chłopa mego geografa by nam mapę wymodził i zdecydujemy gdzie by sie mógł odbyć nasz meeting
poszło PW

Cytat:
Napisane przez Paulunia8713 Pokaż wiadomość
Witam
nie będę cytować bo Julia i klawiatura mi za bardzo na to nie pozwalają więc napisze tylko, że u mnie wszystko wporządku i w niedziele wracam do domku
A i jestem szczęśliwa bo rodzice rozwiązali swój największy problem i sa bezpieczni Ale to nie tutaj. Zresztą wiecie o co chodzi. Skacze poprostu z radości
fajnie, że się rodzicom ułożyło

Aaby, za udany gulasz ,
ładnie posmarowaliście temu Waszemu proboszczowi

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
aaby u nas jakoś sie kula do tego wesela. Zaproszenia się robią , ale zamawialam z allegro i oczywiscie w pakiecie mialam mnostwo nerwow. Mam nadzieje ze przyjdą takie jak mają być
Dzis bedziemy zamawiac stroik na samochod - http://moda.allegro.pl/roze-retro-am...454249264.html o takie jak te pierwsze róż/ amarant
Bo nie bedziemy wypozyczac samochodu, poprostu szkoda kasy, i pojedziemy samochodem mojego taty. Świadek bedzie prowadził, drugi obok a my z tyłu, myśle ze się zmieścimy
wódka stoi, stroje gotowe, ja jeszcze bielizne musze kupić i buty( bo te za 10 zl są sztywne i bede je przeklinać za wszystkie czasy )
Zostały napoje ciasto, ale to bliżej slubu.
Odbyć nauki. I dozbierać kase. Mamy 21 tys i chciałabym zeby to starczyło, ale to sie okaże
fajny ten stroik

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Właśnie rozpakowałam się wreszcie i posprzątałam z grubsza. Teraz tylko sie ogarne i ruszam na uczelnie.

Miałam plan sie wreszcie wyspac, bo wczesniej sesja, pozniej na wyjezdzie wczesne pobudki, bo o 8 śniadanie i na stok, póżniej u rodziców też pobudka przed 8 bo zawsze trzeba było coś załatwiać i wczoraj od 8 zajęcia. A tu dziś 7.50 mama dzwoni z życzeniami imieninowymi od samego rana, a na uczelnie miałam dopiero na 13.
wszystkiego naj naj

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
No właśnie jakoś tak późno w tym roku, poprzednie lata wcześniej u nas wypadało - raz nawet 27 grudnia, wolę jednak jak tak wcześnie jest kolęda

A co do Huberta to historia wygląda tak
u nas jest tak ze się wychodzi na klatkę i tam się przejmuje księdza od sąsiada no i jak tak staliśmy z Hubertem i sąsiadami na klatce to mój synek się ze zaznajamiał z sąsiadami a w końcu mi uciekł na V piętro i póki ruszyłam za nim to on już u sąsiadki siedział ciastkami się objadał mówię do niego "choć do domu" a on "papa mama " mówię mu - dobrze to idę a on "mama posiie" daje mi ciastko i mówi "na doge"

przy księdzu się przeżegnał, ksiądz zapytał czy umie się modlić, Hubert skinął głową powiedział "Ajeje bosii juś ame" (Aniele Boży już amen) i znowu się przeżegnał - ksiądz się zaśmiał, pochwalił mnie za wychowywanie dziecka w modlitwie i dał dla Hubert cukierki a mój syn mówi "jeście posiie"
słodki

Cytat:
wow, faktycznie wypasiona ta huśtawka
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:48   #2626
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Heh nie musisz mi się tłumaczyć Sporo kasy, ale fajny gadżet

Mi się podobają wszelkie kołyski, które produkowane są w Stanach. Zawsze sobie oglądam na allegro Siostra tż kupiła swojej małej i też są tam jakieś melodyjki, bujak, wibracje
Ta sama huśtawka z USA kosztuje na allegro nowa 549 zł plus 100 zł lub 80 zł przesyłki w sklepach internetowych u nas widziałam po 800 ale to i tak sporo kasy.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Pierwsze dziecko w rodzince to niech ma będzie ich więcej to już tak dobrze nie będzie
Stary 2011-02-22, 19:53   #2627
kraven
Zakorzenienie

Oliwka u nas na oddziale Rodzice kiedyś przywieźli dla dziecka taką huśtawke. Jest super. Ich dziecko spokojnie zasypiało przy dzięku szumu morza, a bardzo lubiło jak słychać bylo bicie serca.

U mnie dzisiaj urwanie głowy było. Ale już opanowane.

A teraz czyściutka i pachnąca zmykam do TŻ.
Do juta kochane

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:55   #2628
dudipopka
kobieta za ladą

ale fajnayten bujaczek no ale cena kosmos

byłam w tesco matko jaka zimnica aż mi było głupio bo łaziłam po sklepie w kapturze i rękawiczkach
jutro serwuje makaron z sosem bolonese tak dawno nie jadłam nie wiem z 3 miesiące chyba

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 19:56   #2629
aaby
Zakorzenienie

Oliwka, huśtawka piękna i rzeczywiście sporo kasy, ale szczerze mówiąc wolałabym dopłacić 100zł i mieć nówkę (na allegro w tej chwili 499zł + 100zł wysyłka). Nie wiem czemu, ale jakoś byłabym ostrożna do kupowania rzeczy używanych dla mojego maluszka. Tak jak ubranka można porządnie wyprać i wyprasować, tak takiej huśtawki nie wyczyścisz. A wiadomo - każde dziecko ma inną florę bakteryjną. Nie wiem, może tak myślę póki nie mam dzieci

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-22, 20:04   #2630
dudipopka
kobieta za ladą

abby powiem ci ze ja dla 1 dziecka wsio nowe w sensie łóżeczko ,wózek i inne"pierdy" ale jakby teraz mi sie 2 trafiło kupowałabym używane krzywda sie dziecku zadna z tego powodu nie stanie

widziałam u nas w komisie fajny leżaczek za 50 zł z pałąkiem ale mi sie podobał hehhehe

moj polazl do pracy ja mam zamiar jeszcze frytki wszamać i piwo chlapnąć ale czekam aż młode uśnie

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:17   #2631
ssnowdrop
Zadomowienie

Uwaga! Uwaga! powróciłam do świata żywych po weekendzie spędzonym w łózku z okropnym przeziębieniem czuję się (i wyglądam) o niebo lepiej poza tym blue connect postanowił się zbuntować i skończył się transfer tak więc w czasie choroby nie mogłam nawet dodać sobie otuchy cztając nasz wspaniały wątek.
tzn czytałam u tżta na komórce i nawet walnełam długiego posta, ale sięnie dodał dziad jeden!
z przyjemnych rzeczy: w piątek kupiłam sukienke zaraz wstawię fotki i liczę na opinię dot. dodatków i makijażu bo na razie się zastanawiam
kupiliśmy też garnitur dla tż, bo tafiliśmy na super promocję w sunset suit garnitury przeczenione z 600 zł na 400 tak więc na weselicho ubraniowo jesteśmy przygotowani
sobotę i niedzielę spędziłam w łózku oglądając tv i jeśli chcecie się uśmiać to na tvn jest program wipe out i komentatorzy są boscy dawno się tak nie bawiłam!
od poniedziałku powrót na uczelnię... o zgrozo! strasznie mi się nie chce! i zmobilizujce mnie jakoś do pisania tej pracy bo mam lenia okropnego... najgorzej się zebrać... na dodatek plan mam tak dupiaty,że wydajemi się że na złość go któś układał... w poniedziałek zajęcia o 8, a potem przerwa 8 godzinna
dzisiaj mieliśmy spotkanie role model i najdałam się pychotnych rzeczy w tym truskawek i wiem, że sztuczne,że pryskane i w ogóle beeee.... ale były tak pyszne że nie mogłam się oprzeć

aaby długośćpostu budzi podziw gratuluję przepisania ocenki... wiem jaki to plus i oszczedność czasu na lenia nicniestety nie poradzę... sama nie wiem jak go wygonic:P

no i zapomniałam co miałam pisać
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:22   #2632
motylek1
Wtajemniczenie

Super ta huśtawka bardzo mi się podoba

Ale dzisiaj zmarzłam, chyba z 2 godziny latałam po tym mrozie z tż, ale to są skutki braku samochodu, jak wróciłam to przez 3 godziny siedziałam w grubych ciuchach a i tak było mi zimno mimo, że grzejniki gorące

My już po kolacji a teraz oglądamy tv, tzn ja tylko zerkam bo was nadrabiałam

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 20:27   #2633
marta1986222
Zakorzenienie

Dobranoc kochane

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2011-02-22, 20:32   #2634
oliwka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Oliwka, huśtawka piękna i rzeczywiście sporo kasy, ale szczerze mówiąc wolałabym dopłacić 100zł i mieć nówkę (na allegro w tej chwili 499zł + 100zł wysyłka). Nie wiem czemu, ale jakoś byłabym ostrożna do kupowania rzeczy używanych dla mojego maluszka. Tak jak ubranka można porządnie wyprać i wyprasować, tak takiej huśtawki nie wyczyścisz. A wiadomo - każde dziecko ma inną florę bakteryjną. Nie wiem, może tak myślę póki nie mam dzieci
Ta za 499 jest w łatki widziałam, ale jakoś nie mam pewności kupować na allegro z usa swego czasu często przesyłki ginęły, a te nowe nie zawsze są nowe tylko używane w dobrym stanie jako nowe albo jako służące w sklepie do testowania a później sprzedawane po promocyjnej cenie.
A ta ma jeszcze 2 mc gwarancji tutaj w pl a tż siostra ma identyczną dla małego tyle że nową i naprawdę zużycie takiej huśtawki przez takiego malucha jeśli w domku jest porządek to naprawdę znikome jak nówka dlatego uważnie rozważyłam za i przeciw kupienie używanej i jak mówię mama jak zobaczyła to się pytała mnie czy oby na pewno jest używana bo wygląda jak nówka i mi nie wierzyła. Gryzaczek się wyciągnie albo porządnie wyparzy, z resztą nie jestem zwolenniczką też by dziecko wychowywać w sterylności bo znając życie takie wyjałowione dzieci często później choroby chwytają.

Aaby a właśnie młodych mam w czasach obecnych to jest nagminność ja tam nie wyolbrzymiam, bo pewnie sama bym tak robiła jak one czyli kąpiel tylko w przegotowanej wodzie, woda tylko źródlaną żadna kranówka przegotowana do mleka. A później dzieci wyjałowione ale taka moda teraz żeby tak chować dzieci.
A po rozmowach i zdjęciach fotelika z domku w którym się znajdował mogę być pewna że dziecko było bardzo sterylne. Więc raczej dużo bakterii tam nie ma zawsze można ściągnąć i przeprać.

Choć nie będę ukrywać, jakbym miała kupować dla swojego dziecka to na pewno wybrała bym nówkę.
Stary 2011-02-22, 20:51   #2635
ssnowdrop
Zadomowienie

zdjęcia dodane do albumu zapraszam do komentowania i mile widziane wszystkie sugestie dot. dodatków, biżu, butów, makijażu etc.
chce wyglądac jak gwiazda
z góry przepraszam za bałagan w pokoju i za moją twarz:P na zdjęciach jestem w wersji kompletnie saute, bez make-up i w czasie choroby
no i aparat telefonowy.
ok... wyjaśniłam chyba wszystko
supienka jest koloru jasnego brudnego różu a TUTAJ link do sukienki ten na manekinie
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-02-22, 21:13   #2636
ijaa
Zakorzenienie

Żyję, wróciłam, jestem. I padam.
Pożarłam kolację i to by było tyle z aktywności na dzisiaj.

Jutro nadrobię i wrócę na dłużej. Obiecuję.
Dobrej nocy

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 21:27   #2637
irenkaaa
Zakorzenienie

oliwka super ten bujaczek i deska boska te kolorki

paula super ze rodzicom sie uklada

ja wrocilam z pracy musze jakies pranie wstawic a jutro mnie czeka caly dzien sprzatanie i takie tam
fajnie cie znow widziec snow
aaby gratuluje przepisania oceny
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 22:03   #2638
Martita88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
zdjęcia dodane do albumu zapraszam do komentowania i mile widziane wszystkie sugestie dot. dodatków, biżu, butów, makijażu etc.
chce wyglądac jak gwiazda
z góry przepraszam za bałagan w pokoju i za moją twarz:P na zdjęciach jestem w wersji kompletnie saute, bez make-up i w czasie choroby
no i aparat telefonowy.
ok... wyjaśniłam chyba wszystko
supienka jest koloru jasnego brudnego różu a TUTAJ link do sukienki ten na manekinie
A kiedy idziesz na wesele ?

My już w tym tyg.

Brakuje mi tylko rajstop
Martita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-22, 22:05   #2639
ssnowdrop
Zadomowienie

haha rajstopy na pewno będą
30 kwietnia a jaki prezent robicie?
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-02-23, 06:57   #2640
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Finansowo też kiepsko. Naprawdę dziewczyny nie wiem, jak Wy się mieścicie z "życiem" w 600zł. Ba! Nawet nie wiem, jak mieścicie się w 700zł... Ja oczywiście wszystko skrupulatnie podliczam i 9. marca wyjdzie szydło z worka, ale już teraz chyba przekroczyliśmy założone 700zł Fakt, że kupiłam np. Perwoll na zapas, bo od wczoraj jest w Netoo 4,5l za 24,99zł. I kilka było takich rzeczy nieplanowanych. Ale było też KFC, pizza i kilka innych, kompletnie niepotrzebnych
Tak, możecie krzyczeć. Może kiedyś zmądrzeję...
no właśnie tak mi się zdawało, że o czymś zapomniałam, Twój post był tak długi, że przy odpisywaniu zapomniałam na Ciebie nakrzyczeć

zatem krzyczę: wstyd! wstyd i hańba Matko SPD! niestety kfc, pizza i inne kompletnie niepotrzebne rzeczy nie mieszczą sie w ramach oszczędzania albo się oszczędza, albo nie i nie mówię gdyby to było albo kfc albo pizza albo inna rzecz a nie wszystko na raz ja musze powiedziec ze narazie bardzo dobrze idzie mi mieszczenie sie w normie 150zł/ tydzień, bardziej musze sie zastanowic nad zakupami, ale nie głodujemy i nawet na jakieś przyjemności wystarcza no ale to moje opieprzanie na nic się nie zda bo sama musisz do tego dojrzeć co nie zmienia faktu, ze naprawde ceny poszły w góre, głupi cukier w biedro kosztuje 50gr więcej niż np. miesiąc temu i tak można by wyliczać w nieskończoność na szczęscie mamy taką sytuacje, ze na jedzenie nam wystarcza i w sumie nie musielibysmy oszczedzac, tyle tylko ze wkurza mnie strasznie ze przejadamy większość naszych zarobków a to nie jest normalne :| jak tu znaleźć kasę na inne przyjemności? tj hobby, wyjazdy etc. no ale takie absurdy to tylko w PL pomarudziłam i od razu mi lepciej

Ssnow zarzuciłam w albumie swoje zdanie na temat kiecki świetnie w niej wyglądasz

Ijaa ciesze sie, ze dojechałaś do domu i nie zdążyłaś zamienic się w pociągu w sopelek
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości