|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia LI - LOVE LIVES FOREVER
Nie wiem...tak mi się cos kojarzy, że to miały byc wiersze o Olku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | ||||
Zakorzenienie
|
Aloha
![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- wspomnienia ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- właśnie ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() ej on jest fajny ten kolo ![]() Juzia ![]()
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
siema
![]() byłam u dermatologa. miałam na 11 marca ale nie mogłam już wytrzymać i poszłam dziś prywatnie. liczyłam, że już dostanę jakieś leki no ale.. :/ za to podpisywałam kto w razie mojej śmierci dostanie kartotekę ![]() ![]()
#2134 |
Zakorzenienie
|
Juzia
![]() Bloo i co tam u tego dermatologa? ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Moj Ty wielki Olku przy Tobie mam wiecznie kolku ![]() wiercisz sie w te i z powrotem cala jestem zlana potem moze w koncu odpoczniemy moze w koncu odsapniemy i obejrzymy sobie bajeczke nie, no ja juz dziekuje za fajeczke to fajeczka to lody Majkel, dosyc, ja chce woooooody juz zaczelam Kama ![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
dostałam dziś łapówkę
![]()
#2136 |
Zakorzenienie
|
słodka
![]() a w ogole co u Ciebie, malo masz czasu, ale jak juz wejdziesz, to prosze o sprawozdanie z zycia swego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- mozesz pominac Jusia juz intymne zycie ![]() ja mam taki charakter, ze nawet jedzenie dla mnie intymne, to w sumie nic bym nie napisala chyba ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam rozmowę z prezesem, już nie wiem czy to pisałam czy nie ![]() na razie chyba skumał, że z tymi reklamami to nie tak hop siup dziś robiłam wywiad z panią prowadzącą sklep ze zdrową żywnością i dostałam kawę ekologiczną ![]() a jutro mam z producentem .... kolektorów słonecznych. Ciekawe co dostanę ![]() w ogóle mega lipa bez łizażu ciągle mam zamiar wejść i się łapię na tym, że nie mogę ![]() a poza tym w ogóle krejzi wszysztko, codziennie wstaję o 5.40, jadę do pracy, wracam to jest 17.30 ![]() zjem, wejdę do Was na chwilę, pogadam z Gregiem, coś obejrzymy i do spania ![]() dobrze, że łikendy wolne jeju, ja to jestem jednak dziecko stworzone do pracy na 3/4 etatu ![]() ale nie narzekam ![]() dziś było zebranie podsumowujące miesiąc pracy i robienie planów na kolejny ogólnie to tam jest tak dzwonie i taki chaos, że po każdej wypłacie będę dziękować, że ją dostałam i modlić się o kolejny miesiąc pracy ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- co do życia intymnego to mam @ ![]()
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
![]() super relacja ![]() i zycze Ci Jusia bys przeprowadzila wywiad z salonem mercedesa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=578 a to co ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=9CGiL0Mp6Ns slucham teraz prezentu od Ko ![]() tam jest CD i DVD ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- widzialyscie pogode, mrozy, ze az strach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z drzwiami, oknami i kafelkami? ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- cho Gro, idziemy na jajo ![]()
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
no wiedzialam, ze sie przyczepi, mialam pisac dealer, ale zaraz zrobia ze narkotykow, to napisalam z salonem
![]() no idziemy, baju baj ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Juleczko sliczna masz buziaka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Jest tu kto ? ![]()
#2142 |
Zakorzenienie
|
dostałam listę badań, które muszę zrobić i za miesiąc do niej z wynikami. specjalnie poszłam prywatnie bo nie chciałam czekać do 11 marca kiedy mam już umówioną wizytę z NFZ bo na prawdę bałam się utraty wszystkiego co mam na głowie, liczyłam że lekarz już mi coś przepisze tym bardziej, że cholernie bolą mnie cały czas cebulki
![]() ![]() no i poprosiłam o coś na trądzik... ona nawet na mnie nie spojrzała (tzn na ten trądzik, który niedawno mi się nasilił ) i -jesteś gotowa na dłuuugie leczenie? ![]() -tak ![]() -to przepiszę Ci to, to, to. nie jest tanie ale za jakieś pół roku powinno Ci się poprawić ![]() zapłaciłam za wizytę 70zł i co z tego mam? nic. i tak muszę iść do tego z NFZ choćby nawet po to żeby dostać coś na MÓJ trądzik a nie to co stosują WSZYSCY. i chciałabym wrócić do czasów kiedy narzekałam na zbyt grube i gęste włosy. ![]()
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro już płacisz, to też wymagasz. A z tego co widzę to ten dermatolog nie za wiele Ci pomógł... ![]() I weź tu się lecz jakkolwiek... Dasz radę kochana ![]()
![]() |
#2144 |
Zakorzenienie
|
taa... też lubię naszą służbę zdrowia.
![]() Motyloos ![]()
#2145 |
Zakorzenienie
|
Aaa jakoś leci ![]() ![]() Właśnie walczyłam z moimi PITami ![]() ![]() Jakie to jest dziadostwo... Wyszło mi,że muszę zapłacić... 2 zł US ![]() ![]()
#2146 |
Zakorzenienie
|
za co?
![]() ![]() noo.. nie chwaliłaś się ![]()
#2147 |
Zakorzenienie
|
#2148 |
Zakorzenienie
|
siemsony... a ja właśnie się zczaiłam, ze mam płodne a tu po akcji już... no ale życie
![]() w pracy masakra normalnie masakra, szał macicy na ulicy jak to się mówi. Ogólnie jakoś życie mi się sypie ostatnio, ale zauważyłam światełko w tunelu ![]()
#2149 |
Zakorzenienie
|
PITami
![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- w sumie jak nie wiecie o co mi chodzi to nawet lepiej ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- ja ide. zadanie z matmy było ;/ ciao ![]()
#2150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Paa Bloomcia ![]()
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
#2153 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
#2155 |
Zakorzenienie
|
Nie moja godzina, ale Ty możesz
![]() Brano ![]() Jeny ten Konrad jest naprawdę coś nie halo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze ty masz cos z hormonami... ![]() objawy ktore opisujesz na to wskazuja.. odpowiednia kuracja antykonceptami i powinno wrocic do normy ![]()
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
laa laa laa
Dzień Dobry to tylko ja... ![]() ![]() ![]() co słychać? mnie nie pytajcie... u mnie bez zmian ![]() sytuacja stabilna ![]()
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
Hej Wiewiórek!
![]() U nas również po staremu ![]() i byle do wiosny! ![]()
#2159 |
Zakorzenienie
|
Aniś
![]() nooo... mroźno troszkę się zrobiło, też wyczekuję wiosny ![]() na szczęście już całkiem niedługo ![]()
![]() |
#2160 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() jestem bardzo chora, antybiotyk, mega gorączka, zapchane zataoki, umieraaaam ![]() Cytat:
![]() ![]() ten wzrok ![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() mój szef też jest całkiem całkiem ![]() ale kiedyś na innej rozmowie było jeszcze lepszy ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- no jak możesz nie widzieć, on jest tak jakby po skosie, taki biały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.