|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Witam, drogie panie
Czy któraż z was wpadła również na genialny (ekhm...) pomysł zakupienia czarnej kredki z B&W, z nadzieją, że będzie chociaż tak dobra jak inne konturówki z Essence oraz wzmocni kiepski efekt czarnej szminki z Metallics, a następnie stwierdziła, że gorszego badziewia nie miała nigdy w ręce, na ustach i w zasięgu wzroku? Czy to tylko ja? Ach, i dołączam do czekających na nowości
|
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#454 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie też nie moje miasto, a ze mną kto się wybierze?
|
|
#455 |
|
Wtajemniczenie
|
Łodzianki! Gdzie moje łodzianki i nasze zakupy?
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#456 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze ja także same będe musiała się wybrać ;D
|
|
#457 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahh, to napięcie. ![]() ![]() Cytat:
. eejj, może by i stosowac taką zasadę..? ![]() ![]() Cytat:
. nowości z essence, i jeszcze puder, i jaeszcze to i tamto. ![]() Cytat:
: trudno się tym maluje? ;d
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
||||
|
|
|
|
#460 |
|
Zadomowienie
|
Maluje się łatwiej niż pędzelkowymi
Przynajmniej mi jest łatwiej, ale to dość powszechna opinia
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdzwonimy się ![]() ile kosztyją lakiery Show your feet?
|
|
|
|
#462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja posiadam błyszczyk z Sun Club - taki beżowy Jest naprawde fajny.
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój blog Miszczostwo
|
|
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
zabezpieczyłam dziś odpowiednie środki finansowe na nowości essence i catrice i czekam jak na szpilkach
![]() tak bardzo chcę już, że wczoraj poszłam tylko sprawdzić co i jak i nic nie kupiłam, nawet nie dotykałam, bo myślałam intensywnie o nowościach, im więcej zaoszczędzę, tym więcej na raz wypróbuję jestem szurnięta??
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
kusicie, ja dzisiaj moze sobie cos zakupie
albo chociaz pojde sie blizej przyjrzec ![]() a czy lakiery essence sa dobre? bo ja kupuje inglota ale troche drogie ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- a jakbyscie mialy podac Wasze 3 hity essence, to co by to bylo?
|
|
|
|
|
#466 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#467 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaciekawił mnie fixing spray którego ona używa ![]() tusz (ten pierwszy) rzeczywiście robi niegłupi efekt ale mam wrażenie że ona ma po prostu ładne rzęsy. złota kredka jakaś żółta, fuj. zacytuję Wam kawałek tłumaczenia, który mnie powalił ![]() Cytat:
![]() szminka fajna, ale ja na razie zachwycam się NYXowymi ![]() Cytat:
tzn używam w Polsce filtra 6 lub 8 a potem w ogóle nie używam. Kiedyś nie było kosmetyków z filtrem i jakoś ludzie funkcjonowali.a z rodzicami mam podobnie - mojej mamie nigdy nikt nie wierzy jak mówi, że ma dzieci w takim wieku ![]() u mnie daje lekki jasny beżyk Cytat:
Cytat:
Jak najbardziej wiążąca jest cena podana na towarze. Oprócz KC jest jeszcze ustawa o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu cywilnego z dnia 27 lipca 2002 r. Art. 2, ust. 1. Sprzedawca jest obowiązany podać do wiadomości kupującego cenę oferowanego towaru konsumpcyjnego oraz jego cenę jednostkową (cenę za jednostkę miary), chyba że wyrażają się one tą samą kwotą. Przy sprzedaży towaru konsumpcyjnego oferowanego luzem jest wymagane podanie jedynie ceny jednostkowej. Taki sam sposób podawania cen powinien być stosowany w reklamie. => i taka cena obowiązuje. Cytat:
Cytat:
Niech spiszą protokół, zbiorą dowody i dadzą sprawę do UOKiKu.
|
|
|
#468 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
c.d.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
najlepiej tylko delikatnie pacnąć parę razy pędzlem i na buzię Dlatego ja go nie używam jak się spieszę, bo można zrobić sobie krzywdę ![]() Cytat:
ja muszę sobie nabyć jakieś dobre, do podkładu i brązera. Mam z essence, ale on się nadaje tylko do miękkich róży. I mam też wysuwany z sephory, ale on jest dobry do pudru prasowanego, a do brązera używam go bo innego nie mam ![]() Myślę o jakichś Maestro na przykład... Cytat:
nie, nie tylko Ty ![]() Cytat:
![]() lakiery SYF ![]() Już myslałam że to o to chodzi, ale nie. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cy.html&next=1 Było coś takiego jak "Asia glam" ![]() Cytat:
ale numer Cytat:
Ja normalnie nie mam żadnych zielonych cieni ale te mi pasują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm. Chyba te: AOH, błyszczyki sun club, kredki do oczu (longlasting/SC). Która Wizażanka z Lublina chce ze mną iść na zakupy jak będa nowości? ![]() I jeszcze jedno: goooosienko, zrobiłabyś te focie cieni czwórek z SC? moga być nawet swatche na ręce
Edytowane przez coco_kiciusia Czas edycji: 2011-02-23 o 12:27 |
||||||||||
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swatche mogę zrobic, już je wygrzebię. Mam akurat anginę więc ...
|
|
|
#470 |
|
Rozeznanie
|
Jaaaaaaaaaaakie piękne te kolory
![]() http://honey-n-milk.blogspot.com/201...olour-und.html
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten trzeci już nie bardzo.
|
|
|
|
#472 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się. Szczerze mówiąc najpierw zwróciłam uwagę na te dwa pierwsze. Ten pseudo holo jest wręcz ohydny. Szkoda, bo liczyłam na fajny lakier, a tu takie badziewie.
Jednak kobalt i jasny fiolet w dalszym ciągu
Brak podpisu. Za to jest Blog ![]() A na nim ostatnio Wycofywane produkty Essence Wycofywane produkty Catrice Nowości Catrice Edytowane przez Lungo Czas edycji: 2011-02-23 o 13:34 |
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia od początku :
1) Kredki Sun Club : 02 lake shore / 03 blue lagoon / 04 purple rain 2) Błyszczyki Sun Club : 04 golden toffe (wycofane na jesień kiedy wchodziły nowości) / 08 sun glow 3) Paletka Sun Club 01 California dream 4) Paletka Sun Club 02 Fiji feeling 5) Paletka Sun Club 03 Tahiti glow (wycofane na jesień kiedy wchodziły nowości) 6) Paletka Sun Club 04 Bali Fever 7) Paletka Sun Club 05 Long island breeze Kredki są bardzo fajne, błyszczki też. Cienie uwielbiam, i jak można zauważyć ta nowa paletka o5 która weszła z jesiennymi nowościami jest o wiele bardziej metaliczna niż pozostałe ![]() Coco_kiciusia mam nadzieję że się nie gniewasz że to nie makijaże i że tak późno
Edytowane przez goooosienka Czas edycji: 2011-02-23 o 13:39 |
|
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w jakiej są cenie?
|
|
|
|
#475 |
|
Wolę prosto!
|
goooosienka- bardzo fajne swatche
02 i 05 się do mnie uśmiechają nie wiesz czy w Platanie są one dostępne? albo czy w ogóle są te paletki jakiekolwiek? (u nas w Katonie w Gliwicach niestety nie ma ich...nie wiem czy od samego początku ich nie było, czy tak szybko się rozeszły, że po dwóch dniach od wstawienia drugiej szafy już ich nie było)
|
|
|
|
|
#476 | |
|
Zadomowienie
|
Ojaojaoja! Dostałam komplementy *_*!
Cytat:
btw, myślałam, że tylko ja mam paznokcie, z których mogłyby startować samoloty, a tu taka niespodzianka
|
|
|
|
#477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to cienie bym tak określiła, nie umiem teraz domyć ręki z tych swatchy Cena Cieni to 14,99 a kredek 7,99 Cytat:
Ja tę 05 tam kupowałam, 02 napewno widziałam w czwartek. Niestety nie sprawdzę Ci np. dzisiaj czy są no bo nie mogę się ruszyć z domu, ale możesz zawsze napisać do Natury albo zadzwonić (883378380).
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że się doczekam tych lakierów nie wiem czy się tutaj przyznawać ale to byłyby pierwsze lakiery z essence w moim posiadaniu ![]() goooosienko- bardzo dziękuję za odpowiedź odnośnie kredek
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kolęduje do szaf dosyć często
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

Czy któraż z was wpadła również na genialny (ekhm...) pomysł zakupienia czarnej kredki z B&W, z nadzieją, że będzie chociaż tak dobra jak inne konturówki z Essence oraz wzmocni kiepski efekt czarnej szminki z Metallics, a następnie stwierdziła, że gorszego badziewia nie miała nigdy w ręce, na ustach i w zasięgu wzroku? Czy to tylko ja?
Ach, i dołączam do czekających na nowości 

będzie -> 55

Jest naprawde fajny.
Twój blog 
Tylko połysk.
Niech spiszą protokół, zbiorą dowody i dadzą sprawę do UOKiKu.