|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;)
Cytat:
http://www.dobreprogramy.pl/avast-Fr...ows,13266.html ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No to Twój TŻ ma okazję zobaczyć jak to było kiedy to on kompa nie odstępował. Tak jak mówisz, to trochę dziwne, ale przywykłam i też cudów na dzisiaj nie wymagałam. A on ma chyba świadomość, że obiad i z głowy. Jeśli chodzi o spanie to do pracy wstawał o 5 i wtedy mu się nie dziwiłam, że pada o 21. Ale od tego tygodnia chodzi na 8, więc spania ma 2h więcej, a przespał cały weekend (od 19-20 już kimał) i nadal codziennie tak. Jest pracownikiem umysłowym, czasem chodzi i mówi ludziom co mają robić, przegląda magazyny itp ale to nie jest ciężka fizycznie praca. Wczoraj nawet na długo wyczekiwanym meczy NBA zasnął. Dzisiaj mieliśmy obejrzeć jakiś film, obiecał mi i ![]() To ogólnie temat na kozetkę by był. Dzisiaj mi wypomniał siedzenie na wizażu, to mu uprzejmie wytłumaczyłam, że jak się siedzi ciągle w domu, w okropnym mieście gdzie się nie ma znajomych, koleżanek, no nic tylko jego, to muszę sobie jakoś radzić i przynajmniej koleżanki na wizażu mam. Kiedyś z siedzeniem na kompie po nocach nie było problemu, bo na studiach zawsze długo siedzieliśmy, każde ze swoim kompem i zazwyczaj w coś się grało.
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wkurzyłabym się za ów film ![]() Nie dziwię się, że przesiadujesz tutaj. Ja jestem w podobnej sytuacji co Ty - bez pracy w nie swoim mieście - z Tż dogaduję się spoko (choć czasem chyba zachowujemy się właśnie jak stare dobre małżeństwo - mam nadzieję, że po 11 latach nam wypada) tyle, że ostatnio za nic nie chciał się przekonać, że jego granie jest już nałogiem (bo kto sobie budzik nastawia na 3.40 żeby coś wcisnąć w grze gdy się do pracy na 6 idzie - a robił tak) jak zobaczył ile ja czasu potrafię spędzić na wizażu z Wami to mu się oczy otwierają. ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- wsiowa coś zamilkła - pewnie dalej swoich cycków w kompie szuka - hahahahaha ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Widzę inne nie spiące istoty - zapraszamy do rozmowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
to może ściagnę tego avasta
![]() No szukałam cycków, ale nic tym się nie da poki co zorbić! ![]() Mój TŻ zazwyczaj zasypia o 21 ![]() Tzn ostatnio ma jakies problemy z zasnieciem, ale ogólnie to ledwo zyje kolo 22 już ![]() i w ogóle to sjestem załamana tym, że jestem chora i msuzę się pocieszyć więc stwierdziła, że kupię sobie któryś z tych wizażowych super-extra-zachwalanych tuszy do rzęs po 10zł ![]() Tzn TŻ mi kupi bo ja z domu nie wychodzę. Zawsze mam ochote spróbować, ale boje się, że będą beznadzieja..Choć raz miałam ten słynny MA Essence i był dobry nawet.. Teraz myślę nad Wibo lub My secret.. Używałyście?
![]() |
#845 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Może u niego to jakieś przemęczenie, zobaczę jak długo to potrwa, bo długo tak nie dam rady, że on wraca po 16, a już 20 zasypia ![]() Oby nie było u Ciebie takiej sytuacji, że pójdziecie na kompromis i on zrezygnuje z grania, a Ty z wizażu ![]() ![]() Może wsiowa stwierdziła, że jak nie może znaleźć tamtego folderu to se nowe foty zrobi ![]() o znalazłaś się wsiowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- Cytat:
![]() Nie używałam tych tuszy, od lat poniżej 25zl chyba nie schodzę, tym bardziej, że kupuję ok. jeden tusz na rok ![]()
![]() ![]() Edytowane przez yoanka85 Czas edycji: 2011-02-23 o 01:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze nie dotarłam na ów wątek ![]() Teraz mam loreala (tyle, że nie po 10 zł ![]() Mam jakąś z Yves rocher i Maybeline ale nie używam bom niezbyt zadowolona z efektu ![]() OStatnio koleżanka kupiła sobie diora - i pochlastałabym się gdybym tyle kasy wydała i osiągneła efekt - jaki zobaczyłam po 2 krotnym pomalowaniu nią własnych rzęs. Nie wspomnę, że u koleżanki też rewelacji nie ma. Mascara której nie widać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | ||
Rozeznanie
|
Ejjj nie jestem przesądna ani nic z tych rzeczy, ale dzisiaj zauważyłam, że Mary napisała 666 post, a teraz asik ma napisane ogółem 666 postów na swoim koncie
![]() Czyżby za rogiem czaiło się ZUOOOO ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#848 | |
Zakorzenienie
|
No własnie ja też zazwyczaj kupuję tusze zawsze albo Max Factor albo Maybelline, rzadko Rimmel bo dotąd zaden nigdy mi się nie podobał chyba...
Ale ja jestem promocyjna dziewczyna i ogólnie najbardziej to się cieszę jak kupie sobie coś fajnego a taniego..Dlatego mnie te tanie kosmetyki tak kuszą ![]() ---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ---------- Cytat:
![]() idę do lozka...moze zasnę..a jak nie to planuej sobie jakies tablety dzis zapodaćbrzydal: Nie pamietam co to, ale cos uspokajajacego chyba ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wsiowa to się w między czasie pewnie cała obfotografowała ![]() Chciałam zauważyć,że zaczeły się już urodziny Mary (w końcu to 23 już jest) więc jest okazja jakaś można być coś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:33 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:33 ---------- Cytat:
dobranoc i kolorowych ![]() ---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- Kochanko zostałyśmy same ... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#850 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaparz sobie meliskę na spanie, najlepiej 2-3 torebki i powinnaś zasnąć ![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj tam, może nie od razu paranoja, ale akurat mi tak śmiesznie dzisiaj to w oczy wpadło 2 razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
albo raczej ja zostałam sama i prowadzę monolog....
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 | ||
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
O jesteś już myślałam, żeś mnie tu zostawiła.
Zjadłabym coś ale sama nie wiem co? poza tym godzina na jedzenie straszna |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | ||
Rozeznanie
|
ostatnio wczoraj ja prowadziłam monologi i czuwałam na wątku do 3
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | ||
Rozeznanie
|
A jesteś naprawdę głodna czy po prostu sobie ogólnie smaka zrobiłaś? No bo o tej porze lepiej nie jeść. Może napij się czegoś, to Ci przejdzie?
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | ||
Rozeznanie
|
osz Ty przebiegła
![]() tylko sama się nie spij przy okazji, bo nie podołasz ![]() ![]() ![]() ![]() wydawało mi się, że piwo preferujesz?
![]() ![]() |
![]() |
#859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ---------- Cytat:
No chyba, że to nie Ty pisałaś , że nie lubisz cebuli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |||
Rozeznanie
|
aa to wiele tłumaczy, że mimo choróbska jeszcze tu siedzisz.
za to zbliża się moja godzina i zaraz będę się zbierać, bo jak przesiedzę jeszcze godzinę to czas mojej senności minie i będzie ![]() więc pijmy, bo okazja dobra ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:55 ---------- Cytat:
![]() Oj ja całym sercem nienawidzę cebuli ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja nawet znam przepis na zupę cebulową - jejku ja się dalej zupami nakręcam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Rany, faktycznie oprócz parówkomaniaczki jak my wszystkie, jesteś też prawdziwą zupomaniaczką ![]() jldfkhoashhrf jd q j;q dj;;jofrh lh;jhuhl aaale sie zniezculilam łooh ohoho ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zupomaniaczką jestem od zawsze - jak nie zjem zupy kilka razy w tygodniu to mam braki. Gdybym musiała wybrać słodycze a zupy - to wybieram zupy bez pytania. Uuuuu teraz myślę o pieczarkowej aaaa miałam już o nich nie myśleć po takim znieczuleniu to i szybciej zaśniesz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 | ||
Rozeznanie
|
Ja też mam nadzieję, że przymknie na to oko i mnie zaakceptuje
![]() Dla mnie wybór słodycze lub zupy to zdecydowanie wolę słodycze, zupy jem rzadko i dałabym radę bez nich żyć. Idę, bo akurat mnie oczy szczypać zaczynają, a to dobry objaw i zasnąć powinnam szybko. Dobranoc mój Kochanku, będę śniła o Tobie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Postaram się tu dużo sama do siebie nie napisać - żebyś nie miała zbyt wiele do nadrabiania ![]() Edytowane przez asik175 Czas edycji: 2011-02-23 o 02:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Ponieważ lubię być pierwsza:
DROGA MARY LOUU ![]() ParóFko Kochana z okazji tych Twoich 20-stych czwartych urodzin, dużo szczęścia, zdrówka i miłości, życzę Ci spełnienia wszelkich marzeń oraz wielu parówkowych wrażeń ![]() To dla Ciebie: |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
monica to dla Ciebie Ty moja dziewczyno - co byś łatwiej przełkneła fakt, iż yoanka została moją Kochanką
![]() IDę spać |
![]() ![]() |
![]() |
#868 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam dzioszki moje. Widzę że popisałyście trochę, ale potem nadrobię. Aczkolwiek nie umkneło mi jednak że moja dziefczyna ma kochankę, no o.k zgodzę się na experyment w trójkąt . To śniadanko dla asik, bo jest chora.
![]() |
#869 | ||||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Naleśniczki oczywiście dla asik, a te parówki to dla was, całej reszty żeby wam żal nie było.
![]()
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Ja już wstałam, jak ja nie lubię być chora ![]() Mary Sto lat ! Sto lat niech żyje, żyje nam ![]() Spełnienia najskrytszych marzeń, dużo zdrówka, szczęścia, kochanek i kochanków, pociechy z Tż i czego tam sobie życzysz ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.