Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 08:57   #3601
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
jednego gościa wnerwiłyśmy jakiś testosteronik cwaniakował i chciał się wbić przede mnie, bo niedługo kończył mu się pas, ale nie dałam się! Już chciałam mu powiedzieć przez CB, że jestem w ciąży, jestem babą, mam gorsze auto, a i tak może bujać żagle, pffff
hahaha trzeba mu było tak powiedzieć

Moria, Andziotku, prześliczne brzuszki

Paulizia, my zaczynamy 27 czy 28 tydzień Bo ja liczę że 28
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 09:04   #3602
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Zaczynam sie zastanawiac czy moje dziecko nie ma przypadkiem ADHD czasem mi sie wydaje, ze on sie wiecej rusza niz spi
Ja myślę dokładnie to samo Nawet wczoraj mówiłam ginowi, że to niemożliwe raczej, że takie dziecko jest aktywne tylko 4 godziny na dobę.
Nasz Pepe to chyba 4 godziny nie jest aktywny. A tak w ogóle to lekarz nic mi nie mówił o liczeniu ruchów, chyba widział na usg, co Pepe wyprawia, więc nie muszę
Gin był zdziwiony, że ja jeszcze autem jeżdżę Powiedziałam mu, że zamierzam być aktywna do samego końca. Mam adapter na pasy i będę jeździła. Tylko do szpitala zawiezie mnie TŻ

A tak w ogóle witam mamuśki

Ja od 7 na nogach, bo byłam umówiona z rzeczoznawcą. 3 tygodnie temu facet "zdemolował" mi zderzak pod blokiem, udało się nam go załpać , zgłosiłam szkodę z jego OC i dzisiaj był facet porobić fotki i zebrać papiery.
U nas 10 stopni mrozu, ale słoneczko prześwituje.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 09:08   #3603
MoniaK
Zakorzenienie

Zazdroszczę Wam tych dzieci z adhd Moje to jakieś nad wyraz spokojne jest i nie chce mocno i często kopać Mąż mówi że wdało się w mamusię
Stary 2011-02-23, 09:13   #3604
Kiara76
Raczkowanie

Dzień doberek z rana!

BARDZO PROSZĘ o szybką POMOC!!!

Ze względu na moje łożysko i konieczność leżenia "zamówiłam" sobie pielęgniarkę środowiskową żeby pobrała mi krew przed i po obciążeniu glukozą. Z tego co słyszałam i czytałam, pomiędzy badaniami nie powinno się chyba jeść, czy jakoś specjalnie pracować (chodzić, nie wiem no np, wstawiać pranie, myć naczynia).
A ta pielęgniarka była dzisiaj o 9 ma wrócić o 11 i mówi, że spokojnie mogę sobie teraz śniadanie zrobić , herbatę, czy ciasto zapodać , bo mam przed badaniem poziom cukru 72, to nic po obciążeniu nie będzie i spokojnie mogę robić na co mam ochotę

Ja mogę spokojnie bez jedzenia poczekać, raczej chodzi mi jej podejście, czy na pewno prawidłowe?
Stary 2011-02-23, 09:30   #3605
Weredka
Zadomowienie

Lepiej nic nie jedz, bo poziom cukru może podskoczyć znacznie... A podwyższony poziom cukru nawet niezwiązany z cukrzycą wiąże się z wizytami u diabetologa. Powinnaś siedzieć/leżeć spokojnie, żeby wynik był miarodajny.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 09:36   #3606
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Kiara76, lepiej nic nie jedz. Ewentualnie napij się tylko wody.
I oczywiście ogranicz aktywność fizyczną do minimum.
Stary 2011-02-23, 09:40   #3607
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Dzień dobry

hahaha trzeba mu było tak powiedzieć

Moria, Andziotku, prześliczne brzuszki

Paulizia, my zaczynamy 27 czy 28 tydzień Bo ja liczę że 28
Monia 28 ale ja licze skonczone tygodnie... no i zaczyna mnie to wkurzac i moze wroce do starego systemu

Aliczka

Anulinko PEPE chyba zaczne tak do meza gadac... ma juz dosc ''ptysia z kremem''
poza tym my mamy chlopaki w brzuchu wiec musza łobuzowac
Stary 2011-02-23, 09:44   #3608
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Monia 28 ale ja licze skonczone tygodnie... no i zaczyna mnie to wkurzac i moze wroce do starego systemu
kochana, no to dobrze liczysz skończony 27 ale zaczęty 28

Dobra, trzeba ruszyć tyłek i chociaż się ubrać Nie mam dzisiaj pomysłu na obiad, może zupa pomidorowa
Stary 2011-02-23, 09:45   #3609
matallewar
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Właśnie przyszła fura dla Edzika!
Raju, nie umiem tego poskładać Ale jak tylko mi się uda, wrzucam fotę.
Wózek prowadzi się dobrze (oczywiście mówię o warunkach domowych), koła wydają się solidne
Kot już chciał wskoczyć do gondoli

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 09:48   #3610
spice1985
Zadomowienie

Hej hej. Postaram się doczytać Was za chwilę, tylko napiszę Wam że byliśmy wczoraj u gin i mała ma główkę na dół, waży około 1300 gram i wymiarowo zgadza się z terminem z @ Pozostała Hanią, pani gin pokazywała nam narządy płciowe, a konkretnie takie ziarenko kawy
Co do ruchów, to moja faktycznie tak góra 4 h dziennie jest aktywna, może nawet mniej, także MonikaK nie przejmuj się I też mi mąż mówi że za mną taka "aktywna":P

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 09:53   #3611
dorkabl
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Aliczka, mam pytanko. Mąż jest na etapie szukania kibelka na budowę i sie tak zastanawia czy kupić czy samemu zmontować, tzn kupić dechy i zbić. Wy kupiliście gotowca i składacie? Taki temacik z rana hihih

Mary słuchaj a co ty myślisz o szczoteczce do włosków dla dzidzi z TBS? Kiedys w UK takie piekne widziałam, pisali ze eco...

Cytat:
Napisane przez Kiara76 Pokaż wiadomość
Dzień doberek z rana!

BARDZO PROSZĘ o szybką POMOC!!!

Ze względu na moje łożysko i konieczność leżenia "zamówiłam" sobie pielęgniarkę środowiskową żeby pobrała mi krew przed i po obciążeniu glukozą. Z tego co słyszałam i czytałam, pomiędzy badaniami nie powinno się chyba jeść, czy jakoś specjalnie pracować (chodzić, nie wiem no np, wstawiać pranie, myć naczynia).
A ta pielęgniarka była dzisiaj o 9 ma wrócić o 11 i mówi, że spokojnie mogę sobie teraz śniadanie zrobić , herbatę, czy ciasto zapodać , bo mam przed badaniem poziom cukru 72, to nic po obciążeniu nie będzie i spokojnie mogę robić na co mam ochotę

Ja mogę spokojnie bez jedzenia poczekać, raczej chodzi mi jej podejście, czy na pewno prawidłowe?
Wogóle to dziwnie...po godzinie powinna wrócić, nie po dwóch :/ No i tak jak dziewczyny mówiły, lepiej nic nie jeść

Znów mam troche zryty samotnoscia beret. Mąz wróci dzis dopiero pod wieczór, tesciówka mówiła ze sie do kolerzanki po pracy wybiera. A ja jak ten palec...gdyby nie net, gdyby nie wizaz to ja juz sama nie wiem co bym ze soba zrobiła

Zaraz biorę sie za pieczenie chlebka hihi
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 09:56   #3612
zosiaaa
Zadomowienie

Witam

mam lenia dzisiaj strasznego, i nie wiem czy z nim walczyć czy może pozwolić mu dzisiaj zostać, w końcu na dworze tak zimno i jeszcze by zmarzł

andziot brzuch rewelka!!! M1 w wysokim standardzie

matal ty to w tym tygodniu będziesz miała juz chyba cała wyprawkę zorganizowaną, trochę Ci zazdroszczę codziennie coś co cieszy oczy. I wstawiaj fotki tego wózka, bo jestem nim zainteresowana

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 09:57   #3613
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry

gratuluje rozpoczetych tygodni

ja od rana nerwowa
o 16 wizytkaaaa
Stary 2011-02-23, 10:03   #3614
migotka03
Zadomowienie

Wrzucam obiecane zdjęcia brzuszka i wrzuce jeszcze moją psinkę, ostatnio robiłam jej zdjęcia jak szalała na śniegu (tylko ciężko za nią nadążyć)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF1177.jpg (45,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1171.jpg (52,9 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1146.jpg (72,1 KB, 20 załadowań)

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:04   #3615
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Wózek prowadzi się dobrze (oczywiście mówię o warunkach domowych), koła wydają się solidne
Nie woz kota w wózku bo cie rodzina za wariatkę weźmie i do lekarza zaprowadzi
Wklejaj fotke jak tylko dasz rade!

spice1985
ciesze się że u Ciebie i Hani wszystko ok.

Po wczorajszym aerobiku mam zakwasy w pośladach ...ała
Stary 2011-02-23, 10:07   #3616
anula_81
Zakorzenienie

Witam z rana Mamuski

Nadrobilam! znowu spalam kiepsko, mala kopala, skurcze lydek, klucie w boku plus siusiu co godzine, a o 5 rano jak zasnelam to snily mi sie takie bzdury!
snil mi sie porod, ze nagle w jakims prywatnym szpitalu w PL, ze byly moje psiapsioly ze mna, ale nikt sie mna nie interesowal, ze lezalam nakorytarzu i juz czulam jak glowka wychodzi a nikt sie mna nie zainteresowal. Potem sie przebudzilam i znowu zasnelam i znowu mi sie snil jakis szpital w PL i moje psiapsioly i ja gotowa do porodu i ze im opowiadalam, jak mi sie snilo, ze rodzilam na korytarzu

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
ja leżę już w łóżeczku, ale Gabrycha jeszcze ma wieczorny fitnes
moja Zoska tez ma wieczorna gimnastyke najwiecej kolo 23 ciej jak mama zbiera sie do spania
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

Anula, dobranoc!

Jeśli chodzi o fitness w życiu płodowym, to Hanna zaczyna o 5 rano, najczęściej po ćwiczeniach płynnie przechodzi do czkawki, po czym uspokaja się i matka [czyli ja] wywracając oczami zmienia bok i zasypia na jeszcze trochę.
Ty mi dobranoc , ja ci dzien dobry
no u mnie Zoska potrafi cala noc sie ruszac i ok 5-6 skonczyc, dzieki czemu mama spi do 9-tej tak jak dzis!
Cytat:
Dzien dobry!!!

dzisiaj o dziwo pospalam do 8 wooooooow nawet MALY mnie nie zbudzil kochany
Zaczynam sie zastanawiac czy moje dziecko nie ma przypadkiem ADHD czasem mi sie wydaje, ze on sie wiecej rusza niz spi

No i zaczynamy 27 tydzien
no ja tez sie o mojej i ADHD zastanawialam, TZ mowi z eto po mnie, bo ja nawet jak leze to sie wierce
a mala jakby wiedziala ze o niej pisze, bo chwile byla spokojna a juz czuje jakies przeciagania
i gratuluje 27 tygodnia
Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Ja myślę dokładnie to samo Nawet wczoraj mówiłam ginowi, że to niemożliwe raczej, że takie dziecko jest aktywne tylko 4 godziny na dobę.
.
Nie wiem czy wczoraj gratulowalam, ale jesli nie to teraz gratuluje udanej wizyty
moje chyba tez wiecej aktywne
przez 2 tyg co dzien liczylam po sniadaniu, po lunchu i po obiedzie, ale 10 ruchoow robila w 10 min
teraz nie licze bo widze ze jest aktywna, mowisz ze tylko 4 godziny na dobe? to po co nas niektorzy lekarze tak martwia ze musi byc 10 ruchow na godzine?

Cytat:
Dzień dobry!

koniecznie zdjecie jak zlozysz!! i dzien dobry!
Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Hej hej. Postaram się doczytać Was za chwilę, tylko napiszę Wam że byliśmy wczoraj u gin i mała ma główkę na dół, waży około 1300 gram i wymiarowo zgadza się z terminem z @ Pozostała Hanią, pani gin pokazywała nam narządy płciowe, a konkretnie takie ziarenko kawy
Co do ruchów, to moja faktycznie tak góra 4 h dziennie jest aktywna, może nawet mniej, także MonikaK nie przejmuj się I też mi mąż mówi że za mną taka "aktywna":P
noo tez gratuluje wizytki!

dojem sniadanko, bo cos duze sobie zarzucilam i zanim zaczne dzien to chyba sobie cos obejrze
ale juz nei zadne Wyspy tajemnic...brrrrr

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:11   #3617
dorkabl
Zadomowienie

agus87 precz z nerwami! "jestem kwiatem lotosu, świat zewnętrzny mnie nie dotyczy hmmm, hmmm" i wdech i wydech

migotka03 brzuchol pierwsza klasa
Stary 2011-02-23, 10:13   #3618
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotka03 Pokaż wiadomość
Wrzucam obiecane zdjęcia brzuszka i wrzuce jeszcze moją psinkę, ostatnio robiłam jej zdjęcia jak szalała na śniegu (tylko ciężko za nią nadążyć)
wow
piekny i jaki duzy
psinka swietna

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
agus87 precz z nerwami! "jestem kwiatem lotosu, świat zewnętrzny mnie nie dotyczy hmmm, hmmm" i wdech i wydech

migotka03 brzuchol pierwsza klasa
Stary 2011-02-23, 10:16   #3619
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
to dobrze ufff czasami jak czytam że dziewczyny po nocach nie śpią z powodu ruchów i kopniaków to nadziwić się nie mogę, bo dla mnie to abstrakcja

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
mam lenia dzisiaj strasznego, i nie wiem czy z nim walczyć czy może pozwolić mu dzisiaj zostać, w końcu na dworze tak zimno i jeszcze by zmarzł
zostaw lenia w spokoju, mówię Ci Mój też ma się doskonale i nie chce nigdzie wychodzić w ten mróz

Cytat:
bardzo ładny
Stary 2011-02-23, 10:22   #3620
Catia88
Rozeznanie

Witajcie Kochane
Dziś mam troszkę lepszy humor (może dlatego,że jestem sama w domu- a zdarza się to od święta bo teściowa pojechała do lekarza oby była u niego jak najdłuzej )
A poza tym u nas nic ciekawego, śnieg pruszy ja dziś cały dzień w domku
Tż mnie wczoraj zadziwił bo nareszcie podjął temat wózka i łóżeczka nawet chciał żebym mu pokazała w necie jakie łóżeczko wybrałam

Migotka
- śliczny brzucholek

Spice- gratuluję udanej wizyty Cieszę się,że wszystko z Dzidzia ok

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:22   #3621
gusiagatko
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja już po śniadanku, dopijam właśnie poranna kawkę

Cytat:
super brzuszek

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:25   #3622
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Aliczka, mam pytanko. Mąż jest na etapie szukania kibelka na budowę i sie tak zastanawia czy kupić czy samemu zmontować, tzn kupić dechy i zbić. Wy kupiliście gotowca i składacie? Taki temacik z rana hihih

Mary słuchaj a co ty myślisz o szczoteczce do włosków dla dzidzi z TBS? Kiedys w UK takie piekne widziałam, pisali ze eco...

Wogóle to dziwnie...po godzinie powinna wrócić, nie po dwóch :/ No i tak jak dziewczyny mówiły, lepiej nic nie jeść

Znów mam troche zryty samotnoscia beret. Mąz wróci dzis dopiero pod wieczór, tesciówka mówiła ze sie do kolerzanki po pracy wybiera. A ja jak ten palec...gdyby nie net, gdyby nie wizaz to ja juz sama nie wiem co bym ze soba zrobiła

Zaraz biorę sie za pieczenie chlebka hihi
Może wracać po dwóch przy 75 g

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
Witam

andziot brzuch rewelka!!! M1 w wysokim standardzie

matal ty to w tym tygodniu będziesz miała juz chyba cała wyprawkę zorganizowaną, trochę Ci zazdroszczę codziennie coś co cieszy oczy. I wstawiaj fotki tego wózka, bo jestem nim zainteresowana
To wszystko przez to, że ceny poleciały w górę i stwierdziłam, że jak mam teraz kasę, to po co mam potem przepłacać
Ale za to później Wy będziecie kupować, a ja będę wzdychać, że już wszystko mam

Załączam zdjęcia

migotka03 Śliczne mieszkanko dzidzi

P.S. Nie upilnowałam kota Wlazł do gondoli i wyglądał tak słodko, że musiałam zrobić mu zdjęcie
Jak ja go nauczę, żeby mi po dziecku nie łaził...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0485.jpg (23,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0486.jpg (26,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0487.jpg (24,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0488.jpg (24,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0489.jpg (25,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0490.jpg (25,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0492.jpg (54,0 KB, 45 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:27   #3623
Paulizia
Wtajemniczenie

MoniaK ja wiem, tylko ze ja jako jedyna chyba tutaj licze skonczone tygodnie... takze jak mam np. 27tydzien i 4 dzien to dla mnie jest 27 tydzien ciazy

Dorkabl ja bede kupowala ta szczoteczke z TBS jest drewniana i ma super włosie
Stary 2011-02-23, 10:28   #3624
SiLLee
Raczkowanie

a ja po wizycie. Wszystko ok badania krwi moczu glukoza i cytologia. z malenstwem tez jak w najlepszym porzadku. Słyszałam bicie serdusza lecz dalej nie wiem co bedzie czy chlopczyk czy dziewczynka bo zle jest niby ulozone ale to sie moze zmienic jedynie co powiedzial to na 80% DZIEWCZYNKA się okaże

Miłego Dnia życzę wszystkim!
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥

Moje Maleństwo ♥
Pusta miska - napełnij miske
SiLLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:28   #3625
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Dobra, trzeba ruszyć tyłek i chociaż się ubrać Nie mam dzisiaj pomysłu na obiad, może zupa pomidorowa
U nas też pomidorowa ( na wczorajszym rosołku ).

A co do ruchów, to wieczorem, zanim zaśniemy jest ich ok. 50, jak nie więcej
Stary 2011-02-23, 10:29   #3626
Paulizia
Wtajemniczenie

migotka3 piekniasty brzuchol a psinka przeslodka!!!
Matall, ale furmanka a jakie ma alusy
Stary 2011-02-23, 10:31   #3627
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

To wszystko przez to, że ceny poleciały w górę i stwierdziłam, że jak mam teraz kasę, to po co mam potem przepłacać

Załączam zdjęcia

P.S. Nie upilnowałam kota Wlazł do gondoli i wyglądał tak słodko, że musiałam zrobić mu zdjęcie
kochana masz prawie taki sam wozek jak ja
tylko ja mam na bialym stelazu i troche inne kolka
super kolorek,. identyczny
czarno-zielony
Stary 2011-02-23, 10:37   #3628
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
MoniaK ja wiem, tylko ze ja jako jedyna chyba tutaj licze skonczone tygodnie... takze jak mam np. 27tydzien i 4 dzien to dla mnie jest 27 tydzien ciazy

Dorkabl ja bede kupowala ta szczoteczke z TBS jest drewniana i ma super włosie
ja liczę tak samo , dlatego jutro zaczynam 28 tydzień, a dziś dla mnie jest nadal 27

Cytat:

Załączam zdjęcia

P.S. Nie upilnowałam kota Wlazł do gondoli i wyglądał tak słodko, żmusiałam zrobić mu zdjęcie
bardzo fajnie wygląda, a jak ogólne wrażenia, jak się prowadzi itd??
ale kot zadowolony a jak mu sie oczy świecą

Stary 2011-02-23, 10:39   #3629
Catia88
Rozeznanie

Matall- fajny wózek i boski kociak..

Catia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 10:43   #3630
zosiaaa
Zadomowienie

Moniak masz racje, zostawiłam go, stwierdziłam że chyba nie miałabym sumienia go wygonić

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości