|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada
Cytat:
![]() No mam nadzieję że to jedynie takie wrażenie, bo długo masowałam te włosy... I to nie jest ciemny blond, jaki wyszedł mi po "orzechowym brązie", ten juz jest brązowy... Kurcze, ten serek zimny... już zaczęłam kaszleć
|
|
#3932 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada
Ja lecę, może usnę jakoś
Dobranoc ;*Smerfetko- liczę na dokładny opis a najlepiej udokumentowanie efektów szamponetki na suchych już włosach
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj spokoj. Jak sobie przypomne roznice w cenach miedzy Warszawa a moim miastem ![]() Ceny ktore przytocze sa sprzed 6-7 lat wiec moga sie wydac abstrakcyjne. Rogal z makiem kosztowal u mnie 40 gr a w Warszawie 1.20 U mnie za 1.20 mozna bylo juz kupic duzy chleb, a chleb w Warszawie kosztowal 3 zl. A na szczescie w malych miejscowosciach sa jeszcze normalne sklepy i normalne prawo rynku. Kazdy ma rowne szanse na rozwoj. Tu akurat o mojej wiosce. Jest kilka sklepow i w kazdym mozna kupic wszystko co potrzebne. Kazdy mieszkaniec ma swoj ulubiony. Mieszkanie w takiej wiosce jest super. A jeszcze jak sie jest bogatym i nie trzeba pracowac to juz w ogole
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A więc... jakie fajne ciemne włosy Błyszcza się ![]() ale... faktycznie z wierzchu slabo chwyciły.... tzn chwyciły jakoś, ale są widocznie jaśniejsze... i tu mam dylemat... Czy sobie nie poprawić jutro... wiadomo, przy kolejnym szamponetkowaniu to co dzis nałożylam troche się wypłuczę, ale dołożę kolejne pigmenty ![]() I czy dać znów dwie szamponetki czy jedną?? Co myślicie????????????? Chyba dwie?? ![]() hehe, dobre, lece spac.. w ogóle czoło mam brudne od tej szamponetki Dobranoc
|
|
#3935 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
dzien doby
u mnie zimno i znowu pada snieg |
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
powoli powracam do wątku nudno i smutno bez was.. wiem, że raczej teraz nie będę dłuuuugo na bieżąco. dużo się dzieje. czasu brakuje.. zmęczenie daje się we znaki liczę, że z wiosną wrócą mi siły witalne od mrozów mam mega suchą skórę dłonie wyglądają paskudnie, o skórkach przy paznokciach nie wspomnę buzia mi się za to poprawia.. maść cynkowa potrafi zdziałać cuda! dobrze,że sobie o niej przypomniałam! idę teraz resztkami porannych sił wykrzesać maila do promotora.. proszę trzymać kciuki żeby wszystko się ładnie udało buziole gorące w ten zimy dzień
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Na co ta maść cynkowa?;>
|
|
|
|
#3939 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Miałam się wyspać, ale do babci przyjechał wujek i dzwonił do drzwi z 5 razy, więc się obudziłam .Muszę zmyć te oleje z głowy. W sumie dlatego też nie wychodziłam, bo moja rodzina dziwnie reaguje na moje włosomaniactwo . Ogólnie jak siostra 13 lat myje częściej włosy, bo jej się przetłuszczają to też jest wielkie halo . I gadanie, że to niszczy włosy takie "pranie"Ostatnio ceny wody poszły w górę, więc w ogóle jest narzekanie: że za często głowę myjemy, za dużo wody itp. Mam nadzieję, że wujek już poszedł bo mój pęcherz ma ograniczone możliwości |
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
kiedyś często w takich spałam, ale ja muszę gumką związywać, bo mi się zaraz rozwalą ;p na pryszcze hej Blondyna
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Witam...
Hehe, widok siebie w lustrze z rana w ciemnych włosach... bezcenne ![]() Blondyna a a maść to w jaki sposób Ci pomaga? Co ona robi?? Trinee świetnie Cie rozumiem. Mieszkam teraz u siostry, rachunki dzielimy na 3 bo jest nas 3, a siostra też krzywo patrzy jak myję włosy. Zawsze myję włosy 3 razy w tygodniu, choć jak mam dużo wolnego i nie muszę z domu wychodzić to zdarza się 2, ale rzadko. No i sie czepia, zwłaszcza jak olejuję, że to węcej wody idzie. Ale ja jej tlumaczę, ze ja oleje zmywam tak jakbym normalnie włosy myła, bo już się wprawiłam. Nie to co ona...3 razy myła i nie domyła... Hej Rinaa ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- i też działa??? ![]() Dzień dobry Astro ![]() Ciekawa jestem czy by na moje gule i strupki pomagało
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Za 2.20? i pomaga? Chociaż ja nie wierze że mi cokolwiek pomoże
Edit: Ale błąd ortograficzny zrobiłam
Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2011-02-23 o 09:47 |
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie czujesz w nowym kolorku? co do masci cynkowej na opryszczke to zawsze ja stosuje i troche łagodzi to paskudztwo,nawet nie wiedzialam ,ze jest na co innego ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Rina kupujesz ten olejek Himalaya czy cos innego? |
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Maść cynkowa wysusza wypryski
stosuje się ją punktowo ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- nie rozumiem.. jak coś jest tanie to znaczy , że badziewne?
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kupiłam sobie wczoraj odżywkę Ziaja Pszenica Tylko jedną ![]() I jeszcze żel pod oczy, krem do twarzy i do rąk Zaraz Wam pokażę. ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Blondi! No nareszcie! Nie znikaj już, dobra? Ja Cię o to proszę, ale wybaczam Ci nieobecność...
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisałam Ci na PW ocb, ale postaram się to zwalczyć.. jednak brak czasu jest okropny. teraz robię 150 rzeczy na raz, a nie wiem jak to będzie jak będę już na dobre pisać pracę
|
|
#3948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej Cytat:
masz duży trądzik ? nie kupuję, bo odradzałyście mam zamówiony olej kokosowy ![]() i jutro pójdę do fryzjera obciąć grzywkę ( mam nadzieję, że się nie rozmyślę ;p ) i wypytać się o fale/ lekkie loki
|
||
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
ubzdurało mi sie,ze chce zostac fryzjerką,ale nie wiem co lepsze - 2 letnia szkoła policealna czy jakis kurs
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
A dobrze
![]() chociaż siostra oczywiście powiedziała że brzydko, że ejj się nie podoba... ale nie musi się jej podobać. ja się sobie podobam i w ciemnych i w jasnych a to tylko szamponetka Cytat:
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem Blondi, odpisałam Ci
Astro - super Saming pytała o kremy pod oczy. Kupiłam wczoraj ten, bardzo dobre opinie ma i 6zł kosztuje. Nałożyłam go wczoraj i rano skora pod oczami i na powiekach jest taka miękka i delikatna, czuję, że się baaaardzo polubimy, oj bardzo https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...em.html&next=1 Krem do buzi wzięłam taki o: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-1.html&next=1 I jeszzce kremik do rąk. Co do pasty cynkowej - świetna jeżeli chodzi o wysuszanie wyprysków, ja co wieczór nakładam jak mi coś wyskoczy. Tylko trochę mi zmasakrowała buzię i walczę z suchymi skórkami. Niezbędny preparat moim zdaniem, od lat zawsze jest u mnie w domu, zawsze. No i jakoś 2coś kosztuje. Smerfetko - co Ty znowu masz na głowie? Farbowałaś?Smerfetko, bez obrazy, ale ta Twoja siostra jest dziwna i nie zachowuje się jak siostra wiecznie jej coś nie pasuje, kurde no... To niech się nie gapi i nie męczy Cię tymi dzinymi komentarzami. Moim zdaniem zazdrosna jest, bo co innego Jeszcze przyjdzie do Ciebie żebyś jej coś poradziła na włosy, zobaczysz. W ogóle, jej cokolwiek się podoba co jest związane z Tobą? Wiecznie marudzi... Nie przejmuj się, choć wiem, jak starsznie wkurzające są takie komentarze
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko mi ocenić bo mam go niezmiernie od tylu lat, że już mi gwiżdże. Pierwsze 3 lata walczyłam (dermatolodzy, kosmetyczki, antybiotyki, tabletki anty ), a od jakiegoś czasu nie walczę, po prostu z tym żyje. Moim zdaniem "nie jest tak źle" ale np moja rodzina boi się mnie bez makijażu, bo faktycznie nie wygląda to wesoło. Najgorsze jest to że średnio 3 razy dziennie słyszę "weź zrób coś z tą twarzą, używasz czegoś na trądzik??" co mnie doprowadza do takiej furii że potrafię pomalowana po domu do samego wieczoru chodzić żeby tylko nie gadali co strasznego mam z buzią
No i o wyjściu z domu bez podkładu korektora i pudru nie ma mowy, a i tak nie zawsze da się wszystko zamalować
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Maryha, domownicy tak do Ciebie mówią?
![]() Nieźle
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
niawet nie probuje Was nadrabiac, nie ma szans
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz nie mam takiej masakry na twarzy jak kiedyś, ale to też zależy- na brodzie robią mi się pryszcze, a tak to nos, policzki, broda, zaskórniki i rozszerzone pory ale ile ja rzeczy na twarz kładłam... teraz staram się nawilżać, szukam kremów, które mnie nie zapchają, robię regularnie maseczki.... jutro idę do dermy, ciekawa jestem co mi przepisze... to niczym teraz nie smarujesz? a może kup kosmetyki z BU i nawilżaj, nawilżaj, nawilżaj ( wstyd przyznać, ale kiedyś w ogóle nie używałam kremów nawilżających) |
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3958 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() a ja z samego rana zrobiłam sobie henne na brwi, i chyba za szczerze sypnęło mi sie tej czarnej bo wyglądam teraz jak skrzyżowanie Breżniewa z potworem z bagien
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
jak sie pozbyc przebarwien ze skory? mam takie czerwone plamki i nie wiem co zastosowac
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Asia
zaprosiłam Cię na fejsie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013

dłonie wyglądają paskudnie, o skórkach przy paznokciach nie wspomnę

. Ogólnie jak siostra 13 lat myje częściej włosy, bo jej się przetłuszczają to też jest wielkie halo
. I gadanie, że to niszczy włosy takie "pranie"

No i o wyjściu z domu bez podkładu korektora i pudru nie ma mowy, a i tak nie zawsze da się wszystko zamalować