![]() |
#751 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kolorowych ![]() położyłam cały bar ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ---------- to jest dobre ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#752 | ||
Wpisz tu zomzing
|
![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- ależ prosz ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
ziimno
![]()
#754 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No dobszzzz sezon urlopowy czas zaczac ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#755 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak późno??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Oj, chyba nie
![]() Po co Ci nudziarz? Cytat:
King Crimson i Barry Manilow i Stevie I w ogóle jadę do Ciebie ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Anetuniuu, rano wiadomo- intelekt jeszcze nie bardzo, więc powiedz mi, co to jest i skąd się wzięło to długie słowo w podpisie?
![]() |
#757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oglądałam sobie Twoją stronę i powiem że niektóre obrazy mi się podobają szczególnie ten co jak piszesz wisi u pewnej grubej Pani, aż sama zaczęłam się zastanawiać że jak wykończę już wykańczanie to poszukam sobie miejsca na coś ładnego od Ciebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta gruba Pani ma parę moich obrazów- miło ją wspominam. Na pierwszym wernisażu byłam strasznie zdenerwowana, a Ona z miejsca kupiła 3 obrazy! To znajoma mojej Mamy, raczej zawsze żyła skromnie, ale dostała tuż przed wystawą spadek z Francji. Tymczasem TA niewychowana kobieta nie odpowiada. ![]() Muszę coś zrobić z włosami- jasność w sam raz, ale to bardziej koniak-beż niż rudy. I odrosty mi się od rozjaśniania też jasne zrobiły. Tak sobie myślę o jakiejś chnie, ale jak robiłam kiedyś taką kupę zieloną, to mi bardzo przyciemniła włosy. Tylko czekam, aż W. wyjedzie...
![]() |
#759 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ach jeśli zaś o włosy dobrze że wspomniałaś musze kliknąć na all farbe i mailnąć do sprzedawcy kiedy mogę po nią przyjść. Aaaa a jesteś pewna że chne można na rozjaśniane chemicznie włosy?
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Zakorzenienie
|
Nie dałabym rady, padłabym przed kompem, starzeję się
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobry ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-02-23 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O obrazku dla Tru już nie muszę myśleć- tylko robić, wszystko wiem ![]()
![]() |
#762 | |||
Zakorzenienie
|
to ja też owacyjnie powitam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam wczoraj na pifie ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Aloha!
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Wtajemniczenie
|
Zamienię się chętnie niech ktoś weźmie za mnie popracuje a ja za niego pourlopuje
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Nindżopesz
|
Mam problem modowy ale na Szafie nie spytam bo strach
![]() ![]() W sumie problem durny bo nim ja do pracy wrócę wizja mi się zmieni kilkaset razy... A pagony zrobią się obciachowe jako relikt zeszłorocznej mody. |
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
juz kiedys to wymysliłam,ale teraz sie podziele-otoż doszłam do wniosku ze gust zapachowy łączy sie z gustem "urodowym". I tak np-klasyczne zapachy-klasyczne chłopy niszowe zapachy-preferowane niszowe chłopy przypuszczam ze zpapchy swieze i sportowe mogłyby wspkazywac na umiłowanie do sportowych meżczyzn. mozna to uszczegółowic jeszcze: np red- lubi dymy z odniska i facetów co wyglądają jakby co dopiero nazbierali drew i rozpalili ognisko ![]() maja-kadzidło, zioła,lasy- i podejrzani faceci ze skandynawskich lasów miciel- markiz de sade i faceci w lateksie ![]() sałata jako ze lubuje sie w nieboszczykach powinna lubic paczule i kadzidło ![]() Cytat:
sie bierze tekturke i malu malu farbą jaką mamy na scianie ![]() Cytat:
![]() to skandal ![]()
![]() |
#769 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Uuu gupek ze mnie a to takie proste ![]() Mam problem natury remontowo-wnętrzarskiej, zrobiliśmy sobie białą łazienkę z czarnymi wstawkami i zamówiłam już rame do lustra i teraz nie wiem na jaki kolor mam ją malować, chciałam na czarno jako dodatek kolejny ale nad ramą będzie wisieć oświtlenie i boję się że każdy pyłek będize na niej znać a biała wydaje się taka szpitalna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wizaz radzi-zrób szarą ![]() a tak serio to białej bym za chiny nie chciała..a czarna faktycznie sie bedzie kurzyc ![]()
![]() |
#771 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I teraz pytanie, czy w Polsce opłaca się pracować legalnie, nie lepiej na czarno i sobie samemu odkładać na przyszłą emeryturę? ![]() Moja mama ma podobną emeryturę, najpierw była na zasiłku przedemerytalnym to miała "trochę mniej" ![]() ![]() Nie dziękuję. To dzisiejsze przedszkole to strasznie małe, mało dzieci tam, więc szanse raczej też małe ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A gdzie jest kamena? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja aż tak starych facetów, jak moje zapachy, nie lubię! ![]() A na co wskazywałby biegun mydlany? I skłonność do lat 80tych? Cytat:
![]()
![]() |
#773 |
grozi wypollizowaniem
|
pomuslałam jesczze raz-ja do czarno białej łazienki wprowadziłabym jakis kolorowy dodatek-np czerwien czy zielen...np lustro i jakies pierdołki co stoja na wierzchu...ale wiem ze ktos moze tak nie chciec-np moja kolezanka ma łazienke całą białą...na zdjeciach robi to wrazenie...ale ja bym sie chyba wsciekła w takiej łazience
![]() zreszta w moim burym salonie tez sie dziwnie czuję ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmmm przemyślam Dokumentami za transport w firmie spedycyjnej, wystawianiem faktur i ogólnie papierami, raportami w oddziale.
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
grozi wypollizowaniem
|
na zamiłowanie do facetów nieco ekstrawaganckich, nieco kiczowatych i o artystycznej duszy ![]() taki np David Bowie ![]() a biegun mydlany to nie wiem-do czystych facetów? ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-02-23 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i jeszcze wąpierze do tych kadzideł ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
grozi wypollizowaniem
|
kurde-powinnam sobie zrobic próbkę koszyka na gazety ale nie wiem jak
![]()
#779 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#780 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Różne zdarzają się w(y)padki. Moja koleżanka kiedyś zrobiła "paradę" z rzepowymi różowymi wałkami na głowie (nikt jest tego nie powiedział, ja tez nie, bo tak śmiesznie wyglądała ![]() Cytat:
U mnie jest z depresja trochę inaczej bo ja nie mam jakiś zaburzeń samopoczucia psychicznego. U mnie to pieroństwo objawia się dużym zmeczeniem fizycznym i "upośledzeniem" działania np. przewodu pokarmowego (np. nic nie mogę jeść bo wymiotuję, albo mam koszmarny ból brzucha jak tylko żołądek jest pusty). Red: A chromol ty modę itp. Ja się podobają zaćwiekowane ramiona to je noś. A do pracy? jak nie masz wymogu "białej bluzki" to tez ubieraj. ----------------------- Fitam!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.