|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Papier
Witam wszystkich. Z decoupage zetknęłam się już jakiś czas temu i nawet nie idzie mi tak źle. Używałam jednak zawsze serwetek. A wczoraj sprawiłam sobie piękny papier do pakowania prezentów. I chciałabym się dowiedziec czy, ktoś z was uzywał już go. Jeżeli tak będę wdzięczna o rady. Bo pomysł mam, ale nie chciałabym czegoś popsuć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Papier
bez problemu mozna uzywac papieru do pakowania. ja tez mam kilkanascie arkuszy z ktorych chętnie korzystam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Co tam lakierowanie, grunt, że motyw piękny
![]() Dzięki serdeczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja nie korzystałam jeszcze z papierów do pakowania, ale z tego co pamiętam na gazetowym dziewczyny go odradzały. Tu wypowiedź greglis: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...001&a=42086135
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
oto moje praca z zuzyciem papieru do pakowania prezentow.
kolezanki z zaprzyjaznionego forum tez robily i zadnej sie nic nie rozmazalo. http://s98.photobucket.com/albums/l2...Anch=imgAnch34 a to kolezanki pudelko z motywem A. Muchy papier za 1.40 a nie za 10 do decu... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...e1e79a61e.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czasem papier ma ciekawsze motywy niż serwetki. Warto więc poeksperymentować. A za wszystkie rady dziękuję. Krufko wieszak ciekawy. Może i ja zrobię do przedpokoju.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja papier jeszcze wcześniej namoczyłam, żeby się lepiej trzymał. miałam taki grubaśny, lakierowany, musiałam nałożyć mnóstwo lakieru a i tak za mało, jeszcze by sie przydało, ale pudełeczko jest dla mnie więc stwierdziłam że mi sie nie chce
![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
no ja papier zawsze mocze tak jak ten do decu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
jak wy to wszytsko pieknie robicie.. super sprawa szkoda ze ja nie umiem nie wiem jak sie do tego zabrac...
![]() Ale naprawde oklaski dla was wszystkich
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.