|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
|
|
|
|
#4172 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie błyszczyk jest spoko w smaku ok. Cienie mają kolorystykę kiepską z każdej paletki 1 kolor jest ok dla mnie a reszta taka sobie i ten eyeliner w paletce tych cieni w kolorach brąz jest zielony a ja nie używam takich kolorów do malowania. Więc dla 1 cienia z 6 nie opłacało się mi kupić. Te cienie są niemieckiej firmy TCW. Może komuś będą odpowiadały.
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam tak samo,mąż zdążył zjeść 2 michałki u mnie są w metalowych koszach |
|
|
|
|
#4174 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że chociaż działanie będzie warte tego wszystkiego.A i te drobinki też nieciekawe. Gdzieniegdzie na ręce widzę taki wielki srebrny brokat. Nie dużo go, ale jednak. A Wam podoba się ten zapach? Czy może tylko mnie tak rozczarował? Edytowane przez mroowa_ Czas edycji: 2011-02-23 o 13:14 |
|
|
|
#4175 |
|
Zadomowienie
|
Ja mogę nawet napisać, wyjątkowo, że u mnie to wszystko jest od poniedziałku
więc dziś już niewiele pozostało....Kelpie - jestem ciekawa, jakie będziesz miała odczucie co do dyfuzora, ja kupiłam wczoraj - kwiat wschodu i jak na razie "szału nie ma". Niezbyt wyczuwalny jest zapach, tylko jak się obok przechodzi i powiew powoduje, że "coś tam czuć". Mam nadzieję, że jeszcze się rozkręci Albo zaraz obrócę patyczki Sam zapach OK, tylko słabo wyczuwalny...
Vouloir c'est pouvoir Edytowane przez a_g_a_t_a Czas edycji: 2011-02-23 o 13:26 |
|
|
|
#4176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi właśnie jak najbardziej przypadły do gustu (póki co z ulotki, fiolety i róże) tylko takich kolorów mi brakuje w mojej domowej kosmetyczce. Jeśli chodzi o druga paletkę to myślałam właśnie iż jest to paletka zielono - brązowa a nie tylko brązowa dlatego pasował mi eyeliner zielony ![]() http://img844.imageshack.us/img844/3263/biedronkay.png Błyszczyk, super że nie smakuje plastikiem, dziękuję również za tą jakże cenną informację. Pozdrawiam i już nie mogę się doczekać aż pobiegnę po pracy i zrobię zakupy
Edytowane przez mgielkaCORP Czas edycji: 2011-02-23 o 13:28 |
|
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam ten zestaw z błyszczykiem, ale bezbarwnym i błyszczyk jest niczego sobie
tuszu jeszcze nie próbowałam.A masło o zapachu mango jak dla mnie pachnie soczyście
|
#4179 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj kupiłam.. wyszperałam taki kolor szaro-stalowy..
jak dla mnie sprzet ok.. Zmiotka bardzo poręczna, dobrze się nagarnia na szufelkę.. miotła też ok.. ładnie zbiera brudy.. Jak za te pieniądze to warto.. mopa nie używałam.. Kupiłam wczoraj dyfuzor "kwiat wschodu".. umieściłam go w łazience więc jest mała kubatura ale czuć go dość intensywnie. Jeśli chodzi o sam zapach to nie jest duszący.. ładny, lekki, orzeźwiający, kwiatowy. Polecam. Nie wiem jednak jak bardzo jest trwały ponieważ to mój pierwszy dyfuzor z biedronki. Edytowane przez siasiolka Czas edycji: 2011-02-23 o 13:37 |
|
|
|
#4180 |
|
Raczkowanie
|
Ja też właśnie wróciłam z biedronki
kupiłam aż 3 płyny micelarne bo u mnie w biedronce ich nie ma nigdy żel Johanson SPA, peelingi porzeczkowy i truskawkowy wg mnie najładniej i najintensywniej pachną, dyfuzor kwiat wschodu ale jeszcze nie otwierałam, czekolade magnetic na zapas płyn Smile polecam naprawdę bardzo dobry działa jak te droższe, odzywke do włosów i masło do ciałą mango ale nie podoba mi się zapach i krem bebeauty zielony. A jeżeli chodzi o ten zestaw eveline to pisałam wcześniej, że nie polecam, błyszczyk wysuszał mi usta i trzymał się może 10 minut.
|
|
|
|
#4181 |
|
Wtajemniczenie
|
jak to jest z tymi tartami owocowymi? Są po 3,99 czy po 4,49? Posłałam mame po nie by się rozejrzała
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to czekam na opinię o kwiecie wschodu Nie wiem, czy tylko ten mój taki mało pachnący czy jak... Może jeszcze potrzebuje czasu
|
|
#4183 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przekręć już patyczki... będzie szybciej ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
dziś przy kasie jakaś babeczka zwracała tarty i pokazywała, że w gazetce jest inna cena niż na paragonie.. |
||
|
|
|
#4184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w sklepie wybija po 3.99.
|
|
|
|
#4187 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4188 |
|
Raczkowanie
|
A są u Was dziewczyny wszystkie produkty wystawione i w dużych ilościach ? Bo u mnie np te dezodoranty zapachowe za 18,99 to były tylko 4 sztuki w kartonie w którym było 8 przegródek i np rexony zestawu nie widziałam nigdzie i mam jeszcze pytanie co sadzicie bonsai gingsen?? chyba tak się pisze
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w biedrze było wszystko i w dużej ilości
ale też żele micelarne były w metalowych koszach i się zastanawiam czy będą w stałej ofercie czy mam kupić na zapas kupiłam też te tabletki optima i piwko karmi. czaiłam się na te dezodornaty i pobiegłam do rossmana poniuchac i okazało się, że są na promocji i kosztują po 16.99 ale i tak nie kupiłam
|
|
#4190 |
|
Rozeznanie
|
Mogłabyś napisać jaka jest w jednej tabletce dawka skrzypu i pokrzywy? Zastanawiam się, czy kupić to, czy humavit..
|
|
|
|
#4191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4192 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Raczkowanie
|
Orientujecie się ile kosztuje w biedronce papryka konserwowa?
|
|
|
|
#4194 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny kupowałyście może mleczko do demakijażu z Biedronki? jak wrażenia? dobrze zmywa, szczypie, uczula?
i czy może któras z was kupiła ten zestaw herbat Liptona? jak smakuje ta biała malinowa? da się wypić? ![]() zastanawiam się nad tymi rzeczami i zależy mi na waszej opinii bo na zakupach będę dopiero w sobotę i mam nadzieję, że jeszcze dostanę te rzeczy ![]() a! i który smak tych tart wydaje wam się smaczniejszy? ![]() aha, piję sobie właśnie nektar z czarnych porzeczek i jest niezły
|
#4195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
50mg ekstraktu ze skrzypu polnego 20mg ekstraktu z ziela pokrzywy Ja biorę skrzypowite 3 miesiące potem robię miesięczna lub 2 miesięczną przerwę i znowu i naprawdę pomaga, włosy szybko rosną, nie wypadają już tak bo kiedyś to miałam cala szczotkę
Edytowane przez princesa89 Czas edycji: 2011-02-23 o 14:55 |
|
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
25 mg ekstraktu ze skrzypu polnego 10 mg z pokrzywy właśnie przypomniałaś mi o humavicie daaaawno temu to łykałam i bardzo mi pomogło więc chyba wróce do tego
|
|
|
#4197 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Ja kupiłam żel nawilżający do mycia twarzy i peeling truskawkowy. U nas było bardzo mało rzeczy. Byłam o 10, prawie wszystko wyprzedane. Zastanawiałam się jeszcze nad dezodorantem Esprit, ale krótko pachniał
|
|
|
|
#4198 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,
możecie napisać coś więcej o tych żelach micelarnych? U mnie chyba nie widziałam. Dobre są? Macie sprawdzone? W jakiej cenie?
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj to jutro lecę po zapasy
|
|
|
#4200 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Ja jestem zadowolona z nich. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

Kojarzy mi się z zapachem kiepskiej kostki toaletowej
Mam nadzieję, że nie będzie czuć na skórze, albo że się przyzwyczaję.
przeważnie te najtańsze smakują plastikiem 
mąz się ze mnie wieczorem śmiał, że on z całej paczki zjadł 4 sztuki - to ile ja zjadłam? stwierdził, że specjalnie pojedzie do biedry kupi te michałki i policzy ile jest sztuk w środku, żeby wiedzieć ile wpierdzieliłam przez 2 dni 

Albo zaraz obrócę patyczki
Sam zapach OK, tylko słabo wyczuwalny...