![]() |
#781 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
![]() Ja sobie jasnoszare we salonie zrobiłam ale rozjaśniłam juz białymi listwami. I teraz też dumam nad meblami. Biała rtv-ka z Ikea (ładna i niedroga) myślę i granatowa kanapa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() albo do takich co pracują w myjni, mokre podkoszulki itd... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||
Zakorzenienie
|
u mnie też kwieciście - nie wierzę że to mówię - lubię City Glam - zapach też
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Antoś - hmm kto go tam wie, nie wiem - nie widziałam ![]() ale obstawiam ze skoro tatuś owszem to moze miał sposobność - on mi z ruchów jakis taki zwierzęcy - ale jak sie uśmiechnie to swojski chopok ![]() mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - weeeeeź aleś mi przypomniała - nie zdawałąm sobie sprawy że AZ TAK bardzo to pamiętam - obrazy jako żywe - mrrrrrrrrrr cudne wspomnienia - cudny song Cytat:
![]() City Glam - nie umiem opisać - jest świeżo rześko - ale nie za dużo owoca nie za dużo kwiecia - moze być troszkę kwaśno - ja lubie Ty cheba nie - proszek i mydło - na razie nie za bardzo, ale jeśli tak to chyba jakiś lepszy proszek albo ja tandetnych proszkó używam, myślę jednak że rozwinie się w mydełko - zanosi sie na to - jest czysto - ale z korka dawał ciut a'la Blase - co mnie ucieszyło - natomiast na mnie traci kopa i normalnie robi się milusiński - odmładnia mnie - a w korku dostojniej pachniał edit- jest mydło, jest, może nawet proszek, ale zdecydowanie robi się 80s - taki moze mini 80s, - dziwna rzecz - biere niucha i czuję nowoczesność, zapach pań pracujących w korporacyjnych biurach, w korporacyjnych kostiumach, a za sekunde czuje 80s ![]() ![]() Polly - do szarego meble pasują RUDE - tzn pamiętasz koniakowy egzotik te sprawy albo takie jak scenografia szpitala w Dr House ale ale - skoro masz stolarza to po prostu poprzystawiaj kilka kawałków płyt ja mam rude półki na siwej ścianie - pasuje idealnie - tylko kwestia tego czy ktoś tak kce - ja mam rudosć płyt jeszcze z lat 90tych zatem teraz odcienie bogatsze, wiadomo paleta lepsiejsza - i rude drewnianie ramki też mam - na prawej stronie - to jest taki pokój tymczasowy - nie wiem co mam z nimi zrobic z jednej sa stalowe a z drugiej strony okna drewniane rude - ideał Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-23 o 13:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja lubię takie połączenia ![]()
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Ja też kcem mojom analize psychopatologiczno-perfumowom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://womenlovebeer2.com/wp-content...avid-bowie.jpg ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- ale zestarzał się seksownie ![]() http://www.google.com/imgres?imgurl=...BoT78AaojoWJBw choć obraz boli Cytat:
![]() i fioletowo - zobaczyłam to ( od siebie ja bym szła w czerwień ale taki ciemniejszy nie jak krew z tętnicy tylko z żyły) no to jakich chopców lubisz? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-23 o 12:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
no niby ta ale w tamtych przypadkach - było wiadomo co lubi Maja i Redzia - czy Mić to nie wiem akurat
kurczę czacha dymi - podobnych do Justysiowych? ![]() zgadłam? bo po moich flachach to wychodzi na to ze zadowole się każdym i jestem łatwą latawicą co raz niszowo raz hip hopowo, raz buntowniczo raz klasycznie i tak z kfiatka na kfiatek ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-23 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaa a propo Twej wizji ciuchowej ćwieki jak chcesz sobie dodać do bluzki to uważaj bo dziury się potrafią przy praniu robić więc lepiej naszyć coś z ćwiekami niż oćwiekować bluzke. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko ze ja musze miec całą meblościanke tych mebli ![]() Cytat:
no własnie rude-tylko ze tych mebli mam cały ogrom. dodatkowym utrudnieniem jest to ze mam sciany 2 w kolorach-bardzo jasno szary i ciemno szaroboury. A meble mają w jednym kolorze z akcentami w innym kolorze ![]() i to jest trudnośc-jak to podobierac ![]() ![]() ![]() Cytat:
myślisz ze taki miodowy kolor dorze bedzie wyglądał i z jasno szarym i z ciemnoszarym? a jaki bys do tego wiedziała ten dodatkowy kolor akcentujący? moze bys polukała w sieciuni na płyty pfleiderer i kronopol i cos zasugerowała ![]() facet klasyczny, ale z pazurkiem ![]() taki Rhett Butler ![]()
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
ta'jest
![]() no ale jak masz teraz Irysy ? fiołki? ten touch - czyli bawełna wykrochmalona susząca sie na słońcu - Buduary ? Diamonds Intense? tyle wyhaczyłam a taki kolo w garniaku a'la sweet 50s - z musicalu - to zbytnia przesada ? no bo jak Touch i pranie - to moze taki pościelowiec - półnagi dobrze zbudowany pan z reklamy ? przydługi włos? ? ![]() i Pierce Brosnan http://www.cinemanet.com.ar/wp-conte...an-6228149.jpg Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-23 o 13:16 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wpusciłabym cie do chaty zebys mi poprojektowała troche ![]() ![]()
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Rhett Butler... podstarzały paniczyk z belzebubim wąsikiem i okrągłą główką... nieee...
Ale kategoria może być ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() Teraz to ja też w sumie jestem perfumeryjną dziwką, bo mam różności, ale wracam do korzeni, czyli buduary, starocie i burdele... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze i poniżej 30stki sie jakiś znajdzie ![]() ciekawe coby W. powiedział wiedząc że został ochrzczony niejako po nitce do kłębka Dryndusem ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-02-23 o 13:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Wtajemniczenie
|
Polly mi się widzi oliwka Sewilla z pfleiderera ale kurcze nie wiem czy do ciemniejszej szarości nie za ciemna? Pokaż mniej więcej te swoje szarości.
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- a Z kronopolu zebrano ciemne moze...
![]() Edytowane przez Anetuniaa Czas edycji: 2011-02-23 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
![]() jestem uziemiona ![]() ![]() niech ta zima już sobie pójdzie ![]() idę sobie zrobić herbatę ![]()
![]() |
#798 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Heloł
![]() Widzę na ostatniej stronie interesujący temat - kolorystyka mebli ![]() Istnieje fogle jakiś ładny kolor nie-żółty, nie-rudy i nie-brązowy? - i żeby pasował do zielonego ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-02-23 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Wtajemniczenie
|
Jasny czy ciemny? Do jakiego wnętrza?
![]()
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaklinaczko depresji ![]() aż sie uśmiechłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
dżentelmen w starym stylu
![]() taki, co na kobietę ręki nie podniesie (zeby samemu można go było tłuc ![]() Cytat:
![]() żeby życie miało smaczek... ![]()
![]() |
#806 |
ʞɐɯǝuɐ
|
siwy fiolet meblowy? jest taki?
nie wiem do jakiego wnętrza i nie wiem czy jasny czy ciemny ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no do zielonego brazy beże super pasują - kolory ziemi a inne to nie wiem kurcze - fiolet pasuje ale taki ciepły ale wrazenie moze być przedszkolne |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kolorki ![]() http://www.tikkurila.fi/ammattilaise...486.2408.xhtml http://www.tikkurila.fi/ammattilaise...486.2408.xhtml Cytat:
taaak-kolor mojeg koszyka ma gazety ![]() cos jak rigoletto z krono a najładniejszty kolor pasujacy do zielonego to czarny,albo zółty
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-02-23 o 14:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#809 | ||
Zakorzenienie
|
też
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co prawda nie cierpię herbaty ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
do niedawna zlewany sikiem prostym
![]() Cytat:
![]() ![]() na razie znalazłam jedną wykładzinę która mi się spodobała (drobny rzucik czarno-kremo-zielony) i rozesłałam zapytania czy mi zrobią moją komodę i za ile.. i nic poza tym nie wiem, gubię się ![]() i jeszcze się okazało że do notariusza muszę mieć gotówkę na opłaty, debilizm, z tysiącami w torebce mam po mieście latać..... ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.