|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Asia
Dostałam już zwrot podatku I gdyby nie sterylka Kamy to miałabym już ładną sumkę na autko
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- http://www.pudelek.pl/artykul/30603/...ozil_mi_nozem/ 8 akapit ![]() Chyba będę musiała poważnie porozmawiać z Gumiśkiem |
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dzieciaki!
![]() dziś Maja nie była na górze klatki!!!!!!! Miałam wstać o 9.30 ale wstałam niedawno... jakoś nie chce mi się nic ![]() Jeszcze wczoraj w końcu rozmawiałam z panem A. to całą rozmowę ryczałam ponoć jest tak źle, że za tydzień, lub dwa do teściów wpadnie komornik Mówił, że taka babka od ubezpieczenia dała im namiary na mieszkania, gdzie kaucje rozkładają na raty itp, i jak tylko załatwią, to ja się zwalniam i jadę do nich ale coś to długo trwa... i mówił, że bardzo chce dziecka i w ogóle tak mi źle może next time! powinni wprowadzić karę śmierci w ogóle no i zwiększyć karę dotyczącą znęcania się nad zwierzętami... a ci, którzy siedzą w więzieniu za pedofilię, zabójstwa itp mają żarło, mają dach nad głową, mają gdzie spać... wszystko za nasze podatki!!! madzius ładny ten tattoo. Słuchaj a gdzie go masz, bo zapomniałam... na plecach chyba co? czy łopatka? Kamusia tak siedzi, jak do ścięcia
|
#397 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz co Agatka, nie wiem, czy w Waszej sytuacji dziecko to dobra decyzja Cytat:
Jakiś czas temu jeden z naszych wykładowców powiedział mądrą rzecz, że nie ważne nad kim ktoś się znęca, że powinno się karać za sam fakt znęcania się Cytat:
Cytat:
Tak, na łopatce prawej ![]() A Kamusia sama się pchała do wanny, bo akurat robiłam DWT dla Gumiśka, a jak ja wsadziłam do wanny to już taka zadowolona nie była ![]() Ale nie kąpałam jej, tylko sobie posiedziałą tam parę minut, przynajmniej Gumiś nie musiał się stresować
|
|||||
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krzywdy sobie nie zrobi już. W najgorszym wypadku zamknę jej środkowe drzwiczki, a będzie wychodzić dołem, no ale mam nadzieję, że tego się nie doczekam ![]() Wiesz, ja mu zapowiedziałam, że jak przyjedzie, to nie ma na co liczyć, bo ja nie wiem jak będę się zachowywała w stosunku do niego... za dużo nas poróżniło, i mam do niego żale, pretensje itp... więc nie wiem jak to będzie wyglądało ![]() Zmykam do pracy
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!! Nie będzie mnie dzisiaj, bo jadę do Magdy bawić Niunię
![]() . Pójdziemy sobie na spacer, bo taka śliczna pogoda i gorąco ![]() Agatka |
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka mam nadzieję, że wszystko się między Wami ułoży w końcu
![]() Fajna Dziewczyna z Ciebie i zasługujesz na szczęście Gosiunia miłego dnia
|
|
|
|
#402 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja to na stopie bym chciała ![]() jaka Kama a o czym to? ![]() Cytat:
a dla Ciebie nadal kciuki musisz być silna ![]() Cytat:
w wannie?![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- A mój Pixelek to chyba dzisiaj w nocy pochrapywał bo jak sobie spał to wydawał takie regularne dźwięki jakby cichutkie chrapanie hihi ![]() A na wybiegu jak mu dalam ziarenka i korzystałam z okazji, że można wtedy go wygłaskać to normalnie wszytskie jego kostki poznałam a On w pewnym momencie zesztywniał i tak się rozciągnął a ja go po kręgosłupie głaskałam hihi aż ogonek wyprostował też
|
||||
|
|
|
#403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i super że tak świetnie Ci się goi uee myślałam że w wannie jest woda Cytat:
![]() ale mnie dziś oczy pieką, strasznie suche powietrze jest tu u M., ale mam szlaban na ciągłe otwieranie okna, bo M. marudzi że go gardło boli
|
||
|
|
|
#405 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Mi z dnia na dzień coraz bardziej się podoba Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odrazu widać, że nie czytałam artykułu ups ![]() muszę wypróbować z tą wanną albo zlewem ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- a właśnie może porobiłabyś jakąś sesyjkę Gumisiowi? dawno go nie pokazywałaś
|
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie jaki Wojtek zrobił się cwany..
wieczorem zabiera się za obgryzanie krat.. i gryzie tak długo, dopóki mu czegoś nie dam. Mam takie kolorowe pałeczki do gryzienia. Daję mu jedną. Pakuje do polików, gryzie dalej. Daję mu drugą. Pakuje i dalej to samo.. Dopiero gdy dostaje trzecią zmyka do domku ![]() a rano myślałam, że padnę.. Przyszłam ze spaceru z Łosiem i oczywiście miał łapki brudne. Więc mówię mu 'no Łoś, pochwal się jakie masz łapska brudne' a ten, powąchał je i patrząc na mnie podniósł przednią - najbardziej brudną
|
#408 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Przy następnym DWT postaram się coś cyknąć ![]() Cytat:
dla Wojciecha ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwierzęta to zawsze pozytywna energia ![]() o a nie wypuszczasz go tak na codzień na salony?
|
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
taaak, zezwierzęcenie maksymalne
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się takie dziewczęce tatuaże na stopie
takie łoooKlik lub to kwiaty wiśni Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2011-02-23 o 14:14 |
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Odkąd mamy psa to nie za często
![]() Bo Kama się ekscytuje za bardzo, Gumisiek zestresowany ![]() Cytat:
Te gwiazdki nie za bardzo mi się podobają, a tego ostatniego nie mogę zobaczyć, bo strona zablokowana
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale najlepszy sposób, to wyprowadzić go na spacer i mega mizianie po którym zmęczony idzie spać (oczywiście wcześniej musi się umyć po spacerze) a co do Łosiatego, ale mądry psiak poprostu dziara na stopie to musi dopiero boleć ![]() ale ta pierwsza całkiem fajna |
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
ja też sobie nie wyobrażam, wystarczy że golę włoski na stopie i umieram z bólu, brrr
Widziałam ostatnio zdjęcie tatuażu z tyłu na łydce - kolorowe kwiatki, wyglądał mega kurcze, klienci mi się w końcu obudzili ze snu zimowego ![]() była cisza cisza, a tu kilka zapytań naraz
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to dobrze U nas jest taka cisza, że szok
|
|
|
|
|
#418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pewnie boli ale ja się naoglądam i może za jakiś czas zrobię albo i nie ![]() Niom ładnie ![]() Cytat:
Może oddzwoń? ładnie przeproś itp ![]() Właśnie poszukuję pracy fajnie jakbym miała coś na umowie o prace póki co są oferty na telemarketera, przedstawiciela handlowego lub ślusarza czy tynkarza
|
||
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem..
a głupio puścić sygnała tylko :/poprostu u mnie to samo wszystko z mojej dziedziny poprostu
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zadzwoni jeszcze raz ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Nie no to odpada ![]() Gosia trzymam żebyś coś znalazła |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

dziś Maja nie była na górze klatki!!!!!!! 
ponoć jest tak źle, że za tydzień, lub dwa do teściów wpadnie komornik