Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Życie wyjątkowe - mamusie majowo-czerwcowe 31 44,29%
Idzie idzie wiosna, nasze dzieci rosną jak na drożdżach - mamusie majowo-czerwcowe 2011 0 0%
Ten duży to tatuś a ja jestem mamusia, za pare tygodni przywitamy dzidziusia - mamusie maj-czer 5 7,14%
Trzeciego trymestru uroki czujemy i przez zakupy bankrutujemy - V-VI- 2011 12 17,14%
Miłość ogromna w nas skumulowana czeka na szczęśliwe rozwiązania - mamusie V-VI 0 0%
Istotka mała w nas rośnie i rośnie a my czekamy cierpliwie na wiosnę -V-VI 2 2,86%
Przytulić tak bardzo maleństwa już chcemy, zaraz z miłości eksplodujemy - V-VI 7 10,00%
Nosimy w sobie małe serduszka, wkrótce przywitamy naszego maluszka - mamusie maj-czerwiec 2011 13 18,57%
Głosujący: 70. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 16:38   #3811
dorkabl
Zadomowienie

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

ddaaiissyy już i kiedyś kochana pisałam ze tez jestem sama w mieście. Nie dość ze żyje tu dopiero od roku to jeszcze trzeba w domu siedzieć :/ Damy rade

Tak sie tylko zastanawiam kiedy my po narodzinach czas znajdziemy??

mimbi
ja tez jeszcze nie mam nic, Naprawdę NIC
Zacznę w przyszłym miesiącu bo jak by nie daj Boże trzeba było do szpitala to nawet koszuliny nie mam :/
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:46   #3812
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009
Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czer

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
no nie !!
moj mąż płaci dodatkowo za ubezpieczenie moje i swoje w firmie w Generali i mi wlasnie zadzwonił ze za urodzenie dziecka należy sie............. zero zł ! Co za chamstwo
Chamstwo, potwierdzam. Ja dostanę, jak się Pepe urodzi 720 zł z PZU, mój TŻ nic, bo nie mają grupowego ubezpieczenia.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:50   #3813
Lolka1212
Zadomowienie

Ja dziś w świetny humorze, bo po zakupach

Zaszalałam dziś na mieście z mamusią A mama to chyba nawet większą radochę miała niż ja.. Może dlatego, że dla niej to pierwsze zakupy dzieciowe.. Tak, czy tak synuś znowu pozyskał nową garderobę i inne akcesoria Zaraz porobię foty i będe się chwalić

Mary nie mam zestawu w misie W ogóle wracałam niepocieszona, jak jak ci to powiem, jak się przyznam do tej porażki.. a tu okazuje się, że dobrze się stało bo Moniqac ma dla Ciebie!!

Moniqac
ale fazę z misiami wrzuciłaś!! A powiedz ten zestaw o którym mówimy to czteroelementowy był, tak? Pajac, bodziak, półspioszki i czapusia, dobrze zrozumiałam?? ..i za cztery dyszki?
Aaa.. wolę nie rozpamiętywać, bo wy macie a ja musze sie smakiem obejść!!
Chociaż jeszcze kombinuję, że może tak psiapsiółę wynudze, może mi do Smyka w innym mieście zajrzała jak będzie do swego mena jutro jechać.. Wszystko przez Ciebie Monia - mogłaś zdjęć nie pokazywać

Aaa i najważniejsze!! KTG!! Super, że w porządku

Dziewczyny jak to możliwe, że takie różnice w tych ubezpieczeniach?? Szok.. jedni zero, drudzy happy, bo coś spłynie.. Musze zorientować się jak to u mnie wygląda.. bo ja niezorientowana jak zawsze
Stary 2011-02-23, 16:52   #3814
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
ddaaiissyy już i kiedyś kochana pisałam ze tez jestem sama w mieście. Nie dość ze żyje tu dopiero od roku to jeszcze trzeba w domu siedzieć :/ Damy rade

mimbi
Zacznę w przyszłym miesiącu bo jak by nie daj Boże trzeba było do szpitala to nawet koszuliny nie mam :/
no ja tez Dorka żyje w Krakowie dopiero od roku dokładnie od 01.01.2010 A daleko masz do domku? ja 120 km

Tez mysle, nad tym czasem - jak my sie wyrobimy Juz nie bedziemy miec tyle czasu na ploteczki

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Chamstwo, potwierdzam. Ja dostanę, jak się Pepe urodzi 720 zł z PZU, mój TŻ nic, bo nie mają grupowego ubezpieczenia.
ale fajowsko zazdroszczem Byłam pewna ze cos dostaniemy.. nawet wszystkie prawie szczepionki na wakacje mielismy za friko ( a wiem, że za część nei mało sie płaci) i glukoze dziś za friko dostałam (mam druga w torebce, bo nie wiedziałam ze mi dadzą hihi chyba sobie jutro gulnę na smaka ) a tu taki zonk... W razie smierci małzonka (odpukac) 100 tys a za urodzenie dzieciatka nic. Kpina
Sie wygadałam

Loluś, bo moze my się tu tak nasłuchałysmy, ze to takie wstretne i myslałysmy że to faktycznie nie do przezycia - a tu miła niespodziewanka

Oby tez z porodem tak było Że fik i już są nasze Maluszki

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:53   #3815
SiLLee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
no nie !!
moj mąż płaci dodatkowo za ubezpieczenie moje i swoje w firmie w Generali i mi wlasnie zadzwonił ze za urodzenie dziecka należy sie............. zero zł ! Co za chamstwo
ale chamstwo placi sie a tu nic z tego nie ma ;/
Ja dostane z Krus-u 2800zł tak mi bybajmniej babka powiedziala
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥

Moje Maleństwo ♥
Pusta miska - napełnij miske
SiLLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:54   #3816
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak to możliwe, że takie różnice w tych ubezpieczeniach?? Szok.. jedni zero, drudzy happy, bo coś spłynie.. Musze zorientować się jak to u mnie wygląda.. bo ja niezorientowana jak zawsze
No ja też w szoku jestem, do niedawna nic nam się nie działo to się nie interesowałam, a teraz okazało się, że ja dostanę 2000zł za urodzenie dziecka przy składce 48zł, a Tż przy składce prawie 60zł tylko 800zł . A w innych świadczeniach jakie rozbieżności są - masakra. Np. ja za 19dni w szpitalu dostałam 2000zł czyli ponad 100zł za dobę, a on ma chyba 25zł
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:55   #3817
migotka03
Zadomowienie

Miałam trochę nadrabiania, więc nie wiem czy napiszę wszystko co miałam napisać.

Słyszałam kiedyś o tej aptece internetowej DOZ, że jest taniej i weszłam na ich stronę i parsknęłam śmiechem (bez urazy) bo wszystko jest tam droższe niż w aptece w której zawsze kupuje.

Zdziwiłam się czytając wasze historie rodzinne, bo myślałam że tylko u mnie (a właściwie u męża) w rodzinie są tacy "zyczliwi" ludzie.
Mąż ma 2 siostry i brata i wszyscy (a zwłaszcza bratowa) życzą nam źle i zazdroszczą każdej dupereli. A najbardziej to chyba teściowa. Dla mnie to szok żeby własna matka była taka zazdrosna. Była taka sytuacja, że kupiliśmy płytki do łazienki (a to nie była jakaś fanaberia tylko musieliśmy je w końcu kupić bo mieliśmy tylko gołą posadzkę), TZ pokazał swojej mamusi nasz zakup a ona odwróciłą głowę i nie chciała patrzeć na te płytki i wogle z nami rozmawiać. Ale za to mój kochany mąż ostatnie pieniądze im pożycza a potem sam nie ma i wszystko dla nich robi. Nie mogę tego znieść, a do niego niewiele dociera. Ale takie jest teraz życie.

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:55   #3818
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Tak też do tego podchodzimy. Czasami mi ich żal, że sensem ich życia jest czekanie na czyjeś nieszczęście. Dlatego się tym nie przejmujemy. A jej mały to już napewno nic więcej od nas nigdy nie dostanie. No, co się widzieliśmy, to jakąś zabawkę dla niego przywoziliśmy i to nie jakiegoś resoraka z kiosku za 4 zł, tylko od 60 zł wzwyż, więc rzeczy nie byle jakie. Nigdy niczego za to nie oczekiwaliśmy, radość nam sprawiało jak on się cieszył i tyle. Ale teraz koniec ... w końcu muszę zbierać na szpilki, no i jak ona mi tak życzy rozstępów i rozwalonej pochwy, to na zabiegi też trzeba kase składać, nie?
A swojej mamusi mąż powiedział, że nie mamy czasu i tyle. Ona tylko z ciekawości pyta, co u nas, żeby potem z córkami nas obgadać, więc mąż już nic nie mówi i mam nadzieję, że będzie święty spokój. A jak nie, to mąż jej powie, to co jej powiedział, jak 6 lat temu zamieszkaliśmy razem i ona dzwoniła 2 razy dziennie, czy się najadł i czy się wyspał (zaznaczam, że jak mieszkał w domu, to miała to w , mąż jak miał 16 lat, to zaczął pracować żeby mieć na buty i obiadu w domu też rzadko kiedy uświadczył i się żywił w mlecznym barze), to jej powiedział, żeby przestała dzwonić i żeby się odp***doliła, botak źle jak u niej, to mu już nigdy w życiu nie będzie.
Także myśmy się tak naprawdę już dawno od nich odcięli, ale wiadomość o dziecku bardzo ich pobudziła i życzą nam jak "najlepiej".
Mamy siebie i tyle lat już jesteśmy szczęśliwi, tyle przeszliśmy, że oni nam mogą na ogon naskoczyć. I tobie Kasiu też życzę takiego podejścia.
no tak musisz zbierac kase na zabiegi kosmetyczne wiec kazdy grosz sie liczy

po prostu szok co za ludziska wredne. A dla twojego Tż za odwage ja ostatnio tez sie nie kryje ze slowami wobec moich rodzicow... co nas nie zabije to nas wzmocni- nie znam bardziej pasujacych slow do naszej sytuacji

Cytat:
Napisane przez SiLLee Pokaż wiadomość
Łóżeczko to chyba te sobie kupie
http://allegro.pl/lozeczko-hafty-ser...464445248.html
jejku jaka ja niezdecydowana jestem ;/ jutro napewno znajde inne pojutrze jeszcze inne i tak bede zamawiala nastepne 2 miesiace ;/
ojej sliczne jest
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-02-23 o 16:57
24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:55   #3819
eweska
Moderatoreska

Dot.: Pierdyliard pokus kulinarnych i s

dziekuje dziewczyny kochane jestescie co do pomocy w sprzataniu to nie ma problemu zawsze mama moze mi pomoc smutno mi tylko ze ostatnie tyg ciazy nie bedzie mezula a z reszta dam sobie rade. a zapomialam sie pochwalic wczoraj wygralam konkurs makijazu zgarnelam kosmetyki mac jak bede miala net to podam link jutro ma byc gosciu z upc mam nadzieje ze net zacznie dzialac wiec jak cos to do jutra buzka.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 16:56   #3820
dorkabl
Zadomowienie

ddaaiissyy mam dokładnie 280 km Z Bielska Białej jestem a teraz w Radomiu żyje. Gdybym miała 120 km to bym co weekend jeździła
Stary 2011-02-23, 17:00   #3821
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
No ja też w szoku jestem, do niedawna nic nam się nie działo to się nie interesowałam, a teraz okazało się, że ja dostanę 2000zł za urodzenie dziecka przy składce 48zł, a Tż przy składce prawie 60zł tylko 800zł . A w innych świadczeniach jakie rozbieżności są - masakra. Np. ja za 19dni w szpitalu dostałam 2000zł czyli ponad 100zł za dobę, a on ma chyba 25zł
Ja płacę miesięcznie 44,42 zł i dostanę 720 zł, a za szpital płacą 25 zł za dobę pobytu ( powyżej 3 dni ). Myślę, że to w dużej mierze uzależnione jest od ilości osób ubezpieczonych - czym większa grupa, tym lepsze warunki.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:03   #3822
dorkabl
Zadomowienie

SiLLee łóżeczko spoko, i takie jak i mi odpowiada czyli z szufladą Komplet pościeli do tego...no spoko

Mam pytanie do dziewczyn które kupowały łóżeczka w sklepie. Takie łóżeczko to pod pachę do kasy i do domu? Czy tez trzeba czekać na dostawę?
Stary 2011-02-23, 17:04   #3823
principessina
Zakorzenienie

Dziewczyny ja oplacam sobie polise na zycie w Commercial Union, ale to chyba nie to samo co ubezpieczenie, co? bo pytalam tego przedstawiciele czy jest cos za urodzenie dziecka to powiedzial, ze nic...
Stary 2011-02-23, 17:07   #3824
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja oplacam sobie polise na zycie w Commercial Union, ale to chyba nie to samo co ubezpieczenie, co? bo pytalam tego przedstawiciele czy jest cos za urodzenie dziecka to powiedzial, ze nic...
różne firmy różne warunki - my mamy polisę na życie i tysiak wpadnie.
Stary 2011-02-23, 17:08   #3825
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:

mimbi
czas dla siebie? chyba nie za szybko... czuje ze jedyna rozrywka bedzie napisanie posta na forum gdy nasze dzieci pojda spac

moja tesciowa na szczescie jest wporzadku,nigdy sie nie wtracala w nasze sprawy, a jak dzwoni to sie pyta tylko jak sie czuje itp. no ale my jej duzo pomoglismy takze finansowo i jest nam wdzieczna Nikt sie w nasze zycie nie wtraca, w sumie to nikt nam chyba nie zazdrosci... moje siostry nie sa nawet w stalych zwiazkach-imprezuja i maja w nosie ciezarna siostre a wrecz wspolczuja tak mysle. I to mnie najbardziej boli. A siostry Tz hmm, jedna bierze z nas przyklad i stara sie o dziecko a druga nie bardzo, wychodzi na maz za bogatego goscia i chyba jej woda sodowa uderza do glowy bo mi dogaduje stale, ze ona bedzie miala tyle pokoi taka kuchnie itp......ale to temat rzeka. Z jednej strony sie ciesze ze mam ich wszystkich 80km od siebie
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:09   #3826
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Listopadowa! Miałam już pytać o Ciebie

Matallewar, torba super, ale ja miałabym problem ze spakowaniem do niej Sama nie wiem, czy do mojej pumki się zmieszczę

Kasiu, płaczusiu, ściskam Cię mocno i jednocześnie jestem zła, że wszystko przez cholerne pieniądze. Łap PW

Jeśli chodzi o łóżeczko, to ja będę mieć chyba najtańsze na wątku - 89 zł

Co do kosmetyków, to ja na początek tylko płyn do mycia ciała/włosów Hipp i krem do pupy Hipp i Linomag. Oliwek, mleczek, zasypek nie kupuję. Ewentualnie po jakimś czasie mleczko do ciała Aha, no i na spacery krem do buźki z filtrem [Chicco/Nivea].

Siaśku, zamierzam stosować te same pieluchy/podkłady Bella

Ewesko, dasz radę

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:09   #3827
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja płacę miesięcznie 44,42 zł i dostanę 720 zł, a za szpital płacą 25 zł za dobę pobytu ( powyżej 3 dni ). Myślę, że to w dużej mierze uzależnione jest od ilości osób ubezpieczonych - czym większa grupa, tym lepsze warunki.
Dokładnie zależy od "wielkości" pracodawcy i wynegocjowanych przez niego warunków . Mój Tż mimo że u niego w firmie jest ubezpieczenie grupowe, to on jest ubezp. indywidualnie, bo mu się nie chciało zmieniac, taka sierotka
Stary 2011-02-23, 17:12   #3828
dorkabl
Zadomowienie

Komorowski podpisał dziś ustawę żłobkową - ciekawe jak to w praniu wyjdzie

mary poziomkowa łóżeczko z ikei?
Stary 2011-02-23, 17:12   #3829
principessina
Zakorzenienie

dorkabl a gdzie masz te polise? kurcze to nie fair nic nie dostane ani tu ani w Pl chlip chlip
Stary 2011-02-23, 17:13   #3830
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
ja nie wiem czy to do końca zależy od ilości grupy.. Mój mąż pracuje w korporacji, która w samym Krk zatrudnia ok 1000 osób, pewnie w Warszawie tez minimum tyle a na świecie to już nie jestem w stanie zliczyc - gdyż to jeden z koncernów paliwowych.. i cóz z tego

Lolka, dowiedz się bo widzisz cyrki są

dorkabl, oj to daleko Cię wywiało Monia też ma coś ok 300km do domku
Ja dziś lecę do pani dr internisty i licze, ze dostane na to moje zasmarkanie L-4 i jesli tak to pakuję manatki i jade na tydzień do domku

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-23, 17:13   #3831
the_sania
Wtajemniczenie

my kupowaliśmy łóżeczko w sklepie, właściwie hurtowni. mają kilka wystawionych na wzór, wybierasz, które chcesz, a oni mają w kartonie na zapleczu złożone i zabierasz od razu ze sobą.
nie wiem, czy tak jest wszędzie, ale myślę, że jo

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:13   #3832
Weredka
Zadomowienie

A widziałyście to: http://kobieta.wp.pl/kat,65524,title...bd5a&_ticrsn=5

Cudne zdjęcie... i wzruszająca historia.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:15   #3833
Lolka1212
Zadomowienie

Ja dziś tak na raty wątek przeglądam i niechronologicznie odpisuje wybaczcie!

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Trzeci raz pisze i ostatni moşe si� wy�le. Po wizycie wszystko ok ch�opcy rosn� ale juş nie tak bardzo jak ostatnio 2kg jeszcze nie waş�.Szyjka troch� si� skrócla ma 2,5cm ale jest ok ,w 36tyg odstawiam duphaston.Morfologia mi �adnie podskoczy�a lekarz nawet by� w szoku şe aş tak bo hemoglobine mam 14,6 a mia�am ostatnio 10,4.Pyta�am teş o poród i s� ma�e szans� na naturalny poniewaş bliźniaki a po drugie jeden synal nadal leşy w poprzek a ma juş bardzo ma�o miejsca i ma�e szans� na obrocenie wi�c czeka mnie cc niestety. Ogólnie u mnie wszystko ok pozdrawiam .
Eweska fajnie Cię widzieć Najważniejsze, że u chłopców wszystko dobrze, o CC na razie nie myśl..

A tak poza tym to jak myślę o tobie to się zastanawiam jak Ci twoi kawalerowie tam sobie razem żyją Fajnie mają, że są we dwójkę, przynajmniej nie jest im nudno Ciekawe czy sobie dokuczają .. czy może czasam jeden drugiego kopnie dla hecy, czy się przepychaja jak im się nudzi.. takie własnie rozkminy ostatnio prowadzę

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
Wiecie co mi sie sniło??
że o zaproszeniu do klubu LOLKA okazala sie oszustką:P haha
jezu ja sie powinnam leczyc;P
Nie wiem zupełnie po co to napisałaś??? i czemu miało to służyć!!
Gdybym ja rzeczywiście miała taki sen o tobie, raczej nie pisałabym tego na forum, żeby Ci się przykro nie zrobiło..

Cytat:
(..)Mam pytanie do dziewczyn które kupowały łóżeczka w sklepie. Takie łóżeczko to pod pachę do kasy i do domu? Czy tez trzeba czekać na dostawę?
Dorkabl jak ja zamawiałam łóżeczko to gdyby pasowało mi takie jak mieli na sklepie to od razu mogłabym zapłacić i wynieść pod pachą, jak to mówisz Ale że ja, jak zawsze, cuduje i kombinuję, to muszę czekać.. bo wybrałam sobie model, które mi się najbardziej podoba, ale w chcę w innym kolorze niż oni oferują.. więc robią mi na zamówienie takie jak mają, ale w innym odcieniu! Bo ja właśnie taka grymaśna i upierdliwa jestem
Stary 2011-02-23, 17:15   #3834
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SiLLee Pokaż wiadomość

tez sobie dzisiaj kupiłam Oreo i zaraz sobie zjem mmm. smacznego
Dobrze, że nie musisz przekręcać
Smacznego, smacznego bo u nas zostały już same połówki, w dodatku polizane
A łóżeczko mam takie jak z linka, no i pościel mi się podoba, uwielbiam paseczki
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
U nas dwa dni sypało, a dzisiaj piękne słońce , jutro słoneczko będzie u Was
Też dzisiaj jadłam super zdrowe fryty
Trzymam Cie za słowo jutro by się przydało to słońce bo mam dużo załatwiania.

Zjedliśmy i chyba pęknę. Popijałam te frytki kawą z czekoladą...Mam ochotę na jeszcze jedną

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:15   #3835
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
naprawde nic ?? kurde to dziwne.. moze spytaj jeszcze u kogoś innego ? w sensie innego agenta

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-02-23, 17:16   #3836
matallewar
Zakorzenienie

A ja dziś większość dnia znów szyłam te narzuty na fotele... mam już dość
Może jak tż wróci, to zgodzi się złożyć łóżeczko na próbę...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:17   #3837
mary poziomkowa
Zakorzenienie

DOCZYTAŁAM!

A tam na koniec taka wiadomość!

MONICZKO! DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI!

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 17:18   #3838
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Dziewczyny zainteresowane xlanderem Xa i najlepiej z Wielkopolski (będzie można zobaczyc na żywo) znalazłam naprawdę fajny używany wózek http://allegro.pl/wozek-x-lander-xa-...476970080.html
wg mnie bardzo dobry stan, no i wózek ma na pewno ok. roku, bo koła są już bez szprych.
Stary 2011-02-23, 17:21   #3839
dorkabl
Zadomowienie

Cytat:
dorkabl a gdzie masz te polise? kurcze to nie fair nic nie dostane ani tu ani w Pl chlip chlip

ING ... chyba nie mam pamięci do nazw :/
Stary 2011-02-23, 17:21   #3840
SiLLee
Raczkowanie

tak ogladam te łózeczka i sie zastawnaiam czy nie lepiej dolozyc troche i kupic łóżeczko tapczanik cos a'la to http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik...475724542.html te mi sie akurat za bardzo nie podoba ale widzialam inne/ kolory itp hm.
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥

Moje Maleństwo ♥
Pusta miska - napełnij miske
SiLLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości