![]() |
#2071 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Cytat:
![]()
![]() |
#2072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko do starkowanego mydła dodam 2 łyżeczki kawy zalane niedużą ilością wrzątku ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=435437 ![]() W wątku jest też przepis na kule musujące do kąpieli, je też muszę zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
![]() Edit: Biustonosze przy opcji Kup Teraz można odesłać w ciągu 10 dni. ![]() Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-02-23 o 16:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mierzyłam się kiedyś i ![]() ![]()
![]() |
#2075 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-02-23 o 16:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Blair, ja Ci nie chcę robić eko-konkurencji, po prostu potrzebuję kupić kamień winny (czasami zwany winianem potasu), i nigdzie go nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
SdC ja polecam DOMWERKA
wiele razy ja i moje koleżanki zamawialysmy u niego perfumy, jest na liście polecanych sprzedawcow na forum perfumeryjnym |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakie jaja... Zadzwoniła do mnie po 17 kumpela z Łodzi, że IKEA ma alarm bombowy (jej facet pracuje w ikei). O 17.20 ich zaczeli ewakuować, i do 17.40 mieli skonczyc ewakuacje, bo ktos kto dzwonil powiedzial ze bum bedzie o 18... No i ewakuuja wszystkie ikee w kraju, z tego co tu pisza:
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,9...ow_IKEA_w.html
#2081 |
Zakorzenienie
|
chętnie bym kupiła wolny czas:P jakby ktoś chcial tansza wersje meteorytow to polecam to: http://www.apc-cosmetics.com/pudry_w...w_kamieniu.php kulki numer 0, mam takie ale na wykonczeniu już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej żal mi jutrejszego spotkania. myślałam, że się w końcu z Tobą zobaczę. No i co z sukienką teraz... SdC czy Ty będziesz wracała przez Grunwaldzkie? I jak tak to czy mogłabys wziąć moje zamówienia w razie czego? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2083 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Edit: Sprzedawczyni jest całkiem sympatyczna, więc w przypadku zwrotów myślę, że nie będzie problemu, skoro sama o tym wspomina na stronie ![]() Co do sukienki i spotkania. Nie wiem kiedy na następnym spotkaniu się zjawię, od piątku mam zajęcia, a od poniedziałku nauka pełną gębą, plan wypełniony po brzegi a teraz realizuję projekty zaliczeniowe z informatyki... ![]() Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-02-23 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja nie mowie o zamienniku, zawsze mozna miec i te i te ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to http://www.evergreen.pl/maseczka-blo...aya-p-495.html to http://www.evergreen.pl/maseczka-mio...aya-p-494.html i to http://www.evergreen.pl/maseczka-pee...aya-p-752.html ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W tej chwili jest nas 54. Czy to naprawdę mało? Koszty przesyłek są w tej chwili groszowe lub w ogóle ich nie ma ze względu na duże wartości zamówień. Może wystarczy nas? ![]() Waham się, tym bardziej, że cholerka kusi kolejnym zamówieniem. No i feeri... A ja takiej ładnej, gładkiej, jednolitej buźki jak Ty nie mam, więc te piękne drobinki takiego szału nie zrobią ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;25295893]Zaczynam się bać szpitala! Chlip...[/QUOTE] Będzie dobrze! I pięknie! ![]() Cytat:
![]() I wciąż myślę .... ;p
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Copyraptor
|
Evergreenowy wątek w klubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
|
Lenko,
Tak jak mówiłam i powtórzę się już ostatni raz. Powiedzieć mi/wpisać w wątek ogłoszeniowy, kogo przyjąć a w weekend najbliższy od wpisania przyjmę. Nie przyjmuję jak leci, wpisywałam nicki osób, które się zgłaszały, pytałam, samowolki nie urządziłam, nie urządzałam i nie mam zamiaru urządzać. Sobie nie mam nic do zarzucenia, a jeśli ktoś uważa jakobym prowadziła klub w sposób nie odpowiedni, chętnie zrezygnuję ze stołka, ze względu na swoje obowiązki, bo od przyszłego tygodnia zajmowanie się klubem będzie dla mnie ciężkie. Nie znalazłam nikogo na swoje miejsce, a nie chcę by klub nam zniknął. Jednak jeśli będzie to konieczne, to trudno. Przeżyję. |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
Nie odbieraj tego personalnie. Nie mam Ci nic do zarzucenia. Po prostu zmieniły się czasy i powinnyśmy dostosować zasady przyjęć do obecnych warunków. Kiedyś było nas mało, teraz jest nas dużo, a zamawiamy na potęgę. Wspólnym zamówieniom przyświecała idea - im nas więcej, tym taniej za przesyłkę wyjdzie. W obecnej chwili nie dość, że często nie płacimy za przesyłkę, to jeszcze otrzymujemy rabaty
![]() Tutaj trzeba spojrzeć na kwestię przyjęć na kilku płaszczyznach: a) Koszty przesyłki – klubową grupę stanowi ą 54 wizażanki, z czego większość aktywnie bierze udział w zamówieniach. Koszty są w tej chwili niewielkie, bądź żadne. b) Organizacja/rozliczenia – przykład elfowy daje pogląd na tą kwestię chyba dosyć wyraźnie? Biorąc pod uwagę ten aspekt ilość osób biorących udział w zamówieniu niekoniecznie służy nam wszystkim. A gdyby tak było nas o 20 więcej? A o 30? c) Logistyka – rozdystrybuowanie zamówionych rzeczy, umawianie się na odbiory itp itd coraz więcej czasu i wysiłku będzie kosztować. d) Wątek „nie mówić” – tutaj nie trzeba nic dodawać, prawda? Kto jest ekshibicjonistką ręka w górę? (od razu prośba, pisz proszę tutaj na wątku, skoro nie masz nic przeciwko by tyle osób czytało o Twoich prywatnych sprawach ![]() e) Co by było gdyby – załóżmy, że będzie nas niedługo 70. Jak w tak dużych ilościach zaczniemy składać zamówienia to bardzo prawdopodobne jest, że będą trwały DŁUGO, z komplikacjami (zbyt mała ilość sztuk danego produktu na stanie) itp. Itd. Tutaj też nie widzę już plusów przyjmowania kolejnych osób. f) Ogarnianie klubu- klub powstał po to, aby łatwo nam było zorientować się w zamówieniach i organizować je. W tej chwili zamówienia wyrastają jak grzyby po deszczu ![]() g) Finanse- nie płaczą Wam portfele? Docisnąć im śrubę chcemy? ;] Jeśli uważacie, że zamknięcie wstępu do klubu jest zbyt drastyczne, to niech przyjęcia odbywają się na nowo ustalonych zasadach, np. jakakolwiek aktywność na wątku plus spotkania z nami. Zaufanie trzeba na czymś budować, więc dopracowane zasady przyjęć wyjdą nam na dobre, a już na pewno nie zaszkodzą. Nie mam zbytnio ochoty rozpisywać się w powyższych punktach. Na razie rzucam temat do przemyślenia, ale jak trzeba będzie rozwinąć złote ![]() ![]()
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-02-23 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() (Hiper wiem, że pisałaś bym zamknęła, ale stwierdziłam, że skoro jeszcze nic nie rozdałaś, to poczekamy ![]() Widzę, że brakuje nam samodyscypliny, a to jest kluczowe, by nie powstawał bałagan w klubie i konkretnym wątku zamówieniowym i nijak nie da się zmusić do stosowania się do tego. Nie mam pomysłu więc co z tym robić, żeby nie było źle. ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
- Ja będę odrzucać osoby, które po prostu wysyłają prośbę o zaakceptowanie bez słowa. - Gdy jakaś wizażanka pokwapi się o wysłanie mi PW, oczywiście napiszę o tym w wątku. - Gdy jakaś zapyta o członkostwo, nie kierujcie jej do mnie od razu, tylko wytłumaczcie co i jak, jakie mamy zasady, że jest nas sporo, tip. itd. jeśli natomiast skierujecie, dam jej członkostwo, bo ewidentnie nie przeszkadza, że nowa czy coś. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem, była już kiedyś dyskusja i nie zakończyła się żadną konkluzją, dlatego warto podjąć temat po czasie, jaki upłynął od tamtego razu. Tym bardziej, że: - nas jest więcej - zamówień jest więcej - doszedł prywatny wątek - w klubie zaczęło być momentami ciepło ;] Powyższe punkty - uważam - są wystarczającym argumentem za tym, aby podjąć temat jeszcze raz. Na spokojnie, rozsądnie i w taki sposób, aby sobie życie uprzyjemnić (udanymi zamówieniami), zamiast utrudnić (zamieszaniem, trudnościami z ogarnięciem liczonych chyba już niedługo w tysiącach zł ![]()
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2011-02-23 o 18:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Ja przyjmowałabym do Klubu tylko osoby, które udzielają się w głównym wątku lub są z polecenia.
Dziękuję za uwagę ![]()
#2097 |
Konto usunięte
|
i co, było to bum w ikei
![]() nie no jak coś się dzieje to zawsze w Łodzi :/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | ||
|
Cytat:
Cytat:
Rozumiem, ze nie wszystkie przystały, ale wtedy proszę mi powiedzieć, co ja mam napisać takiej osobie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Matka Smoka
|
Łojej znów temat klubu
![]() ecrulo - przestań raz na zawsze się tłumaczyć - odwalasz kawał dobrej roboty i mało kto Ci ją ułatwia. Afera o klub była, Twoja prośba o sugestie regulaminowe też - a jak rozumiem zero odzewu. Lenka - a ja wcale nie uważam, że będzie nas za dużo w pewnym momencie. Nie we wszystkich zamówieniach jest full chętnych (np. mazidła czy pollena ostatnio były w dość wąskim gronie) więc przesyłka wcale nie zawsze jest gratis. A jak jest obawa co do obsłużenia ze strony organizatorki - to już jej prawo jest, aby ustalić limit biorących udział albo limit produktów. Wg mnie niektóre zamówienia są nie do ogarnięcia ze względu na bałagan w watku - teraz doszło do tego, że Cholerka, jej śladem ja - prosimy o brak offtopów - a dawniej była to reguła - po to zakładałyśmy klub przecież! Mnie szczerze mówiąc szlag trafiał z Awanti i Elfem - bo wciąż był tam multum informacji dla mnie zbędnych a te ważne mi umykały. Przypominam: Klub był po to, abyśmy nie musiały przekopywać nastu stron wątku, żeby znaleźć ważną informację. Niestety teraz przerzucamy naście stron w Klubie. A co do wątku tajnego - znów się odwołam do idei założenia Klubu - miał być na spotkania i zamówienia, a nie zwierzenia. Jeśli jest taka potrzeba, to załóżcie osobny Klub i tam restrykcyjnie pilnujcie kto wchodzi. To jakaś paranoja, żeby nie zapraszać do wspólnego zamówienia mało znanej na wątku wizażanki (którą ja np. znam z innego wątku), bo nie może przeczytać jak Cholerce było na randce (sorki Cholerka, potrzebowałam przykładu, a wiem że Ty się nie obrazisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Copyraptor
|
Nie ma sprawy
![]() I o ile sądzę, że wkurzające są offtopy na wątkach zamówieniowych, bo utrudniają życie, tak nie rozumiem problemu z dużą ilością wątków w klubie. Widać tytuł, więc od razu można zrobić myślową selekcję: interesuje mnie/nie interesuje mnie. Nie ma tego znowu aż tak dużo. Byłabym tylko za tym, żeby usunąć nieużywane i tak wątki. Konkursowo, decoupage i info o forum uncensored praktycznie nie są używane. Oczywiście zamykania swoich własnych wątków muszą pilnować organizatorki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.