|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: sutasz vel zakręcone wariacje Obywatelki ;)
chciałam przekazać info o możliwości darmowego skorzystania z kursu, darmowe dzielenie sie wiedza nie wydawało mi się naruszaniem regulaminu, ale ok, już będę wiedziała że tak
![]() wzięłam nową bransoletkę do pracy żeby zrobić zdjęcie przy świetle dziennym i..zapomniałam o aparacie lol Edytowane przez obywatelka planety Ziemia Czas edycji: 2011-02-23 o 08:49 |
|
|
|
|
#152 |
|
Zadomowienie
|
No tak, ale jedna osoba mogła wziąć udział za darmo (zresztą najpierw musiałaby zapłacić), a reszta musiałaby zapłacić, więc to reklama tak czy owak
![]() Nawet jak na szafę wrzucasz zdjęcie czegoś do wymiany (a wymienianie się na dziale Targowisko jest dozwolone), to jest to zabronione, bo to również reklama - płynie dla Ciebie jakaś korzyść. |
|
|
|
|
#153 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
Jeszcze raz taka uwaga,a zakończy się to punktem karnym za atak na użytkownika. Edit: Obywatelko wiem,że nie miałaś złych intencji (choć na upartego mogłabym sobie dopisać jakąś ideologię),dlatego nie przyznałam Ci punktów karnych/bana
Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2011-02-23 o 19:35 |
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko nie wiedzialam jak umiescic info o mozliwosci darmowego skorzystania z warsztatu biżuteryjnego bez umieszczenia info ze takowy sie odbedzie ![]() specjalnie nie było tam szczegółów, tylko podstawowa informacja. Już nie bede umieszczac takich informacji, trudno ![]() i wspominana wcześniej bransoletka. Teraz się zorientowałam ze zapomniałam doszyć srebrnych kuleczek obok centralnego zielonego kamienia <ściana> wychodzi on bardziej do przodu niż planowałam, ale też czegoś się nauczyłam-skoro wcześniej wiedziałam że będzie to cholernie trudne i mało realne to po co się za to brałam :P Użyte materiały to onyks zielony w 3 rozmiarach, ametyst, jadeit, kwarc różowy, kulki srebrne, słupki Jablonex'u i oczywiście sutasz - turkusowy, fioletowy i w kolorze fuksji Edytowane przez obywatelka planety Ziemia Czas edycji: 2011-02-24 o 10:58 |
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba po prostu prawda w oczy kole. No tak, ale moderator może więcej, a ja nic, więc nie mam tu nic do gadania, tylko muszę potulnie przytakiwać. Edytowane przez jagagaga Czas edycji: 2011-02-27 o 12:45 |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
kurczę, ależ mi się podobają bransolety i naszyjniki sutaszowe. ostatnia bransa jest cudna, sama chętnie bym taką nosiła
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękna ta bransoletka. Tak patrzę i patrzę i usiłuję rozgryźć jak to jest zrobione... Cóż, na razie czekam na moje sznurki, które jakoś się wloką...
|
|
#159 |
|
Rozeznanie
|
Bransoletka cudowna , zazdroszcze odwaki w tak dużych formach .Ja się jeszcze boje ,na razie czekam na sznureczki i kamyki a potem do dzieła.Może kiedyś też mi cos tak fajowego wyjdzie?
|
|
|
|
|
#160 |
|
Przyczajenie
|
Witam
postaram się powstrzymać od piania z zachwytu nad tym co robisz, ale faktem jest że masz talent !!! Chciałam zapytać czy przypadkiem nie jesteś z Krakowa? Wraz z kumpelami poszukujemy kursu robienia biżuterii więc w jakiś weekend chetnie byśmy się spotkały ...oczywiście z wynagrodzeniem dla Nauczyciela. Jeśli nie Ty to może znajdzie się tu ktoś chętny ? chętne proszę o info na krakoffianka@interia.pl Dzięki |
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie wygląda ta ostatnie bransoletka! Kolory obłędne
A poza tym bardzo mi sie tez podobają TE kolczyki. Super robota
|
|
#162 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a serio to dziękuję Wam za komentarze, aż chce się więcej robić! chodzi mi po głowie naprawdę szeroka bransoleta. Zdradzę Wam ze złożyłam wczoraj wypowiedzenie w pracy i chce się zając sutaszem na poważnie i w dużo większym wymiarze czasowym. trzymac kciuki! :P Dodam też ze byłam na Giełdzie Minerałów i zakupiłam trochę kamyków z myślą o sutaszu ![]() Cytat:
![]() odezwę się na maila, w tym wątku nie rozmawiamy o szkoleniach bo może to być odebrane jako reklama. Edytowane przez obywatelka planety Ziemia Czas edycji: 2011-03-01 o 09:24 |
||
|
|
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
Obywatelko gratuluję odwagi z tym wypowiedzeniem!!! Witam w gronie zawodowych sutaszek!!! Rozumiem, że wchodzisz w rytm jednych kolców dziennie
?
|
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo odważna decyzja, ale do odważnych świat należy!! Kciuki trzymam baaaardzo mocno i powodzenia "na tej nowej drodze"
|
|
|
|
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
tak Ekolino, na pewno bedzie jedna para dziennie, bede Was męczyc zdjęciami hehehe :P
oprocz tego zamierzam też zajmować sie innymi zagadnieniami - bioterapią (mam zawód), terapią emocjonalną (Brandon Bays) oraz vedic art (niebawem robie drugi stopień) i dorywczo dietetyką (wykształcenie ze studiów) |
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
No to powodzenia
. A bransa śliczna .
|
|
|
|
|
#167 |
|
Raczkowanie
|
straaaaasznie fajne masz prace
nie mogę się napatrzeć. ostatnio sama spróbowałam zasutaszować :P tu link do mojego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post25542595 bardzo chętnie posłucham opinii. sama po zdjęciu widzę już kilka błędów... |
|
|
|
|
#168 |
|
Rozeznanie
|
Obywatelko, co z tą jedną parą dziennie?????? Czekam na coś nowego
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
O mamo, jedna para dziennie
Ja to już czasami mam dość, a przecież tak rzadko szyję ;PTrzymam kciuki, żebyś Ty nie miała dość ;P i żeby biznes się kręcił
|
|
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
Ekolinaaaaaa ja do konca marca na etacie i wieczory wypełnione mnóstwem obowiązków.
od kwietnia bedzie jedna para dziennie :P obecnie to mam taki sajgon ze nikomu nie zycze. a do tego zaginął mi kabel od aparatu i nie mam jak klientkom pokazac jak wyglada to co dla nich zrobiłam :ściana: |
|
|
|
|
#171 |
|
Rozeznanie
|
ok ok Obywatelko
ja chyba w kwietniu trochę przystopuję, bo przyjaciółka z Ameryki przyjeżdża i trzeba będzie to uczcić... oj będzie się działo
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne prace
Może kiedyś i ja spróbuję skubnąć tej technikiOdważna życiowa decyzja Powodzenia |
|
|
|
|
#173 |
|
Rozeznanie
|
mało czasu a tak wiele chciałabym zrobic, już się nie mogę doczekac kwietnia ^^
to trio marynarskich sztyftów oraz kolczyki które zrobiłam dla siebie |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
fajowatee. fajne trioo
i drugie też fajne a niech tam. śliczne są!
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
Kolczyki cudne chyba jak wszystkie prace, natomiast w marynarskim trio nie widzę srebrnej kuleczki w kolczyku po prawej pod niebieskim koralikiem i w tym samym kolczyku kuleczka po lewej jest srebrna, a w tym drugim na zdjęciu widzę kuleczkę niebieską, no chyba, że tak ma być
czekam na kwiecień na nowe prace i życzę by plany związane z sutaszowaniem na pełny etat się powiodły
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Kanioska
Trio, bo każdy z każdym ma inny element wspólny a te dwa mniejsze przecież są innym kolorem sutaszu szyte, więc i koraliki mają w innej tonacji albo nie mają ich w ogóle -takie jest moje zdanie ![]() Marta trio bardzo eleganckie, ujmujące prostotą wykonania te różowe jak dla mnie za słodkie kolory, więc nie oceniam bo mogę być stronnicza. Edytowane przez mirosek Czas edycji: 2011-03-21 o 13:45 |
|
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
mirosek dokładnie zauważyła ideę przyświecającą trio
![]() to jedna sztuka z kazdego wzoru. a ostatnie sa słodkie, ja ucze się obcować z różem bo przez lata kolor ten kojarzył mi sie z barbie kiczem ![]() ostatecznie to po prostu kolor i można się nim bawic jak i innymi aspektami formy |
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo podoba mi się pomysł trio!
|
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
No wiem, że trio i wszystko coś łączy ale każde nieco inne i choć mi się też podoba to ja bym już tria zrobić ani nosić nie mogła bo mam jakaś nerwice natręctw i dla mnie musi być jednakowo
![]()
|
|
#180 |
|
Rozeznanie
|
Koncepcja trio ciekawa, choć jateż wole jednakowe .Różowe podobne do Dori - forest tylko u Ciebie kolorystyka inna i kryształek na dole.
Mam pytanie czy ten rózowy jest w odcieniu pudrowego różu czy ciemniejszy? Bo poszukuję pudrowego różu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

A poza tym bardzo mi sie tez podobają