|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
|
|
|
|
#4232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4233 |
|
Raczkowanie
|
No promocja fajna tylko strasznie mało odcieni tych farb u mnie były tylko dwa ciemny brąz i jakiś blond
|
|
|
|
#4234 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (edit: posty nr 3509 i 3513, str. 117 i 118 Cytat:
byłabym bardzo wdzięczna ![]() co do żelu - polecam, spróbuj, krzywdy nie zrobi, a może tylko pomóc Cytat:
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-02-23 o 21:57 |
|||
|
|
|
#4235 |
|
Rozeznanie
|
Jestem już po, autkiem szybko
nie da się ukryć w te mrozy aż ciężko się z domu ruszyć.No ale do sedna. Nie kupiłam zestawu mascary z błyszczykiem bo niestety były u mnie tylko przezroczyste a te mnie wcale nie interesowały. Natomiast zestawy cieni były, jak dla mnie fajowe chciałam kupić fioletowo-różowe ale jak to mój TŻ namówił mnie abym wzięła wszystkie a właściwie po kilku moich odmowach zgarnął wszystkie i wsadził do koszyka. Niestety z nim tak zawsze, nie mogę chodzić z nim na zakupy bo chciałby kupić mi wszystko ale jeśli mamy coś jemu kupić to on wtedy nic nie potrzebuje ![]() Aj i znowu się rozpisałam nie na temat ![]() Cieni u mnie było 3 rodzaje, niebieska paleta była bardzo miłą niespodzianką bo nawet w ulotce jej nie było a jest przecudna. Podsyłam fotkę dla zainteresowanych, wszystkich palet, niestety cienie są troszkę rozjaśnione przez flesz, w rzeczywistości są nieco ciemniejsze. Oraz fotkę jak wyglądają na skórze, bałam się że będą takie iż będzie trzeba nakładać 10 warstw aby kolor był widoczny. Jest wręcz odwrotnie, kryją świetnie. Kurcze rozpisałam się jakby mi za to płacili Pozdro Edytowane przez mgielkaCORP Czas edycji: 2011-02-23 o 18:25 |
|
|
|
#4236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Dziewczyny a próbowała któraś z Was te czekoladki magnetic stics and pretzels które są na 29 stronie gazetki na dole??
|
|
|
|
|
#4238 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam ostatnio to niebieskie, jeszcze w starej buteleczce za 3.40
Mleczko pachnie mi kremem Nivea, jest bardzo gęste. Stosuję je tak: oczy zmywam płynem micelarnym z Bielendy, potem na twarz nakładam to mleczko i dokładnie "myję" nim twarz, potem zmywam ciepłą wodą, a na koniec myję buźkę micelem tym niebieskim też z Biedry (co 3 dni używam też szczoteczki do mycia twarzy z Rossmana).
|
#4239 | |
|
Rozeznanie
|
Kinga72 dziekuje za odpowiedz choc mialam cichutka nadzieje ze gdzies znajde ta czekolade...musze poczekac na promocje az sie pojawi i wziasc wiekszy zapas
![]() Cytat:
Bardzo mi smakuja! Jak ostatnio byly to kupilam po 1 opakowaniu niesmialo na probe. Pozniej specjalnie jechalam do Biedry z mysla o tych slodkosciach. Musze znow zrobic maly zapasik
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś białą czekoladę z nadzieniem truflowym
i tak jestem z siebie dumna, że zjadłam tylko kawałeczek
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
jednak ja poszłam do biedrony, a nie mąz, bo jak zaczęłam mu gadać o farbach do włosów to zwątpił
a więc kupiłam: dwupak farby do włosów; 3 peelingi (ostatni porzeczkowty wzięłam, poza tym truskawka i pomarańcza; tylko kiwi mi nie podpasował), pasty signal, herbaty lipton białe i te dakir czy jakos tam .... a no i ten niebieski żel do mycia twarzy żel johnson był tylko jeden już, ale nie wzięłam, bo za duża butelka źle by się z niej korzystało ...no i jakies tam bzdety typu masło, pomidory, ogórki .... jestem zadowolona z zakupów dostałam wszystko, co chciałam
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-02-23 o 19:11 |
|
|
|
#4242 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkie kupujecie niebieskie żele. Czy te różowe gorzej działają?
|
|
|
|
#4243 |
|
Raczkowanie
|
U mnie niestety w dwóch biedronkach nie było czekolad belgijskich, za to wszystko inne z gazetki się pojawiło.
Z rzeczy kosmetycznych kupiłam masełka do ciała, żele do twarzy i peelingi z joanny (czarna porzeczka, kiwi, grapefruit). Ze spożywczych rzeczy kupiłam tarty oraz chipsy sól z pieprzem (mają być od jutra) - tarty bardzo smaczne, ale chipsy jadłam lepsze No i jeszcze dyfuzer kwiat wschodu, zobaczymy jak się sprawdzi
|
|
|
|
#4244 |
|
Raczkowanie
|
W naszych biedronach urodzaj gazetkowych produktów jak nigdy, a zainteresowanie umiarkowane. Wczoraj mamie spisałam listę MUST HAVE i odhaczyła wszystko po czym pokazała mi ulotkę rossmanowska, w której od 22 - 27 lutego jest promocja na właściwie wszystkie produkty (te niebiedronkowe) które mi dzis zakupila, czyli pasty signal najulubiensze na świecie, podkłady soraya, szczoteczki dwupaki, farby garniera, kremy AA, te dezodoranty perfumowane, zestawy hannah montana, wszystko około 2 złote niżej. Zastanowiła mnie bardziej ta zbieżność niż różnica cenowa , ciekawe z czego to wynika...no nic idę nasmarować się masełkiem pachnącym chemicznie mango
trochę zawiedziona jestem konsystencją , przywykłam do masła pomarańczowego albo waniliowego firmy ziaja które ma konsystencję gęstszego mleczka do ciała , a to takie jak prawdziwe masło :P
|
|
|
|
#4245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja szkoła ![]() ![]() ja po paru takich akcjach z obawy przed moim rozrastającym się tłuszczykiem teraz oddaję krówki, michałki i trufle rumowe TŻ i proszę go by mi wydzielał ![]() Cytat:
Belissa bardzo dobra jestByłam w biedronce i u mnie nie ma białych michałków kupiłam tarty z tym jagodowo-malinowym nadzieniem, bardzo dobre oglądałam skakanki, ale.. nie kupiłam, bo mieszkam w bloku, jak zacznę skakać to wpadnę do Jurka- sąsiada piętro niżej
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
mam skakankę ! jejku, ale długaśna jest strasznie;o
|
|
#4247 |
|
Zadomowienie
|
Też mam tą skakanke i jednak dziala sprawnie itp
![]() jestem zadowolona ![]() jest dluga ale ona sie regulujeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee ! Tam sie podciąga przy rączkach ją .
|
|
|
|
#4248 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() jestem tu właściwie nowa, chociaż podczytuję Was już od lata, od czasu biedronkowych urodzin, bo dzięki Wam trafiłam na super okaże ![]() Co do białej herbaty, ja sama nie wiedziałam jak będzie smakowała, ale postanowiłam zaryzykować i jak dla mnie jest rewelacyjna, baaardzo malinowa, także, jeśli lubicie maliny to polecam z czystym sumieniem ![]() Powiedzcie mi proszę, czy gdzieś w Poznaniu znajdę jeszcze Białe Michałki? jak były to nie mogłam się zdecydować, teraz żałuję, bo kupiłam sobie kilka na wagę i są przepyszne. Tyle tylko, że za 5 czy 6 cukierków zapłaciłam ponad 3 zł. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona biedronkowych maniaczek
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś pytał o herbatę białą z maliną liptona. dzisiaj próbowałam i jest niezwykle łagodna w smaku, bardziej czuć malinę niż herbatę
szału nie robi, ale nie jest zła.
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie się pojawiła a ja już kupiłam z tą Lidla
a ta z Lidla mi nie nalicza skoków![]() U mnie w Biedro są tarty, ale nie brałam, bo myślałam, że to będzie TARTA, a nie batoniki wzięłam białą czekoladę belgijską na spróbowanie, ale na razie nie jadłam, boję się ja otworzyć Chupa chupsów nie było, ponoć mają dopiero się pojawić. (w mojej B...) |
|
|
|
#4253 |
|
Zadomowienie
|
Czekolady belgijskie
|
|
|
|
#4254 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Już wypróbowałam peeling porzeczkowy, w butelce ładny zapach, ale na ciele pachniał mi ogórkiem kiszonym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno nie na tym wątku
|
|||||
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Te cienie wyglądają super! Jaka cena? I czy to w koszykach czy na półce.
Szukam wstecz gazetki, bo pewnie wrzuciłyście
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
To wiem, ale mnie zaskoczyła informacja nt. gazetki rossmanowej, bo na watku Rossmana, niestety dziewczyny mówią, że gazetka będzie dopiero 28 lutego. Dlatego się zainteresowałam, chyba to nie jest problem? Bo nie wiem, czy można pytać...
|
#4257 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ktoś wcześniej pisał, ale nie mogę teraz znaleźć, że nie było tych saszetek zapachowych, doczytałam teraz w gazetce - saszetki będą dopiero od 7.03. |
||
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
teraz jest ta ulotka od 10.02. następna 28.02.
|
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki. Widzę, że wtecz pare kartek wtecz pisałyście o jakości tych cieni.
Ja jutro muszę zapolować na tą szczoteczkę elektryczną za 9,99. Mam nadzieję, żę będzie fajna, a co najważniejsze działać. Bo kiedyś kupiłam taką tanią i nawet nie 'odpaliła' ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cięgle piszecie o tych żelach micelarnych, a ja ich szukam u siebie i nie widzę, wiem że nie są w stałej ofercie. Ale może ich poprostu nie dostrzegam? Możecie wlepić fotę?
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-02-23 o 20:51 Powód: Literówka:) |
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() działa, nalicza skoki, fajna jest.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

źle by się z niej korzystało ...