|
|
#4591 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
|
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
A co do tej maski... Może chodziło tej fryzjerce, że to jest DLA LUDZI PO CHEMIOTERAPII, a nie, że wygląda się jak po chemioterapii?
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
chodziło jej o to, że po częstym używaniu odżywki włosy nadają się jedynie do obcięcia ich na zero. nie wiem czy to prawda, nigdy nie używałam tej odżywki
![]() idę spać. dobranoc
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I trzymasz tak ciepło 20 minut Dobranoc Kochana
|
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
jeszcze troche suszarki i goracy recznik na łepetynke a na to czapke zimowa i z takim turbanem siedzialam a efekt? wloski cud miod malina
|
||
|
|
|
#4596 |
|
Wtajemniczenie
|
łoo ale żeście naskrobały
Jestem tak zła ze normalnie bez kija nie podchodź ![]() co do Tż-przyszedł, pogadalismy chiwlę, i zapytałam go czy z nia ostatnio gadał-on że nie, bo nie utrzymuje z nią kontaktu. To ja pytam jeszcze raz-moze na gg pisała do Ciebie? a on ze nie ma jej nr, a gdyby pisała to by nie odpisał, a dwa bym mi powiedział. Wiec ja mu pokazuję tą wiadomość, a on- i mi mówi, że serio się z nią nie kontaktuje. Wiec ciągnę go dalej i mówię, ze może nie chciał mnie denerwować, i z nią pisał/pisze, a że zna moje zdanie o niej to nie chciał sie kłócić-on ze nie, bo po co miałby mnie kłamać, a w ogóle to gdyby mnie okłamywał w takiej sprawie to po co miałby ze mną być-że w zwiazku szczerość jest bardzo ważna. Zaproponowałam mu zeby ją "ignorował" na gg-zrobił to bez wahania![]() idę nadrabiać
|
#4597 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie, może fryzjerka coś źle usłyszała i przekręciła Tak właśnie działa mechanizm "głuchego telefonu" i wszelkie plotki tak powstają. Wszelkie Waxy są świetne i nie ma możliwości żeby "popsuły" włosy ![]() Idę spać Słonka, dobranoc
|
|
#4598 |
|
Konto usunięte
|
Ja już powiem dobranoc dziewczyny. Jutro praca a na 13:15 zajęcia. Buziaki i dobrej nocy.
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4600 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i pijemy za koniec z nadpotliwością Dzięki uuu, to niedobrze...Dobrze, że nic mu się nie stało i za auto też nie bedzie miał żadnych konsekwencji ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tak sie sprawdziłam na praktykach z programowaniem doszłam do wniosku, że programowanie nie jest dla mnie (Po nocach mi się śniły niedziałające funkcje Cytat:
Przyjdzie i na Ciebie czas. Moim zdaniem Twój D. na pewno ma już jakieś plany wobec Ciebie Cytat:
Ogłuszy Cię, tak jak zawsze B.A. ogłuszali jak mieli gdzieś lecieć ![]() Bjuti, powodzenia z pracą Paczek, no to świetnie z Twoim TŻ, ze się wyjaśniło Werdykt: NIEWINNY A ja dzisiaj się tak masakrycznie wywaliłam biegnąc na metro, że aż poezja efekt: ogromny siniak na kolanie (Biegłam na metro, bo się na pociąg spieszyłam, tak to nie biegam na metro, bo za 5 minut jest kolejne, ale w tym wypadku te 5 minut zaważyłoby na to, czy zdążę czy nie )
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jedynie dawałam ręcznik na grzejnik Ale widzę kto tu jest prawdziwym specem i chylę czoła Paczek widzisz? Masz świetnego faceta Isabelle i Marlena dobranoc Cytat:
Ale dobrze, że to tylko siniak, a nie coś gorszego typu zdarcie skóry z całej piszczeli od kolana aż po kostkę wywalając się na krawężniku
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze jest się czymś interesować
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
trochę bolało
ale byłam taka zdeterminowana dotarciem do metra, że zwisało mi to ![]() Cytat:
zdążyłam i na metro (pan maszynista najwyraźniej się nade mna zlitował po tej pięknej glebie, bo jak tylko wsiadłam, to meterko ruszyło ) i na pociąg ![]() Rozumiem, że Ty miałaś taki przypadek? ![]() A ja jutro idę do lekarza Bo wyskoczył mi jakiś taki "guzek" w prawej pachwinie i nie mam zielonego pojęcia co to jest Naczytałam sie oczywiście w necie różnych głupot i już panikuję, że to przepuchlina
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
jejuuuuu ale ten miesiac tzn do konca marca bedzie koszmarnyyyyy
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- a moj kot sobie dzisiaj bubu zrobil, spi sobie na sofie, upadl na niego kawalek recznika papierowego, spi dalej, podchodzi do kotka ciocia i zabiera recznik a ten jak sie wystraszyl jak wyskoczyl, zawal normalnie a ze obok sofy ława stoi tooo z calym impetem wyrżnał w ta ławe. masakra |
|
|
|
|
#4607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety miałam taki przypadek Wywróciłam się na rowerze jak miałam może 9-10 lat i rower tak mnie przygniótł, że miałam od kolana po kostkę zdartą skórę na szerokość jakiś 3cm A na krawężniku został taki rulonik mojej skóry Co do tego guzka to może być węzeł chłonny ale jestem z Ciebie dumna, że pójdziesz z tym do lekarza ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() Co do kota... Koty to lubią Znaczy wiesz Kot jak kot Z 5 piętra zleci, wstanie, otrzepie się i pójdzie na panienki ![]() ![]()
|
|
#4608 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi i jaką branżę wymyśliłaś
? i czemu koszmarny miesiac bedzie?Kasia ja też mam komunikatywny ![]() Alunia jaki tv sobie kupiłaś? ![]() Kaziutka super i jeszcze zaręczyny sie szykująIsabelle dzięki za cenne informacje udzielona Nam wszytskim ![]() Bjuti piona za kaszki ![]() Gaja 10 ładna ![]() Evvcia 6ładna ![]() Munty no cieszy mnie to bardzo ale upadek musiał boleć... a co do guzka to pewno węzeł chłonny-mnie takie wyskakują raz na 2/3miesiace przed okresem, ewentualnie jak sie przeziębię![]() Bjuti już go nie bedę męczyć
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-23 o 23:23 |
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
Bjuti eee to ładne zakupi zrobiła
|
#4611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do kota to on jest od jakiegos roku bardzo płochliwy, biedny tak sie wystraszyl dzisiaj jak nigdy coo do koszmaru to wyzej;p a branza. hmmm moze w bankowosc uderze. ogolnie bede szukac gdziekolwiek ale moze sprobuje gdzies do banku tez sie dostac Cytat:
|
||
|
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
czemu???
Cytat:
I tak się boję Zwlekam z tym od miesiąca ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Oo, dzięki dziewczyny za pocieszenie z tymi węzłami chłonnymi, to pewnie to bo chyba w tym miejscu to jest (tam gdzie moim zdaniem powinny się takowe znajdować )Sylvi, a z tym koszmarnym miesiącem, to trzeba zacisnąć zęby i coco jambo i do przodu Zobaczysz, wszystko się ułoży
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi, a z tą pracą to warto zacząć szukać już teraz, bo często te rekrutacje są prowadzone na kilka miesięcy (zazwyczaj 1,5 miesiąca) przed faktyczną datą rozpoczęcia tej pracy
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
niby tak ale jednak mam opory, moze to jakos przezwycieze jak juz z tej pracy odejde, bo sama tak naprawde nie wiem do kiedy tu bede hehs
|
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kotka... Może rok temu zdarzył mu się jakiś przykry wypadek, że się czymś bardzo przestraszył i do tej pory pamięta? Bo raczej innego wytłumaczenia nie znajduję ![]() Mutny nie bój się ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Idę spać już Dziołszki Kochane
|
|
#4617 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi dasz rade, choć takie życie w biegu najgorsze;/ a w banku fajna praca
Mutny a ten "guzek" utrzymuje sie tak długo? Bjuti dobranoc
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- rok..co ja pisze. ostatnie miesiace
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Nom, niestety
i dlatego też się boję ![]() Ale rozmawiałam z mamą i ona mówiła, ze ma chyba to samo, ale w lewej pachwinie i pod pachą i to już z 15 lat ma i nic jej się nie dzieje (A ona jest większym dzikusem ode mnie i jeszcze rzadziej do lekarzy chodzi ) Ja to wolę sprawdzić jednak ![]() Sylvi, najważniejsza bedzie dobra organizacja pracy starać sobie wszystko zaplanować, kiedy siedzisz nad mgr itd mnie też to czeka.. tylko z licencjatem jeszcze w tym semestrze na wszystkie przedmioty bedę musiała jakieś prace zaliczeniowe napisać Może być ciężko, ale damy radę ![]() Bjuti, dobranoc ![]() Ja też już idę spać, jutro muszę rano wstać, żeby zająć sobie kolejkę w przychodni przed moherkami ![]() Dobranoc wszystkim
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech mi tylko w tej pracy powiedza ze koniec to moze zaczne wysylac.jak sie zmusze do wyslania jednego cv to pozniej pojdzie juz łatwiej:P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

Bo znalazłam ogłoszenie, które mi dosyć odpowiada
Zobaczymy czy coś odpiszą 
Trzymam kciuki.

jeszcze troche suszarki i goracy recznik na łepetynke a na to czapke zimowa i z takim turbanem siedzialam
co do Tż-przyszedł, pogadalismy chiwlę, i zapytałam go czy z nia ostatnio gadał-on że nie, bo nie utrzymuje z nią kontaktu. To ja pytam jeszcze raz-moze na gg pisała do Ciebie? a on ze nie ma jej nr, a gdyby pisała to by nie odpisał, a dwa bym mi powiedział. Wiec ja mu pokazuję tą wiadomość, a on-
i mi mówi, że serio się z nią nie kontaktuje. Wiec ciągnę go dalej i mówię, ze może nie chciał mnie denerwować, i z nią pisał/pisze, a że zna moje zdanie o niej to nie chciał sie kłócić-on ze nie, bo po co miałby mnie kłamać, a w ogóle to gdyby mnie okłamywał w takiej sprawie to po co miałby ze mną być-że w zwiazku szczerość jest bardzo ważna. Zaproponowałam mu zeby ją "ignorował" na gg-zrobił to bez wahania

GRATULUJE 

Przyjdzie i na Ciebie czas. Moim zdaniem Twój D. na pewno ma już jakieś plany wobec Ciebie 

zdążyłam i na metro (pan maszynista najwyraźniej się nade mna zlitował po tej pięknej glebie, bo jak tylko wsiadłam, to meterko ruszyło
Naczytałam sie oczywiście w necie różnych głupot i już panikuję, że to przepuchlina 
a co do guzka to pewno węzeł chłonny-mnie takie wyskakują raz na 2/3miesiace przed okresem, ewentualnie jak sie przeziębię