(prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-23, 22:28   #4591
201606201204
Konto usunięte

Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
Napisałam ogłoszenie na niani Bo znalazłam ogłoszenie, które mi dosyć odpowiada Zobaczymy czy coś odpiszą
Powodzenia. Trzymam kciuki.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:33   #4592
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Powodzenia. Trzymam kciuki.
Dziękuję

A co do tej maski... Może chodziło tej fryzjerce, że to jest DLA LUDZI PO CHEMIOTERAPII, a nie, że wygląda się jak po chemioterapii?

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:37   #4593
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

chodziło jej o to, że po częstym używaniu odżywki włosy nadają się jedynie do obcięcia ich na zero. nie wiem czy to prawda, nigdy nie używałam tej odżywki

idę spać. dobranoc
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:46   #4594
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
chodziło jej o to, że po częstym używaniu odżywki włosy nadają się jedynie do obcięcia ich na zero. nie wiem czy to prawda, nigdy nie używałam tej odżywki

idę spać. dobranoc
Spojrzałam na google co to za maska i mówię - jest rewelacyjna sama używałam i jest dla ludzi PO chemioterapii na 100%. Nawet ostatnio o niej pisałam Że nakładasz ją na umyte włosy, na to ręcznik a na samą górę woreczek foliowy I trzymasz tak ciepło 20 minut Później spłukujesz To jest maska dla osób po chemioterapii, która stymuluje wzrost włosa oraz umacnia te włosy, które "już się ma" Używałam ja, moja Mama, moja siostra i Ciocia. Jednym słowem - rewelacja

Dobranoc Kochana

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-23, 22:49   #4595
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

idę spać. dobranoc
raczej nie prawda a co do fryzjerek to niektore tylko potrafia sciac wlosy a na kosmetykach do wlosow sie nie znaja, ja nie bedac fryzjerka kiedys sie interesowalam wlasnie kosmetykami i ch skladami, watpie zeby fryzjerki wiedzialy co i jak

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Spojrzałam na google co to za maska i mówię - jest rewelacyjna sama używałam i jest dla ludzi PO chemioterapii na 100%. Nawet ostatnio o niej pisałam Że nakładasz ją na umyte włosy, na to ręcznik a na samą górę woreczek foliowy I trzymasz tak ciepło 20 minut Później spłukujesz To jest maska dla osób po chemioterapii, która stymuluje wzrost włosa oraz umacnia te włosy, które "już się ma" Używałam ja, moja Mama, moja siostra i Ciocia. Jednym słowem - rewelacja

Dobranoc Kochana
ja duzo lepsze efekty mialam jesli podgrzewalam ja caly czas.no dobra z 5 minut napewno. tzn nakladalam maske, robilam koczka, podgrzewalam suszarka(w tym samym czasie recznik grzal sie w suszarce(funkcja w pralce), na to siatka tesco jeszcze troche suszarki i goracy recznik na łepetynke a na to czapke zimowa i z takim turbanem siedzialam a efekt? wloski cud miod malina
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:51   #4596
paczek1990
Wtajemniczenie

łoo ale żeście naskrobały
Jestem tak zła ze normalnie bez kija nie podchodź I nie na Tż... ogl sobie mecz MU z Marsylia i po prostu mnie trafiło...raz że sędzia jakiś ślepy, dwa jakaś niemoc ich dopadła, trzy skończyło sie tylko remisem

co do Tż-przyszedł, pogadalismy chiwlę, i zapytałam go czy z nia ostatnio gadał-on że nie, bo nie utrzymuje z nią kontaktu. To ja pytam jeszcze raz-moze na gg pisała do Ciebie? a on ze nie ma jej nr, a gdyby pisała to by nie odpisał, a dwa bym mi powiedział. Wiec ja mu pokazuję tą wiadomość, a on- i mi mówi, że serio się z nią nie kontaktuje. Wiec ciągnę go dalej i mówię, ze może nie chciał mnie denerwować, i z nią pisał/pisze, a że zna moje zdanie o niej to nie chciał sie kłócić-on ze nie, bo po co miałby mnie kłamać, a w ogóle to gdyby mnie okłamywał w takiej sprawie to po co miałby ze mną być-że w zwiazku szczerość jest bardzo ważna. Zaproponowałam mu zeby ją "ignorował" na gg-zrobił to bez wahania

idę nadrabiać

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Moje kudłate szczęście urodziło się 30.05.2012

paczek1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:56   #4597
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:

idę spać. dobranoc
Dobranoc

Cytat:

Dobranoc Kochana

Właśnie, może fryzjerka coś źle usłyszała i przekręciła
Tak właśnie działa mechanizm "głuchego telefonu" i wszelkie plotki tak powstają.
Wszelkie Waxy są świetne i nie ma możliwości żeby "popsuły" włosy

Idę spać Słonka, dobranoc

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:56   #4598
201606201204
Konto usunięte

Ja już powiem dobranoc dziewczyny. Jutro praca a na 13:15 zajęcia. Buziaki i dobrej nocy.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 22:58   #4599
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już powiem dobranoc dziewczyny. Jutro praca a na 13:15 zajęcia. Buziaki i dobrej nocy.
dobranoc
Stary 2011-02-23, 23:00   #4600
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny!!
a dzis mnie cos dopadlo... malo pozytywny nastroj... z samego rana chciala pojechac do rodzicow, ide do garazu, probuje odpalic auto... a tu akumulator padl... to stwierdzilam, ze sie przejde...
wrocilam z powrotem do domu... patrze, a tu solnica rozbita, pelno soli po kuchni rozsypane... Koty sobie zrobily tor przeszkod i sol poszla sie je....
pisze do Tz, wiedzialam, ze dzis mial rozmowe o prace... dostal, ale ja jakas niepocieszona jestem... tzn jestem, ciesze sie, ze ma prace konkretna... ale jak pomysle, ze jade do niego za 2 tyg i mam sama siedziec w domu, a w czasie kiedy moge spedzic go z Tz juz cala jego rodzina bedzie, to naprfawde mi sie odechciewa... tym bardziej, ze oni nie maja jakiegos specjalnego wyczucia i nie domysla sie, ze chcielibysmy byc troche sami... nie ma sensu zebym tam jechala... chce mi sie ryczec, bo napalilam sie, ze bedziemy mogli miec troche czasu dla siebie, mielismy plany, apoki on mieszka u rodzicow to nic z tego nie wyjdzie...
Na pewno znajdzie czas i dla Ciebie, zobaczysz i będziecie mieli okazje pobyć sami, a z tą pracą Twojego TŻ to świetnie. Gratki dla niego
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość

Jeeeeeeee GRATULUJE

Dziewczyny, oglaszam zwyciestwo w walce z nadpotliwoscia pijemy
Dzięki
no i pijemy za koniec z nadpotliwością
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
Mutny gratuluje
Dzięki
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
T mi dzwonił, że miał stłuczkę służbowym samochodem
uuu, to niedobrze...Dobrze, że nic mu się nie stało i za auto też nie bedzie miał żadnych konsekwencji
Cytat:
Napisane przez Kaziutka23 Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczynki musze się pochawalić przeprowadzam sie do mojego P. w weekend. Rodzince powiedziałam aby sie nie wcinali w moje sprawy w koncu to moje życie musze sama je ułożyć
to świetnie
Cytat:
Napisane przez Kaziutka23 Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak mówiłam ze chciałam sie zaręczyć?? Przyjaciel mojego powiedział ze On planuje na Wielkanoc zaręczyny abym juz na wesele poszła jako jego narzeczona a nie tylko partnerka, pozatym dużego kopa dałje mu ta moja przeprowadzka Adaś<przyjaciel> mówił ze cały czas o tym Moj gada
No to super!!! Szkoda tylko, ze ten przyjaciel nie potrafi tajemnicy dochować
Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak sa takie ogloszenia http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-s...AdIdZ262479702 to co to moze byc? przedstawiciel handlowy? cos w ten desen?
bo sporo jest takich ogloszen ze nie pisza jakie stanowisko tylko dobre zarobki, godziny pracy takie i takie, mlodych i ambitnych... bla bla i nie wiadomo o co kaman
ja obstawiam call center albo inna metoda akwizycji
Cytat:
Ach jeszcze co do cv. Ja tam zdjęcia nie daję i pracodawca nie ma prawa prosić o nie.
A czy nie jest tak, że inaczej sie patrzy na takie cv bez zdjęcia? W sensie, że na starcie jest już jakiś minus?
Cytat:
Ja już jestem pewna, że w head huntingu siedzieć nie chcę. Teraz chcę zobaczyć dział kadr i płac, jak to tam się kręci. Coś czuję, ze bardziej ciągnie mnie do twardego HR, ale może się mylę i tylko po prostu head hunting mnie nie kręci. Motywowanie, szkolenia, rekrutacje, ale dla jednej konkretnej firmy, a nie tak jak tutaj na zlecenia dla różnych. Zapewne ptorzeba czasu by zdecydować - twardy czy miękki.
no ale przynajmniej sprawdziłaś się w tym i wiesz, że to nie jest dla Ciebie ja tak sie sprawdziłam na praktykach z programowaniem doszłam do wniosku, że programowanie nie jest dla mnie (Po nocach mi się śniły niedziałające funkcje )
Cytat:
Ostatnio wszyscy w koło mieszkają razem, zaręczają się itp. Jakoś mnie to dobiło trochę.
Przyjdzie i na Ciebie czas. Moim zdaniem Twój D. na pewno ma już jakieś plany wobec Ciebie
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
A wiecie co T. wymyslil dzisiaj? Cyt: "A moze do Warszawy bysmy samolotem polecieli?" odpisalam, ze w zyciu nie wsiade do samolotu, a on: "A jakbym cie ladnie poprosil i dal buzi? " a w życiu - chocby mi obiecal, ze jutro rodzicow uswiadomimy
Skojarzyło mi się to z drużyną A Ogłuszy Cię, tak jak zawsze B.A. ogłuszali jak mieli gdzieś lecieć

Bjuti, powodzenia z pracą

Paczek, no to świetnie z Twoim TŻ, ze się wyjaśniło Werdykt: NIEWINNY

A ja dzisiaj się tak masakrycznie wywaliłam biegnąc na metro, że aż poezja efekt: ogromny siniak na kolanie (Biegłam na metro, bo się na pociąg spieszyłam, tak to nie biegam na metro, bo za 5 minut jest kolejne, ale w tym wypadku te 5 minut zaważyłoby na to, czy zdążę czy nie )

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-23, 23:04   #4601
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj się tak masakrycznie wywaliłam biegnąc na metro, że aż poezja efekt: ogromny siniak na kolanie (Biegłam na metro, bo się na pociąg spieszyłam, tak to nie biegam na metro, bo za 5 minut jest kolejne, ale w tym wypadku te 5 minut zaważyłoby na to, czy zdążę czy nie )
ułaaaaa musialo bolec....
Stary 2011-02-23, 23:06   #4602
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
ja duzo lepsze efekty mialam jesli podgrzewalam ja caly czas.no dobra z 5 minut napewno. tzn nakladalam maske, robilam koczka, podgrzewalam suszarka(w tym samym czasie recznik grzal sie w suszarce(funkcja w pralce), na to siatka tesco jeszcze troche suszarki i goracy recznik na łepetynke a na to czapke zimowa i z takim turbanem siedzialam a efekt? wloski cud miod malina
Nie wpadłam na ten pomysł z suszarką Ja jedynie dawałam ręcznik na grzejnik Ale widzę kto tu jest prawdziwym specem i chylę czoła

Paczek widzisz? Masz świetnego faceta I sądzę, że o tą pannę nie musisz się już martwić, a Tż więcej napastować

Isabelle i Marlena dobranoc

Cytat:
A zająca chociaż złapałaś? Ale dobrze, że to tylko siniak, a nie coś gorszego typu zdarcie skóry z całej piszczeli od kolana aż po kostkę wywalając się na krawężniku

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-23, 23:07   #4603
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wpadłam na ten pomysł z suszarką Ja jedynie dawałam ręcznik na grzejnik Ale widzę kto tu jest prawdziwym specem i chylę czoła
tak to juz jest jak czlowiek ma obsesje
Stary 2011-02-23, 23:09   #4604
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
tak to juz jest jak czlowiek ma obsesje
Dobrze jest się czymś interesować

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-23, 23:12   #4605
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
ułaaaaa musialo bolec....
trochę bolało ale byłam taka zdeterminowana dotarciem do metra, że zwisało mi to

Cytat:
A zająca chociaż złapałaś? Ale dobrze, że to tylko siniak, a nie coś gorszego typu zdarcie skóry z całej piszczeli od kolana aż po kostkę wywalając się na krawężniku
Taaak zdążyłam i na metro (pan maszynista najwyraźniej się nade mna zlitował po tej pięknej glebie, bo jak tylko wsiadłam, to meterko ruszyło ) i na pociąg
Rozumiem, że Ty miałaś taki przypadek?

A ja jutro idę do lekarza Bo wyskoczył mi jakiś taki "guzek" w prawej pachwinie i nie mam zielonego pojęcia co to jest Naczytałam sie oczywiście w necie różnych głupot i już panikuję, że to przepuchlina

Stary 2011-02-23, 23:18   #4606
sylvi_86
Zakorzenienie

jejuuuuu ale ten miesiac tzn do konca marca bedzie koszmarnyyyyy

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
A ja jutro idę do lekarza Bo wyskoczył mi jakiś taki "guzek" w prawej pachwinie i nie mam zielonego pojęcia co to jest Naczytałam sie oczywiście w necie różnych głupot i już panikuję, że to przepuchlina
to sie nazywa przezornosc

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

a moj kot sobie dzisiaj bubu zrobil, spi sobie na sofie, upadl na niego kawalek recznika papierowego, spi dalej, podchodzi do kotka ciocia i zabiera recznik a ten jak sie wystraszyl jak wyskoczyl, zawal normalnie a ze obok sofy ława stoi tooo z calym impetem wyrżnał w ta ławe. masakra
Stary 2011-02-23, 23:21   #4607
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
trochę bolało ale byłam taka zdeterminowana dotarciem do metra, że zwisało mi to

Taaak zdążyłam i na metro (pan maszynista najwyraźniej się nade mna zlitował po tej pięknej glebie, bo jak tylko wsiadłam, to meterko ruszyło ) i na pociąg
Rozumiem, że Ty miałaś taki przypadek?

Ale dobrze, że zdążyłaś
Ja niestety miałam taki przypadek Wywróciłam się na rowerze jak miałam może 9-10 lat i rower tak mnie przygniótł, że miałam od kolana po kostkę zdartą skórę na szerokość jakiś 3cm A na krawężniku został taki rulonik mojej skóry Jak się patrzyło na nogę z boku, to była przy piszczeli no...płaska

Co do tego guzka to może być węzeł chłonny ale jestem z Ciebie dumna, że pójdziesz z tym do lekarza Że się nie boisz lekarzy tak jak to większość z nas

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:

to sie nazywa przezornosc

a moj kot sobie dzisiaj bubu zrobil, spi sobie na sofie, upadl na niego kawalek recznika papierowego, spi dalej, podchodzi do kotka ciocia i zabiera recznik a ten jak sie wystraszyl jak wyskoczyl, zawal normalnie a ze obok sofy ława stoi tooo z calym impetem wyrżnał w ta ławe. masakra
Czemu koszmarny?

Co do kota... Koty to lubią Znaczy wiesz Kot jak kot Z 5 piętra zleci, wstanie, otrzepie się i pójdzie na panienki

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-23, 23:21   #4608
paczek1990
Wtajemniczenie

Sylvi i jaką branżę wymyśliłaś? i czemu koszmarny miesiac bedzie?
Kasia ja też mam komunikatywny
Alunia jaki tv sobie kupiłaś?
Kaziutka super zazdroszczę i jeszcze zaręczyny sie szykują
Isabelle dzięki za cenne informacje udzielona Nam wszytskim
Bjuti piona za kaszki
Gaja 10 ładna
Evvcia 6ładna
Munty no cieszy mnie to bardzo ale upadek musiał boleć... a co do guzka to pewno węzeł chłonny-mnie takie wyskakują raz na 2/3miesiace przed okresem, ewentualnie jak sie przeziębię
Bjuti już go nie bedę męczyć

[...]miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj.
Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Edytowane przez paczek1990
Czas edycji: 2011-02-23 o 23:23
Stary 2011-02-23, 23:23   #4609
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paczek1990 Pokaż wiadomość
Sylvi i jaką branżę wymyśliłaś?
Kasia ja też mam komunikatywny
Alunia jaki tv sobie kupiłaś?
Kaziutka super zazdroszczę i jeszcze zaręczyny sie szykują
Isabelle dzięki za cenne informacje udzielona Nam wszytskim
Bjuti piona za kaszki
Gaja 10 ładna
Evvcia 6ładna
Munty no cieszy mnie to bardzo ale upadek musiał boleć...
Bjuti już go nie bedę męczyć
Co do tv Aluni -> jej Mama miała chandrę i kupiła sobie lcd i pralkę

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-23, 23:24   #4610
paczek1990
Wtajemniczenie

Bjuti eee to ładne zakupi zrobiła

Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Stary 2011-02-23, 23:29   #4611
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:

Czemu koszmarny?

Co do kota... Koty to lubią Znaczy wiesz Kot jak kot Z 5 piętra zleci, wstanie, otrzepie się i pójdzie na panienki
koszmarny bo tak musze jak najszybciej napisac prace mgr, mam co tydzien zjazdy, a chcialabym zaczac szukac pracy a przez polowe marca nie moge bo a noz(chociaz ta watpliwe) ktos bedzie chcial mnie zatrudnic to jak ja powiem ze 3 piatki i 3 soboty musze miec wolne. chce zalatwic wyklady i miec je za soba. a juz bym chciala miec normalna prace ehh wszysko sie jakos zlozylo. aleeeee dobrze ze te wyklady tak szybko koncze pozniej juz tylko 4 egzaminy i obrona i po sprawie uff, mam nadzieje ze do polowy czerwca juz bede po wszystkim

a co do kota to on jest od jakiegos roku bardzo płochliwy, biedny tak sie wystraszyl dzisiaj jak nigdy
Cytat:
Sylvi i jaką branżę wymyśliłaś? i czemu koszmarny miesiac bedzie?
coo do koszmaru to wyzej;p
a branza. hmmm moze w bankowosc uderze. ogolnie bede szukac gdziekolwiek ale moze sprobuje gdzies do banku tez sie dostac
Cytat:
Co do tv Aluni -> jej Mama miała chandrę i kupiła sobie lcd i pralkę
jakos trzeba sobie radzic
Stary 2011-02-23, 23:33   #4612
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
czemu???

Cytat:
Ale dobrze, że zdążyłaś
Ja niestety miałam taki przypadek Wywróciłam się na rowerze jak miałam może 9-10 lat i rower tak mnie przygniótł, że miałam od kolana po kostkę zdartą skórę na szerokość jakiś 3cm A na krawężniku został taki rulonik mojej skóry Jak się patrzyło na nogę z boku, to była przy piszczeli no...płaska

Co do tego guzka to może być węzeł chłonny ale jestem z Ciebie dumna, że pójdziesz z tym do lekarza Że się nie boisz lekarzy tak jak to większość z nas
Auuuććć, to dopiero musiało boleć...

I tak się boję Zwlekam z tym od miesiąca

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Oo, dzięki dziewczyny za pocieszenie z tymi węzłami chłonnymi, to pewnie to bo chyba w tym miejscu to jest (tam gdzie moim zdaniem powinny się takowe znajdować )

Sylvi, a z tym koszmarnym miesiącem, to trzeba zacisnąć zęby i coco jambo i do przodu Zobaczysz, wszystko się ułoży

Stary 2011-02-23, 23:34   #4613
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Sylvi, a z tym koszmarnym miesiącem, to trzeba zacisnąć zęby i coco jambo i do przodu Zobaczysz, wszystko się ułoży
ulozy ulozy tylko psyche bede miala zryta
Stary 2011-02-23, 23:34   #4614
Mutny
Zakorzenienie

Sylvi, a z tą pracą to warto zacząć szukać już teraz, bo często te rekrutacje są prowadzone na kilka miesięcy (zazwyczaj 1,5 miesiąca) przed faktyczną datą rozpoczęcia tej pracy

Stary 2011-02-23, 23:37   #4615
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Sylvi, a z tą pracą to warto zacząć szukać już teraz, bo często te rekrutacje są prowadzone na kilka miesięcy (zazwyczaj 1,5 miesiąca) przed faktyczną datą rozpoczęcia tej pracy
niby tak ale jednak mam opory, moze to jakos przezwycieze jak juz z tej pracy odejde, bo sama tak naprawde nie wiem do kiedy tu bede hehs
Stary 2011-02-23, 23:38   #4616
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
koszmarny bo tak musze jak najszybciej napisac prace mgr, mam co tydzien zjazdy, a chcialabym zaczac szukac pracy a przez polowe marca nie moge bo a noz(chociaz ta watpliwe) ktos bedzie chcial mnie zatrudnic to jak ja powiem ze 3 piatki i 3 soboty musze miec wolne. chce zalatwic wyklady i miec je za soba. a juz bym chciala miec normalna prace ehh wszysko sie jakos zlozylo. aleeeee dobrze ze te wyklady tak szybko koncze pozniej juz tylko 4 egzaminy i obrona i po sprawie uff, mam nadzieje ze do polowy czerwca juz bede po wszystkim

a co do kota to on jest od jakiegos roku bardzo płochliwy, biedny tak sie wystraszyl dzisiaj jak nigdy
Ja bym się pogubiła w tym co mam robić
Co do kotka... Może rok temu zdarzył mu się jakiś przykry wypadek, że się czymś bardzo przestraszył i do tej pory pamięta? Bo raczej innego wytłumaczenia nie znajduję

Mutny nie bój się To na pewno nie jest nic strasznego, ale zawsze upewnić się jest lepiej, niż później jakoś żałować I dobrze mówisz - Sylvi zacznij szukać już teraz Najwyżej, jak dostaniesz w międzyczasie pracę, to powiesz, że rezygnujesz z rekrutacji i tyle

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Idę spać już Dziołszki Kochane Dobranoc

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-02-23, 23:38   #4617
paczek1990
Wtajemniczenie

Sylvi dasz rade, choć takie życie w biegu najgorsze;/ a w banku fajna praca
Mutny a ten "guzek" utrzymuje sie tak długo?
Bjuti dobranoc

Paulo Coelho

Razem od 6.08.2005
Zaręczona od 24.06.2012

Stary 2011-02-23, 23:42   #4618
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
I dobrze mówisz - Sylvi zacznij szukać już teraz Najwyżej, jak dostaniesz w międzyczasie pracę, to powiesz, że rezygnujesz z rekrutacji i tyle
najbardziej sie boje konfliktu szkola praca bo to ostatni rok i nie chce go zawalic

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

rok..co ja pisze. ostatnie miesiace
Stary 2011-02-23, 23:47   #4619
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Mutny a ten "guzek" utrzymuje sie tak długo?
Nom, niestety i dlatego też się boję
Ale rozmawiałam z mamą i ona mówiła, ze ma chyba to samo, ale w lewej pachwinie i pod pachą i to już z 15 lat ma i nic jej się nie dzieje (A ona jest większym dzikusem ode mnie i jeszcze rzadziej do lekarzy chodzi ) Ja to wolę sprawdzić jednak

Sylvi, najważniejsza bedzie dobra organizacja pracy starać sobie wszystko zaplanować, kiedy siedzisz nad mgr itd mnie też to czeka.. tylko z licencjatem jeszcze w tym semestrze na wszystkie przedmioty bedę musiała jakieś prace zaliczeniowe napisać Może być ciężko, ale damy radę

Bjuti, dobranoc

Ja też już idę spać, jutro muszę rano wstać, żeby zająć sobie kolejkę w przychodni przed moherkami
Dobranoc wszystkim

Stary 2011-02-23, 23:49   #4620
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Sylvi, najważniejsza bedzie dobra organizacja pracy starać sobie wszystko zaplanować, kiedy siedzisz nad mgr itd mnie też to czeka.. tylko z licencjatem jeszcze w tym semestrze na wszystkie przedmioty bedę musiała jakieś prace zaliczeniowe napisać Może być ciężko, ale damy radę
w sumie z napisaniem pracy to pikus bo nawet po nocach moge siedziec, bardziej mnie intryguje to ze np od kwietnia mam prace jupi a moja szkola jest tak porabana ze terminy egzaminow oglaszaja tydzien przed

niech mi tylko w tej pracy powiedza ze koniec to moze zaczne wysylac.jak sie zmusze do wyslania jednego cv to pozniej pojdzie juz łatwiej:P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości