|
|
#4621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: (prrrawie)narzeczone wciąż czekają... cz. 7!
Sylvi dasz rade jakoś
![]() Mutny możliwe ze sie tak długo utrzymuje, ale fakt-lepiej sprawdzić, niż sie stresować dobranoc![]() ha-a najlepszego Wam nie powiedziałam ta laska co sie "klei" do Tż miała włosy ciemny brąz-a teraz uwaga-przefarbowała sie na jasny blond podobno-gadałam z kolegą właśnie, który z nimi pracuje-ktoś jej powiedział ze Tż woli blondynki-i ta stwierdziła, ze sie przefarbuje
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-23 o 23:52 |
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
ja to jestem cykor, zamiast powysylac i pozniej sie martwic to martwie sie na zapas "co by bylo gdyby":P
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja też taka jestem
miałam cykora przed wysłaniem pierwszego cv, ale teraz jakoś z górki![]() a ona ma serio coś z głową powiem Ci ze zaczynam sie bać do czego ona jest jeszcze zdolna
|
#4624 |
|
Zadomowienie
|
Hej lale
Witam nowo przybyłe ![]() Dzisiaj miałam jakiś dziwny dzień bycia zaczepianą przez obcych ludzi w galerii Chodzimy sobie z TŻcikiem, oglądamy itp i w pewnej chwili TŻ musiał na chwilę pójśc do auta po coś tam. Nie było go, ja wiem, 5 do 10 minut?1. Podchodzi do mnie taki dziadzio, ok 80lat i coś do mnie mówi. Wyglądał na takiego słabiutkiego, schorowanego i myslałam, że potrzebuje pomocy czy coś... A ten do mnie że mi się tak od jakiegoś czasu przygląda i mówi mi, że mam cudowne oczy, żebym tylko ich nie malowała jak dzisiejsze nastolatki, że są piękne naturalnie i czy dam się zaprosic do kawiarni Oczywiście grzecznie odmówiłam ale trochę mnie wcięło ![]() 2. Podchodzi do mnie facet koło 30 i zaczyna nawalac po włosku a ja 'eeee i don't understand' a ten taki zdziwiony i zapytał po ang czy mówię po hiszpańsku Ja odparłam, że też nie, że tylko inglisz. A on mi powiedział, że nie wyglądam jak Polka (a co, jak ufo? ) i podszedł akurat do mnie bo był pewny że jestem Włoszką (moim zdaniem średnio wyglądam na Włoszkę ) mieszkającą w Polsce i spokojnie się ze mną dogada, bo szukał jakiegoś kantoru.
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4626 |
|
Wtajemniczenie
|
aQo1 dziadziuś dobry
|
#4627 |
|
Zadomowienie
|
Może jak już się bardziej poznamy to pokażę się Wam na nk czy coś
Mam ciemnobrązowe długie włosy (farbowane) i ciemnobrązowe oczy oraz ciemną oprawę, tyle mam wspólnego z włoszką Bladzioch jestem dośc Normalna jestem, z reguły codziennie ludzie na mnie tak nie reagują, ale dzisiaj było jakieś dziwne combo paczek nooo dziadzio mnie zmiażdzył ![]()
|
#4628 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze mam ochotę na coś dobrego, tylko nie wiem na co
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
Ślubna bielizna VS, co sądzicie?
http://www.zeberka.pl/art.php?id=11879
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
naczosy? mleczko w tubce? vifon? snickers? bita smietana? sex?
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4631 |
|
Wtajemniczenie
|
aQo1 bielizna fajna
na 5 fajna ta koszuleczka![]() Sylvi hmm...na myśl o naczosach sie zaśliniłam a na sex to sobie poczekam do soboty
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
sylvi ambrosio ma figurę idealną, ale jej twarz mi się nie podoba
mrożonka yeah ![]() paczek najlepiej zwiedzic kuchnie, może akurat wpadniesz na coś dobrego
Edytowane przez aQ01 Czas edycji: 2011-02-24 o 00:28 |
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
ooo House leci na tvp2
|
|
|
|
#4635 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi u mnie mrożonka trwa nadal-za tamten tydzień
ale dopiero w sobotę będzie okazja, wiec jeszcze kilka dni będę mrożonką![]() łaaa uwielbiam ten serial ![]() aQo1 byłam w kuchni 3razy nic ciekawego nie mam
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-24 o 00:36 |
|
|
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
evvcia fajne te biukiety, aczkolwiek jak wolę 'bez ogona'
drugi najfajny ![]() Ko witaj często jeżdzę przez Słodowiec i widuję pędzące 'eŁki' i 'eŁki Bis' do Ciebie a jeśli mogę spytać... powiedz ile czasu zajmuje Ci dojazd do Metra Słodowiec? rozważam w przyszłości podwarszawskie zamieszkiwanie gdzieś tam ![]() Mutny yeah! gratuluję stażu ![]() Soul fajnie że tak wspierasz TŻta jesteś super ![]() Marlena o niektórych rzeczach ciężko jest mówić, ja sama o chorobie mojej mamy powiedziałam TŻtowi po 5 latach znajomości, ciężko jest się przełamać, ale ważne że przy nim jesteś i wspierasz ![]() santom wszystko układa się dobrze gratulacje dla TŻ chwilowa melancholia Cię dopadła, ale wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują lepszy czas zobaczysz ![]() aluniaaaaa gratuluję nowego TV i pralki, ale czaaad ![]() my dziś upieklismy pierwsze kurczaki w nowym piekarniku od kuchenki ![]() Kaziutka23 gratuluję męskiej decyzji o przeprowadzce ![]() paczek co za baba! z tym farbowaniem przesada (niech TŻ powie że lubi łyse )aQo1 ale dzień przygód ![]() ja dziś byłam z TŻ u kolegi na siłowni i w sumie tyle ciekawego u mnie ... jutro będzie (za)kwas na maxa później jeszcze pomogłam mamie i tacie kilka rzeczy zrobić na kompie i zleciało z tym 2h i dzień się skończyłwkurzyłam się bo miał przyjść facet naprawić pstryczek w piecu i nie przyszedł... jutro Mama ma dzwonić i pytać o co kaman zastanawiam się co dobrego sobie zjeść...
|
#4637 |
|
Zadomowienie
|
rudy jakie partie mięśni poszły w ruch?
A z tym ogrzewaniem to masakra, oby jak najszybciej się tym zajęli bo zamarzniecie, jeszcze kilka dni co najmniej mają byc takie mrozy... Kurde, wszystkie mówicie o ochocie na coś pysznego no i mnie dopadło
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniq chyba by nie uwierzyła póki ja bym włosów nie ścięła
![]() a co ciekawego ćwiczyłaś? ja raz byłam z Tż u kolegi w piwnicy-miał tam ławeczkę-to wzięłam na "klatę" 15kg a z ogrzewaniem to współczuję-i oby nie padło w taki mróz... co to wszystkie Housa oglądają ?
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-24 o 00:51 |
|
|
|
#4639 |
|
Zadomowienie
|
jakie partie ciała? hehe du.pa
generalnie dużo latałam na steperku żeby przekonać się czy na pewno chcę takowy kupić oczywiście tak, kupię a ćwiczyłam: pupkę, brzuch, nogichłopaki dawali klate i ręce bo to nie byłą ławeczka tylko cały atlas, więc każdy coś robił ![]() mam nadzieję że sprawa z piecem jutro się wyjaśni ![]() no idę w końcu do tej kuchni ![]() no hehe, wiesz, ja serio włączyłam House jak sylvi powiedziała
|
#4640 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniq mojemu Tż sie marzy taki atlas
![]() ja tez włączyłam a teraz widzę, ze już jest nowy odcinek online, wiec zaraz oobejrzę a potem gotowe na wszystko![]() w ogóle w te wakacje nie uda Nam się z Tż pojechać nad morze już myślałam ze uda się wyskoczyć a tu kicha-jeszcze nigdy razem na wakacjach nie byliśmy
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-24 o 01:02 |
|
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
Gajaa aaa zapomniałam, ta najbardziej mi sie podoba
http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=8 paczek ehh Ci faceci, chyba każdy chciałby mieć atlas ![]() swoją drogą jak będę mieć kiedyś dom (za milion lat) to kupię do piwnicy na 100% ![]() ja pooglądam jakieś głupoty w TV (pewnie TVN Wawa) i potem pójdę spać
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-02-24 o 01:03 |
|
|
|
#4642 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe faceci
|
#4643 |
|
Zadomowienie
|
dorwałam deser Satino z sosem karmelowym
![]() i wcinam go moją ulubioną łyżeczką przez co smakuje 2 razy lepiej nie wiem czy macie tak jak ja, ale ja w domu mam ulubioną łyżeczkę, widelec, pokrywkę, patelnię, kubek i szklankę ![]() hyhy, nie wiem czy to normalne, ale co tam mam nadzieję że moje ulubione 'przybory' dostanę w paczce od Mamy na weselu hehe
|
#4644 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie to nie smakuje
aa tez tak mam z tym, ze mam tylko ulubioną łyżke dużą i kubek![]() nowy odcinek Housa jest świetny
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-02-24 o 01:25 |
|
|
|
#4645 |
|
Zadomowienie
|
ja oczywiście włączyłam Arkanę Magii ;P
jeszcze pooglądam narożniki na allegro i idę śpiulkać ![]() narta dobrej nocy Dziewojki
|
#4646 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc
![]()
|
#4647 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, kiedyś z Wami pisałam ale to był epizod... ale muszę się pochwalić, wczoraj, 23.02 dostałam swój pierścień
)))))) a że było to ok 20, to nadal trzymają mnie emocje. Wiem, że mało Was to interesuje ale chciałam się pochwalić a wszystkich znajomych realnym już "obskoczyłam" pozdrawiam
|
|
|
|
#4648 |
|
Konto usunięte
|
Witam.
Miałam okropny sen. |
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
nie zmęczylyście wczoraj wątku?łeeeee
ale w 4 litery zmarzłam
|
#4650 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

ta laska co sie "klei" do Tż miała włosy ciemny brąz-a teraz uwaga-przefarbowała sie na jasny blond
podobno-gadałam z kolegą właśnie, który z nimi pracuje-ktoś jej powiedział ze Tż woli blondynki-i ta stwierdziła, ze sie przefarbuje

Ja odparłam, że też nie, że tylko inglisz. A on mi powiedział, że nie wyglądam jak Polka (a co, jak ufo?
) mieszkającą w Polsce i spokojnie się ze mną dogada, bo szukał jakiegoś kantoru. 

jutro Mama ma dzwonić i pytać o co kaman
już myślałam ze uda się wyskoczyć a tu kicha-jeszcze nigdy razem na wakacjach nie byliśmy