|
|
#991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Dziękuję za tyle wyróżnień, Perły! Wszystkie jesteście niesamowite! Była sobie kiedyś jakaś tam sex-love-story. zakochani miewają rację, ale częściej czują niż myślą. nie wiem czy wiesz jak długo może trwać cisza. kocham cię milionem oddechów i tysiącem uderzeń serca. reflektujesz? czasem myślisz, że jeśli dostaniesz tą jedną jedną rzecz, to już niczego nie będzie ci do szczęścia potrzeba. ale potem ją dostajesz. i okazuje się, że znajdujesz kolejnych milion rzeczy, które do szczęścia są niezmiernie potrzebne - tacy są ludzie. zachłanni i pazerni. i nigdy nie potrafią być szczęśliwi. Cisza nie ma słów, wiesz? Nie możesz jej ogłosić, zwrócić na nią uwagę, ani jej wykrzyczeć. Cisza jest cicha. Jest ukradkiem. Działa długo, wlewa się w szczeliny jak strumyk i nikt jej nie zauważa póki nie stanie się zbyt bolesna, póki nie jest za późno.
|
#992 |
|
Raczkowanie
|
<3
zniszczę wszystko co we mnie lubiłeś, całą moją oryginalność. zetnę włosy, pomaluję się, założę miniówkę, i pójdę podbić świat. |
|
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
Nie,nie brakuje mi Ciebie.Tylko czasami przytulenia, pocałunku i Twojego uśmiechu.taka już jestem,niepoprawna. Uczucie umarło we mnie,tak jakbym go nigdy nie kochała. Stoje w pierwszym szeregu po uczucia,tylko po co ? Mam ochote czasami zabłądzić,tam gdzie cichy szept emanuje Tobą.
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie, ale już jestem
![]() uśmiechać się
|
|
#995 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 , ZakreconaNaMaxa - Proszę bardzo kochane
Z czasem przestanę jeść duże ilości czekolady , przestanę płakać, mówić do ściany i krzyczeć na książki. Nauczyłeś mnie tak perfekcyjnie cierpieć, tak wyjątkowo wykorzystywać łzy na podlwanie roślinek. Kontstukcję miłości raz proszę. Posprzątałam serce, ogarnęłam dusze. Była pewna smutku i Ciebie.
Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-02-24 o 14:47 |
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Po długich rozmowach z sercem, zgodnie postanowiliśmy pozdrowić cię środkowym palcem, frajerze. ''Przestałam być już tą naiwną dziewczynką. Teraz wiem, że miłość to jedne wielkie kłamstwo, które rani, a oczy wypełnia łzami.'' ''Stanęłam na ulicy z kawałkiem kartonu, na którym było napisane: Potrzebuję tylko się przytulić.'' ''Dzisiaj, całkiem przypadkiem zobaczyłam Twoje zdjęcie. Poczułam takie małe ukłucie, ale zajęłam się czymś innym i kompletnie zapomniałam. Tak kochanie, już nie jesteś królem mojego życia. Teraz ja rządzę swoim światem.'' |
|
|
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję. ![]() ______ 'witajcie w wieku gdzie miłość wyraża się statusem: 'jestem w związku' na facebooku..' 'podaruj uśmiech swój, tym których napotkałeś na jawie i w swym śnie, a może ktoś skazany na samotność, ogrzeje się twym ciepłem, zapomni o kłopotach..' posprzątałam w sercu, możesz wrócić. 'plemnik - jedyny pakiet danych, który potrafi zablokować system na 9 miesięcy' ![]() z miłością jest jak z przyjaźnią - ta prawdziwa razem przetrwa wszystko. - czemu na jego widok zasłaniasz oczy? - nie chcę aby zobaczył jak cholernie przez niego cierpię...
" Oprócz Ciebie na tym świecie trzyma mnie grawitacja " Edytowane przez _changime Czas edycji: 2011-02-24 o 15:37 |
|
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
Siedzę tutaj sama,
a Ty w innej bajce, za siedmioma góramii bezczelnie częstujesz słodyczami wszystkich tych, którzy kiedykolwiek zrobili mi na złość. Zawsze bałam się, że pewnego dnia powiesz mi "To koniec". A ja nie będę potrafiła Cię zatrzymać, bo wtedy serce podejdzie mi do gardła, oczy zajdą mgłą, wybuchnę płaczem. Zazwyczaj znajomi pytają "Jak się masz ?" W tym pytaniu zawarta jest cała ich troska, a dla mnie furtka, bo mogę im powiedzieć : w porządku, dziękuję, ale mogę też opowiedzieć historię mojego życia. Lubię tę deliikatność. Lubię to, że mam wybór.
|
#999 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko się sypie jak domek z kart Nie wiesz co robić przygnieciony beznadzieją Zastanawiasz się co jesteś wart A w radiu grają właśnie "Mniej niż zero" Ide o zakład że wszystko będzie grało, ułoży się kochanie co by się nie działo `...Człowieku proszę popatrz na to inaczej Nie zawsze przegrana musi kończyć się płaczem...` na zawsze razem - czas dla nas nie tyka. pozwól, że odpłynę, a Ty znikniesz razem z dymem. Nie mów, że to już koniec ja mam misje. Ten świat jest jakiś po***any dziś, nie sądzisz? `I czuję się ****a całkiem żałośnie, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę` Myślałeś że co że cie ****a kocham .
`I nawet cisza przeraża. Znasz to uczucie? Kiedy chcesz uciec jak najdalej i nie wracać.` |
|
|
|
#1000 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje <3
ciiri, AnanaSek, poprostuAsiss - cuda <3siatkaara - nawet nie wiesz jak mi miło ;3 nie chcę być Nią, chcę byś to mnie kochał. chyba czekam na Ciebie tylko dlatego by Ci udowodnić jak wielki błąd zrobiłeś, jak będziesz tego żałować, jak będę odpychać Twoje starania, na moment kiedy wszystko odwróci się na moją korzyść. Jednak nie zapominaj to nie znaczy, że ja nie myślę o Tobie, nie tęsknie, nie płaczę. Ja to robię... gdy braknie łez zostają aż myśli. irytujący jest fakt, że posługuję się czasem przeszłym " był, robił, miał w zwyczaju" przecież nadal żyje. 6.30- budzę się ze świadomością, że to koniec, że to prawdziwy koniec, że po prostu nic więcej nas nie połączy, ze jedyne co nas może tak naprawdę połączyć to " cześć" na ulicy, że jedyna nić która nas ze sobą trzyma to, to, że mieszkamy w jednym mieście. 14:45 - siadam na łóżku w pokoju na którym niegdyś siadaliśmy razem, patrzę na okno, które kiedyś często było zamykane przez czyjeś dłonie, a przed mną stoi krzesło na którym siadywałeś i szukałeś moich zdjęć, nadaremnie. nie wytrzymuję, chodzę po domu i próbuję nie pamiętać. Nie próbuję zapomnieć, ja próbuję nie pamiętać. 00:05- podejmuję próbę zaśnięcia, jest ciężko. Próbuję okiełznać moje myśli i sprowadzić je do dalekiej, wymyślonej przyszłości. Przeprowadzka, nowi ludzie, nowa miłość tak szaleńczo przystojny brunet o uroczych dołeczkach w policzkach, kiedy się uśmiecha. Kocha mnie, on naprawdę mnie kocha.. i wtedy moja wyobraźnia podsuwa mi obraz Ciebie, że wracasz, że żałujesz, że zrozumiałeś. Wiesz co się wtedy dzieje? wtedy uświadamiam sobie, że tak nie będzie. 01:54 - zasypiam. dziękuje dniu znów udowodniłeś mi jak słaba jestem.. noszę chorobę w sobie. chorobę złamanego serca. 36 dni to zdecydowanie zbyt mało żeby móc śmiać się z tego, że zniknął ktoś ważny. nie ma sensu kochać kogoś kto nigdy nie będzie wstanie tego odwzajemnić. zapomnieć ma aż 5 wspólnych liter z pamiętać.
|
#1001 |
|
Raczkowanie
|
cześć.
![]() ' Bez jedzenia można żyć. Bez Twoich słów nie. ja Go sobie znalazłam, to ja wciągnęłam Go w swoje życie. Sama wiesz, czym jest szczęście. To nie jest coś, co można schować i wyjąć, kiedy ci znowu będzie potrzebne mój sens życia ma dziewczynę. moja miłość do Ciebie zaczęła się wtedy , kiedy Twoje inicjały stały się moimi ulubionymi miłość jest wtedy, gdy On wbija Ci sztylet w serce, a Ty martwisz się tylko tym, żeby nie pochlapał się krwią ' i narka. |
|
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
siatkaara uśmiecham się! ;* dziękuję.
przed wieczorem nie wiadomo, jaki był to dzień. 'dziś do blondynki całusy ślesz, jutro z blondynką umawiasz się' Bóg podskakuje i bije mi brawo. nie tak chcę zapamiętać życie. jestem o jeden zawód miłosny bliżej do 'żyli długo i szczęśliwie'.
|
|
#1003 |
|
Zadomowienie
|
***** " nie obiecuj mi nieba, po prostu mnie tam zabierz. " ***** " nie obiecuj mi nieba, jeśli nie jesteś w stanie najpierw stworzyć mi bezpiecznej przystani na ziemi." *****
|
#1004 |
|
Raczkowanie
|
"
Potrzebuję twojej cierpliwości i wskazówek. .I całej twojej miłości i więcej. Odmierzam swój czas rytmem serca Północ. Pierwsza. Druga. I po chwili już ją rozbiera,Tęsknisz. Tęsknię. Nie śpisz. Nie śpię Myślałeś że nie usłyszę? serca wszystko słyszą A o Nim już nie mówię, nie piszę i nie wspominam, bo się rozpłynę. Ktoś mi powiedział, że nocami włóczysz się ulicami, siadasz na ławce, chowasz twarz w dłoniach i zawstydzasz gwiazdy. Nie pozwolę ci oddychać moim tlenem! Z letniej sukienki, I z wszystkich tajemnic.. tego o czym z Tobą milczałam nie zapomnę do końca życia. Te łzy cierpienia przyniosą kiedyś szczęście rozpaczam. ale tak dostojnie i z gracją. Nic mnie bardziej nie jara od męskiego ciała.![]() "Bo wiesz kochanie, samotność jest czymś w rodzaju szukania lepszego jutra, oczekiwaniu na nie. Kiedy odczuwasz samotność czy smutek to znaczy, że żyjesz, odczuwasz podstawowe pragnienia ludzkie. A On? On wróci, pamiętaj, że wielkiej miłości nie da się zakopać, ona zawsze wróci. On też." przepraszam, nie chciałem się w Tobie zakochać. tak wyszło. umrę śmiejąc się gładzisz moją twarz, patrze na Ciebie wydawałoby się spokojnie, ale nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka jestem przerażona. Tyle we mnie strachu, że to nasz ostatni raz. tłumaczył mi jak pięcioletniemu dziecku,że "
to nie jest koniec świata i trzeba dalej żyć. |
|
|
|
#1005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję pieknie a ten opis? ukłony! ![]() ![]() to facet. On widzi tylko seks, na imprezie widzi łatwe lale.To facet, zawsze taki będzie. a wiesz? jeśli mogłabym się zmienić w zwierzę chociaż na jeden dzień- to byłabym żmiją, a wiesz czemu? żeby rzucić jad na tę s.u.k.e, za te jej puste czułości!
|
|
|
#1006 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem dokąd idę. Zapewne jak zwykle w jakąś ślepą uliczkę,naturalnie zabłądzę, pogubię się, ale przecież kiedyś gdzieś dojdę. Podobno gdy nie podejmuje się wyzwań i nie chodzi nowymi, obcymi ścieżkami trudno do czegoś dojść. Więc nawet jeśli zbłądzę mam szansę spotkać na końcu tej drogi coś na co cały czas tak uparcie poluję. Może mijam to setki razy..
Kiedyś powiedziałeś, że zostawiłam u Ciebie mój zapach, że przez tydzień czułeś jeszcze moją osobę w swoim pokoju.... Najgorsze 30sekund mojego życia? Gdy powiedział mi, że wolność jest dla niego najlepszym rozwiązaniem - nie lubi się angażować.. Mój brązowooki świat Nie kocham go! - powiedziała krzyżując palce z myślą, że serce można oszukać. Zmieniłeś mój punkt widzenia, byłeś tak ważny, moja doba skracała się w Tobie, moje godziny traciły bez Ciebie smak. Nadal uważasz, że przyjaźń to za mało? Oddałabym Ci wszystko, gdybyś mnie zaakceptował, nadal uważasz, że nie umiem Ci się odwzajemnić? Pozwoliłam Ci mnie zgubić, odzyskiwać, pokazywałeś mi świat którego nie chciałam. Ale wciąż uważasz, że chciałam uciec... A po drodze zgubiłam samą siebie, nadal uważasz, że jestem egoistką? Paralogiczna kontrastowa0 xxgroszek07xx noforme bitter orange ciiri - bo moja obecność tutaj nie mogła odbyć się bez kradzieży
Pieprz ich. Kompletnie. Nie potrzebujesz ich. Jesteś najfajniejszą laską na tej półkuli. Pieprz ich. Pieprz ich. Pieprz ich. Poważnie. Nie możesz pozwolić, żeby takie dupki rządziły twoim życiem. Edytowane przez krysztalik Czas edycji: 2011-02-24 o 20:23 |
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
pojawiam się na chwilę. _________________________ _______ to tylko 230 dni bez Niego, nic się nie stało. już o Tobie nie myślę, nie tęsknię za Tobą, bo stałeś się kimś, kogo w ogóle nie znam. już nie mam o Tobie ciepłych myśli. pojawił się w moim życiu przez chwilę, chcę Go mieć już do końca. przecież wiesz. ' w powietrzu od emocji za gęsto. nie rozumiem sensu tych chwil. jestem emocjonalnie zepsuta. przyjdź później. lubię być powodem Twojego uśmiechu. przerwany w pół czuły gest. kochanie, jestem pełna szczęścia. ja Cię proszę dziewczyno, lepiej wrzuć na luz. '
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2011-02-24 o 18:54 |
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
_niebanalna - jak miło.
kochanie, ścięłam włosy. pora wymienić faceta.
czemu sądzisz, że będę kochać cię wbrew samej sobie? swój ideał kreuję, patrząc na ciebie. mogę ci powiedzieć, że cię kocham, ale nie mogę ci obiecać, że tak będzie zawsze. zrozum, czas wszystko zmienia. nie mówię, że odejdę. może to ty pierwszy się mną znudzisz. bo potrafisz obiecać, że zostaniesz na zawsze? ... no właśnie. jeśli powiesz, że nie jesteś jak inni faceci, to, jak babcię kocham, strzelę ci w mordę.
|
#1009 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
Powiedz cześć do pięknych oczu Powiedz cześć do martwych kłamstw Chce cię poczuć teraz jak sierpniowy deszcz Całujący lato na pożegnanie Chce zobaczyć twój ból Ale nie chce widzieć jak płaczesz Spadając ze światła Oddaj mi chwilę, której świat nie będzie potrzebować Tańcz ze mną aż do nocy w poważnym księżyca blasku Jaśniejszym od lśniących nad tobą gwiazd Wtedy miłość wyda się czymś właściwym Lecz czy nie uciekniesz? Nie odwracaj się od tamtych lat Kolejne tysiąc łez zmywa Twoją twarz Nie ma sensu w topieniu twoich smutków Czy nie widzisz, ze one uczą się pływać na okrągło. Byłam tak samotna, samotna bez Ciebie Przez dwa tysiące lat nie czułam nic, prócz smutku Obudź mnie, weź mnie, pozwól mi rzucić zaklęcie na Ciebie. Wyczekiwanie wiecznego snu jest skończone Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-02-24 o 19:52 |
|
|
|
#1010 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na zdrówko perełko Cytat:
Cytat:
cieszy mnie fakt, że Ci się podoba Nie spalaj za sobą mostów, kiedyś być może zapragniesz wrócić. Każdy chce posiadać wszystko myśląc, że to Go uszczęśliwi. Powinniśmy zrozumieć wcześniej, że nie mamy żadnych szans, Pamiętam. Wmawia sobie, że to przeszłość Żyjąc świadomością jego obecności. Nie bierz do serca moich słów, Gdy odejdę będziesz musiał je wymazywać. Byliśmy tacy naiwni, wierząc, Że tym razem Bóg pozwoli Nam na odrobinę szczęścia. Ciągle powtarzał, że zranił z premedytacją, A Ona bała się powiedzieć, że nie zadał jej bólu. Zrób mi tą przyjemność i odejdź. Zbyt niedojrzali na miłość. Powinniśmy coś zrobić już wtedy gdy Ona wlazła w nasze życie, Może to ja powinnam wyrwać Jej te blond kłaki z głowy, Ale równie dobrze Ty mogłeś powiedzieć jej, że masz już powód dla którego wstajesz rano i nie potrzebujesz innego. Opanuj się, Nie kocham Cię. Nie pragnę Twojego powrotu. Nie mam zamiaru błagać Cię o drugą szansę. Delektuję się Twoim słodkim pocałunkiem. To już rok a Ty nadal całujesz mnie tak jak robiłeś to po raz pierwszy, jakbyś odkrywał mnie kawałek po kawałku. Stańmy twarzą w twarz. Powiedzmy sobie to na co zabrakło Nam odwagi poprzednim razem. Mów, że kochasz.
|
|
#1011 |
|
Przyczajenie
|
" Będzie dobrze"- wiem, łatwo powiedzieć. Ale lepiej mieć nadzieje, niż siedzieć i nic nie mieć. |
|
|
|
#1012 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna <3
Na klawiaturze życia nie znajdziesz klawisza "cofnij"... A szkoda! -to koniec.. -dlaczego.? przecież tak dobrze Nam się układało . -No tak,ale nie wierzę w miłość na odległość . "Pomyślałam, że tak będzie lepiej"... nie chciałam, żebyś przyznał mi wielka ` przyjaciółka która potrafiła zwalić `wielką `miłość wiedziałam ze mogę na Nią zawsze liczyć `mogłabym Ci napisać, że mnie potrącił samochód, a Ty i tak byś napisał: aha.` mówiłam ci już, że potrzebuję cię by żyć?
|
|
#1013 |
|
Raczkowanie
|
Czekałam na miłość całe życie. Wkońcu się pojawiła. Miłość pod Twoją postacią.Z początku się denerwowałam, nogi mi się uginały a serce za każdym razem grało hejnał. Przezwyciężyłam to. Wkońcu, gdy byłam w stanie już Cię całować bez drżących rąk Ty odszedłeś. A ja Cię kochałam. Zaczęłam Cię postrzgać jako moje życie. Życie mi odeszło. Umarłam. Miłość jest dla niektórych dobra. Dla reszty niedostępna. Może ludzie moją zbyt wygórowane predyspozycje i czekają na nie właściwą osobę ? może coś poprostu z nami jest nie tak , że w życiu prześladuje nas demon nieszczęścia? Dużo nie rozumię a Ty jesteś podstawą mojej niewiedzośći. Zachłanna pieprzona duma. A mogłam nie mówić żegnaj. Jeśli tak mam żyć , to może mnie jednocześnie nie być. |
|
|
|
#1014 |
|
Przyczajenie
|
"I’m beautiful in my way
‘Cause God makes no mistakes (...)" -lady gaga- born this way- P.S tekst piosenki porazil mnie pozytywnie mimo, ze nie jestem jakąs fanką Lady Gagi ![]() |
|
|
|
#1015 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() _________________________ jestem Twoim sumieniem, który kiedyś w końcu zacznie Cię kuć, boleć. będziesz cierpiał tak jak teraz ja i będzie cholernie Tobie na mnie zależało, będziesz cierpiał. a ja ? ja będę miała wtedy to wszystko głęboko. zostaniesz tylko z moim wspomnieniem. u mnie już będziesz na dnie. i wiesz co? znów wraca nałóg. i wiesz co? nim jesteś Ty. po raz kolejny nie potrafię się zatrzymać i obejrzeć się do tyłu, czy aby idę dobrą ścieżką.
|
|
#1016 |
|
Zadomowienie
|
podobno świat wywraca się do góry nogami
podobno wszystko widzi się w różowych barwach podobno tysiące motyli łaskocze nas w brzuchu podobno zapominamy jak się chodzi a unosimy się nad ziemią podobno to miłość nikt z nas nie ucierpiał, nikt się nie rozpłakał, nikt nie dostał w twarz. to było tylko rozstanie. tylko dzieci zawsze grają w otwarte karty i tylko dorośli nie potrafią przetasować kart bez patrzenia na nie. nie chcę być dorosła.
|
|
#1017 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ;3
bo w życiu każdej kobiety przychodzi czas, że chce pobiec z płaczem do taty siedzącego w ogromnym fotelu i powiedzieć, że ten oto mężczyzna zrobił jej ała na sercu. A on podmucha, pocałuje i powie, że znajdzie gówniarza. ulice przemokły, a cement się rozmył tak często niebo płakało za ziemią, a tak wielu myślało, że na horyzoncie się stykają. czuję się zepsuta od środka, zwiędnięta, zgniła, pognieciona. tak potrzebuję posprzątania tego bałaganu w środku... a gdy nadszedł osiemnasty sierpnia powiedziała sobie " nigdy więcej". problem nie leży w tym, że Ty mnie nie kochasz, problemem jest to, że Ty kochasz wszystkie kobiety. ile razy w życiu zapragniesz szczęścia tyle razy wyklnij ten pomysł w głowie. nigdy w życiu nie czułam się " za szczęśliwa", aż do momentu. tak właśnie tego momentu wtedy poczułam się " za szczęśliwa" choć nie jedna osoba nie zniosłaby tego psychicznie, bo wiesz tak naprawdę nikt tego szczęścia nie chciałby, ono za bardzo smakowało jak nieszczęście, jak cierpienia. Jak właściwie smakuje cierpienie? To chyba smak gorzkiej czekolady, niektórzy lubią gorzką czekoladę, ja lubiłam. Jednak byłam " za szczęśliwa" wiesz co to znaczy być " za szczęśliwą"? To znaczy, że jesteś szczęśliwa mimo, iż masz świadomość, że tak naprawdę zaraz wszystko się sypnie. I posypało się... ale miło wspominać czas, że było się " za szczęśliwą". u mnie nic się nie zmieniło od tamtego dnia. u ciebie zmieniło się tak naprawdę wszystko. skąd wiem co u Ciebie? widocznie ja starałam się Ciebie poznać i udało mi się, ale teraz to nieważne. kochanie, nie zaprzeczysz, że było nam dobrze, prawda?
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2011-02-24 o 20:49 |
|
|
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
"W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach.
I gdy śpisz. I gdy pracujesz skupiony... "
|
|
#1019 |
|
Wtajemniczenie
|
Twoje myśli to ja. Znalazłeś we mnie to, czego szukać innym się nie chciało. Chcę jedynie ciepło cię wspominać. To wszystko. Znajdź mi powód dla którego kochasz, a ja powiem Ci dlaczego nie jest wystarczający. Nie uczę się jak żyć. Staram się być mimo braku Ciebie.
|
#1020 |
|
Raczkowanie
|
Trudno było zasnąć kiedy nie napisałeś "Dobranoc".
Ciekawe co byś zrobił gdybym zadzwoniła w samym środku nocy i powiedziała, że cholernie tęsknię, że nie daję rady? Dałeś mi dużo, podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. Jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia. Zawsze.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

cuda <3