TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 13:24   #391
mloda1989
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

o firanach jak najbardziej myslimy.. tylko wtedy bede musiala cos z tym biurkiem zrobic... bo tu nie ma miejsca...wszystko jest id sciany do sciany.... a to malutkie okienki kaloryfer i drzwi balkonowe wygladaja fatalnie takie odsloniete...w grudniu juz mialam brac firany ale za dlugo mialabym na nie czekac i zrezygnowalam a teraz nie wiem znowu jakie wtedy chcialm takie delikatne bezowe na cala sciane...;/
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 13:25   #392
ania p
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość

ASIULEK u mnie w rodzinie chlopczyk na paluszkach chodzil.musial nosic specjalne buty.wiec ja bym sie przeszla do ortopedy,w koncu o stopy maluchow trzeba zadbac aby poozniej nie mialo problemow nie tylko z nogami ale i z kregoslupem

POP na dobitke ja wstawilam klamerki na szczescie sa to duze,ozdobne przywieszone na taka wysokosc aby mala nie siegnela
Może dzieciak w chodziku chodził bo potem często właśnie na palcach chodzą dzieci

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Zamówilismy dla Mika wywrotkę http://allegro.pl/najwieksza-wywrotk...461092438.html
za te sprzedane stolik i pchacz i większa będzie radocha bo on tam wlezie cały do przyczepy a stolik i pchacz to u nas kurzem obrastały nic go kompletnie nie obchodziły ,że takie małe dzieci juz mają jakiś swój gust
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Carolajka jakie śliczne te buciki.WOW.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Agnieszka już je znalazłam-świetne są.
A powiedz Karinka się fajnie bawi tymi kulkami w tym baseniku?bo ja się zastanawiam czy małej to wziąć-tylko pomyślałam o sprzątaniu ich i mi się odechciało
super ta wywrotka Szymek dostał na rok traktor od chrzestnego jakiś z wadera nie był taki ogromny ale bardzo go lubił i bawi się nim do tej pory

Cytat:
CAROLAJKA
tylko brakuje zawieszek,musze dorobic
kurczaki beda wisialy na stroiku z galezi w swieta
PIękne te rzeczy

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
gdyby to bylo nasze mieszkanie i ladowalibysmy w nie pieniadze na bank jedna sciana u nas wygladalaby tak - sama bym to drzewo zrobila, kocham takie rzeczy malowac, pozniej wam wkleje jak kolezanka chciala tribala, malowalam jej na scianie tego tribala na mega kacu ona mnie tylkko leczyla i modliula sie o swoja sciane:P

http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CDUQ9QEwBQ
Można kupić szablon w castoramach przyklejasz do ściany i malujesz , grosze kosztuje różne wzory sa można na taki szablon napryskac farby takim pistoletem specjalnym tez super efekt

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Wstawię parę zdjęć chodzącej Oliwki i jedno z basenu z tatą

Ona uwielbia chodzić i trzymać coś w rękach najlepiej jak jest to coś dużego jak gąsienica.
Piękna jest a taka malutka była zawsze jak ją widzę to mi się przypomina jak była taka kruszynką a teraz taka duża panna i jaka samodzielna , a leginsy piękne w sukience też ślicznie wyglada

Cytat:
DARUSIA wlasnie szukalam ale nie moge znalesc...ale pozniej jeszcze raz postaram sie poszukac

POP lal Oliwka to mala zdolniachai jest slicznataty znow nie widac tez bym poszla na basen z malutka

ANAKAZAR jak chcesz to moge Ci taka sowke zrobic tylko daj mi troche czasu...bo musze odpoczac od filcu...co za duzo to nie zdorwo...ja szybko sie wszystkim nudze,wiec musze odsapnac
A ja też się mogę uśmiechnąc o sowe

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
a po ile u nas żłobki? wiesz może jaki kolejki są do przedszkola? kiedy trzeba dziecko zapisać?
ja do żłobka to małej chyba nie puszczę, ale do przedszkola to koniecznie

ę
doprzedszkola się nie da zapisać wcześniej papiery się składa teraz w marcu jestrekrutacja i potem wywieszają listy , najpierw samotne mamy ,dzieci z MOpsów skierowane domu dziecka potem dzieci rodziców którzy oboje pracują itp . u nas wyniki w kwietniu będą . a na dniach składam jak nie dostanie się pójdzie do prywatnego

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Ten parawan fajny ale jasny więc nie dla młodej http://allegro.pl/planeta-design-par...436021156.html

Ale moja synowa jest urodziwa Dyziuleckowi pokażę jak wrócę

Oliwka w szlafroku świetna! I cała Daria!!

Zdrówka dla Tosi i Kaliny!!

Mi się specyficzne rzeczy podobają, zdecydowanie bardziej nowoczesne, a nie do każdego domu pasują. Choć pufa do młodej myśle że super o ile trafia w gust właścicieli.

Ja w salonie mam tylko kanapę, brak foteli i puf więc czaje się na te! Tylko muszę najpierw zmienić poszewki na poduszki salonowe bo mam pomarańczowe ja ich nie chce! gdzie ja rozum miałam
MI się twoje mieszkanie bardzo podoba , bo jest dużo przestrzeni a łazienka

Koleżanka u mnie była z córą meksyk z Olą zrobiły , Ola teraz padła .

Młoda fajny ten pokój ja bym dodała tylko jakąs pufe taka jak pokazała Gmyrelka , rolety np w tym samym kolorze i jakiegoś kwiata ew jakieś ramki tez w tym kolorku i tyle . KUbie jak jest prosto żadnych zasłon czy innych dupsów nie .
Ja u siebie mam zasłony i inne cuda bo to stary dom i nowoczesne rzeczy do niego nie do końca pasują bym musiała jakiś większy remont zrobić
ale mamy co mamy ważne że nasze
Stary 2011-02-24, 13:26   #393
anakazar
Zakorzenienie

Gmyrelka świetne te pufy!bardzo mi się podobają.Dobrze,że nic takiego nie potrzebuję,bo już by mnie męczyły

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 13:46   #394
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Minka proszę bardzo:http://allegro.pl/kiddieland-promocj...461001588.html

I nie 100 ale ze dwa a najwyżej 3 razy dopiero
dzięki

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Może dzieciak w chodziku chodził bo potem często właśnie na palcach chodzą dzieci

doprzedszkola się nie da zapisać wcześniej papiery się składa teraz w marcu jestrekrutacja i potem wywieszają listy , najpierw samotne mamy ,dzieci z MOpsów skierowane domu dziecka potem dzieci rodziców którzy oboje pracują itp . u nas wyniki w kwietniu będą . a na dniach składam jak nie dostanie się pójdzie do prywatnego
mi neurolog mówiła, że dużo dzieci na początku na palcach chodzi do któregoś momentu to jest ok, nam kazała się pokazać jak Amelka zacznie sama chodzić i wtedy będziemy sprawdzać czy wszystko jest ok.

o tym przedszkolu co piszesz to dla Szymka rozumiem czyli musimy czekać... jak do tej pory ślubu z tz nie weźmiemy to może podam się za samotną matkę

Pop poza tym przez to twoje pisanie i ślubie i następstwach prawnych zaczęłam się nad tym poważniej zastanawiać, bo nawet jak spiszę w testamencie wszystko tz'owi to podatek zapłaci
Stary 2011-02-24, 13:52   #395
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

młoda u mnie narazie tez jeszcze biurko stoi.My nie mamy puf w pokoju, ale chce kupić taki mały fotel żeby mi do narożnika pasował,własnie jako siedzenie do biurka, i on będzie miał pod spodem pufe chowaną, i jeszcze u mojego tapicera ugadałam że ta pufa będzie otwierana(taki schowek)że skóry troche mniej niż 400 zł za zestaw, ale właśnie z otwieraną pufą http://allegro.onet.pl/fotel-pub-fot...467941238.html

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

no i jeszcze pokoje bardzo ożywiaja dywany, nawet malutkie. Ja uwielbiam wszelkiego rodzaju włochacze. Aż mnie tz z Biedronki ostatnio przeganiał żebym kolejnego nie kupiła, nie dało się go przekonać że za 49 zł to warto nawet na korytarz

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 13:55   #396
anakazar
Zakorzenienie

Dziewczyny czy któraś z was posiada karte z sephory i wybiera się może na ich vipowskie dni?

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
no i jeszcze pokoje bardzo ożywiaja dywany, nawet malutkie. Ja uwielbiam wszelkiego rodzaju włochacze. Aż mnie tz z biedronki ostatnio przeganiał żebym kolejnego nie kupiła, nie dało się go przekonać że za 49 zł to warto nawet na korytarz
:d

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-02-24, 13:55   #397
mloda1989
Zakorzenienie

nie fotel odpada....heh jak wspomnialam tezetowi o pufie to juz zaczal mowic gdzie ja chce to postawic....

grr jak ja bym chciala miec ta szafke skonczona.... tezet juz ja 1,5 roku robi i zaczac nie moze;/ ona by juz tu duzo zmienila;/ tylko nie wiem czy bielona czy na ciemno zeby kontrast zrobic...

szukam tych poduszek ale nic ciekawrgo nie widze... mysicie ze fioletowy material nie bedzie gryzl sie ze skora???

wydaje mi sie ze u mnie wszystko w bezach bo nie mam odwagi na kolory...bo boje sie ze to nie bedzie do siebie pasowac...
Stary 2011-02-24, 14:02   #398
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Pop poza tym przez to twoje pisanie i ślubie i następstwach prawnych zaczęłam się nad tym poważniej zastanawiać, bo nawet jak spiszę w testamencie wszystko tz'owi to podatek zapłaci
Są zalety bycia samotną matką i niestety wady. W przypadku choroby też do szpitala Cię mogą nie wpuścić bo niby kto jesteś?
No i na terapię małżeńską też głupio się wybrać??

A najgorzej jest ja dla mnie jak sie coś komuś mówi i wtedy mam problemy jak określić TZ, "mój chłopak/facet" -głupio, "konkubent" - okropne, "mąż" - nie przechodzi mi przez gardło. Więc najczęściej mówię "Ojciec mojego dziecka" - ale to takie długie (czasem dodaję "prawny")

Darusia - Oliwka wygląda świetnie w tym szlafroczku.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 14:07   #399
mloda1989
Zakorzenienie

hehhe pop ja mowie podobnie..i tezet sie strasznie oburza...
Stary 2011-02-24, 14:08   #400
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość

szukam tych poduszek ale nic ciekawrgo nie widze... mysicie ze fioletowy material nie bedzie gryzl sie ze skora???

wydaje mi sie ze u mnie wszystko w bezach bo nie mam odwagi na kolory...bo boje sie ze to nie bedzie do siebie pasowac...
Będzie pasowałoKażdy odcień fioletu będzie pasował.

Hehe u mnie to dopiero kolorowo jest.Tż jak zobaczył jakie farby i tapety wybieram to powiedział,że to się udać nie może i zabiera kota i zamieszka z nimw garażu.Efekt końcowy go mile zaskoczyłOn też chciał wszystko mi w bieli i beżu zrobićNiech sobie w garażu tak zrobi

Stary 2011-02-24, 14:08   #401
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
o tym przedszkolu co piszesz to dla Szymka rozumiem czyli musimy czekać... jak do tej pory ślubu z tz nie weźmiemy to może podam się za samotną matkę

[l:
Nie chce nikogo obrażać ale wkurza mnie to samotna matka dla mnie powinna dać [papier ze ma zasądzone alimenty , że ojciec nieznany czy się zrzekł. cokolwiek dużo ludzi ,żyje bez ślubu bo tak chce , i mają pierwszeństwo a niby z jakiej paki i teraz ja nie wiem czy mi się dzieciak dostanie . a jak to babki mówią w przedszkolu tu się podaje za samotną a na pierwsze zajęcia przyprowadza tata
I nie piję tu do ciebie tylko ogólnie bo moje dziecko ma mniejsze szanse na dostanie .
Chodzi mi tu zreszta o sam przepis powinni to dopracować tak żeby ludzie tego nie naginali do swoich potrzeb bo miejsc dla dzieci zawsze jest mało A w czym mój SZymek jest gorszy od dziecka co jego rodzice nie mają ślubu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 14:10   #402
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Są zalety bycia samotną matką i niestety wady. W przypadku choroby też do szpitala Cię mogą nie wpuścić bo niby kto jesteś?
No i na terapię małżeńską też głupio się wybrać??

A najgorzej jest ja dla mnie jak sie coś komuś mówi i wtedy mam problemy jak określić TZ, "mój chłopak/facet" -głupio, "konkubent" - okropne, "mąż" - nie przechodzi mi przez gardło. Więc najczęściej mówię "Ojciec mojego dziecka" - ale to takie długie (czasem dodaję "prawny")
racja, chyba zaciągnę tz to USC

no dla mnie też najgorsze jest określenie go, chłopak - jak bym 16 lat miała, facet to mało oficjalnie, konkubent to mi się kojarzy jak bym go gdzies na melinie wyrwała, mówię mąż, ale ostatnio pewną strawę na policję musiałam zgłosić w imieniu tz i powiedziałam mąż, ale musiałam to szybko sprostować bo jak by wpisali, że sprawę zgłasza żona, a przeciez on żony nie ma i powiedziałam narzeczony ale nie chciało mi to przez gardło przejść, nienawidzę tego określenia
Stary 2011-02-24, 14:11   #403
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

Pop ja często się zapominam i w rozmowie z kimś jeśli mówię o mężu to chlapnę"tż"i wtedy słyszę"że co???"
Tż-krótko i na temat

Stary 2011-02-24, 14:15   #404
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie chce nikogo obrażać ale wkurza mnie to samotna matka dla mnie powinna dać [papier ze ma zasądzone alimenty , że ojciec nieznany czy się zrzekł. cokolwiek dużo ludzi ,żyje bez ślubu bo tak chce , i mają pierwszeństwo a niby z jakiej paki i teraz ja nie wiem czy mi się dzieciak dostanie . a jak to babki mówią w przedszkolu tu się podaje za samotną a na pierwsze zajęcia przyprowadza tata
I nie piję tu do ciebie tylko ogólnie bo moje dziecko ma mniejsze szanse na dostanie .
Chodzi mi tu zreszta o sam przepis powinni to dopracować tak żeby ludzie tego nie naginali do swoich potrzeb bo miejsc dla dzieci zawsze jest mało A w czym mój SZymek jest gorszy od dziecka co jego rodzice nie mają ślubu
w pełni się z tobą zgadzam!! tylko tak napisałam... ja nie korzystam z żadnych ulg przysługujących samotnej matce, bo uważam że prawdziwym samotnym matkom jest dużo gorzej niż mi, one potrzebują pomocy, a takie udawane samotne zmniejszają ich szanse na pomoc. Zresztą prze POP to pewnie do tego czasu będę mężatką, no chyba że się rozmyślimy i będę prawdziwą samotną matką
Stary 2011-02-24, 14:21   #405
anakazar
Zakorzenienie

Albo na co teraz MOPS się skarży-małżeństwo bierze rozwód po to by matka jako samotna miała większą kasę na dziecko.Też niezłe wariactwo;/

Stary 2011-02-24, 14:28   #406
minka26
Wtajemniczenie

którego maclarena polecacie, bo już sie pogubiłam

nie podobają mi się te trzykołowce, ale jak tak polecacie to jestem skłonna się skusić

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Albo na co teraz MOPS się skarży-małżeństwo bierze rozwód po to by matka jako samotna miała większą kasę na dziecko.Też niezłe wariactwo;/
i zamiast zastanowić jak poprawić swoją sytuację bytową to uczą się bezradności życiowej i żyją latami z MOPSu. Powinno być jakies ograniczenie czasowe ile się tym ludziom pomaga, bo niektórzy to nawet nie próbują sobie radzić, bo po co jak MOPS da
Stary 2011-02-24, 14:33   #407
ASIULEK_23
Zakorzenienie

My własnie wrociłyśmy ze spacerku. Pomimo duzego mrozu jest bardzo przyjemnie Mala pospała prawie godzinkę więc mam nadzieję będzie spokojna

No i mamy winowajcę dzisiejszej płaczliwej nocy... 8 ząbal!! Oczywiście wczoraj miała lekkie rozwolnienie, jak zawsze przed nowym kiełkiem

Jak ja Wam zazdroszczę tych mieszkań. Takie nowowczesne... piękne... a ja jakos nie mam nigdy pomyslu żeby fajnie urządzić.... w tej kwestii jestem zupelnym beztalenciem... chyba wynajmę kogoś przed remontem bo sama niczego ciekawego nie wymyślę...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 14:48   #408
minka26
Wtajemniczenie

dziewczyny czym się kierowac przy wyborze inhalatora??
czy ten jest ok??

http://allegro.pl/inhalator-nebuliza...469228470.html
Stary 2011-02-24, 15:07   #409
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny czym się kierowac przy wyborze inhalatora??
czy ten jest ok??

http://allegro.pl/inhalator-nebuliza...469228470.html
Ma trochę mały pojemnik na lek,bo tylko 6 ml.Mój ma chyba na 12 czy 15ml.

Stary 2011-02-24, 15:20   #410
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Zgadzam się w całości

Cytat:
mają obowiązek sprawdzić czy to jest faktyczny rozwód. Niestety nasze MOPSY, OPRy itp ograniczają się do wypłaty kasy. Nikt ich nie nauczył innego postępowania
Stary 2011-02-24, 15:32   #411
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Ma trochę mały pojemnik na lek,bo tylko 6 ml.Mój ma chyba na 12 czy 15ml.
ok, a na coś jeszcze zwracać uwagę? moc czy coś??
dzięki Ana
Stary 2011-02-24, 15:54   #412
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
dzięki Ana
Najważniejsze na co zwracac uwage :
wydajność nebulizatora: 0,28 ml/min (0,9% NaCl)
poziom hałasu: 55 dB

Ja teraz mam ten http://allegro.pl/inhalator-soho-neb...431367144.html
Wcześniej miałam ten co ty podałaś, tylko pożyczyłam komuś, i musiałam kupić inny
Ten jest tej samej firmy tylko tańszy i cichszy http://allegro.pl/inhalator-rodzinny...473902697.html

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:07   #413
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Ana
Już Ci Madzia odpowiedziala

Stary 2011-02-24, 16:26   #414
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy któraś z was posiada karte z sephory i wybiera się może na ich vipowskie dni?
JA mam kartę ale się nie wybieram do Douglasa tyż mam.

Młoda tak patrze sobie na ten Twój salon i najlepiej to byłoby jakbyś na całą ścianę miała okno. Pufę faktycznie ciężko bądzie zmieścić ale jakiś fajny fotel/krzesło do komputera to by się przydało nawet dla zdrowia.
Nie wiem jaka jest ta szafka pod TV ale jakoś mi nie pasuje ten Wasz stolik. A najbardziej to mi się podoba mały leżący na podłodze i wpatrzony w TV. Musisz go tylko ubrać jakoś tak np. na czerwono to będzie mocnym akcentem tego pokoju

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:58   #415
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
JA mam kartę ale się nie wybieram do Douglasa tyż mam.

Do Douglasa też mam,a Sephory niecierpięchociaż polityka ich promocji jest dużo korzystniejsza dla nas klientów niż w Dogu.
Od jutra mają minus -20% na cały asortyment i gdybym miała kartę to tak byłm się obłowiła,że wolę o tym nie myśleć

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
. Musisz go tylko ubrać jakoś tak np. na czerwono to będzie mocnym akcentem tego pokoju
DokładnieJa dopiero za którymś razem patrząc na fotkę zauważyłam tam Dawidka

Dziewczyny w tesco bebilon 2 puszki za 60 zeta

Stary 2011-02-24, 18:39   #416
CAROLAJKA
Raczkowanie

Cytat:
CAROLAJKA
tylko brakuje zawieszek,musze dorobic
kurczaki beda wisialy na stroiku z galezi w swieta
swietne te kurczaki ale jak dla mnie zadużo roboty ja niecierpliwa jestem strasznie

Cytat:
Wstawię parę zdjęć chodzącej Oliwki i jedno z basenu z tatą

Ona uwielbia chodzić i trzymać coś w rękach najlepiej jak jest to coś dużego jak gąsienica.
Cytat:
A Wy powinnyście sie moją córką zachwycać a nie jej portkami
Oliwka urocza a rórki cudne

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

CAROLAJKA pełno filcu kolorowego jest na allegro
zanim do mnie dojdzie to mój zapał do robienia minie
a Tż w sobote mi już przywiezie

Cytat:
ANAKAZAR nie przesadzaj ja lubie dawac jeszcze cos co sama zdorbilam...no chyba,ze Ci sie nie podoba...
klamerki kupilam w nexcie ale wiem ,ze nadal sa w sprzedazy
a tez szukalam je troche...bo pozniej chce zawiesic na nich linke i np obrazki namalowane przez Karinke wieszac albo jakies fotki przyczepic

co do kulek...naprawde super sparawa, a najsmieszniejsze,ze nawet my z tz sie ganiamy i rzucamy...ubaw mamy duzy wsszyscy piszcza i sie ganiaja haha dom wariatow...

zasmiece Wam jeszcze moim zdjciem...ale strasznie mi sie podoba to zdjecie...dzis zrobilam
rewelacyjne zdjęcie gdybym nie wiedziała ile ona ma miesięcy to bym uwierzyła że sama to napisała

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

Fajne są. Tylko czy ja dobrze cenę widziałam
tak ale to i tak cena przystępna u nas buty dla dzieci jeśli nie ma wyprzedaży są mega drogie

a powiedzcie co myślicie o tych bucikach na pierwsze kroczki ??
http://allegro.pl/zdrowotne-trzewiki...1.html#gallery

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Młoda a ja gdybym miała taki pokoik to bym coś przykleiła na ścianie za kanapą np. fototapetę
http://allegro.pl/fototapeta-fototap...8.html#gallery
taka jak w miniaturce czarnobiałąi dotego jakieś akcenty miejskie bym dodała coś ciemnego wyrazistego np. jakieś kwadratowe donice na okno firanki mi się nie podobają chyba że takie tiulowe zrobione na kształt rolet rzymskich albo ekrany na ścianę koło tv bym powiesiła kwadratowe ramki czarne
http://allegro.pl/ramka-szklana-9-ko...9.html#gallery
coś takiego tylko żeby były takie wypukłe w kształcie sześcianów w Yusk dostępne
szafkę pod tv bym zrobiła albo czarna albo białą żeby jakośz całością wspułgrało do tego ławę na taka niską prostokątną też ciemną i dywan ciemy z długim włosem
ot taki mój klimat
CAROLAJKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 18:46   #417
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

carolajka świetne te fototapety i ramki - szkoda tylko że nie ma ich rozmiaru... muszę do nich napisać

Ja właśnie zrobiłam sobie maseczkę na włosy (rycyna+cytryna+drożdże+ż ółtko) i mam takie bombastyczne włoski że szok Ponoć dobra też jest miód+oliwa z oliwek+żółtko+cytryna

Ania p cieszę się że Ci się podoba moje gniazdko, miło mi Starałam się

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:25   #418
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:
boszzzzz zobaczcie tą babę

http://www.demotywery.pl/8437/Zla-Matka-Albo-Niania

psychopatka jakaś
przeczytawszy Wsze komentarze postanowiłam tego nie oglądać...

Cytat:
Carolajka jakie śliczne te buciki.WOW.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Agnieszka już je znalazłam-świetne są.
A powiedz Karinka się fajnie bawi tymi kulkami w tym baseniku?bo ja się zastanawiam czy małej to wziąć-tylko pomyślałam o sprzątaniu ich i mi się odechciało
też się zastanawiam nad kulkami, bo jak mała wpada w nie w centrum handlowym to wyjść nie chce
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:30   #419
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Pop ja często się zapominam i w rozmowie z kimś jeśli mówię o mężu to chlapnę"tż"i wtedy słyszę"że co???"
Tż-krótko i na temat
Mam to samo

Oj, chyba i ja wkleję mój pokój to może mi cos poradzicie w tej chwili jest masakra wiec wstyd wklejac ale na wiosnę planujemy remont więc poproszę o pomoc. Moze jutro wkleje jakąś fotę...

A teraz lece do tż-ta do wyrka na piwko
paaaa...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 19:44   #420
yoonka
Rozeznanie

angina 10 dni na antybiotyku plus zwolnienie do konca przyszlego tygodnia...

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości