Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gadamy :) - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 15:22   #4411
patu323
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Ja swojego też nie pokazywałam

A tu zdjęcia z wczorajszej imprezki, fajnie niektórzy się ubrali na te lata 80'

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=90981
jaka Ty dziewczyna ładna ślicznie Ci w tym kolorku.
a co do przebrania- genialny jest kolega hehe no te spodnie... Bomba- i odważny, ze tak przyszedł hehe
Stary 2011-02-24, 15:29   #4412
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada

Cytat:
Napisane przez Himee Pokaż wiadomość
Też miałam go kupić, ale powstrzymałam się, ponieważ lecą do mnie minerały i BB Cream, więc muszę je najpierw przetestować >.<
Jak na taką cenę, ma całkiem dobre opinie. Dowiedziałam się o nim z filmiku na yt, dziewczyna bardzo go zachwalała. Z tym, że akurat moja skóra należy do tych, na których żaden dotychczasowy podkład nie trzyma się dłużej niż 3-4h..
A ja mam ciągle suchą cerę i teraz staram sie przestawić na kremy BB z nadzieją że troszkę się poprawi ta cera i już tak bardzo przesuszona nie bedzie jak zamiast podkładu będzie BB.
Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
jaka Ty dziewczyna ładna ślicznie Ci w tym kolorku.
a co do przebrania- genialny jest kolega hehe no te spodnie... Bomba- i odważny, ze tak przyszedł hehe
dziekuję

No on był dobry hehe mowil ze to nie jego klimaty bo woli rockowe koncerty, ale że balet mu sie podobal
Śmiesznie się z nim wygłupiało na parkiecie
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:34   #4413
monjas1988
Wtajemniczenie

Dla kogo salatka z Tunczyka ?
regeneruję
zapuszczam
monjas1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:35   #4414
Himee
Raczkowanie

Cytat:
A ja mam ciągle suchą cerę i teraz staram sie przestawić na kremy BB z nadzieją że troszkę się poprawi ta cera i już tak bardzo przesuszona nie bedzie jak zamiast podkładu będzie BB.
Ja nie dość, że zmagam się z powracającym trądzikiem, to cerę mam strasznie przesuszoną, a jednocześnie wydzielającą dużo sebum.
Zrobiłam spore zamówienie na BU z nadzieją, że odpowiednia pielęgnacja powinna przywrócić ją do życia po zabiegach dermatologicznych.

Przede mną jutrzejsze zakupy w Body Shopie i dość wydawania pieniędzy na kosmetyki przynajmniej przez 2 najbliższe miesiące~
Himee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 15:37   #4415
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
Dla mnie!
Cytat:
Ja nie dość, że zmagam się z powracającym trądzikiem, to cerę mam strasznie przesuszoną, a jednocześnie wydzielającą dużo sebum.
Zrobiłam spore zamówienie na BU z nadzieją, że odpowiednia pielęgnacja powinna przywrócić ją do życia po zabiegach dermatologicznych.

Przede mną jutrzejsze zakupy w Body Shopie i dość wydawania pieniędzy na kosmetyki przynajmniej na 2miesiące~
Jakbym czytała o mojej twarzy
Może nie mam wielkiego trądziku, ale na brodzie mam ciagle jakieś gule, które się goić nie chcą, zostawiają ślady
A skóra błyszczy mi się nie powiem jak co... a jest przesuszona, wręcz odwodniona

Jeśli ta pielęgnacja Ci pomoże to pochwal się tym potem

Edytowane przez Smerfetkaa
Czas edycji: 2011-02-24 o 15:38
Stary 2011-02-24, 15:46   #4416
Himee
Raczkowanie

Cytat:
Jakbym czytała o mojej twarzy
Może nie mam wielkiego trądziku, ale na brodzie mam ciagle jakieś gule, które się goić nie chcą, zostawiają ślady
A skóra błyszczy mi się nie powiem jak co... a jest przesuszona, wręcz odwodniona

Jeśli ta pielęgnacja Ci pomoże to pochwal się tym potem
Ja jestem po dwóch kuracjach antybiotykowych. Po pierwszej efekty trzymały się ok.3miesięcy, ale nigdy dotąd nie miałam tak idealnej cery.
Teraz jestem po drugiej, zakończonej 14.01. Antybiotyk był słabszy dlatego też efekty nie są tak spektakularne jak za pierwszym razem.
Niestety zanim wzięłam się za poważne leczenie w przychodni, prowadziła mnie prywatnie(!) pani dermatolog, która kompletnie nie zdziałała nic, przez co mam obecnie dużo przebarwień (na szczęście nie blizn), które usiłuję zakryć czym się da..
U mnie na przesuszenie wpływ ma na pewno woda oraz mycie twarzy jedynie mydłem(tak zalecił dermatolog, by wysuszać twarz)
Na całe szczęście odkryłam wizaż i krok po kroku eliminuje błędy jakie popełniam.
Oczywiście dam znać jak przejdą testy na mnie ;D
Mam nadzieję, że dobrze dobrałam produkty i spełnią swoje zadanie
Stary 2011-02-24, 15:52   #4417
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak moja.
Wszystkie podklady mi sie na twarzy zwaza i splywaja. I wszystko mnie zapycha.
Nigdy nie mialam wielkiego tradziku, ale za to mam go cale zycie
30 lat i bez przerwy mi cos wyskakuje.
Chyba nigdy normanej twarzy nie bede miala

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 15:53   #4418
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem po dwóch kuracjach antybiotykowych. Po pierwszej efekty trzymały się ok.3miesięcy, ale nigdy dotąd nie miałam tak idealnej cery.
Teraz jestem po drugiej, zakończonej 14.01. Antybiotyk był słabszy dlatego też efekty nie są tak spektakularne jak za pierwszym razem.
Niestety zanim wzięłam się za poważne leczenie w przychodni, prowadziła mnie prywatnie(!) pani dermatolog, która kompletnie nie zdziałała nic, przez co mam obecnie dużo przebarwień (na szczęście nie blizn), które usiłuję zakryć czym się da..
U mnie na przesuszenie wpływ ma na pewno woda oraz mycie twarzy jedynie mydłem(tak zalecił dermatolog, by wysuszać twarz)
Na całe szczęście odkryłam wizaż i krok po kroku eliminuje błędy jakie popełniam.
Oczywiście dam znać jak przejdą testy na mnie ;D
Mam nadzieję, że dobrze dobrałam produkty i spełnią swoje zadanie
Ja kiedyś myłam siarkowym, bo antybakteryjne, ale teraz się przestawiłam na to z nanosrebrem. Mniej wysusza, stosuję do wieczornego mycia. A i twarzy już nie osuszam ręcznikiem, a jedynie jednorazową chusteczką higieniczną
A tak to poluje na nawilżające kremy. Teraz stosuję Ziaję, wykańczam u będę szukać chyba jakiegoś kremu do cery... naczynkowej
A i co drugi dzień kapsułki Dermogal od Noemi
No i peelingi... dzięki nim pozbywam się skórek, kremy lepiej się wchłaniają. Pod Elemonga daję zawsze Humektan....
Staram się dogodzić tej moje cerze
Stary 2011-02-24, 15:58   #4419
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość

moja mała jak wstanie, to szepcze mi do ucha : Mamo wstajemy, zobacz słoneczko już wstało
oo jaaa

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość

Rinaa
wyznaje zasade - chcialas dzieci to masz Dzieci to nie zabawka i wiadomo, ze jak juz przyjdzie na swiat to jestes za nie odpowiedzialna i to nie chodzi tylko o nakarmienie itd... To jest mala istotka, ktora trzeba uczyc wszystkiego Kocham momenty jak cos zrobia i sa z siebie dumne

Czasami oczywiscie brak mi cierpliwosci, zazwyczaj jak jestem chora Tak na codzien to kocham sie nimi zajmowac
no o tym pisałam
wiadomo, że czasem człowiek się wnerwi, no ale takie życie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Ja mam obsesję na punkcie zielonych oczu Ale że jak się już na Wikipedii wyedukowałam, nie istnieje zielony barwnik oczu, to porzuciłam nadzieję, że kiedykolwiek znajdę kogoś mającego oczy w kolorze mej wymarzonej zieleni
hm wierzysz Wikipedii ? tak ogólnie ?

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Ja caly czas mam zamiar kupic sobie zielone szkla kontaktowe. Zamarzyly mi sie takie jak wyszla plyta Hey ''?'', gdzie Kasia Nosowska (moje guru w podstawowce) miala rude wlosy i zielone oczy.
Moj pokoj byl oblepiony Nosowska i Kowalska. Potem ich miejsce zajela Janis Joplin, choc nadal je kocham.
Nosowska

Cytat:

Ale ja mam wrażliwe oczy. I do tego na wszystkich badaniach komputerowych wychodzi mi spora wada wzroku. A widzę normalnie. Wolę nie ryzykować z soczewkami. Jeszcze oko nagle zacznie widzieć zgodnie ze swoją wadą
to idź na normalne badanie, bo tu coś jest nie tak...

Cytat:
To to badanie komputerowe mialas zle zrobione, bo takich cudow to nie ma. Przy -5 to nie widzialabys nic w odleglosci metra,a jesli widzisz cyferki na tablicy to takiej wady nie masz.

ja mam w jednym oku -1, w drugim -0,75 i nie widzę wielu napisów z nawet bliskiej odległości...

Cytat:
Napisane przez monjas1988 Pokaż wiadomość
dla mnieeee

hm tak sobie myślę.... chyba postaram się używać kosmetyków do włosów bez silikonów...
tylko muszę zrobić listę i zobaczyć czy coś z tego co mam się nadaje
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:06   #4420
Himee
Raczkowanie

Cytat:
Ja kiedyś myłam siarkowym, bo antybakteryjne, ale teraz się przestawiłam na to z nanosrebrem. Mniej wysusza, stosuję do wieczornego mycia. A i twarzy już nie osuszam ręcznikiem, a jedynie jednorazową chusteczką higieniczną
A tak to poluje na nawilżające kremy. Teraz stosuję Ziaję, wykańczam u będę szukać chyba jakiegoś kremu do cery... naczynkowej
A i co drugi dzień kapsułki Dermogal od Noemi
No i peelingi... dzięki nim pozbywam się skórek, kremy lepiej się wchłaniają. Pod Elemonga daję zawsze Humektan....
Staram się dogodzić tej moje cerze
Też przestałam używać ręcznika Mam zapas ręczniczków jednorazowych
Co do peelingów będę musiała wybrać się na serię u kosmetyczki, ale najpierw dłuuuga lektura wizażu na ten temat
I humektan też kładę pod makijaż. Niestety nie zmniejsza świecenia.
Ale z racji tego, że się kończy, kupię i spróbuję użyć pod makijaż tej emulsji http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=24633&next=1
a do nawilżania http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=35060&next=1
Stary 2011-02-24, 16:06   #4421
Mitonic
Wtajemniczenie

Smerfetko, ładnie wyglądałaś na imprezce

a masz jakieś zdjęcia w spietych włosach
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 16:06   #4422
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak moja.
Wszystkie podklady mi sie na twarzy zwaza i splywaja. I wszystko mnie zapycha.
Nigdy nie mialam wielkiego tradziku, ale za to mam go cale zycie
30 lat i bez przerwy mi cos wyskakuje.
Chyba nigdy normanej twarzy nie bede miala

A jak Twoja skóra po kwasach?
Stary 2011-02-24, 16:12   #4423
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Też miałam go kupić, ale powstrzymałam się, ponieważ lecą do mnie minerały i BB Cream, więc muszę je najpierw przetestować >.<
Jak na taką cenę, ma całkiem dobre opinie. Dowiedziałam się o nim z filmiku na yt, dziewczyna bardzo go zachwalała. Z tym, że akurat moja skóra należy do tych, na których żaden dotychczasowy podkład nie trzyma się dłużej niż 3-4h..
Ja mam Elemonga ale średnio jestem z niego zadowolona, to nie to czego szukam. Na razie najbliżej ideału jest Rimmel Lasting Finish https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html jedyną wadą jest to że wysusza twarz ale i tak go uwielbiam i chyba on trzyma mi się najlepiej na twarzy Malowałam się o 6.30 a nadal mam go na twarzy, przypudrowałabym i spokojnie mogłabym wyjść do ludzi

Tego Paese kiedyś kupię

Kocham to moje stoisko z kosmetykami Nawet Revlona mają i to tanio bo coś ponad 40 zł

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:13   #4424
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
wyznaje zasade - chcialas dzieci to masz Dzieci to nie zabawka i wiadomo, ze jak juz przyjdzie na swiat to jestes za nie odpowiedzialna i to nie chodzi tylko o nakarmienie itd... To jest mala istotka, ktora trzeba uczyc wszystkiego Kocham momenty jak cos zrobia i sa z siebie dumne
Wlasnie.
Ja moze dzieci nie chce, ale jesli juz by mi sie zdarzyly to wydaje mi sie ze bylabym lepsza matka nie zwiele matek ktore znam.
A to dlatego ze dal mnie dziecko to olbrzymia odpowiedzialnosc, a nie zrobic a potem jakos sie odchowa.

Jak mnie takie mamusie wku***. Karmi byle g*** bo niby nie ma pieniedzy, ale na ciuchy dla siebie ma. Zamiast sie dzieckiem zajac, czegos uczyc to w ogole ignoruje dziecko istnienie.
Na zbyt wiele nienormalnych rodzicow sie napatrzylam.
Szkoda mi tych wszystkich dzieci. Chetnie bym je pozabierala rodzicom i pokazala jak to sie robi

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-02-24, 16:14   #4425
n0emi
Zakorzenienie

czesc

Wiecie co chyba rzepka wysuszyla mi skalp

Bylam dzis z kolezanka na miescie i tyle teraz slicznych ciuszkow koniecznie musze pojechac w niedziele na rynek (Miki widzialam te bluzki co kupilas ost) a w pon skocze do galerii. Haha zaszlam moze do 3 sklepow i w kazdym z pare bluzek mi sie podobalo
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:15   #4426
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:

A jak Twoja skóra po kwasach?
Nadal smaruje. Troche starych niedoskonalosci zniknelo, ale nowe caly czas wyskakuja.
Zobaczymy co bedzie jak skoncze i skora sie zregeneruje. Bo na razie to oblaze ze skory.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-02-24, 16:21   #4427
Himee
Raczkowanie

Cytat:
Nadal smaruje. Troche starych niedoskonalosci zniknelo, ale nowe caly czas wyskakuja.
Zobaczymy co bedzie jak skoncze i skora sie zregeneruje. Bo na razie to oblaze ze skory.
A może przyczyna twojego trądziku "leży" wewnątrz? Skoro powraca, a zabiegi na niego nie działają?
Stary 2011-02-24, 16:21   #4428
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też przestałam używać ręcznika Mam zapas ręczniczków jednorazowych
Co do peelingów będę musiała wybrać się na serię u kosmetyczki, ale najpierw dłuuuga lektura wizażu na ten temat
I humektan też kładę pod makijaż. Niestety nie zmniejsza świecenia.
Ale z racji tego, że się kończy, kupię i spróbuję użyć pod makijaż tej emulsji http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=24633&next=1
a do nawilżania http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=35060&next=1
Oj kusisz... a gdzie ten krem i emulsję można kupić?
Cytat:
Smerfetko, ładnie wyglądałaś na imprezce

a masz jakieś zdjęcia w spietych włosach
Nie, ja spinam wlosy łacznie z grzywką, gdy jestem w domu. I tylko wtedy, bo brzydko wyglądam w spiętych bo mam kwadratową twarz i w ogóle
Cytat:
Wlasnie.
Ja moze dzieci nie chce, ale jesli juz by mi sie zdarzyly to wydaje mi sie ze bylabym lepsza matka nie zwiele matek ktore znam.
A to dlatego ze dal mnie dziecko to olbrzymia odpowiedzialnosc, a nie zrobic a potem jakos sie odchowa.

Jak mnie takie mamusie wku***. Karmi byle g*** bo niby nie ma pieniedzy, ale na ciuchy dla siebie ma. Zamiast sie dzieckiem zajac, czegos uczyc to w ogole ignoruje dziecko istnienie.
Na zbyt wiele nienormalnych rodzicow sie napatrzylam.
Szkoda mi tych wszystkich dzieci. Chetnie bym je pozabierala rodzicom i pokazala jak to sie robi
A Ty masz podejście do dzieci
Z tego co piszesz czasem to można odnieśc wrażneinie, że naprawdę byłabyś dobrą matką
Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
czesc

Wiecie co chyba rzepka wysuszyla mi skalp

Bylam dzis z kolezanka na miescie i tyle teraz slicznych ciuszkow koniecznie musze pojechac w niedziele na rynek (Miki widzialam te bluzki co kupilas ost) a w pon skocze do galerii. Haha zaszlam moze do 3 sklepow i w kazdym z pare bluzek mi sie podobalo
Rzepka?? ojoj... a olejujesz? Może to jakoś pomoże
Ja jutro zamierzam sie wybrac do chińskiego centrum, bo ostatnio widziałam fajną czarną bluzkę z niby koronki
i może bym ją jednak przymierzyła...
Cytat:
A jak ten krem Kindii sie sprawuje??

Ja jednak go nie kupiłam bo bałam sie zapchania, a skład jednak mi się nie spodobał. nie zaryzykowałam
Stary 2011-02-24, 16:26   #4429
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, ja spinam wlosy łacznie z grzywką, gdy jestem w domu. I tylko wtedy, bo brzydko wyglądam w spiętych bo mam kwadratową twarz i w ogóle
Smerfetko ty jak cos wymyslisz, jesteś ładna, zgrabna, i w ogóle
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 16:26   #4430
Himee
Raczkowanie

Cytat:
Oj kusisz... a gdzie ten krem i emulsję można kupić?
Emulsję w aptece, chociaż zwykle jak o nią pytałam w kilku aptekach to panie robiły wielkie oczy i powiedziały, że może być sprowadzona na zamówienie
Krem, tu masz listę miejsc w zależności od miejsca zamieszkania http://www.fitomed.pl/gdzie-kupic/cms_s/?ids=14

Własnie, Smerfetko, nie mogę obejrzeć Twoich zdjęć.
Są dostępne tylko dla wybrańców?

Edytowane przez Himee
Czas edycji: 2011-02-24 o 16:27
Stary 2011-02-24, 16:30   #4431
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Rzepka?? ojoj... a olejujesz? Może to jakoś pomoże
Ja jutro zamierzam sie wybrac do chińskiego centrum, bo ostatnio widziałam fajną czarną bluzkę z niby koronki
i może bym ją jednak przymierzyła...
Mysle, ze rzepka bo przypomnialo mi sie czemu przerwalam kuracje, wysuszala mi skalp moze i dobrze, ze pies ja wylal
Olejuje dzis mam zamiar polozyc na skalp aloes to mi zawsze pomaga
ja dzisiaj widzialam takie sliczne dziewczece koszule, podobne jak na japan style sprzedaja koniecznie musze sobie na wiosne chociaz jedna kupic aaa i spodnie na rynku, znalazlam taka kobiete, ktora sprzedaje za 40 zl a wgl nie widac, ze rynkowe. Spojrzy raz na figure i dobiera idealne musze przynajmniej z 3 pary kupic
A chinskie centrum to jest po prostu rynek?
Stary 2011-02-24, 16:32   #4432
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Smerfetko ty jak cos wymyslisz, jesteś ładna, zgrabna, i w ogóle
Oj no bo tak jest
Nie uważam się za brzydką ale sa takie rzeczy które bym w sobie zmieniła heh, nie tylko o wygląd chodzi
Nie jest źle

Cytat:
Emulsję w aptece, chociaż zwykle jak o nią pytałam w kilku aptekach to panie robiły wielkie oczy i powiedziały, że może być sprowadzona na zamówienie
Krem, tu masz listę miejsc w zależności od miejsca zamieszkania http://www.fitomed.pl/gdzie-kupic/cms_s/?ids=14

Własnie, Smerfetko, nie mogę obejrzeć Twoich zdjęć.
Są dostępne tylko dla wybrańców?
To u mnie ich nie ma
Ten album dostępny jest dla osób z moich kontaktów

Kurcze na dozie też nie widzę
Stary 2011-02-24, 16:33   #4433
n0emi
Zakorzenienie

chyba wystawie na allegro pare spodni fimry goodies, zamowilam przez neta 3 pary. 1 na mnie pasuje a te dwie pozostale pary zle na mnie leza, wygladam jakbym nie miala w nich ksztaltow zadnych
Stary 2011-02-24, 16:37   #4434
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mysle, ze rzepka bo przypomnialo mi sie czemu przerwalam kuracje, wysuszala mi skalp moze i dobrze, ze pies ja wylal
Olejuje dzis mam zamiar polozyc na skalp aloes to mi zawsze pomaga
ja dzisiaj widzialam takie sliczne dziewczece koszule, podobne jak na japan style sprzedaja koniecznie musze sobie na wiosne chociaz jedna kupic aaa i spodnie na rynku, znalazlam taka kobiete, ktora sprzedaje za 40 zl a wgl nie widac, ze rynkowe. Spojrzy raz na figure i dobiera idealne musze przynajmniej z 3 pary kupic
A chinskie centrum to jest po prostu rynek?
A to piesek

U mnie jest sklep z chińskimi rzeczami Tzn nie tylko chińskie tam są, ale jest to sklep należący do Chińczyków, ale Polacy też tam pracują.

O ja też muszę kupić jakieś spodnie bo ostatnio cały czas katuje jedne, a jak tak dalje bedzie to wyblakną od prania
A ja je uwielbiam

Marzą mi się marmurkowe jeszcze.
A i żakiet jakiś. Miałam się przejść do ciucholandu ale jest takie zimno...
Jutro się wybiorę.. zrobię sobie zakupy. Kokosa kupię, rycynowego, pokrzywę...

Właśnie, mam zamiar znowu pić pokrzywe i mam dylemat
czy samą pokrzywę czy ze skrzypem

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
chyba wystawie na allegro pare spodni fimry goodies, zamowilam przez neta 3 pary. 1 na mnie pasuje a te dwie pozostale pary zle na mnie leza, wygladam jakbym nie miala w nich ksztaltow zadnych
pokaż

Ja moje ulubione mam własnie z Goodies, ładnie w nich pupa wygląda
Stary 2011-02-24, 16:37   #4435
n0emi
Zakorzenienie

smerfetko jak zawsze z opoznieniem jaka masz sliczna figure i mow co chcesz ale caly czas widze w tobie tamta kolezanke
A ten chlopak wyglada jakbys go tam wkleila, on nawet fryzure i urode ma z tamtych lat
Stary 2011-02-24, 16:37   #4436
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:

Akurat jest metoda, która pozwala sprawdzić czy się widzi dobrze czy nie- czytanie cyferek z tablicy (taka tablica z cyferkami jaka jest u okulistów ma swoją nazwę chyba nawet , ale nie pamiętam jej ).
I ja widzę dobrze

Zresztą- przy badaniu komputerowym wychodzi mi wada około -4 czy -5. Nie wierzę, że gdybym miała taką wadę to widziałabym wszystko jak należy (a czytam przecież teksty napisane małą czcionką i do tego oddalone ode mnie itd.).
Może wadę masz na jednym oku tylko a jak patrzysz to to zdrowe oko czyta te napisy, ja tak właśnie mam - na jednym mam średnią wadę, a na drugim 0, i widzę wszystko bo zdrowe oko czyta to co daleko Próbowałaś osobno każdym okiem czytać z daleka?

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Po pracy zaszłam do Rossmanna a tam nowości firmy Wella, widziałyście? http://i.iplsc.com/-/0000VFL7AQT1N99K-C303.jpg Miałam już tą odżywkę repair w koszyku ale odłożyłam jednak, najpierw sprawdzę czy są jakieś opinie. Odżywka 500ml w promocji koło 14 zł kosztuje
To ten szampon co po nim włosy mi się nie przetłuszczają!!! Ten Volume polecam bardzo
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:40   #4437
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
(...)

Nosowska

(...)

ja mam w jednym oku -1, w drugim -0,75 i nie widzę wielu napisów z nawet bliskiej odległości...

(...)
hm tak sobie myślę.... chyba postaram się używać kosmetyków do włosów bez silikonów...
tylko muszę zrobić listę i zobaczyć czy coś z tego co mam się nadaje
Nosowską też lubię. wiele piosenek Hey jest genialnych według mnie.

ech, to co ja mam powiedzieć jak mam -4,5

polecam, polecam ja jak sprawdziłam wszystko, to okazało się, ze tylko jedną odżywkę miałam bez nich wszystko musiałam kupić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 16:41   #4438
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
smerfetko jak zawsze z opoznieniem jaka masz sliczna figure i mow co chcesz ale caly czas widze w tobie tamta kolezanke
A ten chlopak wyglada jakbys go tam wkleila, on nawet fryzure i urode ma z tamtych lat
Na tym zdjęciu z nim to mam d*pe jak chałupe

A ta Twoja koleżanka to bardzo ładna, no i sama nie wiem czy ładniej jej w ciemnych czy w jasnych... i tak, i tak ładnie wyglada

No on niezły, heh, ale normalnie taki osmos jak na tym balecie to większosć ludzi się poprzebierało i oni za darmo wchodzili. Ale wypas
Stary 2011-02-24, 16:42   #4439
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Na tym zdjęciu z nim to mam d*pe jak chałupe

A ta Twoja koleżanka to bardzo ładna, no i sama nie wiem czy ładniej jej w ciemnych czy w jasnych... i tak, i tak ładnie wyglada

No on niezły, heh, ale normalnie taki osmos jak na tym balecie to większosć ludzi się poprzebierało i oni za darmo wchodzili. Ale wypas
Ja wiem czemu Noemi widzi podobieństwo - macie niemal identyczne oczy rysy twarzy już inne, ale ten kształt oka... rzadko się taki zdarza
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:42   #4440
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Ten Seboderm znalazłam na Dozie. Kosztuje 26.30zł

Szkoda że tamtego z Fitomedu nie ma
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości