|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
a szpinak? ja Wam powiem, że zawsze bleee jak najdalej od niego ale moja babcia jak zrobi taki po swojemu z czosnkiem to mmmm palce lizać do tego sadzone jajko i puree ![]()
|
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
|
naleśniki są pycha, jak można ich nie lubić?
![]() ale w sumie to tak jak wszyscy się dziwią jak mogę sernika nie lubić :P jak ja go nie cierpię zawsze babcia mnie namawia "noo wnusiu zjedz serniczek" ooo nie ![]() a serki, sery uwielbiam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2643 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#2644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jajka sadzonego też nie lubię wybredzioch jestem, ale cóż ![]() ale właśnie dziwne... sadzonego jajka nie zjem, a jajecznicę i gotowane mogę jeść codziennie ![]() np. wczoraj miałam chcicę na jajecznicę na śniadanko, a wyrzuciłam patelnię, bo mi się teflon zdrapał ale nie odpuściłam, usmażyłam te jaja na patelni grillowej ![]() Cytat:
i to kolejny mój ewenement, bo rodzynki lubię, nawet tak sobie same pojeść przed tv, a w ciastach nie toleruję
|
||
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jajecznice to bardzo luuubię, z podsmażaną cebulką i wędlinką, czasem kabanosa wkrajam mniaaam ale bym zjadła teraz !! ![]() heh ja to ewentualnie mogę wydłubać z sernika rodzynki i je same zjeść, ale pewnie i nie, bo takie przesiaknięte zapachem sernika łeee;/ nie wiem czemu tak mam, ale nigdy się nie przekonam do tego ciasta
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
a ten Dukan ostatnio bardzo sławny
dobra dieta? Zadowolona jesteś?Ja to bym się pochlastała gdybym miała być na diecie, bo niczego nigdy nie potrafię sobie odmówić... ale wychodzę z założenia, że życie ma być piękne, łatwe i przyjemne, więc po co się dodatkowo męczyć
|
|
|
|
#2648 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
to moje drugie spotkanie z tą dietą, jest dla mnie łatwa i przyjemna w stosowaniu
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Caskado nasza kochana
mogłabyś zerknąć i powiedzieć co sądzisz o tym suplemencie? http://www.varia-sklep.com.pl/humavi...abl-p-950.htmlJakoś niedługo skończy mi się merz i szukam godnego następcy waham się pomiędzy doppelherz'em a tym humavitem z plus
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego tosty i mrożona kawa taka rozpuszczalna, bardziej napój kawowy (innej nie pijam ) mmmm ![]() taką z mięskiem i cebulką najlepszą na świecie robią rodzice a rodzynki z sernika są okropne, bo mokre
|
|
|
|
|
#2651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, policzyłam, że w tym tyg byłam 3 razy w macu a dziś czwartek dopiero ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() raz przywiózł mi tata duże frytki a wczoraj byłam z mamą na big macu, frytach i coli ![]() wiem, że to świństwo - TAK, mówię to ja, wieczny chudzielec, który nie tyje ![]() chciałabym to rzucić, ale chyba bym umarła mój organizm mógłby nie przeżyć takiego szoku odcięcia go od fastfoodów
|
||
|
|
|
#2653 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny piła któras z Was jakąs kawe odchudzająca slim coffe czy jakoś tak?
Bossskieeeee
Edytowane przez HopeMAGDA Czas edycji: 2011-02-24 o 19:11 |
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic zdradziłam swoją fryzjerkę, to teraz mam ![]() miałam ją wypytać o styling/uplastycznienie ale dałam sobie spokój po obcięciu
|
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co widziałam na ich str to mają mnóstwo rodzajów tych tabletek
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój organizm też by nie przeżył takiego szoku bez maca... ale np kfc nigdy nie jem :P |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
rowniez nie lubie nalesnikow
|
|
#2659 |
|
Zadomowienie
|
Hejka Wizażanki! Bardzo bym chiała uzyskać kolor włosów taki jak dziewczyna na zdjęciu ; ) i Moje pytanie czy tymi farbami uzyskam ten kolor? Wychodze z bardzo jasnego rozjaśnianego blondu a wiem że tu piszą same blondyny i licze na to że któraś robiła eksperyment z przyciemnianiem rozjasnianych ; )
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Magda
ja znam te kawe, ale czy odchudza nie wiem A włosy jakies takie cienkie, pocieniowane i białe jakieś A Twoje slicznie wyszły buahot uważaj z ta dieta, nie można jej czesto stosować, nie wiem kiedy ostatnio na niej byłas? Podczas tej diety uwalnia sie dużo kwasów tłuszczowych do krwioobiegu i takie tam, nie będę się zagłębiać w szczegóły, raz można ja przeprowadzić ale na pewno nie kilka razy |
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta dziewczyna, której zdjęcie wkleiłaś ma balejaż...mnostwo kolorów tam widze..łącznie z bardzo jasnym blondem mysle, że ani jedną farbą ani tą drugą nie uzyskasz podobnego odcienia, to zupełnie inne poziomy. co do przyciemniania to ja swego czasu robiłam Loreal Islande 7,1 z załącznika i wyszedł taki naturalny ciemny popielaty blond... Jak masz bardzo rozjaśnione włosy to musisz najpierw zrobić pigmentacje żeby barwnik Ci się trzymał... zrób średni blond narazie i tak Ci wyjdzie ciemniej-np Syoss Średni Blond ja też nim kiedyś robiłam, jak przyciemniałam prawie białawe włoski i ładny kolorek wyszedł
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-02-24 o 19:30 |
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Loreal Islande 7,1 pokryje mi ten blond? Białych nie mam ale są jasne. A wychodziłaś wtedy z blondu czy z jakiegoś innego? |
|
|
|
|
#2663 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
pije jogurty które zawierają w składzie cukier, ale nie codziennie. Jem wędliny, które lubię- nie sprawdzam ile zawierają tłuszczu-to byłby jakiś obłęd nigdy nie lubiłam tłustych wędlin, więc i takich nie kupuję, jem tylko chude smakołyki Serek wiejski kupuje raz light, raz zwykły ze szczypiorkiem (ten ma wiecej tluszczu). Tak jak mówię troszkę oszukuję
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepiej wstaw foto obecnego koloru. Ten Islande jest idealny do przyciemniania bo wychodzi jak naturalny kolor. Ale mi się strasznie szybko sprał (2 -3 tyg) . Jakbyś chciała zostać przy tym ciemniejszym to albo pigmentacja albo po wypłukaniu nałożyć farbę 2 raz-już by barwnik lepiej chwycił
|
|
|
|
|
#2665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ta farba jest słoneczna (i takie są odrosty) a resztę mam popielatą (szaro-srebrne) więc nie ma możliwości by nie było widać różnicy ![]() Cytat:
Ja za chwilkę będę jadła na kolację ![]() Już pisałam kiedyś o tym na forum, jak lekarze wypowiadali się na temat tej diety i jest ona w czołówce bardzo szkodzących zdrowiu a w skrajnych przypadkach nawet zagrażająca życiu... ![]() Kitkulka chcesz iść na dietę? No coś Ty
|
||
|
|
|
#2666 | ||||
|
Zakorzenienie
|
pięknie równiutko
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja właśnie siedze z londą bo już nie mogłam wytrzymać do jutra z tym tłuścioszkiem jeszcze 20 min i zmywam
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to chyba jedyne kolorowe zdjęcie gdzie widać moje włosy, nie jest zbyt wyraźne ale zawsze ; ) Tylko że teraz mam troche jaśniejszy bo to zdjęcie z poprzedniego farbowania. A czy taki kolor by mi wyszedł po tym Loreala 7,1 ? 2 foto ; ) |
|
|
|
|
#2669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak tak w czepusiu właśnie zdjęłam kilka minut temu
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#2670 |
|
Rozeznanie
|
czekamy na foto.....obowiązkowo.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

krokietów w związku z tym również nie lubię 
ja Wam powiem, że zawsze bleee jak najdalej od niego ale moja babcia jak zrobi taki po swojemu z czosnkiem to mmmm palce lizać 

ale wychodzę z założenia, że życie ma być piękne, łatwe i przyjemne, więc po co się dodatkowo męczyć 

mój organizm mógłby nie przeżyć takiego szoku odcięcia go od fastfoodów