Rzeszów...gdzie kupię/załatwię/znajdę - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-24, 10:07   #4771
withi_as
Zakorzenienie

Dot.: Rzeszów...gdzie kupię/załatwię/znajdę

Cytat:
Napisane przez Maggie93 Pokaż wiadomość
I drugie pytanie, czy polecacie jakiegoś fotografa w Rzeszowie, który na pewno zrobi ładne zdjęcie do paszportu?
Studio 64 obok teatru Siemaszkowej ; - )

Cytat:
Napisane przez Prinzessinnen Pokaż wiadomość
Znacie jakieś fajne kluby fitness, siłownie albo zajęcia z jogi ? tym ostatnim się troszkę podjarałam i chciałam wypróbować to cudo
City Fitness ; - )
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 10:55   #4772
sylwiaa18
Rozeznanie

Witam serdecznie wie moze ktoras z was gdzie moge w rzeszowie kupic plukanke do wlosow srebrzyk? bardzo prosze o odpowiedz, bo sie naczytalam opini o niej na kwc i sie napaliłam
pozdraawiam.
sylwiaa18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 13:01   #4773
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwiaa18 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wie moze ktoras z was gdzie moge w rzeszowie kupic plukanke do wlosow srebrzyk? bardzo prosze o odpowiedz, bo sie naczytalam opini o niej na kwc i sie napaliłam
pozdraawiam.
Nie używam ale widziałam we wszystkich kosmetycznych -Wispol, Rossmann, Natura.
Sylwia1900r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 16:52   #4774
desporadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sylwia1900r Pokaż wiadomość
Essence mają w Naturze na ul Grunwaldzkiej naprzeciw macdonalda.
Serii Sun Club napewno już nigdzie nie kupisz bo była sezonowa i wyprzedali a potem dostali następną, w tej chwili zimowa pewnie jest, czasem zaglądam na to stoisko ale dawno nie byłam, idź zobacz co tam mają na Grunwaldzkiej, może coś ciekawego znajdziesz.
Nie, nie Nie chodzi mi o kolekcję limitowaną, tylko o serię Sun Club, którą można dostać w tzw 'drugiej szafie' Essence, której na Grunwaldzkiej w Naturze nie ma

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
ja natomiast czytałam , że szału nie było. Obyło się bez tłumów i gigantycznych kolejek.

słyszałyście może o aerobiku prowadzonym w 6 LO na Towarnickiego? Znacie jakieś fajne kluby fitness, siłownie albo zajęcia z jogi ? tym ostatnim się troszkę podjarałam i chciałam wypróbować to cudo
Kilka miesięcy był ten aerobik niby w 6 LO chyba w środy (?) ale to też nie co tydzień, ale już raczej nic takiego nie ma
Stary 2011-02-24, 16:58   #4775
4ac7eae5f92dfa622d89f024e559f952d8de277a_657b9774600aa
Konto usunięte

Cytat:
ja natomiast czytałam , że szału nie było. Obyło się bez tłumów i gigantycznych kolejek.

słyszałyście może o aerobiku prowadzonym w 6 LO na Towarnickiego? Znacie jakieś fajne kluby fitness, siłownie albo zajęcia z jogi ? tym ostatnim się troszkę podjarałam i chciałam wypróbować to cudo

U mnie na wydziale wisi kartka z zajęciami ale z pilatesu za 5zł/h. Nie wiem gdzie dokładnie, więc gdybyś była zainteresowana to daj znać to zerknę
4ac7eae5f92dfa622d89f024e559f952d8de277a_657b9774600aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 17:41   #4776
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
czy polecacie jakiegoś fotografa w Rzeszowie, który na pewno zrobi ładne zdjęcie do paszportu?
Po pierwsze żadne zdjęcie do paszportu nie jest ładne, po drugie jak chcesz ładne to cię muszą zretuszować po trzecie sensa brak, bo i tak zdjęcie jest czarno-białe. i nie widać syfów, pryszczy, świecenia. a poza tym uśmiechać się nie wolno i zdjęcie jest en face Ja robiłam u Kassowskiego, nie było źle

Edytowane przez whenee
Czas edycji: 2011-02-24 o 17:43
whenee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 18:14   #4777
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
mi w maxumie zrobili foty do dyplomu bardzo byłam zadwolona bo facet zrobił mi kilka zdjęc i oboje wybralismy najładniejsze ujecia,
natomaist u kasowskiego usiałam zrobiła i kazała przyjśc za jakiś czas...nie miałam nawet możwliwości obejrzec tych zdjęc ....maskara
ale nie weim jak z paszportowymi
Cytat:
Napisane przez anutka123 Pokaż wiadomość
Też polecam Maxum co do zdjęć.
Cytat:
Napisane przez withi_as
Studio 64 obok teatru Siemaszkowej ; - )
Dziękuję bardzo!

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
Po pierwsze żadne zdjęcie do paszportu nie jest ładne, po drugie jak chcesz ładne to cię muszą zretuszować po trzecie sensa brak, bo i tak zdjęcie jest czarno-białe. i nie widać syfów, pryszczy, świecenia. a poza tym uśmiechać się nie wolno i zdjęcie jest en face Ja robiłam u Kassowskiego, nie było źle
zrujnowałaś moje marzenia o ładnym zdjęciu Dziękuję, może nie wyjdę jak ->

O naprawie Zenitów nikt nic nie wie?

Edytowane przez Maggie93
Czas edycji: 2011-02-25 o 15:51 Powód: dopisek
Maggie93 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-24, 21:17   #4778
Sylvviiaa
Zakorzenienie

była z Was może któraś w Tawernie Żeglarskiej ?
Stary 2011-02-24, 21:40   #4779
AjriszMarta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylvviiaa Pokaż wiadomość
była z Was może któraś w Tawernie Żeglarskiej ?
Przyjemna Da się pogadać, w tle lecą szanty.

AjriszMarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-24, 22:24   #4780
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AjriszMarta Pokaż wiadomość
Przyjemna Da się pogadać, w tle lecą szanty.
nom....i tak najbardziej wole Życie jest piękne
Stary 2011-02-24, 23:44   #4781
AjriszMarta
Zakorzenienie

To zależy na jaką okazję Życie jest dobre na kawę i plotki, Tawerna na lato, Irish na ochlanie, Piwnica na jedzonko, a muzyka była najlepsza w Rejsie...

AjriszMarta jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-25, 06:26   #4782
Sylvviiaa
Zakorzenienie

potrzebuję w maju wynająć salę (czy coś ) dlatego pytam jak tam jest
a jak tam jest cenowo , jakie jedzenie/ picie?
Stary 2011-02-25, 09:38   #4783
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Cytat:
To zależy na jaką okazję Życie jest dobre na kawę i plotki, Tawerna na lato, Irish na ochlanie, Piwnica na jedzonko, a muzyka była najlepsza w Rejsie...
Dzięki za tą odpowiedź, mi też się przyda

Moja prośba o info o sklepach zoologicznych - planuję na początku marca kupić Chomika, no i gdzie znajdę sklep z wyborem gryzoni: chomików, świnek, królików, chciałabym oglądnąć te zwierzaki i zależy mi na takim sklepie gdzie dbają o zwierzęta, żeby nie były chore i nie umarły po tygodniu od zakupu.
Mam chętkę na chomika syryjskiego.

Edytowane przez Sylwia1900r
Czas edycji: 2011-02-25 o 10:45
Stary 2011-02-25, 14:03   #4784
pompommi
Raczkowanie

Cytat:

Moja prośba o info o sklepach zoologicznych - planuję na początku marca kupić Chomika, no i gdzie znajdę sklep z wyborem gryzoni: chomików, świnek, królików, chciałabym oglądnąć te zwierzaki i zależy mi na takim sklepie gdzie dbają o zwierzęta, żeby nie były chore i nie umarły po tygodniu od zakupu.
kupowałam kiedyś w tym zoologicznym na Rejtana - zdechł po tyg. Lepiej chyba w RCMB a jak za daleko to w Nowym Świecie w Realu też jest zoologiczny ale nie wiem jak z chomikami- kupowałam karme dla kota to pan był dobrze poinformowany co i jak więc może też dobry sklep
pompommi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 14:05   #4785
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:

Syryjski - ok, ale pod żadnym pozorem nie kupuj dżungarskiego Ja go miałam, to bałam się go z klatki wyciągnąć, a jak ktoś TYLKO przechodził obok klatki to takie dziwne odgłosy wydawał
Stary 2011-02-25, 14:13   #4786
agateq
goniąca własny ogon..

Kojarzycie sklepy z kawą i herbatą w Europie na półpiętrze i w Grafice? No więc właśnie, na ulotce mam napisane, że jest też sklep na Kopernika 2.

Szukałam wczoraj z koleżanką i ni hu hu. Jest jakiś sklep z herbatą, schodkami w dół, notabene chyba w likwidacji...

Wiecie może gdzie to jest?

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 15:43   #4787
Prinzessinnen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Syryjski - ok, ale pod żadnym pozorem nie kupuj dżungarskiego Ja go miałam, to bałam się go z klatki wyciągnąć, a jak ktoś TYLKO przechodził obok klatki to takie dziwne odgłosy wydawał
dokładnie! mój z kolei wydawał głosy jakbym darła paznokciami po tablicy najlepiej kup sobie pandę - ładne, milusie i drobne - chociaż ja swojego upasłam
co do sklepu to może Nika w Nowym Świecie? Zorientuj się , ja stamtąd mam swojego i jest zdrowiutki
Kim do cholery jesteśmy, żeby rościć sobie prawo do oceniania innych? Nawet jeśli wiodą najnudniejszy żywot na tym padole i piją wino z dolnej półki, mogą przecież uważać, że ich życie jest najlepsze na świecie.
Venila Kostis

Prinzessinnen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 16:11   #4788
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Zgadzam się z LeejdiNaati i Prinzessinnen, dżungarskie są jakieś nie teges Z własnego doświadczenia wiem, że kolor futerka ma jednak znaczenie. Rude czasami szaleją i chyba mają największą skłonność do niemiłych niespodzianek takich jak podgryzanie palców właścicielki I tłuką się w nocy niemiłosiernie, musiałam wszystko z akwarium wyjmować.. (klatka poszła w odstawkę już przy pierwszym chomiku, sprzątanie trotów co godzinę z całego pokoju może się znudzić ) Białego miałam jednego, ale też dziwny, miał chyba ambicję odlecenia na kołowrotku.. Za to czarne lub czarno-białe zawsze były ok Spokojne, żaden nigdy mnie nie dziabnął, ani nic. A moja stara ukochana Pelagia () nawet mi czasami zasypiała na rękach Oczywiście moja teoria nie została poparta żadnymi dowodami naukowymi

Cytat:
Jeszcze Ad Rem jako naprawdę klimatyczne miejsce, dobre na kawę z przyjaciółką i na randkę z jakimś ciachem
Graciarnia też ma swój urok, ale nie każdemu się spodoba.
Kryjówka na obiad zdecydowanie
Remont jest dobry jak się idzie już z trochę większą ekipą na piwo czy cuś.

Edytowane przez Maggie93
Czas edycji: 2011-02-25 o 16:15
Maggie93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 17:24   #4789
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:

Nienawidzę chomików, ale powiem Ci że moim faworytem, jeżeli o sklepu zoologiczne (które swoją drogą uwielbiam i spędzam w nich trochę czasu) chodzi, jest Iguana w tej galerii obok Tesco, ale też Iguana w Reducie (chociaż słyszałam ostatnio że już jej tam nie ma ... wiecie coś o tym?). Kiedyś lubiłam Zoo Center na Rejtana, ale ostatnio jak tam było to okazało się że sklep został w połowie zlikwidowany. Ale o zwierzaki tam dbają. No i tak jak dziewczyny pisały - ten w Nowym Świecie też jest okk, ale akurat wydaje mi się że tam o nie średnio dbają, a przynajmniej takie miałam wrażenie jak byłam tam zobaczyć szynszyle. Babki w sklepie w ogóle nie umiały się z nimi obchodzić, jedna z nich dała się nawet szylce ugryźć, po czym skomentowała - dzikie są te zwierzęta, zawsze tak reagują Jasne.
Stary 2011-02-25, 17:51   #4790
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
tawerna faktycznie fajna na wakacje

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
Kojarzycie sklepy z kawą i herbatą w Europie na półpiętrze i w Grafice? No więc właśnie, na ulotce mam napisane, że jest też sklep na Kopernika 2.

Szukałam wczoraj z koleżanką i ni hu hu. Jest jakiś sklep z herbatą, schodkami w dół, notabene chyba w likwidacji...

Wiecie może gdzie to jest?
cóz, jedyny sklep jaki z herbata kojarze na Kopernika to jak z grunwaldziej idzie się w dół i skręca się w prawo w Kopernika jak do Bożnicy

ten o kórym piszesz jest blisko poczty i tam faktycznie chyba nawet zamienił się w papierniczy czy jakoś tak

Cytat:
Jeszcze Ad Rem jako naprawdę klimatyczne miejsce, dobre na kawę z przyjaciółką i na randkę z jakimś ciachem
Graciarnia też ma swój urok, ale nie każdemu się spodoba.
Kryjówka na obiad zdecydowanie
Remont jest dobry jak się idzie już z trochę większą ekipą na piwo czy cuś.
oooo...ja te lubie Ad rem za klimat w sam raz na randkę i ploty
Kryjówka faktycznie na obiadek ....ale tez na herbatkę w tych piwnicach fajnie.....tylko może teraz za zimno
Remont tez koncerty fajne- z ekipą najlepiej

ale i zdecydowaownie ejstem za Zyciem bo jak dla mnie ejst do wszystkeigo i na ploty i na randki
chcoiaż jedzenie najbardziej lubie i tak w barze retro na 3 maja ...ale tam młyn jest w porze obiadowej
ado irisha nie zdołałam sie przekonac
tak samo jak nora aktora- kelrnerki jak masz jeszcze 1/4 napoju to juz pytaja czy czegoś nie podac ...nie ceirpie takich miejsc..
graciarnia jest ok nawet
podoba mi sie na randke tez YOU & Me...goraca czekolada była tam ok

a co myslicie o tym takim Loundry w Rynku był tam ktoś? :P

Edytowane przez d0lcevita
Czas edycji: 2011-02-25 o 17:54
d0lcevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:06   #4791
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Nienawidzę chomików, ale powiem Ci że moim faworytem, jeżeli o sklepu zoologiczne (które swoją drogą uwielbiam i spędzam w nich trochę czasu) chodzi, jest Iguana w tej galerii obok Tesco, ale też Iguana w Reducie (chociaż słyszałam ostatnio że już jej tam nie ma ... wiecie coś o tym?). Kiedyś lubiłam Zoo Center na Rejtana, ale ostatnio jak tam było to okazało się że sklep został w połowie zlikwidowany. Ale o zwierzaki tam dbają. No i tak jak dziewczyny pisały - ten w Nowym Świecie też jest okk, ale akurat wydaje mi się że tam o nie średnio dbają, a przynajmniej takie miałam wrażenie jak byłam tam zobaczyć szynszyle. Babki w sklepie w ogóle nie umiały się z nimi obchodzić, jedna z nich dała się nawet szylce ugryźć, po czym skomentowała - dzikie są te zwierzęta, zawsze tak reagują Jasne.
W Reducie chyba nie ma juz zoologa ale pojawil sie tuz obok kolo Pepco, podejrzewam, ze to ten sam Mnie tam denerwuje, ze caly czas ktos sie pyta w czym moze pomoc, kiedys zostalam spytana o to 3 razy w ciagu 10 moze minut...

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 18:10   #4792
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
W Reducie chyba nie ma juz zoologa ale pojawil sie tuz obok kolo Pepco, podejrzewam, ze to ten sam Mnie tam denerwuje, ze caly czas ktos sie pyta w czym moze pomoc, kiedys zostalam spytana o to 3 razy w ciagu 10 moze minut...
A no właśnie, dawno tam nie byłam bo to nie moje rejony, więc częściej bywam w tym drugim ; - D

Cóż, jak widać nadmierne dbanie o klienta też nie jest wskazane ; D
Stary 2011-02-25, 18:23   #4793
agateq
goniąca własny ogon..

dolcevita a czy tam jest też kawa?

Instagram
Stary 2011-02-25, 18:54   #4794
Marigold19
🦄

Dziewczyny, jeśli chodzi o sklepy zoologiczne to akurat jestem bardzo w temacie i niestety nie mogę się zgodzić z Waszymi opiniami W tym sklepie na Rejtana spotkałam się z chomikiem na tyle głodnym, że zjadał drugiego chomika (skutecznie wyleczyłam się z chomików), który padł oraz z chomikiem, który bardzo dużo czasu spędził z łapką przyciętą zamknięciem... Poza tym trzymają samiczki z samczykami, więc można nabyć dwa albo i więcej w cenie jednego. Dla mnie to całkowicie nie pro, bo zwykle taka jedna partia to bracia i siostry, więc genetycznie będą popaprane.

Jeśli chodzi o Iguanę w Galerii Novej to sama nie wiem- niby wszystko ok, ale jedna ze świnek morskich na coś choruje... pewnie grzybica więc stamtąd też bałabym się brać.
W RCMB już nie ma zwierzątek jakby ktoś się wybierał.

W Reducie zwierzątka były zadbane, ale nie bywałam tam za często. W Nowym Świecie też jest zoologiczny i ten chyba robi na mnie najlepsze wrażenie.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 19:16   #4795
sylwiaa18
Rozeznanie

Cytat:
Nie używam ale widziałam we wszystkich kosmetycznych -Wispol, Rossmann, Natura.
no wlasnie niestety tam nie ma, sa plukanki z innych firm, a tej konkretnej nie moge znalesc
sylwiaa18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-25, 19:39   #4796
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
oooo...ja te lubie Ad rem za klimat w sam raz na randkę i ploty
Kryjówka faktycznie na obiadek ....ale tez na herbatkę w tych piwnicach fajnie.....tylko może teraz za zimno
Remont tez koncerty fajne- z ekipą najlepiej

ale i zdecydowaownie ejstem za Zyciem bo jak dla mnie ejst do wszystkeigo i na ploty i na randki
chcoiaż jedzenie najbardziej lubie i tak w barze retro na 3 maja ...ale tam młyn jest w porze obiadowej
ado irisha nie zdołałam sie przekonac
tak samo jak nora aktora- kelrnerki jak masz jeszcze 1/4 napoju to juz pytaja czy czegoś nie podac ...nie ceirpie takich miejsc..
graciarnia jest ok nawet
podoba mi sie na randke tez YOU & Me...goraca czekolada była tam ok

a co myslicie o tym takim Loundry w Rynku był tam ktoś? :P
Gdzie jest YOU & Me? A do Loundry też mnie ostatnio ciągnie, ale zawsze jakoś zejdę z kursu i trafię do Życia Tak więc przyłączam się do pytania.
Aaa i jeszcze jak w portfelu mało kasy, a trzeba wyjść z koleżanką na ciastko i kawę to Bulanda na 3-go Maja jest dobrym miejscem

Natomiast odradzam zdecydowanie 3po3, ostatnio kolega mnie tam zaciągnął i okazało się, że to jakaś żulernia gimnazjalistów (a powietrze możnaby kroić, tak gęste było od dymu papierosowego..)

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwiaa18 Pokaż wiadomość
no wlasnie niestety tam nie ma, sa plukanki z innych firm, a tej konkretnej nie moge znalesc
A byłaś w Europie? Tam często można znaleźć to, czego nie ma w innych drogeriach
Stary 2011-02-25, 19:47   #4797
pompommi
Raczkowanie

Cytat:
Gdzie jest YOU & Me? A do Loundry też mnie ostatnio ciągnie, ale zawsze jakoś zejdę z kursu i trafię do Życia Tak więc przyłączam się do pytania.
Aaa i jeszcze jak w portfelu mało kasy, a trzeba wyjść z koleżanką na ciastko i kawę to Bulanda na 3-go Maja jest dobrym miejscem

Natomiast odradzam zdecydowanie 3po3, ostatnio kolega mnie tam zaciągnął i okazało się, że to jakaś żulernia gimnazjalistów (a powietrze możnaby kroić, tak gęste było od dymu papierosowego..)

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

A byłaś w Europie? Tam często można znaleźć to, czego nie ma w innych drogeriach
You &me jest od ratusza idąc po lewej str zaraz koło kebaba od Dary. I obok Alchemia - zawsze podobała mi się tam muzyka, bo jest taka dla każdego
ja bym sie zapytała gdzie jest to Loundry?
pompommi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-02-25, 21:43   #4798
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość
dolcevita a czy tam jest też kawa?
oj nie pamietam

Cytat:
Napisane przez pompommi Pokaż wiadomość
You &me jest od ratusza idąc po lewej str zaraz koło kebaba od Dary. I obok Alchemia - zawsze podobała mi się tam muzyka, bo jest taka dla każdego
ja bym sie zapytała gdzie jest to Loundry?
w tym ciągu kamienic od zycie jest piekne w strone ratusza ale przed carpe diem
Stary 2011-02-26, 08:48   #4799
Sylwia1900r
Wtajemniczenie

Dzięki za adresy zoologicznych, bo to będzie mój pierwszy w życiu chomik, nie mam doświadczenia jeżeli chodzi o te zwierzątka, i napewno wybiorę czarno-białego skoro ma być łagodny a właśnie chciałam takiego malucha brać na ręce i przytulać
Mapa z adresami w dłoń i w poniedziałek ruszam po zwierzątko.
Dziękuję.
Stary 2011-02-26, 13:12   #4800
agateq
goniąca własny ogon..

gdzie w Rzeszowie znajdę hurtownię fryzjerską, ale taką, że detalicznie też można kupić?

Poszukuję tego szamponu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=38917&next=1

i ogólnie różnych innych, potrzebna mi ta hurtownia, no

DOPISEK: właśnie znalazłam Alfa Centrum oddział na Matejki, a centrala:P na Raginisa. Czy znacie może tę firmę? Można tam kupować detalicznie?

Instagram

Edytowane przez agateq
Czas edycji: 2011-02-26 o 13:19
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości