![]() |
#211 | |
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Zdziwiłam się natomiast jak Filip nie zgodził się na widzenie Marty z dzieckiem. Nie powinien karać jej dzieckiem, tak się nie robi. Problem jest miedzy nimi, po co mieszać do tego dziecko? Co nie oznacza, ze bronie Marty, bo zrobiła coś okropnego i uważam, ze nie powinien jej wybaczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
mi sie zdaje ,że on myśli nad tym żeby z martą stosunki jakoś ''uczłowieczyć'' że tak powiem
![]() ![]()
![]() |
#214 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale w sumie ja jestem za tym, żeby mówić do teściów na "Ty". ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też lubiłam. Mam nadzieję, że się zejdą! ![]() Cytat:
![]() Muszę na to w końcu zwrócić uwagę! ![]() A ja ją lubię. ![]() Cytat:
Oni chyba wcześniej wrócili z Filipem z wyjazdu i Marta dalej ma urlop.
![]() |
![]() |
#216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Stopy wczoraj były bardziej czyste niż ostatnim razem ![]() Nawet moja słabo widząca mama to zauważyła ![]() Gośka to taka niechluja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Jakby nie było na planie wszyscy chodza w butach, a skoro scene powtarza sie po kilka razy to wcale mnie nie dziwi, że ma brudne giry ;D Z tego co wiem to akurat mieszkanie Gośki jest jednym z apartemantów, które TVN wynajmuje na jednym z warszawskich osiedli ![]() ![]() ![]() Jeżeli chodzi o Marte.. to racja - zrobiła coś złego. Ale tak naprawdę same pomyślcie. Ile oni mają lat w tym serialu? po 25? Marta urodziła dziecko w mlodym wieku i tak naprawdę jest z Filipem od kiedy chyba skończyła liceum. (nie wiem dokładnie - nie zagłębiam się w to ;p ). W żaden sposób nie chcę jej usprawiedliwiać, ale nie zdarzyło Wam się nigdy nic takiego? Że będąc z kimś tak długo znalazła się osoba, która zaczeła Was adorować, intrygować i byłybyście w stanie stracić dla takiej osoby głowę? No bo co? Praca-dziecko-dom-Filip-praca-dziecko-dom-Filip.. i tak w kółko. Nie nudne? To ja się nie dziwie ![]() Osobiście uważam, że każdemu może się coś takiego przytrafić. Tym bardziej, że ona sama powtarza, że nie chciała się zakochać - jak to sie mówi, miłość nie wybiera. ![]() Oczywiście uwieeeeeeeeelbiam Filipa! I szkoda mi go, że Marta tak postąpiła i rozwaliła rodzinę, ale rózne rzeczy w życiu sie zdarzają ![]()
Edytowane przez cipcipcip Czas edycji: 2011-02-24 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Marty i przytoczonego przeze mne cytatu - zgadzam się w 100%, ale nie potrafiłam tego tak obrać w słowa i napisać ![]() Uwielbiam Filipa za jego obecną postawę, ale uważam, że Marta zasługuje na przebaczenie, jeśli tylko odkocha się raz na zawsze w Włochaczu i zerwie z nim kontakt. ![]()
![]() |
![]() |
#220 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Marta ostatnio w pracy powiedziała, że dziecko jej zachorowało więc może ma opiekę
![]() |
![]() |
#221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#222 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 | ||
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o ten moment jak szukala ją ta koleżanka z pracy kiedy zadzwoniła do Filipa to Marta coś wspominała, że musiała jechać z Ksawerym do lekarza..ale nie sądze aby brała wolne
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miałam podobną sytuację tyle, że nie mamy dzieci :p dlatego może ją trochę rozumiem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Zakorzenienie
|
ale sie rozpisałyście
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie, to było przecież zwykłe kłamstwo, aby się usprawiedliwić. Nie było mowy o żadnym urlopie z tego powodu ![]() Więc fakt - dziwna sytuacja. Nagle nie musi chodzić do pracy, a nikogo o tym nie informowała ![]()
![]() |
![]() |
#227 |
|
Teraz Marta odzyska "wolność" i będzie mogła się gzić z kudłaczem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
A mi się wydaje że zdrada Marty wynika z tego że miała z Filipem kryzys, Przecież się kłócili itp.
Każdemu coś brakowało w tym związku no i wyszło jak wyszło. Małpa go zdradziła. Może brakowało jej czegoś, zrozumienia, miłości ze strony Filipa? Oczywiście żeby nie było, potępiam zdradę. Co do Ksawerego. Rzuciło mi się w oczy to, że gdy Filip kazał się wynosić Marcie to powiedział, że bez dziecka. A rzuciło mi się to w oczy bo w prawdziwym życiu jeszcze nigdy nie widziałam ani nie słyszałam o tym, żeby facet wykłócał się z żoną, że dziecko zostaje z nim a nie z nią. Zawsze dziecko jest przy matce, Marta ma za co się utrzymać itp więc jakby był rozwód dziecko pewnie byłoby z nią. W serialu rozumiem że emocje itp, więc Filip z wściekłością powiedział że dziecko zostaje z nim i że Marcie go nie odda, ale tak w prawdziwym życiu chyba mało jest takich sytuacji, kiedy to facet chce zostać z dzieckiem(?) No chyba że się mylę. Ale wg. mnie facetom to na rękę że dziecko odwiedzają kiedy chcą i płacą alimenty zamiast wychowywać dziecko samemu. Piszę to, bo po tej akcji stwierdziłam, że powinno być więcej takich facetów jak Filip z Na wspólnej ![]() ---------- Ogólnie to witam, jestem nowa xD Ahh i dodam, że jak w związku jest nuda tak jak któraś z was to fajnie opisała, to jest się łasym na komplementy i zauroczenia Edytowane przez kinia656 Czas edycji: 2011-02-24 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Tak piszecie o Mieciu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Raczkowanie
|
hehe a mnie się właśnie wydaje, że tu bedzie sytuacja zgodna z zasadą "zakazany owoc lepiej smakuje" ![]() Marta bedzie teraz rozpamiętywać rozbitą rodzinę i już do kudłacza nie będzie pomykać ![]() Że też Kudłaty chce taką płaczącą w łóżku babkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
dzieki romansowi Marty oglądalnośc na wspólnej jest coraz większa
http://www.plejada.pl/3,44491,news,1...e,artykul.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
Witam, tak was podczytuję i coś mi się przypomniało; oglądałam kiedyś Dzień dobry tvn i był wywiad z Marta i tym jej ... jak mu tam włochaczem... oni byli na planie, kręcili nowe odcinki, no i nie zapowiada się żeby romans się wypalił a Marta wróciła do Filipa, chyba będzie coś próbować z włochaczem a nawet coś mi się obiło o uszy że się pojawi jego żona?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak swoją drogą najeżdżamy na Marcię, a Filip kiedyś też jej numer wykręcił i gził się po kątach, w ich nowym mieszkaniu z jakąś babą z pracy. Dobrze pamiętam? Też mu Marta wybaczyła. Może nie doszło do oficjalnej zdrady, ale coś tam było.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
madzia.a a co przepraszam bardzo to matka ma większe prawa do dziecka?! nie rozumiem jak tak można pisać to seksizm w czystej postaci! no niby nie okazała się złą matką, ale co filip okazał się złym ojcem?! też nie. okazał się nie tylko dobrym ojcem ale i dobrym małżonkiem, a marta nie.
gdyby nie poczynania marty dziecko miałoby pełną rodzinę. ok mogła się zakochać, mogła popełnić błąd. w życiu robi się różne głupie rzeczy, ale niestety jeszcze mi się nie zdarzyło mieć płomienny romans za plecami męża czy partnera.Jeżeli Marta jest dobrą matką to filip jest cudownym ojcem. Zostawał z dzieckiem w domu, zajmował się gdy ona robiła karierę. Niby CZEMU z jakiego powodu dziecko miałoby zostać z matką? Nie rozumiem tego podejścia. To nie jest jej dziecko, jego też nie, ale w zaistniałej sytuacji nie ma ani jednego racjonalnego powodu dla ktorego dziecko miałoby z nią zostać. Bo slogan "miejsce dziecka jest przy matce" to nie jest argument... ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem o co sie tak spieracie
![]()
![]() |
![]() |
#237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to witajcie, i ja się dołączam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Witaj :P
Taaa matka dziecka Igora w Plebanii też gra nieszczęśliwą młodą matkę;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.