|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. III
alez zapierniczacie ![]() ladne pazurki wpadly Hosanka sliczne te rozowe ![]() Malina ladne te pazurki mazniete frenczowym takie delikatne. ButterflyFlyAway wyrownaj troszke i bedzie cacy ![]() Wyszunia Twoje pazurki piknee ![]() Serena witamy jak kolorowo nas przywitalas super ![]() Madzia widze zbiorek sie powieksza ![]() Karola jakie ladniutkie kwiatuszki na tym kalendarzu Orchi zdrowiej ![]() Chce ktoras moje paznokcie ogarnac ? ![]() nie mam motywacji, bo sa okropne! ledwo pokazala sie biala koncowka a juz sie rozdwaja w niektorych miejscach
|
|
#3993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jeśli ja mam być WYszunia to Ty będziesz LYdzia, co Ty na to? Ja chyba nie lubię 'ogarniać' paznokci... mogę pomalować
|
|
|
|
|
#3994 |
|
Rozeznanie
|
Anula śliczne masz pazurki
super !!
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Oo właśnie mi się wydawało, że gdzieś czytałam że maja mieć
będę musiała specjalnie do natury podjechać
|
#3997 |
|
Raczkowanie
|
Anula co ty robisz ze masz takie paznokcie??ŚLICZNE!!!!!:l ove:
|
|
|
|
#3998 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny macie śliczne pazurki , sorki że nie wymieniam, ale dzisiaj nie mam czasu na nic
![]() Karola widać że ci się nudziło Kinia nie ma za co Dobra zmykam do angielskiego |
|
|
|
#3999 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za miłe powitanie
![]() Ja właśnie strasznie się niecierpliwię oczekiwaniem na nowości Essence, kocham tę markę! Pękające, magnetyczne, holograficzne... się rozmarzyłam A lakierów przybywa
|
|
|
|
#4000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() widzę, że koleżanka pomysłowa ![]() Karola aleś ty ładna, szczególnie w blond włoskach |
||
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leżę i pachnę żartuję ofc nie no nie wiem to co używam to nie tajemnica, nic szczególnego ![]() dziękuję |
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Lakierami i wykałaczką
![]() Dziękuję ![]() Bo w porównaniu do tych przed obcięciem są krótkie... Niestety ![]() Dziękuję ![]() Dzięx ![]() Tak. Cały rok musze teraz w fiolecie chodzić ![]() Cytat:
Ale gdzieś widziałam te wspaniałości bez lakieru i kurcze... Prawdziwe ![]() ![]() Siostra złożyła zamówienie na takie samo zdobienie <wstydzi_się> Dziękuję Fuck... Właśnie mam ten brąz od niedawna Ale blond miałam za długo. Musiałam przyciemnić ![]() Skończyłam porządki w szafach!!!!!! Jestem z siebie dumna bo zazwyczaj takie porządki wyglądały na przewieszaniu wieszaków i wywalaniu jednej rzeczy ![]() Ale teraz się wkurzyłam bo szafy się nie domykały a nie miałam w czym chodzić :/ I odłożyłam 3 wory na śmieci
|
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff ale pędzicie
![]() Kingusia a jakie lakierki proponujesz? ![]() Karola super ozdobiłaś kalendarz Śliczne pazurki i kolor ![]() Anula do twoich to brak mi już słów Bosssskie są ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Karola jestem z Ciebie dumna Też będę musiała się w końcu zabrać za porządki, bo szafki się nie domykają a nie mam w czym chodzić
|
#4004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też muszę zrobić porządek w szafie (niestety mam tylko jedną, wypchaną po brzegi). Jakiś czas temu też oddaliśmy kilka worów na śmieci pełnych ciuchów, a szafa znowu pełna... Miejsca nie przybywa, a ciuchów tak. |
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje ![]() może być bez słow
|
|
|
|
|
#4006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To strasznie wkurzające Dziękuję za docenienie ![]() Wszystkich mobilizuję dzisiaj. Każdy kto słyszy o moich porządkach zarzeka się, że też niedługo zrobi ![]() Cytat:
Ja tyle powywalałam a i tak nie powiedziałabym, że się jakoś specjalnie uluźniło. Nie wiem gdzie wcześniej to upychałam wszystko
|
||
|
|
|
#4007 |
|
Zadomowienie
|
Czlowieka dzien nie ma, a tu tyle paznokci i stron do przekopania
![]() Wybaczcie, ze nie bede kazdej z osobna wymieiac, ale cuda tu wklejalyscie![]() Ja Was tlyko poinformuje, ze zaliczylam wszystko, co bylo najciezsze, a teraz mam tydzien ferii I zeby nie bylo za slodko - ulamaly mi sie dwa wskazujace, w tym jeden prawie przy samym berzgu Pomaluje je jakos na dniach, to wstawie fotki
|
#4008 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() a to moje dzisiejsze pazurki ![]() nic nie moge poradzic na te skórki paskudne wiec
|
|
|
|
#4009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja Cie przepraszam
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
a tu moje ostatnie
skorki okropne ale staram sie jak moge i nie zalewac ale strasznie drża mi dlonie ( mam stanowczo zbyt wysoki puls ) wiec wybaczcie![]() oo nawet wlos sie zapątał, trzymalam szczotke do wlosow ![]() ![]() edit: ojojjj jak te moje pozalwane skorki tragicznie wygladaja, nie powinnam wrzucac bo bedziecie bic!
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-02-24 o 19:30 |
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne pazurki, kształt, zdobienie, kolorek
![]() tylko te skórki faktycznie nie za ciekawe, ale jak się wyjedzie zawsze można poprawić i zmyć może korektorem takim w pisaku?
|
|
|
|
#4012 |
|
Raczkowanie
|
skórki jak skórki ale wzorek śliczny
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Orchideo gdyby nie te skórki było by super, ale na to przymknę oko
![]() ładne pazurki ![]() Ps. Jak Ci idzie odchudzanko?
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
a ja scielam na zero. ble. nie wiem czym takie kikuty pomalowac.
|
|
|
|
#4015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo wlasnie, wlasnie, tylko gdzie mozna taki dostac ? bylby idealny ![]() nick powinnam miec Panna Drżace Dlonie, naprawde. czekam na nowe plytki konad, ale okazalo sie ze moga isc nawet do 2 tygodni bo to z niemiec szkoda, bo lubie komentarze instruktorow prawa jazdy (ucze sie jezdzic ze zlym skutkiem niestety) ![]() ![]() ah te pytania 'bylas na kursie?" "to naturalne? " 'te kwiatki to lakier?' 'jak to zrobilas" ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- dziekuj Cytat:
lakier ados pistacja, 3 warstwy ![]() odchudzanie. coz, ograniczylam slodycze, nie jem po 18, staram sie jak najwiecej zjesc rano, jednak przy tym co daja w internacie... na twisterku cwicze,, o dziwo boczki prawie cale juz zrzucilam, uda troche sie 'nabily' miesnie brzucha sa juz super, tluszczyku moze 1 cm zostalo. grunt ze nic mi sie ze spodni nie wylewa ale jeszzcze swietnie nie jest![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
|
|
#4016 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Orchidku ja zawsze jak zaleję skórki to od razu przejeżdżam pilnikiem do paznokci takim ze szpicem i jest ok, a nigdy nie czyszczę skórek
![]() A co do odchudzania no to gratuluję wytrwałości ![]() Rudamala dalej nie ma zdjęcia
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
motywacja jest komentarz eks chlopaka "a to ze jestem z toba oznacza, ze nie moga podobac mi sie inne? '' dobrze, ze to juz za mna. samoocena poleciala, zwlaszcza, ze ostatni rok byl koszmarny...
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-02-24 o 20:04 |
|
|
|
|
#4019 |
|
Rozeznanie
|
wiem
i już się nie mogę doczekać ![]() medzik hmm zaraz coś wrzucę może coś wybierzesz ![]() Czarna Orchidea o skórki się nie martw troszkę pielęgnacji i doprowadzisz je do dobrego stanu a pazurki super i ta długość ![]() sabb może jakimś nudziakiem ? ![]() a ja dziś stoję na poczcie w kolejce [wysłając lakierki do Malinki ] i patrze tak na moją dłoń a tu na fuckerze nie mam lakieru
|
|
|
|
#4020 |
|
Rozeznanie
|
medzik wybierzesz sobie coś na wymiankę ?
![]() DSC03665.jpgDSC03668.jpgDSC03669.jpgDSC03673.jpgDSC03684.jpgDSC03676.jpg |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

alez zapierniczacie 
super